Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
5000 $-os garantált Drive the Dream heti selejtezõ
Bejutás csak selejtezõn keresztül
minden szombaton 17:00 ET órakor
A legjobb 100 játékos bejut a Drive a Dream döntõ szatelitbe. Az 5000 $-os nyereményalapot a legjobb 1000 játékos között osztjuk szét
15 000 $-os garantált Drive the Dream döntõ szatelit
Bejutás csak selejtezõn keresztül
minden második vasárnap 14:00 ET órakor
A gyõztes bejut az élõ Drive a Dream döntõbe Londonban. A 15 000 $-os nyereményalapot a legjobb 150 játékos között osztjuk szét
én senkinek a tudását nem akarom lebecsmérelni, de a legjobb 100 közé bejutni az ok, na de gyõzni, végül is 1 a 100-hoz. :-)
persze szó se róla, jó lenne megnyerni, kérdés nélkül cserélném be a pénzjutalomra, sajna nem tudnám kifizetni a regisztrációs díjat + a casco + kötelezõ + egyébb, jó eséllyel akkor sem ha eladnám (juuj ilyet le sem szabad írnom) a BMW E38-amat :-)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
tegnap is megcsinálta, csak akkor egy $1-os versennyel...elmennek már a picsába..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Chocolatepokeren meg Május 15.-én lesz olyan verseny hogy ahol a sztárok indulnak. 11 sztár játékosért külön-külön 75$ fejpénz. Bélabácsiért pedig 175$. 1500$ az összdíjazás. Én biztos indulok rajta. Már megcsináltam a feltételeket😄
Itt van, nézzétek meg!
DE AK ilyen szempontból remek lap, MERT az esetek bizonyos %-ban mész pár ellen, de ott is még flippen leszel tehát kb. 50-50, tehát nem rossz arány
legkevesebbszer fogsz KK vagy AA ellen menni
DE az esetek igen nagy %-ban mész AQ, AJ, A10, KQ stb ellen ami mennyi, kb. 75$ a javadra, ha nem fogsz lapot akkor is 60-65% körül nyerõ vagy
Szóval AK remek preflop all-in lap, hiába nem kész kéz és nem biztos, hogy talál valamit
Persze ez a játék sztem nem igazán volt jó Carloskától, bár az ellenfél meg borzalmasat callozott :-) preflop + flopon is
Verseny neve: Dig for Gold €1000 Guarantee
Verseny ID: 3465673
Mikor: 2010. 05. 05. szerda 19:15
Hol: Póker kliens, Tournament, Regular
Regisztráció: 2 órával a kezdet elõtt
Buy-in: 2€ - visszafizetjük a fõszámlára
A promóció csak a feltüntetett versenyre érvényes, a specifikus ID számmal. A megtérítést az Unibet fõszámlára utaljuk át.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
1000$ összdíjazás: Szerintem 500nál többen nem igazán indultak rajta... sõt lehet még sokat mondtam. Olyan könnyen be lehetett volna jutni a fizetõs helyre, de elfelejtettemxD 2 nappal utána jutott eszembe😄
Attól mert õ nem talált semmit attól még nem biztos hogy a másik igen...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
De ma nyertem egy 27-es SNG-t, szal pluszba vagyok!😄 (kopp-kopp)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://www.twitch.tv/hegii
DE a lényeg ne foglalkozz más játékával, a tied jó legyen
D.Ace@60 a 0-es széken 3.251 értékû zsetonnal.
Hennieke53 a 1-es széken 8.590 értékû zsetonnal.
grammy791 a 2-es széken 7.896 értékû zsetonnal.
tiway a 3-es széken 2.455 értékû zsetonnal.
FAB93100 a 4-es széken 3.840 értékû zsetonnal.
LAGAU3136 a 5-es széken 4.370 értékû zsetonnal.
Kamerona a 6-es széken 6.215 értékû zsetonnal.
ottawa a 7-es széken 2.205 értékû zsetonnal.
Rosinenbrot a 8-es széken 19.955 értékû zsetonnal.
borosichris a 9-es széken 2.265 értékû zsetonnal.
A(z) 4. széken ülõ játékos az osztó.
LAGAU3136 megteszi a vakot 125 értékben.
Kamerona megteszi a vakot 250 értékben.
D.Ace@60 megteszi az alaptétet 30 értékben.
Hennieke53 megteszi az alaptétet 30 értékben.
grammy791 megteszi az alaptétet 30 értékben.
tiway megteszi az alaptétet 30 értékben.
FAB93100 megteszi az alaptétet 30 értékben.
LAGAU3136 megteszi az alaptétet 30 értékben.
Kamerona megteszi az alaptétet 30 értékben.
ottawa megteszi az alaptétet 30 értékben.
Rosinenbrot megteszi az alaptétet 30 értékben.
borosichris megteszi az alaptétet 30 értékben.
(Akó 8kó osztva borosichris játékosnak.)
Preflop:
ottawa bedobja lapjait.
Rosinenbrot emel 250 értékben.
borosichris emel 1.675 értékben.
D.Ace@60 bedobja lapjait.
Hennieke53 bedobja lapjait.
grammy791 bedobja lapjait.
tiway bedobja lapjait.
FAB93100 bedobja lapjait.
LAGAU3136 bedobja lapjait.
Kamerona bedobja lapjait.
Rosinenbrot tartja a licitet 1.675 értékben.
A flop következik:
6kó Qt Jkó.
Rosinenbrot passzol.
borosichris feltesz mindent (all-in) 60 értékben.
Rosinenbrot bedobja lapjait.
60 vissza borosichris játékosnak.
Showdown:
borosichris megmutatja lapjait.: Akó 8kó
Akó Qt Jkó 8kó 6kó
Ász a legmagasabb lap
borosichris megnyeri a potot (5.025).
60 emelésre.... Bármivel megkellett volna adni szerintem...
mai gyöngyszem nálam, preflop allin: 2To vs AJs, kikaptam 2es pár ellen :-)
http://www.twitch.tv/hegii
...és az ilyen idióta jut tovább...tököm tele -.-
azokon a versenyek lehet "könnyebben" pénbe jutni, aholvan nevezési díj.
És valóban, 2$ felett már viszonylag jobb a játékosállomány. Az 1$-os versenyeken sok az idióta...