Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Jó ez a DON, csak a buzi reraise allinem lemákolta KQ-val egy köcsög...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
juj látom az írásod, köszi.

még valami fontos step játékosoknak: a leírtak oda is jók. Az is tény, hogy túl biztonságos, és többet lesz helybetopi mint elõre lépés.
Saját példa: hétfõn vettem egy step1 jegyet, azóta mindig megy egy step asztal és hullámvasút 1-3 között. :-) olcsó játék hülye gyerekeknek (pl. nekem) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

az elsõ kérdésedre lejebb a kifejtõs válasz

a másodikra meg: amíg meg nem jön a magabiztosságod igen, csak kisebb lesz a nyereség

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
DONra van nyerõ taktika? Érdemes ultrafeszesen játszani?

"ha rászánsz egy hónapban 3000$-t akkor tudod, hogy 3450$ lesz a hó végén a számládon"
ez itt félreérthetõ, a lényeg, hogy +450 dollárod lesz :-)

TaRka0107
Kösz, ez jól jött!😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

double or nothing :-)

ne már, PS-re akarok költözni, 600$ be és szétcsapni a DON20-asok között :-)

én PP DON10-en hozom ezeket a számokat, túlzás nélkül mondhatom, hogy átlag jó regulárrá lehet válni 3hét alatt, ezen a szinten.
Ettõl függetlenül majd akkor hívom majd magamat regulárnak, ha most DON10-en, és majd 20-on stabilan hozom a 20% nyereséget. :-)

sz4bolcs
mi az a don?

muszájos, irány a köv szint, nem lehet lazsálni,

20 belefér egy nap, mondjuk az már kemény, pláne ha egyben, furán festek utána, mintha belennék állva (halucináció, instabil járás, faja) :-)

na akkor egy kis DON:

elõször a számok, aztán majd a lényeg :-)
eddig 4300$-t költöttem DON-ra (10+1), kerestem vele 4600$-at, ez kb 7% nyereség, ennél több lesz, ez csak arra volt jó, hogy tudjam, megéri vele foglalkozni.
ehavi mérleg: 15%!!!
ez azért fontos, mert nagyon könnyen kiszámolhatod, hogy az adott szinten mennyi nyereséget termelsz, ha rászánsz egy hónapban 3000$-t akkor tudod, hogy 3450$ lesz a hó végén a számládon. Szórás lesz, a lényeg, hogy tudd, hogy megéri DON-ozni, mert amikor 30000$-t költesz (DON100) akkor is jó eséllyel lesz egy 5-7% nyereséged, mert ugye bár kemény a mezõny, de remélhetõleg fejlõdtél. :-)

nálam a nyerõ stratégia 10perces vak szintes 10+1-en:

tádám, semmi ördöngös, ABC TAG, nagyon odafigyelve a pozícióra. Ezt nem gyõzöm hangsúlyozni, mert ugye fullring asztal.

az elsõ harmad:
UTG-bõl 88+,AQs+: 3BB, minden más fold, nem, nem játszunk meg limp 78s-et, bármennyire is akarjuk
MP: 55+ A8+
B: it már lehet lazulni, bár ha megadják a vakok a 44-et jó eséllyel kidobhatod a picsába, de már jók a brodway-ek, az se baj ha unsuited

mi van ha már valaki limpelt, beemelt?
88+...JJ: call
QQ/?KK? raise (KK akár allin, ez rajta múlik, meg azon, hogy mennyire is para gép akire emelsz)
sok limp + majd egy 3BBs raise, vagy kettõ: AA, KK: allin véletlenül sem hagyjuk, hogy 2nél több ember be jöjjön velünk, mert akkor szétspammelitek a topikot, hogy köcsög RNG :-)
Egyszerû példa: ha 4en néztek floppot akkor az AA nyerési esélye már csak 52%
AK: ez megítélés kérdése, sok ember ellen szart sem ér, ha kemény vagy Allin, csak fogadd el, hogy csak 45%ban nyersz, ha mutatás van (több lesz az a dobások miatt)

játék középsõ szakasza:
2 variáció:
1500 alá esett a zsetonod, akkor be kell feszülni és csak igen jó lapokkal menni, sosem limp, akkor sem, ha mögötted ül a nap lucky fishe 7k+ zsetonnal és akkor sem limpelünk, ha a szint legnagyobb proja van mögötted, csak keményen :-)

2500+ zsetonod van:
itt már jó lesz az image, csak nagyon jó lapokkalszokták adni a 3BBs emelésed, simán jó a KTs, hidd el szinte mindenki dobni fog, ha nem, akkor floppon behívsz félpotot, ha adja, akkor akár le is mondhatsz a potrol :-)

utsó szakasz (nagyon magas vakok, ált 6-7játékos):
nagyon lazán hátradõltök, cigi, szerencse plûs elõ, 88+, AJ+: allin

Ha valaki már elõtted allinment, akkor indulhat a tipródás, eleinte csak 88+ AKs-el fogadjátok, aztán majd kitapasztaljátok, hogy ki ellen elég az A2s is :-)

Jaja ez engem is érdekel. DON nem rossz, starson mondjuk buktam vele, de lehet befektetek egy másik terembe, ha van sok fish DON-ozni. Most csak CG megy FT-n, de szokásos se le, se fel...

81 ha nincs kedved játszani? 😄 Jól gondlom hogy az napi 6? 😄 Ha nekem nincs kedvem játszani, akkor be sem lépek napokig 😄

Fabio Capello
errõl mesélhetnél hogy mi ez, mi a jó taktika, melyek a legjobb termek ahol ezt tolni lehet 😊

kezdem azt hinni, hogy fejlõdöm. a tegnapi 100 dodós bukómat már be is hoztam, ok CG-n csak 1BI-t, de ez a DON ez tényleg egy aranybánya, 150+$ a hónapban, ami azért vicces mert nincs kedvem játszani és csak 81et toltam le, most kéne kb 200 lejátszott partinál tartanom :-(

jaja, szerintem õ is berakta a kedvenc topikjába, a topik cimbijeinek , mint napi badbet :-)

Hehe ott a pofa biztos leszakadt 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

TaRka0107
<#worship><#eljen>

Nightt
Ez nagyon durva<#vigyor2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

életem elsõ poker vs pokere

játszik valaki közületek ps-en? aki vágja a pont rendszerét? feltettem pár kérdést egy másik fórumon, de megkérdezném itt is. (gondolkodom a költözésen, mert ott van DONSNG20)

ha jó a readje, akkor érthetõ, na meg HU-ban Aany már nagyon jó lap,
bár az AK move nem világos számomra, mert könnyü vele elvérezni, engem egyszer tudtak megfogni AK limppel (mindenki csak callolt allin mentem AQ-val, no comment) sokkal többet láttam viszont belimpelt AK-t elvérezni A42 floppon, úgy hogy a BB-nél ott volt a 42, nagyon -EVs játék, bármilyen jó lappal nem emelni. Pl egy tegnapi zseni gyerek KK limp, hárman adták, nálam TT, na mondom sok itt CS nézzünk olcsón floppot, ha ilyen hülyek: 27T, a többit kitaláljátok.

ja igen ami a legjobban tetszett, amikor fordított, A4 emelt és KQ csak call, flop K 10 8, emel kb. 2/3 potot én csak call, turn x megint 2/3 pot ekkor baszom vissza rá az all-int, instant call részérõl, river A :-)
tök fura dolog történt velem most, heads upltam egy magyar gyerekkel egy sng végén, elõtte is úgy játszott mint egy idiota, mondanom se kell mindig jött neki (emelésre 78 vissza all-in, másiknál AA de neki lett sora stb.)
+ végül úgy vert ki, hogy limpelt AK-val én csek, flopon mindekettem csekkoltunk, turnél chekolt én ekkor bemeltem a semmivel lopás végett, csak call, river semmi megint chekolt ekkor a 8000 potba all-int nyomtam kb. 5000 stackemmel és lecallozta A magassal csak, DE nekem végig ULTRA feszes imagem volt, még a heads upban is
Szóval mondom tuti vesztõ fish, megnéztem 28% Roi van 2$ SnG áll +750$-ban
na vagy kurva jó játékos vagy nyomja a gép, de komolyan mondom meglepõdtem, fõleg a az utolsó leosztás végett
sz4bolcs
Itt saját örömére bárki folytathatja, amég van kedve, bár ilyenkor az értelmesebbek bármire allinelnek. 😊

az dúrva, szerencsére pp-n úgy van az ilyen ticket vadászatokban, hogy pl. ha az elsõ 15 kap jegyet, akkor ahogy kiesik a 16., vége a játéknak.

sz4bolcs
xDDDDDD

...6 órás lett a játék.

Az elsõ 48 hely kap ticketet, de én meg, miután bekerültem a 48-ba, amolyan Forest Gumposan azt mondtam: "Ha már itt vagyok, miért ne játsszam még egy kicsit rendesen?" Így aztán ráhúztam még1 órát, és az elsõ 6-ban végeztem vagy mi. xDD

(de végül már nem bírtam és nyomtam én is egy kamikáze allint)

nekem olyan volt, hogy valamikor kurvára nem volt kedvem semmit sem csinálni, leültem passziánszozni, és amikor megláttam a lapokat az elsõ gondolatom az volt, hogy, hú báz, flössöm van :-)

Csak hülyéskedtem 😄

sz4bolcs
Milyen szart? Az 5-cd egy élvezetes játék. 😊

AK-ra tettem, a mögöttem lévõ allinnél azért beszartam 😄

Ilyen szart senki nem játszik itt 😄

sz4bolcs
6 óra játék bakker egy mocskos ticketér. xDDDD

sz4bolcs
Egy bagoly sincs itt? Elszórakoztatom magam azért. 😊

sz4bolcs
Még csak pénzt sem lehet rajta nyerni. xD

sz4bolcs
omg, 4 és fél óra 5-card freerolltól már kezd rohadni az agyam. :/
Pedig már csak 127en vagyunk a 6000bõl. xD

sz4bolcs
Zsu üzenete:
basszus XDD rákattoltam a 200 callra xDD
pedig csak kép

<#banplz><#banplz><#banplz>

sz4bolcs
Sz4bolcs üzenete:
mit csinálsz ha ilyet kapsz? xDD
Zsu üzenete:
mit tennék?
hát az A -t eldobnám
Sz4bolcs üzenete:
melyiket?
xDDDD
Zsu üzenete:
xDDDDDD

sz4bolcs
Nehéz döntés: xDDDDDDDDDDD

sz4bolcs
Láttatok már kamikáze gyökeret? xDDDD

Miért ne blöffölj microtéten!

5 percen belül 3x visszanyertem tõle 😊

TaRka0107
Akkor bocsánat, tényleg azt hittem hogy 3x-os emelést jelent😄😄

ABC Poker

Az ABC póker egy egyszerû, szilárd alapú pókerjáték stratégia. A kezdõ játékosok tipikus játékfajtája, kerül minden trükközést. A gyenge lapokat mindig dobja, csak nagyon erõs kezekkel játszik és csak pozícióból. Semmi trükköt nem használ, nincs sem blöff, se félblöff, se slowplay. Ha valaki így játszik, nem jelenti azt, hogy rossz játékos.

(Pokerstrategy szótárjából szedtem)

3bet

A harmadik emelést nevezik így egy tétkörön belül.

Minta:

A játékos bet/nyit
B játékos raise/emel
C játékos 3bet - ráemel

zeli
A 3bet az nem harmadik emelést jelent ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ABC póker: matek alapokon játszol, számtalan excell van a neten, ahol lapra pontosan le van bontva, hogy honnan, mivel hívj
TAG: konzervatív játékos, csak erõs lappal játszik, ritkán blöfföl és ha jó a flop, akkor agresszívan hív

TaRka0107
3bet az 3x-os emelést jelent😄

sz4bolcs
Jó, de én magukkal a kifejezésekkel nem vagyok tisztában: ABC poker; TAG; 3bet

sz4bolcs
Az élet micro örömei. xD