Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval srácok aki pesti az kezdjen el telefonszámokat cserélgetni kistársaival.
Persze az etalon a póker fészek (albérlet 3-4 hasonló tudásu játékossal)
Annál jobb fejlõdés szerintem nincs is. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
#17509: pot odds: 3:1, flössesély: 2:1, szóval elvileg megéri.
Amúgy hülye kérdés, de szerintetek hogy lehet a legjobban
fejlõdni? Milyen módszerrel? Netes cikkek, stratégiák olvasása, vagy pókerkönyvek? Vagy csak egyszerûen kurva sokat kell játszani? 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha 75 centes potba 75 centet nyit és a másik megadja, akk 75:225 , vagyis 33%, de a flöss esélye még mindig 35%, szóval egy potnyi hívást is megérné megadni vele ?!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
40 centet nyitottál egy 75 centes flopba. Vagyis neki 40 centet kell megadnia, hogy nyerjen 1.55$-t, és ebben nincsenek még benne az implikált esélyek. 40:155, 25.8% , a flush esélye pedig 35%, szóval instant call a részérõl.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
bár sziklaként játszottam: 14 VPIP és így is csak 12% a megnyert partik száma. az annyira irreális :-(
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
vagy másnál is úgy van hogy 15 napból csak kettõben mûködik a matek?

WSD: won money at showdown
VP-nél azt olvastam, hogy 18-23 között az ideális. Igazából én egyáltalán nem érzem kevésnek a megjátszott handeket, sõt néha kicsit lazának is érzem 😄
Amúgy sztem a VP nem gáz ha alacsony, végülis az azt adja meg, hogy mennyire játszol lazán..
Egy közepesen laza játékosnál 100 hand után ez kb 20-35, vagyis így vettem észre. Nagyon lazánál 35-50-et is eléri, de az nagyon sok.
A PFR a VP miatt kevés, ugye ha keveset szállsz be, keveset is emelsz preflop.
Javítsatok ki, ha baromságot írok, pár hete csak használom a PT-t. Elég hasznos program!
\"Heroes never die. They just reload.\"
A mérõszámok:
VP$IP: 14.77
PFR: 11.24
W$WSF: 48.86
W$SD: 52.25
TAF: 3.88
Att to Steal: 24.40
CBet flop: 87.30
Mivel a CG handjeim nagy része ebbõl származik, ezért az összesített mérõszámok is nagyjából ilyenek. Gyorsan utánaolvastam a fõbb mérõszámoknak. Meglepõen magas a WWSW, és a WSD, nem? Sõt nagyon magas.... a VPIP és a PFR viszont elég kevés. Pedig nem vagyok annyira feszes, legalábbis én úgy érzem. A CBet-et kicsit soknak érzem, a TAF-ról viszont nem tudom hogy ez mennyire jó, vagy rossz. Ha lesz idõm rendesen belefolyok az összes stat-ba, de ebbõl ti mit szûrtök le? Én azt, hogy nagyjából jól játszok, csak kicsit több lappal és bátrabban kéne, nem?
Én vallom az "inkább kicsit nyerni, mint nagyot bukni" elvet. Ha csak lehet, kerülöm a marginális helyzeteket, és nyugodtan elengedek egy QQ-AK kezet is preflop, ha úgy látom jónak.
végeredmény: minden overpair-ral potkontrolozni kell és szentségelni, ha rádtolják az allint riveren. ok turn után a prok dobják, ha nem jön be, de a fish bizony elszalad riverig és ha kiesik sincs baj, mert már ül is a helyére 40BB-vel a másik. Sõt az új divat: elõrõl bemész monsterrel (ugye nincs nagy mozgástér, 3-4bb) hárman adják, hello nyerési esélyek :-)
persze lehet, hogy csak azért látom így, mert PT szerint messze a matek alatt vannak a lap és nyerési esélyeim, szóval lehet majd késöbb én is így fogom látni, amikorra helyükre billenek a számok :-) Sajna az én pechem abban nyilvánul meg, hogy jó eséllyel megtalálom erõs lappal azon fisheket akik minden veszteségük ellenére még mindig jó ötletnek tartják a K3s callt :-)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A lenti példában a 3bet megadása 55 centbe kerül, így az esélyek szerint 5,5$-t veszít, 4,8$ /-rake/ pedig nyer. Bárhogy ragozzuk, ez így nem jó.
Az más dolog, ha visszaemel minden közepes vagy magasabb kézbe párral, sokkal-de sokkal jobb ötlet mint a megadás. Persze függõvé tenni a pozíciótól, akcióktól és az ellenfelektõl, de kezdeményezõ marad, kiegyensúlyozza a játékát, és kevésbé fogják tisztelni a 3bet-jeit, így több pénzt fog nyerni az erõs kezeivel. Persze egy jó nagy adag varianciát is bevállal, de hát valamit valamiért.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vagy 4bet, vagy fold. De inkább fold.
Szabolcs nálad nem a játékkal van a baj hanem a limittel 😊) Ott mindennel bemennek hogy Floppot nézzenek
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Glory, Glory Man. United!