Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Tegnap elõtt,lemákoltak engem 10-9el,kellemetlen volt.
Aztán tegnap játszok,s jött egy megérzés,gyerek flop elõtt hívott egy nagyot,megadtam, flopon találtam egy 9-est,all int monddott,tudtam h kevés leszek,de megnéztem mit tud ez a 10-9. Riveren jött a 10esem,nála AA pár volt,erre ilyet szól 😄

MickeyMantle: Ft Bs at its best there you call 10,9
Dealer: O_Hawk Eye_O has 15 seconds left to act
MickeyMantle: you have not changed rash now i know you use a bot

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Tudom,h ezeket a legkönnyebb,de olyan jó érzés,h semmitõl se kell félned.Kár,hogy több ezer leosztás után van 1-1 ilyen 😊)

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: good read 😄
sharkie1232: not hard against u, any 2 cards and hope

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
sharkie1232: 39o to a raise? goncalo, u must be mates with sz4bolocs

sz4bolcs
Ja, de ezeket nem nagy cucc megjátszani. csekk csekk csekk juj sora van flösse van, akkor hívjunk akkorát amire visszaemel...

sz4bolcs
donkey kong 2

sz4bolcs
Van, mikor imádkozunk a másik flösséért. xDD

Rash87
Nekem elõbb majdnem így volt,csak flopon már J pokerem lett😛
Olyan szépen megjátszottam,végén kijött neki a sor,aztán muszáj volt megadnia 😊)

sz4bolcs
oooopsz

sz4bolcs
Ez diszkrimináció, feljelentem az Esélyegyenlõségi Bizottságnál..

sz4bolcs
bakker az elõbb coinflipet játszottam 44gyel AJ ellen, bazze hát nem jött az A?

A köv körben nálam AJ, mondom akkor én is.... allin megyek AJ-vel, egy ember adja meg 44-gyel. És nem jött........

Az ilyet úgy utálom, ha neki jön, akkor nekem miért nem? 😄

TaRka0107
Lol! Mostanában nyerem a coin flippeket. 22vsQQ lejött egy 2-es😄
AKvs77-->river: A

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Jééé és nem jött le a flöshe, ilyen is ritkán van😄😄

TaRka0107
Ha top 2-ben végzel akkor is kapsz 200 vagy 300$-t.

TaRka0107
PP-n sikerült már szerintem 4et nyernem zsinórban, akkor nagyon benne voltam😄 Igaz nyáron volt, akkor meg nyugodtabb vagyok...

TaRka0107
Jaja...

Bazzeg tegnap kizártam magam három napra és ma egész nap mást se akartam csinálni csak pókerezni 😄

zeli
Jól hangzik, csak ugye 4 verseny zsinórban nem kis teljesítmény. Kurvanagy mák kell hozzá.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Remélem nem a tegnapi sng-n futottunk össze, mert ott makkolgattam összevissza😄😄

TaRka0107
A jackpotosat ki kéne próbálni😄😄
Nickem: Hamster0689

TaRka0107

zeli
Lehet SNG-vel is, mert a fee-ért ugyanúgy kapod a Titan pontokat. Csak sokkal lassabb sajnos, de én nem szeretek cash gamezni, és inkább megéri így, mint cash gameben elveszíteni mindent.
a nickem titanon: DonContbetMe neked mi? lehet összefutottunk már 😄
A jackpot SNG az olyan, pl.: a Dirty Dozen, hogyha 4-szer zsinórban megnyered, küldenek $2000-t. Ugyanez a többi is, csak más az összeg, és a nyerések száma.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Még egy kérdés: A jackpot SnG-kbe mi a jó?😄

TaRka0107
Egyébként mi a neved titanon? Engem is idegesít hogy 10 fõs sng-re vagy 15 percet kell várni😄

TaRka0107
Kipörgetni a bonuszt inkább cash gammel lehet, nem? Nekem is kéne de 15000 pontot nem tudom hogy fogok gyûjteni...

zeli
Amikor sok ilyen van rövid idõn belül az még mindig fel tu idegelni. 😄

Épp játszok egy gyerekkel, akivel 500+ handet játszottam már. 😄
Összes asztalon ott van, amelyiken én is.

ne izgulj van ez így, nekem is pl. az elõbb heads upba már tudtam, hogy én nem nyerhetem meg ezt a SnG-t, gyerek mindennel levert meg feleztünk stb. úgyhogy szartam rá és mindennel all-int küldtem, kivert nagy dolog fél órája heads upltunk így legalább vége lett a szívatásnak :-)
zeli
$1+$0.20 SNG, vagy más néven Toronto. Kipörgetem a bónuszt, azt kiveszem innen a zsét, az tuti. Majd keresek valami más helyet. Egy pozitívuma van, lényegében a Titannak, ami egyben negatívum is: Kevesen játszank. Sokat kell várni egy 10 fõs SNG-re is, hogy beteljen, viszont sok emberrel már játszottál.

TaRka0107
Most én is titanon játszok. 19.92€-t kaptam. Milyen szinten játszol?

zeli
Ezt már nem hiszem el.....mai napon egyszerûen nem tudok nyerni.
Ez a Titan poker egy gyalázatosan szar hely...komolyan mondom ma eddig MINDIG a GYENGÉBB gyõzött....tököm tele....
99 vs 67; JJ vs AJ; AK vs AT; Aj vs A6; K7 vs K5; Ak vs K8; AA vs 44; Ak vs KJ (flopon AKJ);
Az elsõ hand mindig nálam volt, és ezt kb 1-2 óra alatt......

Igaz hogy csak play money de olyan szép volt 😄

olyan rég headsupoztam, gondoltam megnézem, hogy még mindig olyan jól megy-e mint régen, jelentem igen. elsõ körben kiestem Ksettel, úgy, hogy biztos ami biztos allin raktam turnon a srácot. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tényleg aki pp-n játszik, annak sikerült normális pénzt kiszedni a promóbol? én 21 komplett kézzel 21$-t kerestem, ami elég karcsú, jól jött volna egy színsor :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

😄😄 Én is gondoltam már rá amikor nagyon unatkoztunk, de biztos hülyén néztek volna 😄

sz4bolcs
Hát megfordulok ott olykor. 😊 Múltkor annyira megtetszett hogy ott pokereznek, még a pultos is, hogy már azon gondolkodtam, hogy bekéreszkedek a partyba, de nem akartam pofátlan lenni. xDD

Jársz a Gambrinusba? 😄 Én is szoktam látni, hogy pókereznek ott az emberek... lehet hogy már összefutottunk egyszer-kétszer 😄

neeeeeeeeeem, dehogy :-)

sz4bolcs
Miért? Egy kocsmában elõbb szólnak a pakli kártya miatt, mint két laptop miatt...😞
Bár múltkor Gambrinusban (kocsma a teréz utca és jókai utca keresztezõdésében) még a pultos is pokerezett a vendégekkel...

Amúgy nagyon kocka vagyok? 8)

mekkora móka már, komolyan mintha szerepjátékosok kiabálnának, csak a mennyi a túhitje helyett, báz kojak-ed van? beteld meg, jó az odsod , amúgy is szivárvány. :-)

pár hozzászólással ezelõtt panaszkodtam egy dúrva KK szopóra, szerencsére magára vette és azóta keresett nekem 2BI-it, szóval hivatalosan is elnézést kérek a KK pároktól :-)

Dick Riddick
A potnyi emelés mindig 2:1 esélyt ad az ellenfélnek. Minden egyes megadóval egyel nõ az elsõ szám.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Egy lapra 19%, két lapra 35%.

Dick Riddick
Flopon potközeli talán jobb lett volna, pozíción kívül. A többi standard.

De 😄 Laptoppal pókerezni kocsmában? 😄 Az igen 😄
Amúgy a Petõfi utcában volt egy all-in nevû kocsma, tök jó hely volt, olcsó, adtak ingyen zsetont, oda jártunk játszani, csak megszûnt... azt hiszem újra fog nyitni, de nem tudom hogy megint ilyen pókeres-profilja lesz-e. Más helyeken meg nemtom mennyire nézik jó szemmel ha játszunk 😊

Voltunk bakterban is múltkor haverommal, de azt mondták hogy most pár hétig az egész városban nincs semmi verseny az új törvény miatt. Szóval egyelõre pangás van 😄 De a vizsgák (+államvizsga) után én is benne vagyok pókeres talikban 😄

sz4bolcs
lál xDD Jönnék szívesen, csak kicsit zavaros még nekem ez a nyár. Ha vége lesz a vizsgaidõszaknak, akkor már könnyebben tervezek. De jó lenne.

pécsiek vagytok?

hohó, akkor nyáron fussunk már össze (fadd-domboriban van szép nyaraló)
aztán ha eluntuk a vízpartot irány a gelatti, meg a biliárd terem, aztán bowling, juppi :-)

sz4bolcs
Vagy ha van laptopod, szerzek én is egyet, beülünk egy kocsmába, és pokerstars. xDD

sz4bolcs
Te nem pécsi vagy? 😄 Lehet össze kéne futnunk egyszer pokerezni.

Na, nálam folytatódik a szopó, végre allin tudok rakni valakit preflopp KKval, persze lejön a flöshe a 99re :-(

zeli
Ugyanez a helyzet nálam is 😄
Élõben senkivel sem tudok beszélni róla, mert ismerõseim pókereznek néha, de akkor csak baráti játékban toljuk, pénz nélkül. Élõben pedig ritkán játszom pénzben.