Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/hegii
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Több mint öt órát tart és az elsöhely 15$ <#vigyor1>#vigyor1>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
megjegyzem most saját hülyeségem miatt :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szerintetek?
Két hete ez van kb.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Bár ha így belegondolok, végülis ki tiltja ezt meg, miért ne lenne jogos? Az a pénz az övé, azt csinál vele amit akar nem? Tournamentekben tilos a chip-dumping, de ez CG, ez más.
Na kicsit utánaolvastam most (link), és nem tûnik valami jó ötletnek 😄 Akkor ezek szerint ha én használni akarom a transfer money lehetõséget, akkor azért a terem jutalékot von le? Még sosem használtam. Egyáltalán eleve veszett ötlet amit kitaláltam? 😄
#17590: Ez kész....kicsit ideges lehettél😄😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
update: épp most verte el ugyanezt az AA-t egy flop elõtt allin KJ.......
Cashier\My Account\Cash Game | Tournament History.
UTÁLOM AZ ILYEN BÜDÖS MAKKEREKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!