30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#20226 Akkor jó,kössz,ki is kértem!
Egyébként csak érdekesség képen kérdezem, mintha valahol olvastam volna,lehet pont itt,hogy most kikérni nem olyan jó a $ gyengülése miatt,talán. Ki mit tud?:) -
#20225 Starson, Party-n minden gond nélkül gondolom ott is. -
#20224 30 $-om van FT-en... 50$ a minimum kikérés.
Úgy lehetséges,h befizetek 20at,hogy meglegyen az 50,aztán egyből kikérem ?:)) -
#20223 Persze :) csak sajnos nem tudlak megtalálni mert a 30.000 induló miatt nem lehet megnyitni az indulók listáját verseny közben :D
-
-
#20221 Na, szerváltam egy jegyet a sunday 1/4 millionra, mert kíváncsi vagyok erre a versenyre. :D Jön más is? -
ddt500 #20220 Ez a döfi nekem.
-
#20219 Lehet hogy még sem kell pihentetni ezt:D
-
#20218 Úgy érzem egy kicsit pihentetni kell a pokert!:D
El lehet ezt dobni egy ilyen boardon? -
#20217 Én 23-ra tettem volna, és azonnal eldobom...... -
ba32107 #20216 Az ilyen allinek mögött általában egy olyan szín szokott lenni amiből 3 van a flopon........ megvallom nem nagyon gondoltam set-re, ha tudom hogy az van, lehet eldobom. -
#20215 Sima call szerintem is (annak tudatában hogy nagy valószínűséggel coinflip lesz) -
ba32107 #20214 Standard megjátszás volt ugye?
-
most ezt még is hogy a halálba kellett volna kitalálnom? A range amire tettem és ekkorát emel az kb bármilyen flöss húzó, Kj KQ amivel inkább dobatni akar de ő eldobni soha sem fogja így fizesse ki a kis rohadt húzóját. Pre allinre talál eldobta volna? Nagyszerű hogy van két opcióm:
1. Nagyot emelek és körbefold.
2. Sima emelés és minden szutyokkal bejönnek az eredmény fent. -
ddt500 #20212 Ilyenkor attól basz szét az ideg, hogy a nagyobbiknak van pont olyan lapja ami jó. Nem az 1200-as senkinek hanem a 4000-nek. Aki nem mellesleg természetesen notórius vesztő. Gondolom túl gyakran ad meg 6BB emelést 56s-re.
-
sirdond #20211 bármelyiknél a világon
éves díja van ami 10 euro, egyébként csak átváltásoknál von le pénzt (2 % max de lehet kevesebb).
szóval ha itthon forintban vásárolsz, de a mb számládon euro van akkor az átváltásért levon valamennyit -
#20210 Értem, köszi. Bármelyik ATM-nél ki tudom venni a pénzt? Bocs hogy ennyit kérdezgetek, de nem vagyok ebben jártas. -
#20209 Ha rendszeresen használod akkor rendelj egy MB kártyát (10 euro) és azzal ki tudod venni egy atmnél vagy vásárolsz vele és akkor tényleg ingyen van. -
#20208 Szerintetek check by Mail-es szolgáltatás megbízható? Partypokeren 7-20 munkanapba telik mire kijön a pénz checken. Díja: 5$
Moneybrookersnél díj: 0$
MB-ről kerül 25000ftnál 8000ftbe hogy kiutalja egy másik bankszámlára, mert ezt elég nehéz elhinni.:D -
ba32107 #20207 Hát ebben nem vagyok biztos :D De lehet. -
#20206 Én úgy tudtam, hogy már a legolcsóbb vásári bóvli napszemüveg is UV szűrős. -
ba32107 #20205 A szemüveg nagyon fasza, jól néz ki, pont mintha a fejemre öntötték volna, kellemes viselni. Azt írták hogy UV szűrős is, el akartam vinni teszteltetni, de végülis inkább megbízom bennük :D A pénztárca még nem jött meg. -
#20204 Én szemüvegre, meg pénztárcára pályázok. :D Azok milyen minőségűek? -
ba32107 #20203 Napszemüveg, télisapka, táska, pénztárca, póló. Ebből eddig az első kettő jött meg. -
#20202 Nem találom de ha az segít biztos itt van valamelyik oldalon :D
Amúgy meg most futottam egy kellemes AA coolerbe =/
-
#20201 valaki szúrja be a 'soha nem fogok ászpárt dobni preflop' képet pliz xD -
#20200 Szerintem zseniálisabban nem is csinálhatta volna :D
Persze következő körben emelek középső pozícióból AK-val erre a maniac idióta allinel T7s-el.. persze hogy lejött neki a flush.
-
ddt500 #20199 Na ezt fejtsétek meg!!!
-
ddt500 #20198 Újabb 6-ik hely. Ezek is segítettek.
-
#20197 nem tudom, miért tartkának címezte a kérdést, valszeg rá voltam kattanva, de általánosságban kérdeztem.. :D -
#20196 miket rendeltetek eddig ft shopból? -
#20195 Én már dobtam el amikor annyira egyértelmű volt hogy mi volt nála. Szikla ellenfél, sok handem volt róla és a végén még meg is mutatta :)Ja és az nem floppolt és nem is kézbepáros volt. De úgy általában inkább szedjék ki a halott kezeim közül a lapokat ha tudják :D -
#20194 A bankkartya.hu oldalon kiválasztod az összes bank visa classic kártyáját egy összahasonlító táblázathoz. Ott szépen ki tudod választani, hogy neked melyik bank konstrukciója lenne a legmegfelelőbb.
A táblázatban keresd majd ezt a sort: Igénylési díjak és feltételek
pl az OTP-nél a kártyaigénylés nyitóösszege: "ha nincs jövedelemátutalás, 300000 Ft, vagy 5 hónapos számlamúlttal 150000 Ft; egyébként 0"
Van ahol alapból 0 ft vagy valamilyen számlacsomaghoz kötik.
Szóval vedd a fáradtságot, és nézd meg, neked melyik a legjobb :)
Ezen az oldalon: http://www.bankkartya.hu/index.cgi?oldal=kartyak&csoport=all
Kattints minden visa classic mellett látható kis képre () A végén egy xls-ben letöltheted a táblázatot. -
#20193 Soha. De sokszor kaptam már ki nagyobb full ellen. (főleg Omahában):D -
#20192 Mikor dobtatok el flopolt full house-t???? -
#20191 Hát, tőlem itt a pécsi otp-ben kértek, de lehet másképp máshogy van. :) -
#20190 AZTAKURVA MEKKORA VIDEÓT TALÁLLTAM. Ilyen nincs, ilyet még nem láttam.
-
#20189 Ismerősöm nem mondott ilyet hogy 300ezer rúgót le kellett tennie. Ő OTP-nél van és VISA-t kapott:D:D Mert csak ez lenne a jó, mert akkor nyithatnék számlát és nem lenne kezelési költsége. -
#20188 Szerintem minden lappal ha már bemegy az ember, akkor az aggresszív játék a jó megoldás. Valószínűleg szerintem a preflop callt is érdemes kerülni.
Én sokat tanultam ebből a mondatból: "Egy lap vagy jó visszaemelésre, vagy meg sem játszva" -
ba32107 #20187 Én ilyen lapokkal általában pozícióból, max 1 ember ellen szeretek menni. Lehet sorhúzót, flösshúzót floppolni, ha más nem, akkor pedig floatolni. Amit írtam persze nem úgy értettem hogy minden húzóra megadok mindent :D Általában agresszívan játszom meg ezeket a handeket.