Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Az a minimum visszahívás tényleg nem volt jó, de azért megadni egy 6-os magasra (még ha minimum is a raise)...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Aha, minimum hívás nagyon rossz volt, de mondjuk egy 6-os magasra megadni a visszaemelést (még akkor is ha minimum volt)...

Dick Riddick
Nem vagyok valami nagy versenyjátékos, de talán annyi, hogy flopon inkább 4500-5000-ig hívtam volna vissza.

\"Heroes never die. They just reload.\"

TaRka0107
Szerinted jó játék volt? Lehet hogy túlzásba vittem a csapdázást😄😄

Dick Riddick
Ne ezekre koncentrálj, a lényeg, hogy a döntésed helyes volt, minden más lényegtelen.

Dick Riddick
Ennél jobb jel nem is kell egy fishrõl, már mehet is a jegyzetekbe.

TaRka0107
Na, azért ez durva, a hülye megadja az emelést flopon a semmire(ok min emelés volt) bejön egy alacsony párja és allin megy vele😄😄😄 ÁÁÁÁÁ.... én is makkolgattam de ez azért durva, ilyen miatt vesztettem el a versenyt.

arról már ne is beszéljünk, hogy a KK nagyon sérülékeny, hiszen a limpet jó eséllyel adja az összes Ax.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja, persze az ember néha belefut egy belimpelt AA-ba és mikor lepusholja akkor ugye veszít, és az kedves fish meg örül, hogy háhá hogy bejött a trükk. Persze ez elõzõ 99 alkalomról megfeledkezik, amikor a "nagyszerû" csapdáját verte az összes gagyi 2 pár 37s stb. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dick Riddick
Nem egy konkrét kéz, hanem egy range ellen játszol, ami ellen egyértelmû favorit vagy. A három kilences különben is nagyon valószínûtlenné teszi, hogy kint van a negyedik. Egyébként szép move volt a limp-call a királyokkal, ilyen ellenfélbõl kellene minél több. 😊

hát ja, elvégre kb 100-ból egyszer lesz nála a kiegészítõ lap, ok esetemben 50-szer, de én nem vagyok mérvadó :-)

Ilyen esetben ugye úgy kell játszani, mintha biztosan tudnám hogy nincs pókere senkinek? Tehát ezt tilos eldobni? 😄

zeli
Én most tök büszke vagyok magamra, hogy egy ~600 handes sessiont a Titanon -1BI-vel zártam csak 😄DD
Komolyan nem tudom mivan velem, egy coinflipet sem tudok nyerni. AKval flopon nulla %, Jjvel riveren kapok ki...backdoor flush, stb..szokásos. 😊
Ezután már csak jön vmi jó !

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Na komolyan mondom, ez nem igaz.

A makkerja ezzel nyerte meg a headsupot. Utána allineltem A4el Ak ellen.
Jött egy 4es, fúú mondom, visszamakkolom. Aztán lejött a sorunk-->osztozás. Allin J2-vel, gondolkodik, megadja, mutat: AA😄😄

TaRka0107
Erre mit mondjak? És az ilyen hülye marad bent...
Én vagyok az AJ😄

na ja utólag vicces, de amikor sokadszor raknak allinre 2es párral és verik a KK-d (preflop), akkor nagyon keresed a cashout gombot, lenyugszol, megnézed a trackert, számolsz egy kicsit, és onnantól már hideg fejjel nyulsz a cashout gombhoz :-)
Nem mondom, hogy a terem hibája, de ha vonzod a hülyéket akkor vagy elköltözöl, vagy csõdbe mész :-)

sz4bolcs
Amúgy a nyomorék megérdemli, A3-mal még visszaraiselget...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
<#merges2><#merges2><#wow2><#taps>

sz4bolcs

TaRka0107
Nem ezt akartam... ezt:

TaRka0107
Na, azért nem csak rossz történik velem:

TaRka0107
De már vissza is jöttem... engem semmi sem tart visszaD:😄😄

TaRka0107
Na jóvan akkor😄😄

TaRka0107
*-ra

TaRka0107
Most beültem még1re... elsõ lap A9, 1500-rõl fel is mentem 2700re😄😄

zeli
<#gonosz1>

Titan Poker..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Na mondom, megyek egyet SnG-zek. Beülök 1.20-as asztalra. Elsõ lap KK. Jólvan, felduplázok az elején oszt kemény leszek😄😄

A LÓF*SZT...

fú mennyi AA-t dobtam én így rushpokeren 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

na, gondoltam bent hagyok 100$-t játszani hétvégéig:
nos van belõle még 40$ irány vissza NL10 v NL5 :-)
elvitte egy 95o, egy 24o és egy Q4o de jó, hogy meg volt a cashout :-)

TaRka0107
<#wow2>

na, a viccnek is van határa.

már odáig fajult, hogy csak ilyen helyzetben tudok nyerni:

Nekem olyan szokott lenni, hogy két asztalon rush pokerezek egyszerre, és másodpercenként két handet dobok, és néha elõbb kattint a kezem mint ahogy észlel az agyam 😄

zeli
Ilyenkor én is ezt szoktam mondani. 😊

Amúgy kétszer dobtam el AA-t véletlenül. Egyszer vc miatt, egyszer meg azért, mert épp kattintottam vhova és felugrott a Full Tilt ablaka. Flopon jött még két ász. 😄

Dick Riddick
F*sza...

jól van, azért nem csalódtam a pp-ben a végén sem, a tegnapi NL50es bohóckodást leszámítva, az összes AA/KK-m elvérzet, ált 47 fullok ellen, a legutóbbi q4 ellen :-)

Dick Riddick
Ez igen jó terv! <#eljen>

van benne valami

akkor marad ps, kezdem 400$-al, ha kipörög, megy be a maradék 200$, ezzel el is megy 3 hónap, ha bejön az oldal maradok, ha nem akkor végigjárom a termeket welcome vadászat címén. valahol majd csak megtelepszem :-)

Dick Riddick
Szerintem jobban jársz a PS-el. Jóval több asztal indul, van idõ kijátszani a bónuszt. Rakeback oldalról pedig jobban jársz, ha egy stabil rollal mész át a Haven-re.

Dick Riddick
Én úgy vagyok vele, hogy ezzel biztosan veszítettem volna.

nálam is pont ez a gond, cserébe senki sem tudott okosat mondani, hogy mitõl van :-(

kraawz
A Hold'em Managert h lehet mûködésre bírni ? 😊

Az adatokat szépen írja, csinálja, viszont aktív asznatlnál nincsen HUD.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
Az a legjobb, mikor látom flopon, hogy már ász drillem lenne, ha nem lennél kiülve. 😄

sz4bolcs
A gép már dobott párszor AA-t, kimegyek pisilni, jövök vissza, és látom, hogy ki vagyok ülve egy ászpárral. De már sokszor volt ilyen AK-val meg KK-val meg mindenféle lappal. 😊

TaRka0107
Nekem olyan szokott lenni, hogy kint vagyok, megyek vissza a szobába és csipog a pokerszoftver mint állat, kattintanék a call-ra vagy raise-re és eldobja a KK páromat😄😄
#17666: Ezt nem tudtam, kösz az infót😄😄

Mi volt a legjobb lap amit véletlenül dobtatok preflop? 😄 Nekem QQ, ma másodszor 😄

Állandóan az van, hogy játszok 1-2 órát, nagy nehezen jó játékkal összenyerek kb egy BI-t, aztán a legvégén egy szerencsétlen laptalálkozással az egészet elvesztem -.- Most is pontosan ez volt. Tököm kivan már.

na lehet, hogy haeven-n játszok majd tovább, számolgattam egy kicsit, és azért nagy kópék ám, hogy csak 30 nap van kipörgetni a bonust.

mondjuk 300 DON20= 2440 FPP, gondolom ugyanennyi még jön ha közben megy 2 NL25 (vagy 20, nem tudom, hogy mi van ott).
ez nagy jó indulattal 5000 FPP, amit azért túlzásnak érzek, mert pont ennyi az utolsó elõtti fokozat.

na de:
150 FPP = 5 €
azaz nagyon dúrva játékkal 150 € körül lehet kiszedni, ez azért sovány :-( már ha jól számóltam. mondjuk emellé még jön legalább 100 € rackback

Hasonló feltételek vannak PS-n, csak ott 90 nap, annyi alatt meg pont ki lehet pörgeti a 600 $-t, cserébe nincs rackback, lesz min tipródnom.

zeli
Jah, nem rég újították. Remélem ezt egy darabig nem változtatják.

Pedig pár hónapja újították, nem? Fekete volt, csak avatarokkal.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zeli
Megújultak a Titan Poker asztalai. Egész jó lett, sztem eddig a legjobb design.
Ennek örömére elvesztettem 6BI-t headsupban. (valójában 9et, mert elõtte nyertem)