Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ójeee, lediplomáztam 😄 Meg is ünneplem egy kis pókerrel 😄

hát sajna ez van lenyelem, "ilyennek is kell lenni..." ahogy haverom mondaná "hisz akkor kurva sokat keresnénk, így csak sokat" legalább is õ eddig, remélem majd nekem is menni fog :-)
Mocsok menet!

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

mai bukok, sajna nem adta a gép
preflop all-in
AA vs K10, jött 2 K
KK vs A5, jött az A
KK vs AK, jött az A
KK vs 1010, jött a 10
AQ vs A7 (ez heads upban, ez is fájt) jött a 7
flopon
JJ vs AK, 479 flopon emelésemre all-int vág, sima call részemrõl, river K
AJ vs A8, flop J 10 8, chek raise all-int játszottam, tõle sima call, turn 8

+ az említett lyuksoros party
na heads upban, így indultunk
Seat 8: sandor8206 (2,090)
Seat 9: player2817 (11,410)

felhoztam

Seat 8: sandor8206 (7,180)
Seat 9: player2817 (6,320)

éa a következõ partyban lyuksorral lemákol a gyerek mert arra flopon callozni kell egy all-int :-)

zeli
A T5-nek a képen csak kvanagy mákja volt. Mondjuk Titanon ilyenen nem csodálkozok. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Na... 1 hét után mondom beülök egy sng-re. Elsõ lap AJ, emelek, nem jön semmi, dob. 2. lap KK emelek megadják 3an. 7h6d8d a flop. Emelek, megadja 2. Turn egy káró. Mondom check mert flösse lehet vkinek. River káró. Check Check. Az egyik csávó vitte flössel, de már flopon két párja volt.
Miközben írtam ezt egy ilyen történt, de azért ehez pofa kell hogy megadja. Oké hogy top pár de akkor is, rossz kisérõ és 3 szín.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ingyen póker pénz 50$ + 650$ bonusz

TIPPEK,PROMOCIÓK,KASZINO, PÓKER ÉS SPORTFOGADÁS free poker money
KAMIONOS KOGYO
Mink 5-8-an szoktunk játszani,és a 300-as elég!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Rash87
4-7

Glory, Glory Man. United!

Én még ezen a hétfõn kizártam magam egy hétre, hogy ne menjen el vele az idõm. Kedden már regeltem egy másik accountot 😄 De csak pár percet szoktam játszani, persze play money-n, kikapcsolódásként 😊

BlackShadow
sorstárs! 😊
kb ebben a hónapban alig pókereztem 😞 az utolsó 2 hétben egy percet sem 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hétfõn államvizsgázok 😄 Utána jó valamelyik este.

KAMIONOS KOGYO
Hány fõre?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Christian88
Megint felvetném az ötletet, hogy valamikor üljünk be Full tilten egy kis SNG-re, mostmár szeerintem lementek a vizsgák, nekem legalább is lement =P.

http://www.twitch.tv/hegii

Rash87
Ki milyen pokerzseton készletet ajánlj? Mert venni akarunk egyet közösbe,csak annyi választék van 😄

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
Nem tudok róla. Az ilyen kaszinókban biztosan lehet, de én kaszinóba nem szívesen megyek be, nem szeretem az irigy szemeket, és a feltûnõsködést... xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs, nem tudsz valami helyet ahol lehet itt pókerezni Pécsen? Bakterban 1-2 hónapja voltam érdeklõdni, de azt mondták, az új törvény miatt nincs semmi... (azóta mondjuk nem voltam még)

Árkában van valami kaszinó, de fogalmam sincs, van-e póker... ugyanez a Király utcában, a színházzal szemben. De mondjuk ezekben a kaszinókban nem a magamfajta huszonéves csórók szoktak lenni, szóval oda nem szívesen mennék 😄 Igazából egy kis CG érdekelne, de egy versenyre is szívesen elmennék.

Carloska
nah off vége mostmár póker a téma újra 😄

sz4bolcs
Énvótam. Földobtalak.

Carloska
a lényeg szoszi van de ha emlékszel amúgyis mondtam már nem játszom pokerstarson amúgy nem volt indoklás így bejelentés alapján történt tuti

Multireg miatt?

Carloska
sose nyertem semmi nagy pénzt szóval komoly veszélyt jelentettem én ott mindenkire 😄

Carloska
Ha van pokerstars szégyen fal akkor felkerültem , egyenlõre csak fagyasztás de értelme sincsen mentegetõzzek szóval viszlát pokerstars

Carloska
Lehet olvasták sg fórumot más lehetõség nincsen 😄

Carloska
Nah kurvanagy mákom van nincsen már pénz egyik Pokerstars számlámom se mert elkaptak és befagyasztatták számlákat 😄 Csak nemtom hogy a picsába...

biktop
Na ja, Luigi meg nem csak egy újabb magyar karkötõs, mert azért ez bajnokság is volt... Nézzétek meg, kiket gyõzött le.... ITT

gyopár? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zeli
Egy ruszki vmit beírt egyik csávónak, a fordító ezt dobta ki:
Sergey_Mo: aljnövényzet
sztetek mit jelent?<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Tyler Durden
Jaja, nagyon nagy grat neki. Durván tolta, FT majdnem végig CL volt.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Luigi világbajnok!

zeli
Van esélye nyerni a fogadást Lederer ellen. 😄
http://machopoker.hu/ivey_es_lederer_brutalis_fogadasa

Ivey megnyerte a 8. karkötõjét, a 3K-s HORSE eventet 😄

Nice read:

Betsson Euro Tables-rõl tud valaki valamit? Ide kaptam egy ajánlatot, hogy 30% dealt rakebacket kaphatot. Semmi infót nem találtam róla a hivatalos oldalon kívül. Betsson azt írja, CG-re ezt ajánlja, versenyzésre pedig a Betsson-t (ongame).

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Magasabb szinten már egész jó, 2000-es sng-k nem olyan vészesek (de még mindig sokkal lazább, mint a real-money, épp ezért könnyebb is)

TaRka0107
Play money-val az a baj hogy nem veszik komolyan, mindenki allinezik minden szarra.(szerintem)

Mostanában egyre többet játszom play moneyt (rush poker, sng), most felvittem kb 60 ezerre magam, de eltökélt szándékom hogy tovább játszom 😄 Kikapcsolódás, és kihívás is egyben. És a milliós nagyságrendû chipeket el is lehet adni valódi pénzért! Valamelyikõtök játszik még nagy tétes play money játékokat? Mik a legjobb bankroll építési stratégiák? Szerintetek a sok play money játék befolyásolhatja a real-money játékomat, ha mondjuk rendszeresen játszom mindkettõvel? Tehát nem csak play money, így elvileg nem romlik a játékhoz való hozzáállásom, mert mindkettõt játszom...

Ááááááááááááááá ez fájt 😄 😄 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TaRka0107
Aztakurva! Az ilyet úgy fejbe tudnám rúgni hogy nem kelne fel sohatöbbet😄

Áááá bazmeg ez mi volt már.... maniac-al heads-upoztam. Vicc:

Pár perccel késõbb:

Utolsó hand:

Na ez a csávó a fish igazi mintapéldája 😄

Lehet, hogy már kérdeztem, de régen volt szó olyan oldalakról (és én is láttam õket), ahol play money adás-vétel folyt (több milliót lehetett eladni dollárokért), de most sehogy se találom õket, tudtok adni linkeket?

sz4bolcs
Nem emlékszem rá. 😄

Galy
folyamatosan változnak a kérdések, többet érsz vele, ha átnézed a tananyagot.
totti10
hi

pokerstrategy kviz válaszokat hol tudom megnézni?😊

segitsetek plz

hajrá,lilák!

TaRka0107
Az szép. Nyertél mind a 3-al?😄

sz4bolcs
Én egyik nap háromszor kaptam egymás után Ász párt egy asztalon. 😄 Van rá tanum is. 😊

TaRka0107
Háhhh... mekkora fishek vannak itt. Emel elõttem 0.8ig, visszahívok AJd-vel 0.20ig. Az utánam lévõ csávó megadja nagy gondolkodás után. Aki hívott az is. Check Check, az utánam lévõ megadó hív 0.2ig. Megadják ketten én allin 0.39el. Megadja nagy nehezen, többi dob. talált egy 10es párt a 10 7-ével. Persze nem jött semmi. De nem értem az ilyeneket, emelés vissza emelés és megadja 10 7el😄😄