Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
preflop all-in
AA vs K10, jött 2 K
KK vs A5, jött az A
KK vs AK, jött az A
KK vs 1010, jött a 10
AQ vs A7 (ez heads upban, ez is fájt) jött a 7
flopon
JJ vs AK, 479 flopon emelésemre all-int vág, sima call részemrõl, river K
AJ vs A8, flop J 10 8, chek raise all-int játszottam, tõle sima call, turn 8
+ az említett lyuksoros party
Seat 8: sandor8206 (2,090)
Seat 9: player2817 (11,410)
felhoztam
Seat 8: sandor8206 (7,180)
Seat 9: player2817 (6,320)
éa a következõ partyban lyuksorral lemákol a gyerek mert arra flopon callozni kell egy all-int :-)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Miközben írtam ezt egy ilyen történt, de azért ehez pofa kell hogy megadja. Oké hogy top pár de akkor is, rossz kisérõ és 3 szín.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ingyen póker pénz 50$ + 650$ bonusz
TIPPEK,PROMOCIÓK,KASZINO, PÓKER ÉS SPORTFOGADÁS free poker money
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
kb ebben a hónapban alig pókereztem 😞 az utolsó 2 hétben egy percet sem 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
http://www.twitch.tv/hegii
Glory, Glory Man. United!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Árkában van valami kaszinó, de fogalmam sincs, van-e póker... ugyanez a Király utcában, a színházzal szemben. De mondjuk ezekben a kaszinókban nem a magamfajta huszonéves csórók szoktak lenni, szóval oda nem szívesen mennék 😄 Igazából egy kis CG érdekelne, de egy versenyre is szívesen elmennék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sergey_Mo: aljnövényzet
sztetek mit jelent?<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
http://machopoker.hu/ivey_es_lederer_brutalis_fogadasa
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Pár perccel késõbb:
Utolsó hand:
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.