Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.twitch.tv/hegii
amit mostanság csinálunk pár akadémiás sráccal:
valaki játszik, amit mi nézünk teamviewer segítségével + összekattintgatam egy ventri szervert ahol közben megvitatjuk
lenne igény ilyesmire?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
szal pl.: 1-es emel 2BBt, 2es visszaemel 5BBig, a 3asnak viszont csak 3BBje van, megadja, 1es megad. Ilyenkor a 2es elvileg már nem emelhet, jól tudom ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Kezdjük egy fontos ténnyel: nem termelhetünk érdemleges profitot, csak ha többasztalozunk! Gondoljuk végig: adott egy fantasztiks játékos a 20 dolláros szinten, 20%-os ROI-val, és tegyük fel, hogy az áltagos játék idõtartama 40 perc. Egy asztalos játéknál ez a játékos 6 dollárt keres óránként… Ez rendben van egy olyan játékos esetén, aki csak szórakozásból játszik, így még egy kis profitot is termel. De azoknak, akik az SNG-t arra használják, hogy póker tõkét hozzanak létre, valószínûleg nem elég.
Természetesen több asztal bevonása általában a ROI csökkentésével jár minden játéknál, ugyanakkor az óránkénti profit növekszik. A kérdés ennek aránya. Mennyit vesznek el az újabb bevont asztalok a profitunkból?
Kitaláltak egy rendszert, aminek van értelme. 8% lesz a teljes profitunk, igaz, nem a teljes ROI-t tekintve. Ez azt jelenti, hogy a 4 dollárunk 8%-át veszi el egy játék asztalonként, a következõ asztal újabb 8% a maradék 3,86 dollárunkból, és így tovább. Az alábbiakban láthatjuk a számokat, és azt, hogy mûködik a tapasztalataink és elvárásaink szerint, feltéve, hogy 1 játék 40 percig tart.
* 1 asztal - $4.00 per játék - 1.5 játék óránként = $6
* 2 asztal - $3.86 per játék - 3 játék óránként = $11.04
* 3 asztal - $3.38 per játék - 4.5 játék óránként = $15.21
* 4 asztal - $3.10 per játék - 6 játék óránként = $18.60
* 5 asztal - $2.85 per játék - 7.5 játék óránként = $21.37
* 6 asztal - $2.62 per játék - 9 játék óránként = $23.58
Úgy tûnik, mûködik, bár meg kell jegyeznünk, hogy amire a 6. asztalhoz érünk, a ROI 20%-a lecsökkent kb. 10 %-ra (az egyszerûség kedvéért nem vettük figyelembe a tizedeseket). Ez a megoldás kevesebb "read"-et feltételeze, valamint a döntéshozatali idõt is jelentõsen lecsökkenti, ami a több-asztalozásnál elkerülhetetlen.Free poker money
Több helyen is olvastam, hogy akinek gyenge az idegrendszere, ne jöjjön erre a hálózatra, mert sok a mák 😊Free Poker Money
Nekem is van egy sok-sok ilyen leosztásom ITT!
9% (2/22)
Ha jól értem a call szerinted a helyes lépés?! És a turnon mi lesz? Mikor megyünk allin, mikor dobunk? lesz egy $18,35 potunk az ellen elõtt meg $12.63. Mit játszunk ekkor turnön call fold check? Ha J jön, ha treff jön, netán Ac? És mi van ha 3as jön v. 5ös? Mi van ha duplázódik az asztal és csekkel?
Amúgy szûkebb a nyerõ range-tartománya, így sima megadás. Valószínû egy AJc, esetleg egy Axc.
Ha visszaemel, az sosem jó, ha mázlid van csak AJ, ha meg nincs mentálisan TILT-en, akkor erõsebb (set) és akkor szinte biztosan verve vagy.
Amit tudni kell. Elég standard 3beteltem 5% viszont nagyon laza az imidzsem 28/17. Nem is fõleg a statok alapján, hanem a lapmutatásaim miatt. Utóbbi pár körben gyaláztam egy AA 103-mal és sok PP-t húztam túl. Összes mutatásom szemét volt, de nyertem vele. 103o, A10s, 66, JKs.
Az ellen nemrég csatlakozott és 73 dbos mintából 34/15-ot sikerült produkálnia. Mutatáskor csak Broadway virított, viszont mindel veszített. AA, AKs, AQo, K10.
Mi a játékunk. Mi lehet nála? Hogyan elemezzük az infók alapján a partit? Hogyan tovább?
PokerStars Game #46863366074: Hold'em No Limit ($0.10/$0.25 USD) - 2010/07/17 1:01:21 CET <2010/07/16 19:01:21 ET>2010/07/16 19:01:21 ET>
Table 'Robelmonte II' 9-max Seat #2 is the button
Seat 1: manwe69 ($5.22 in chips)
Seat 2: DontTread426 ($4.72 in chips)
Seat 3: laiaaba ($5 in chips)
Seat 4: venice10 ($12.50 in chips)
Seat 5: coatesy73 ($10.37 in chips)
Seat 6: Alejadross ($12.88 in chips)
Seat 7: schwoazfoara ($21.63 in chips)
Seat 9: asafderg ($40.37 in chips)
laiaaba: posts small blind $0.10
venice10: posts big blind $0.25
*** HOLE CARDS ***
Dealt to asafderg
coatesy73: calls $0.25
Alejadross: folds
schwoazfoara: calls $0.25
asafderg: raises $1 to $1.25
manwe69: folds
DontTread426: folds
laiaaba: folds
venice10: folds
coatesy73: folds
schwoazfoara: calls $1
*** FLOP *** <2c Js 6c>2c Js 6c>
schwoazfoara: checks
asafderg: bets $2.25
schwoazfoara: raises $5.50 to $7.75
A legjobb válaszolónak értékes nyeremény😊
kár, hogy a 4 nap alatt -$37.......
egyszerûen szar vagyok ehhez a játékhoz, szinte mindegyik napot -ban zártam, kivéve a 2. napot, ahol a +14-et levittem +4-re...
nem való nekem.....
De NL5-ön kinõ a szakállam, mire összejönnek a pontok, + elég komolytalan a játék.
Tegnap eldöntöttem, hogy ma nem fogok NL5-ön játszani, mert túl komolytalan. 3 asztalon toltam NL10-en, ~1 óra játék után +$14-al zártam. 😊
Egy allint nem vesztettem el, és szinte az összes nagyobb potot én vittem.
Folyt. köv., remélem így.
Ma összesen egy hand volt, amit rosszul játszottam meg, és vesztettem is vele sokat:
Bár nemtom, el lehet ezt dobni?
Én legalábbis úgy tudom,régen is voltak rá feltételek, biztos most is vannak.
Glory, Glory Man. United!
Ha valamilyen no-deposit bónusszal van a pénz, akkor figyelj, mert teljesíteni kell bizonyos pontokat, hogy kivehesd.
fulltilten van 50$-om és ki szeretném kérni moneybookers-re de ott ahol a kiválaszt gombnak van a helye csak egy link van további infokkal. miért nem tudom utalni?