Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt szerintetek jól játszottam?
Le voltam égve, kértem ismerõstõl 1 dollárt, elkezdtünk játszani hétvégén, ma reggelig meg sem álltam, és $34-et kerestem vele. 😄
Tudom, hogy kis pénz, de mégis jó érzés.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
26/09/10 , [ Poker Heaven ] , name: facebook freeroll , prize: €500 , password: SPADE
többség meg nem gürizik 25 $ ért , vagy nemis figyelik a fórumot
[ Jetbull Poker ] , ID: 8982902 , name: Black moon poker , time: 21:00 CET , prize: 2000$ , password: jetflight
[ Jetbull Poker ] , name: Pokerman Freeroll , time: 20:00 CET , prize: $500 , ID: 9020026 , password: zita
[ Carbon Poker ] , name: World Series Tavern Poker's Sunday Showdown! , prize: 100$ , time: 20:00 EET , password :wstp50
[ GoPlay ] , name: CGM FREEROLL , prize: 100 € , time: 20:00 EET , password: 4XD7TF
[ Black Stack Poker ] , Poker Network: Everleaf , prize: 100$ , time: 18:00 CET , password: bonusrex
Osztó: Leosztás #49710080182: Sz4bolcs1985 nyeri a potot: (700)
stone2500: nézd már meg a floppot
Sz4bolcs1985: én?
stone2500: többet tudsz kaszálni
stone2500: tete
Sz4bolcs1985: ilyen szar lapokkal?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Oké próbál egy blöfföt ha már megadott (hogy mire..) egy emelést preflop de ha nem jön be akkor miért is adja meg az allint? Elõször azt hittem hogy KQ -val mákolt le és amúgy is arra tettem de utána megnéztem még egyszer meg még tízszer mert nem hittem el.
F
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az ilyenek ellen nyerek sokat az overpárommal.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.