30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #21026 Nos tegnap este én is rájöttem, amire előttem már annyian...
Berúgva NEM lehet játszani!:D:D -
ba32107 #21025 Vélemény? Mit csináltatok volna másképp?
-
#21024 ty :D -
ba32107 #21023 Szerintem a fekete szövegdoboz borzalmas lenne :D Kérek egy royal flössös banner verziót is. -
#21022 tökre tetszene a szövegdoboz háttér így feketén a zsetonokkal úgy, hogy fehér betűkkel lehetne rá írni.
Bannerba meg... Sokkal jobban tetszik kogyo első linkelt képe (royal flössös), mint a második szemüveges. -
ba32107 #21021 No, én a következőre gondoltam:
Bannernek: ezt és ezt a képet egymás mellé, frankón összemosva
Szövegdobozba: ezt a képet úgy átalakítva, hogy ne fekete legyen, hanem enyhén szürke, tehát hogy szépen beleolvadjon a topikba. A zsetonok jobb alul lennének.
Így viszont kimaradnak a csajos képek :( A bannernak szerintem ez tök jó ötlet, oda már nem nagyon fér be. Háttérnek pedig szintén valami sötétebb, de mégsem zavaró, enyhe kép kéne, erre nincs ötletem perpillanat. -
ba32107 #21020 Lementettem minden képet, thx! A bannerműhelyben fogok kérni 1-2 bannert. -
#21019 a blöff volt a gáz, két játékos ellen blöfföltél. -
#21018 Már nem tudom. Vagy egy 2 dolláros vagy egy 0.20-as -
#21017 Mai SSS-em utolsó partija (úgy éreztem a csúcson kell abbahagyni :D) NL4-en játszottam:
Ha ketten lennék vállon veregettem volna magam :D -
technext #21016 szemétségnek nem, de hibának hiba :)
Ebből a partiból elég sok infót elárultál magadról.
Milyen nevezésű játék volt? -
#21015 Szerintetek szemétség volt a végén bemutatni nekik a blöfföt?
-
#21014 ..részletkérdés -
#21013 Sajnos nem,nincs dollárom. :D -
#21012 Első kurvajó. Ezeket te fényképezted? -
#21011 Első az nagyon faja!:D -
#21010 ezek? :
első
második -
#21009 aha. vagy csak megengedi, hogy a hátára nyomassak egy flopot előtte játékból. -
#21008 Már úgy érted, hogy amikor nyomod hátulról, közben pokerezel a hátán?XD -
#21007 Én keresni fogok egy csajt, akivel lehet ilyet :D -
#21006 Szar a flop :D -
#21005 de.. de jó az ötlet.. -
#21004 nekem mindegyik kép tetszik, egy kreatív alkat alkosson vmit belőle :) btw egy párat linkelek én is (nagyok):
egyik
ez lehetne háttér mármint a postoknak meg minden
másik
ez meg mehetne a szövegdobozba halvány háttérnek. ahova írunk. :) -
#21003 ingameghost a neve, és egy piti bukó játékos -
#21002 ez elég igénytelen, nem? :)
-
#21001 naaa ezt plííz
-
#21000 1. vagy a nénis mehetne is!:D -
#20999 Hm, ilyenekhez mit szólnátok ? :)
(ha jól emlékszem, anno méretre is vágtam őket)
-
#20998 Ez jó is lesz! -
#20997 ba: én tudok egy olyan képet, ami mindenkinek tetszik:
xDD -
ba32107 #20996 Végülis télleg meg lehet csinálni rendesen, csak akkor a segítségeteket kérem. Nem vagyok túlságosan kreatív alkat, szóval ha találtok képet, megfelelően elhalványítjátok, akkor én beteszem, és választunk egy olyat ami mindenkinek tetszik. A szövegdobozban is lesz kép kipróbálás erejéig, meglátjuk hogy válik be. A bannerhoz vannak ötleteim, majd ha ha összeáll egy-két verzió akkor beírom ide és választunk egyet (mivel feleslegesen nem akarok kérni több bannert, örülök ha egyet kapunk :D) Persze ti is javasolhattok.
Ha lesz rendesen időm akkor majd jönnek a módosítások.
-
#20995 Én szavatom: Legyen:D
De tényleg meg lehet csinálni normálisan, és akkor nem lesz zavaró.
Én is azt mondom hogy új év, új banner! De maradhat is, mert semmi bajom nincs vele. -
ba32107 #20994 Ezt megint csak a HUD-nak köszönhetem :D
-
#20993 Legtöbben tényleg szarul oldják meg,többségében engem is zavar,de igényesen is meglehet ám csinálni,hogy összhangban legyen. Ez csak 1 ötlet volt. -
#20992 Én szavazatom: ne -
ba32107 #20991 Nekem sem tetszenek a topik háttérképek, szeirntem nagyon zavaró. Ha szeretnétek, akkor lehet, de én nem javaslom.
Akkor mini-szavazás: legyen topik háttérkép? Én szavazatom: ne.
Bannert majd kérek egyet, és megmutatom mi sült ki belőle, a szavazóson is gondolkozom majd. -
#20990 A backgroud lesz az első, amit bepattintok adblockba :) De ez csak én vagyok, ha másnak bejön a fórum olvasása egy háttérképpel, akkor hajrá. -
#20989 1., Új év,új banner :))
2., Ez is jó ötlet,aztán ha nem válik be,ergo kevés voks érkezik,akkor felesleges.
Javaslat,hogy background-ra tennék vmi képet,mert ez a sg alap szín,már unalmas. -
#20988 bármilyen újítás szerintem pozitív -
ba32107 #20987 Az előző hsz megy majd a bannerba. Van valami kifogásotok az ellen, hogy kicsit megritkítom a linkeket? Pl a freerollok, és póker könyvek szerintem senkinek sem kellenek.... van olyan amit mindenképpen meghagyjak? Persze rakok majd be újakat is. (a PHR természetesen marad).
További kérdések:
1. a banner szerintetek jó, vagy megérett egy cserére? Szerintem tök jó, csak már kicsit unom :D Szóval ha gondoljátok, kérhetünk újat, csak találjuk ki, milyen legyen.
2. gondoltam arra, hogy lehetne csinálni szavazásokat, mint a nagy szavazótopikban. Pl. milyen a bankrollod, nyerő játékos vagy-e, stb. Nem tudom lenne-e értelme, mert viszonylag kevesen vagyunk, de csak egy ötlet volt. Mit szóltok hozzá?
Ha van bármilyen javaslat a topik feldobására, akkor szóljatok!