Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tudom. Elhülyültem..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
ez szimplán idióta. Szerintem be volt szívva.

sz4bolcs
"Mindig azt mondják a szakik, hogy minél kiismerhetetlenebbül kell játszani. Én nem ezt vallom. Az én mottóm: Tûnj minél kiismerhetõbbnek és bassz át mindenkit!"

-Ez a két mondat amúgy ugyanazt jelenti.

Szabi, van oldala a bakter pókerklubnak, versenynaptárral meg mindennel:
http://poker.geniuszpoker.hu/
Baszki, egy informatikai cégnél dolgozom, és kb két hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni egy ilyen ajánlattal a baktert, aztán eltûnt a süllyesztõben az ötlet, mondván úgysem kell nekik....... erre most megcsinálta más 😄 Rohadt életbe, pedig jó meló lett volna 😞

De a hand historyban is benne szokott lenni. Tegnap az uccsó 10$ sng-n kb 80 osztást játszottunk 3-an!! A heads up-ot olyan emberrel játszottam...ijesztõen játszott. Soha nem emelt ellenben flop után bármit csináltam jött. Csak preflop 5-6BB emeléssel meg ólinnel lehetett elriasztani. Viszont kétszer is elcsekkelte a setjét!!! Nem emelt vissza riveren. Kétlem, hogy egyáltalán tudta mije is van. De mondom kiblöffölni nem lehetett. 3X vittem 1000 alá mindig visszaduplázta magát. Aztán:

Mindig azt mondják a szakik, hogy minél kiismerhetetlenebbül kell játszani. Én nem ezt vallom. Az én mottóm: Tûnj minél kiismerhetõbbnek és bassz át mindenkit! Nincs is annál jobb amikor azt hiszik rólad, hogy csak nagy lapra emelsz. Vagy azt hiszik, hogy állandóan blöffölsz.
Ha nem is sejtik milyen lapod lehet (ötletük sincs) akkor nem is fizetnek ki. Ha egy pontos képet kapnak rólad (szerintük pontos) akkor mindig azt csinálják ami neked jó.

Onnan nem limpeltem volna. Emeléssel többet kiszedtél volna belõle.

sz4bolcs
Amilyen feszes képet alakítottam ki magamról, szerintem sokkolta az asztalt ez a move. 😄😄😄

sz4bolcs
Szerettem volna bemutatni nektek, hogy csinálják ezek a profi 84o-zombik, és éppen volt egy remek alkalmam rá:

sz4bolcs
FPP-t mire szoktátok költeni? Én eddig freerollokra jártam belõle, de mióta nem csak 25 centes versenyekre nevezek, egy csomó összejött belõle.

sz4bolcs
Rájöttem, hogy az ilyenek képtelenek felismerni, hogy mi van az ellenfél kezében, ezért bosszúból egy csomó zsetont költenek arra, hogy nekik is rejtett kezük legyen, amivel kicsinálhatnak.

sz4bolcs
Ha elég pénzt keresek pokeren, veszek egy lakatlan szigetet, és oda deportálom az összes ilyen 84o-zombit pár pakli kártyával, hogy boldogítsák egymást. 😄

sz4bolcs
Megyek inkább homokozni..

sz4bolcs
Nabazzeg pont ezekrõl az arcokról beszéltünk az elõbb... nekik mindent megér, hogy megszivassanak a 75s-sel.... csak azt nem értem, miért.
Az ilyeneknél simán szokott lenni 48o is.. én meg beszívom.

MEdievil
Próbáltam eljátszani a nem betalált Ax szerencsétlen dobatási kísérletét elég szép sikerrel 😊

Bár mivel beleszeretett a lapjába még felfordított kártyák mellett is pont ugyan így végig játszottuk volna..

F

sz4bolcs
oké rájöttem... xDD jó fáradt lehetek mán..

Amúgy ja, hogy a faszba lehet readelni ezeket, akik az elsõ körben megadnak 5 nagyvak emelést egyszínû 104-re, hogy aztán jöjjön nekik a szín meg a 2pár ?

MEdievil
3dollár 99 cent bankroll 😊

F

sz4bolcs
bazzzz najóéjt....

sz4bolcs
" 3.99 rollt" <#fejvakaras>

MEdievil
Akkor kapsz egy 3.99 rollt és azt nem tudod semmilyen körülmények között lenullázni 4usd versennyel! 😊)

Viszont már legalább tökéletesen readelem ezeket a játékosokat: A range: Bármi ami a pakliban van mínusz ami nálam van 😊

F

sz4bolcs
xDDDD

Rájöttem, mit szeretnék karácsonyra. Egy akkora méretû bankrollt, amit képtelen lennék csõdbe vinni $4-es versenyekkel! <#idiota>

MEdievil
144 dolcsiért én akár egy zombi apokalipszist is bevállalnék. Amúgy kellett elkiabálnom már is kaptam egy kellemes piranha asztalt. Csoportosan támadnak, agresszíven és buták mint a halak de a végére csak megzabálnak <#rinya>

F

sz4bolcs
De büszke vagyok rá, ez eddig a legnagyobb pénzes nyereményem. 😊

sz4bolcs
Asszem elfáradtam, meg... nemtom.. ha K10-em volt akkor neki KQ-ja és a 10. ilyen után már csak egy allinre maradt zsetonom... :/

sz4bolcs
Hát jó neked, én ma nem a nevetéstõl sírtam, hanem attól, hogy akármit csináltam, minden egyre rosszabb lett. Elárasztották az asztalaimat a zombik és a blöffmesterek, nyomtam én az addont, de kb. értelmét nem láttam, szinte lehetetlen annyi õrültön átverekednie magát az embernek. Ha emelek közepeset mindenki callolja a legváltozatosabb crap lapokkal, és kicsinálnak, ha viszont nagyobbat emelek, akkor kapom vissza a nagy stacktõl az allint A2-vel...
Néha úgy tûnik, mintha kurvajó játékosok lennének, és mindenki vágna mindent, máskor meg mint valami mániákusok...

De most ez a 180-as 2. hely rendbetette a lelkivilágom. 😄

MEdievil
Na grat közben be is fejezted 😊 Azért nekem ilyen nem jutna az eszembe hogy elég a második is! Még 10 centért is belefojtanám a zsetonjaiba! 😊)

F

MEdievil
Az ilyen slowplay/callstation meg is érdemli 😊

GL azt illene behúzni! 😊
Nekem egyelõre azt sikerült megtalálni melyik versenyeket kerüljek jó messzire ezek a rebuyos õrültségek egyelõre kicsit drága mulatságok a 2,2 alattiak szintén nem érik meg. Azért az utolsó versenyemen még van esély az egész kellemes és akkora edgem van az asztalomnál ülõkön hogy majd elsírom magam. Remélem nem ültetnek szét.

F

sz4bolcs
Meglesz így hamar az elsõ százezrem. 😄

sz4bolcs
lolos a grafikonom 😄😄😄:😄

sz4bolcs
ja de az elõbb írtam. ezek szerint 4 óra 40 perc volt a 180-as verseny.

sz4bolcs
Bakker megint elfelejtettem megnézni mennyi idõ volt mire végigértünk. 😄 Headsupban kikaptam 😞😞:😞 De olyan érzésem volt mint ha már 'elég lenne a második hely is' lapok nem jöttek, kétszer annyi zsetonja volt az ellenfélnek... na mind1, $144-et nyertem.

sz4bolcs
jelentés: $4-es 180as döntõ asztal 1/6 4óra4perc

sz4bolcs
Ezeken a hosszú versenyeken, meg a $4-es 180asokon mekkora blöffmesterek vannak. Kurvára leszarják, mi van a kezükben, csak nyomják neki, amég van zsetonjuk, és vagy bejön, vagy nem... :///

sz4bolcs
lemaratt: <#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
Méghogy dominálja... Nem tudom, milyen játékot játszik ez a Doyle Brunson...

sz4bolcs
Egy 'túl jóra' sikeredett ász-limp. :/

Jaaaa baz, nem bírtam felfogni hogy jönnek ide a J-k 😄

MEdievil
Dehogy nekem csak egy -na akkor itt megállnék és elvinném a kasszát- gomb kellett volna 😊

F

Ugye milyen jól jött volna egy AQ?<#hehe>

TaRka0107
<#wilting>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MEdievil
Kicsit sem durva lapütközés

F

TaRka0107
"Jólvanmárna", nem csak én nem értettem!<#duhos2>

sz4bolcs
ah lol xDD

TaRka0107
Jahh hogy bubble játék.... már így én is megértettem😄

sz4bolcs
Mert olyankor vadulnak be a jobb játékosok, a gyengébbek pedig befeszülnek, hogy pénzbe érjenek. Állítólag.

Pusholni 27-el is lehet. Ezt így nem lehet meghatározni. QJs-el 3 limpelõnél én nem emelnék de ha még is akkor jó nagyot. Legalább 5BB.
De inkább check-fold.

Hát ez teljesen stack, vak, játékosszám, stb függõ..... szerintem dobástól kezdve az all-inig minden belefér.

#18768: és ez mégis miért "bubi játék"? 😄

sz4bolcs
Vagy mondjuk 3an limpelnek mert azt hiszik, hogy az olyan jó, én meg ülök a gombon egy QJs-sel.. Akkor? Emel? Limpel?

sz4bolcs
Nem bazz, JJvel egyértelmû. K9 A6 ilyesmik. Ezekkel lehet pusholni buborékban?

Mi a kérdés? JJ-vel mit csinálj?