30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#21066 Szerintem meg a mostani jobb ezeknél de ha nagyon muszáj akkor a harmadik! -
xxxpaulxxx #21065 3. a legjobb sztem is!:)
BTW. ma túléltem a még fiatal onlinepóker karrierem első komolyabb tiltjét... nem szeretem a srácot:D:D -
#21064 Értem. Nem vagyok én annyira türelmetlen!:D -
ba32107 #21063 Kicsit még szeretnék várni, érdekel a többiek véleménye, az esetleges további bannerek, plusz még nem volt időm megcsinálni frankón az új linkeket, stb... meg még tervezek egy extra dolgot is, remélem összejön :) Majd egyben szeretném az egészet kicserélni. -
#21062 3. a legjobb. :) -
#21061 3.-at már most beteheted, az nagyon faja lett!:D -
ba32107 #21060 Srácok, kaptunk bannereket! Kinek melyik tetszik? Nekem a 3-as a favorit! Még egy másik srác is ígért, azokat is megvárjuk mielőtt megszületik a végleges döntés :)
1:
2:
3:
-
ba32107 #21059 Erre a callra büszke vagyok, szerintem jó read volt. És HUD nélkül :)
-
#21058 Mivel ki kellett utalni a bankrollom nagyrészét.....így most újra kezdtem 200 dollárral 6,50-esen pokerstarson.
Általában havi 1000 játék megy le.
De hó végén tervezem hogy átköltözök FullTiltre a rakeback miatt.
Célom a régi 22-es limit elérése. Az reményeim szerint áprilisban meglesz. -
#21057 Ez de szar:D
Tegnap vmi hasonlót én is láttam,beneveztem unaloműzésként egy freerollra,770 fős volt,5en maradtunk.
A flop 6710 volt,aztán 3an mentek all in-t,egyiknek 6os drill,másiknak 10es drill,harmadiknak meg sora volt a flopon,ami ki is tartott. -
#21056 :D
-
#21055 Köszi. Amúgy te milyen szinten játszol? Mármint játéktudás, és limitre is gondolok.. -
#21054 AZ ICM wizard fizetős....de itt megtaláljátok. Köszönettel egy fórumos kollégánknak.
Moshman könyvet meg google.
de segítek :)
Jó tanulást a hétvégére. -
xxxpaulxxx #21053 Köszi, megnéztem, de ott asztalt is alig találtam:)
Most a pokerstarst választottam... az a baj, hogy a kártyám nem enged szerencsejátékozni és a sokadik netes pénztárcával sikerült csak, azt Entropay-el:D
Viszont nagyon meg vagyok elégedve a pokerstarssal:O Rengetek NL10es 20bb-s asztaluk van!!!!:) -
#21052 ez az icm wizard fizetős vagy tölthető valahonnan legál free ? -
#21051 széééép :) És kössz az infót. A könyvet honnan tudom lekapni? -
#21050 Jah..és egy kis kiegészítés...Simán lehet hat asztalon is játszani, hiszen csak a matekot kell megtanulni(ICM), meg egy jó push/fold taktikát...és így havonta akár 1000 játék simán kivitelezhető....ami valljuk be....kis számolgatással.
6,50 befizetéssel átlag 7% ROI-val...minden játék után van 0,455 dollárunk, ami 1000 játéknál : 455 dollár. Plusz ha FullTilten regelünk 27%-os rakebackért, akkor még hosszájön : 0,50*1000=500*0,27=135 dollár rakeback.
És a 11 dolláros is simán verhető ugyanígy....max mégtöbbet kell utána elemezgetni.,....és folyamatosan tanulni.
Remélem volt akinek hasznos volt. -
#21049 -
#21048 Jah, azóta változott.
116 lejátszott 131.60 dollár.
Mára abbahagyom....úgyis lassan végetér a hotrunom :)
Egyébként én is mínuszban kezdtem....aztán javultam fel...itt egy grafikon
-
#21047 Nah...akkor sorjában.
Hudnak nincsen értelme. Mert a turbón hamar jön a push/fold szakasz...és akkor teljesen megváltozik az ember ideális játéka. Kis odafigyeléssel nem kell hud. Persze kizárólag mikro téten.
A profitom jó...de mos tépp hotrunban vagyok. Durván 6-8%-os Roit lehet elérni...nekem most 10%-nál van. Szóval kicsit fölötte vagyok.
Amit érdemes elolvasni...az a Collin Moshman S&g strategy könyvét (csak angolul lelhető fel).
Illetve van egy fizetős oldal a deucescracked...ott van egy videósorozat a last man standing..azt érdemes még végignézni.
Illetve egy ICM wizard nevű program....hogy lássuk mikor hoztunk helyes döntést.
Nagyon fontos, hogy végig kell nézni minden egyes torna után, hogy jól játszottuk-e meg, illetve ha nem, akkor hol hibáztunk. Ez leginkább a push/fold szakaszra igaz.
Illetve itt az SNG stratégi mikró tétre nevűeket.
Nagyjából ennyi.
Ennek nagyrésze...a moshman könyv...és a cikksorozat maximum 2 nap...
utána lehet videózgatni. -
#21046 Engem is érdekel az a taktika... és huddal játszol? -
#21045 az már szép profit, gratula. milyen taktikát olvastál? :) -
#21044 Az jó...most én is azt játszok. 6,50-es 9 fős turbókat starson.
Eddig 110-et nyomtam le ebben a hónapban....és 116 dollár plusz.
és ehhez nem kell sokat tanulni.....max 2 nap alatt megtanulható egy olyan taktika....ami mikro limiten...kb 20 dollárig simán verhetővé teszi a mezőnyt. -
#21043 Everestet próbáltad már? -
#21042 SNGzok csak, CG-t annyira nem szeretem :)
Most már 5$-os nevezéseken játszok, 10 fős normál és turbo SNG, DON SNG, és néha 20 vagy 30 fős MTT SNG. -
xxxpaulxxx #21041 Én is 95 pontnál tartok 40dollárral a Pokerstratos pénzből:)
amint meglesz, már veszem is ki és megyek el a pokerstrategytől...
És itt is van a kérdésem: Ti melyik termet ajánjátok? Ti hol játszotok? Hol volt/van a legjobb tapasztalatotok?:) SSS-t hol érdemes játszani a leginkább?:) -
#21040 Mit játszol?Amúgy grat...és sok sikert. -
#21039 Na, folytatom remélhetőleg tovább a bankroll építést, jelenleg a Chili póker mezőnyét fogom ütlegelni, 150$ kezdőtőkével :)
(pokerstrategys 50$-ból építkezek) -
#21038 Méretet írd meg majd :) -
ba32107 #21037 Nem válaszoltak még a topikban, de ezek szerint várni kell :) -
#21036 Csak idő kell :) pár nap. -
#21035 Hogy-hogy? Nem vállalja senki? -
ba32107 #21034 Hát a bannerünk nem nagyon készül :( -
technext #21033 szerintem a preflop call is borzalmas játék volt :)
25BB szűken 46s-el 2xig levő hívást BB-ből sem adunk meg, főleg nem UTG1 hívást úgy hogy MP2ből is volt már megadó. -
xxxpaulxxx #21032 Másnaposság:D:D
És tudom... azért raktam be, mert én is csak röhögtem:D -
#21031 looooll xDDDDD ez egy illuminált leosztás volt tegnapról? -
#21030 Ennél rosszabbul nem is lehetett volna megjátszani :D Fogjuk a másnaposságra -
xxxpaulxxx #21029 Hát igen... úgy értettem:D 20 leosztás után eléggé mínuszban álltam ezért inkább hagytam:D
Ez meg kész...Szánalmas játék tőlem:D De féltem, hogy setje van esetleg:D
-
#21028 Lehetni lehet,csak nagy %-ban rossz döntéseket hozol :D:D -
#21027 Preflop 2-ig visszaemeltem volna. Majd utána 3/4-potokat hívogattam volna értékért.