Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így kezdõdött.<#idiota>Rosszul emlékeztem. Én emeltem elsõnek. Aztán jött akkor pusztuljunk mind felkiáltás.<#hehe>

sz4bolcs
Kár, hogy a grafikon még nem mutatja, pedig az a legjobb része. 😄 Egy függõleges csík fölfele... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Amikor ezt történt éppen 250$nál álltam. Kicsit ideges voltam.<#falbav>De ez a rush poker eddig bejön. Majd még tesztelgetem.<#wink>

sz4bolcs
Szerintem pár óra múlva már nem leszel csalódott, ha ránézel a bankrollodra. 😊 Amúgy te is tudod, mivel lehet megerõszakolni egy bankrollt... 24$-os torna.. 😄

Valaki aki fullt tiltes segítsen. Ki akarok venni teszt célzattal 50$. A beutalás ugye simán megy. Rámegyek a whitdrawalra szépen kijön az ablak.
Ott lehet választani, hogy moneybookers, visa, neteller stb. Na ha én rákattintok a visa-ra nem lép tovább hanem feldob egy buzi internetes ablakot. Ezt. Bármelyik másikra kattintok akkor is ez történik.

Köszönöm szépen. Majd berakok pár osztást.

Nem az a baj. A végét elkapkodtam. Nekem volt 80 000, másiknak 100e, 3-nak 120e. Folyamatosan emelgettek én passzívan dobáltam mindent. Aztán, hogy ne másszanak rám emeltem KQ-ra. Flopon semmi, emeltem erre kaptam egy ólint. Dobtam. Maradt 50e. Utána beemel az egyik én KQ-ra ólin. Megadja JJ-re és nem jött semmi csak egy A. 3000 volt a BB szóval még húzhattam volna egy jobb lapig. Ezért vagyok csalódott.

sz4bolcs
ja most olvasom, hogy 3. lettél. 😄 Grat. Már a 3. hely is nagyon durván jó! Majdnem százezer Ft-ot kerestél egy versennyel.

Vége van.

sz4bolcs
AZTAKURVA!!!! lécci írd be melyik asztalon játszol, szeretném nézni, és szurkolni.

Rash87
Kamu , Sok a szöveg😄
Eddig azon voltál h 350-nél nem tudsz feljebb lépni,most meg többet nyersz,mint egész bankrollod,s siránkozol... egyébként grat. 😊

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
"Asszony itt ül mellettem én kikérem az idõt. Ránézek mondom neki "szerintem ez blöfföl nincs semmije". Gondolkozom, megadom. 67-kézbe, river 7." <#eljen> Az szép. 66-tal levágni egy blöfföt.

pain is only temporary, glory is forever.

sz4bolcs
Poker az egy olyan meló, ahol minden szar döntéséért magának felel az ember.

3-ik lettem. 471$. Nem vagyok elégedett.<#szomoru1>

A 4-ik 370$ kapott.

Az 5-ik 277$ kapott. Chiplieder vagyok.<#wilting>

Jesszus kiejtettem a 6-at aki 203$ kapott.<#bdead>Hú de rég jártam ilyen magaslatokon. Szurkoljatok.

Nem akarom terhelni magam ilyesmivel.<#vigyor4>Döntõ asztal. 7-en vagyunk. Átlagos stackam van. A 8-ik 110$ kapott.

TaRka0107
Az már kurvajól fizethet... 1000$-nál többet is az elsõ, nem?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kezdek izzadni. 24$ tornán mindjárt döntõ asztalra kerülök. Nemtom hányan kezdtük mennyit fizet de az elsõ 18-nak fizet majd szóval ha minden összejön lesz píz.

A bohózat folytatódik. 33-ast meg akartam játszani. 60-as BB semmi gond. elõttem ülõ beemel 120-ig. Ráemelnek 300-ig. Ekkor egy kcisit bepöccentem mert 2-en is megadták. Nem bírom ha a visszaemelést megadogatják. Mondjanak ólint ha olyan jó lapjuk van. Na az elsõ emelelõ 700-ig emel és mindenki megadta!4 Kivéve engem. Én felkiáltottam. Akkor meghalunk mind!!! És ólin.<#hehe>2-en megadták. KK és AJ. River 3-as és nyertem.

TaRka0107
Thanks!

El nem bohóckodom de a matek ellenem fordult. AA-KK-val is buktam QQ és AJ ellen. 28-ik vagyok a 32-bõl. Pedig masszívan elsõ voltam. Ja és 4 AA-t kaptam eddig. 2-vel nyertem, 1 bukó, 1 meg nem hozott szinte semmit.

Rash87
full tilt / 200$
italian poker players freeroll
id 191370435
pass ipp515

Hátha valakit érdekel... 😊

TaRka0107
😄

Na most a 4$-os rush-on 3 osztás alatt 2db AA-t kaptam és elsõ is vagyok velük. Megpróbálom nem elbohóckodni.

Nem igazán. Nem a poker ellen van hanem az állandó káromkodás ellen.<#hehe>Ma beültem pár rush sng-re. Az elsõt úgy elk.rtam, hogy csak na. 10 perc után 8000 zsetonom volt. Olyan mákolásokkal mint állat. Pont amit mondtam. Emelek K5 treffre. Lejön 10107 én emelk call, J, ólin call. Ellenfélnél 99. River K. Utána AK val verek KK-t úgy, hogy kiadja a sort meg iylenek. Sima elsõ voltam. Aztán AK-val AA-ba futottam bukó, QQ-val AK ellen bukó. Kies.

Rash87
8. AA zsínórban amit bukok FT-en. S ebbõl 7 preflop all in 😄 Haha😄

TaRka0107
Azt én is utálom, velem is történt már ilyen! Kedves feleséged is szereti a pokert?

Azt is nagyon utálom amikor egy blöffre bemondott all int megadok és lemákolnak. AK-val nagyvan vagyok kisvak ólin persze call felmutat Q7-et és kap egy 7-est. Az egyik komolyabb tornán 66-al emelgetek 1v1-be a csávó adja majd a turn után ólint mond. Asszony itt ül mellettem én kikérem az idõt. Ránézek mondom neki "szerintem ez blöfföl nincs semmije". Gondolkozom, megadom. 67-kézbe, river 7.

MEdievil
Nos ez gyors volt A5s vakvédés 7T megadja és ott a 10 az asztalon 😞

Amúgy én vagyok a legnagyobb fish a világon. Játszottam Sng 2 dolcsi 90 nevezõset. Szépen haladok top3 közt vagyok kb. egyformák a zsetonok erre 9. helyen kiejtem magam. Ez a legrosszabb fajta tilt amikor csak is magadat hibáztathatod. És nem ám ász párt nem tudtam dobni flush ellen hanem csak egy 88 kézbe párt.

F

MEdievil

Kértem hogy adja oda egy kicsit a varázsgömbjét de nem nyilatkozott 😞

Nekem meg csak fogy a zseton még egy 88 se amivel kieshetek..

F

sz4bolcs
Az esélyek, és a valószínûség az univerzumunk egyik legizgalmasabb rejtélye. 😄

sz4bolcs
"-Ezenkívül ha beüt a krach, és kivonulnak a fish-ek, mi van ha nincs akkora tõkéd amivel belevághatsz valami komolyba?
-OMG a sok shark egymást fogja zabálni. "

MEdievil
Egyrészrõl gáz másrészrõl ha nem lenne ilyen akkor hal se lenne 😊
8-10 grindert xD

F

sz4bolcs
"<...> igazából régen én is csináltam, de aztán rájöttem, hogy jövedelmezõbb, ha 8-10 kínai grindert telepítek a zöld helyére. kevesebbet fényt és gondozást igényel, és elég ha csak 2-3 naponta rájuk nézek."

sz4bolcs
Most olvasom egy pokeres cikk hozzászólásait, idézek az egyik tagtól:
"Én inkább rulettezek, de a szerencsejáték szerintem nem munka, függetlenül attól, hogy ki mennyit játszik naponta. Pénzkeresési lehetõség, de azt, amikor a szerencsén múlik, hogy a pirosra vagy feketére tett pénzeddel nyersz, vagy elvesztessz mindent, azt nem nevezném munkának, maximum annak egy nagyon szélsõséges formájának. Ha a te erõfeszítéseden múlna, hogy milyen lapokat kapsz a pókerben, vagy hová esik a roulette golyó, akkor munka lenne. De így nem az."

No comment.

MEdievil
Nem igazán érdekelte õket a megjátszás..

azért még jó hogy nem kaptam egy KK-t 😊

F

MEdievil

hehe 😊 persze a következõ körben meg AJ-t kaptam és szintén belefutottam egy kilences drillbe de elég olcsón megúsztam.

F

sz4bolcs
Ez nem az, de ez se sokkal jobb:

sz4bolcs
Láttatok már olyat, hogy egy kisstack A-magassal overbeteli a flösshúzóját kisvak pozícióból 4 játékos ellen? 😄😄😄:😄😄😄
Úgy látszik, meg kell szoknom, hogy ilyenek is vannak.

sz4bolcs
Én nem játszanék ilyen végtelen rebuyos tornán éppen a tilt miatt. 10x visszavásárolnám magam, és ahogy wolf mondja, észre sem veszi az ember, hogy ez már a tilt...

TaRka0107
<#eljen>

sz4bolcs
Ilyen flopot mindenkinek. 😄 Olyan jó érzés volt, ahogy pakolták be nekem a zsetonjaikat. 😄😄😄

Na mindegy az utolsó rebuyjal felmentem 15 000-ig majd kipottyantam egy blöff következtében. Asszem mára elég volt. Sikerült újra lemennem 350-re.<#levele>

Én meg egyszerûen nem szoktam rebuyoson játszani. Nem tudom mi ütött belém.<#nemtudom>

MEdievil
Nekem van egy 2 rebuy szabályom.. akármilyen jó asztal vagy verseny maximum kétszer veszem vissza magam ha azt is bukom akkor lépek.
Hiába játszol akár milyen jól a 3. után már úgy is tilten vagy még ha észre sem veszed és már csak azért is jön a következõ bukta.

F

Beültem rushpokerezni. Az elsõ tornán nyertem 16$. A másodikon kb. a 10-ik rebuyt tolom. Sornál kisebbet még nem kaptajk az ellenfeleim. AQ all-in. A8 megadja és addig adogatja a lapot amíg nem lesz sora. Eddig kb. 6 full ellen estem ki ill. egy floppon 10-es fullom elvérzett egy 9-es poker ellenében. Szerintem én tankolom fel a fél mezõnyt.

sz4bolcs
Én az egyasztalossal vagyok így. Kicsi a nyeremény. Ha tudok stabilan jól játszani egy egyasztaloson, akkor az a stabil játék valószínûleg kitart 3 órán keresztül is, akkor meg miért egyasztalost menjek, miért ne 90est?