Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ott lehet választani, hogy moneybookers, visa, neteller stb. Na ha én rákattintok a visa-ra nem lép tovább hanem feldob egy buzi internetes ablakot. Ezt. Bármelyik másikra kattintok akkor is ez történik.
Eddig azon voltál h 350-nél nem tudsz feljebb lépni,most meg többet nyersz,mint egész bankrollod,s siránkozol... egyébként grat. 😊
Glory, Glory Man. United!
pain is only temporary, glory is forever.
italian poker players freeroll
id 191370435
pass ipp515
Hátha valakit érdekel... 😊
Glory, Glory Man. United!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy én vagyok a legnagyobb fish a világon. Játszottam Sng 2 dolcsi 90 nevezõset. Szépen haladok top3 közt vagyok kb. egyformák a zsetonok erre 9. helyen kiejtem magam. Ez a legrosszabb fajta tilt amikor csak is magadat hibáztathatod. És nem ám ász párt nem tudtam dobni flush ellen hanem csak egy 88 kézbe párt.
F
Kértem hogy adja oda egy kicsit a varázsgömbjét de nem nyilatkozott 😞
Nekem meg csak fogy a zseton még egy 88 se amivel kieshetek..
F
-OMG a sok shark egymást fogja zabálni. "
"Én inkább rulettezek, de a szerencsejáték szerintem nem munka, függetlenül attól, hogy ki mennyit játszik naponta. Pénzkeresési lehetõség, de azt, amikor a szerencsén múlik, hogy a pirosra vagy feketére tett pénzeddel nyersz, vagy elvesztessz mindent, azt nem nevezném munkának, maximum annak egy nagyon szélsõséges formájának. Ha a te erõfeszítéseden múlna, hogy milyen lapokat kapsz a pókerben, vagy hová esik a roulette golyó, akkor munka lenne. De így nem az."
No comment.
hehe 😊 persze a következõ körben meg AJ-t kaptam és szintén belefutottam egy kilences drillbe de elég olcsón megúsztam.
F
Úgy látszik, meg kell szoknom, hogy ilyenek is vannak.
Hiába játszol akár milyen jól a 3. után már úgy is tilten vagy még ha észre sem veszed és már csak azért is jön a következõ bukta.
F