30077
  • technext
    Uram, nem akarlak elkeseríteni...de nem sok jót jósolok neked a jövőben...ha nem találod meg az ingyenes versenyeket és nem tudod hogy hogyan kell rá regisztrálni (2 kattintás)...akkor a póker (ami ugye elég komoly számolási és logikai játék) nem a te műfajod.
  • ba32107
    Azt meg én tenném hozzá, hogy ennyit azért ne görcsölj már egy freerollon... nem olyan komoly dolog ez. Kb úgy fogd fel, mintha játszanál egy flash játékot. Ha nincs kedved, akkor nem játszol tovább, bezárod a programot, kész. Valószínűleg úgysem fogsz annyi pénzt keresni vele, amit egyáltalán ki tudsz utalni, szóval igazából ezzel sem kell foglalkoznod. Ha komolyan fogod venni a játékot, úgyis befizetsz előbb-utóbb mert freerollból összeszedni annyit amennyivel már érdemes játszani, nagyon nehéz.
  • Airbus A380
    bocs későb jutott eszembe és itt NEM LEHET szerkeszteni.
  • plu604
    Airbus könyörgöm... igazán nem kötekedni akarok, de lentebb írtad hogy alapos ember vagy, ezentúl beleférne az alaposságodba hogy ha mondanivalód van azt EGY postban írd le?
  • Airbus A380
    ui: honnét tudták melyik számlát nyissák ki? Nem írtam ebben az imélben se felhasználót sem semmit csak a nevemet.
  • Airbus A380
    Te játszol pstarson? megnyitották a számlám, ott is tudok menni. Hol jobb fultilt vagy stars?

Ti tudtátok hogy a pokerstarson lehet befizetés nélkül pénzt felvenni? (a diszpécser írta)

Azt hiszem itt is bevetem magam. hátha.
  • Airbus A380
    Félreértettél. A fulltilten ki van ívra a free roll a honlapjukon. starson nincs. magyarul ha meg akarom nézni mikor van be kell kapcsolni a softwert de nekem fel van függesztve a számlám, kérésemre, tehát így nehézkes.
  • Mighty
    A menüpontok ugyan ott vannak a magyar nyelvű kliensben is.

Versenyek/Freeroll
  • Airbus A380
    everestbe nem tudjátok?
  • Airbus A380
    magyarul kell a softver , köszi.

• ba32107
    Szintben már lementem... NL10-re. Ott is volt egy cooler :D De azért sokkal könnyebb ott úgy játszani, hogy nincs rajtam nagy nyomás.
  • technext
    7 beülő belefér még (már ha 100BB-vel szállsz be NL25ön)
    ha eléred a -10 beülőt akkor sztem lépj vissza egy szintet, vagy hagyj ki pár napot.
  • Galy
  • Galy
    lobby - versenyek - freeroll
  • Airbus A380
    A pokerstarson hol lehetmegnézni mikor van ingyenes verseny? fulltilten van 1 csomó 1 nap nem hinném hogy pont a starson ne lennének. ill az everesten is hol tudom megnézni gondolom itt is van napi több. köszi.
  • ba32107
    Ja utólag szerintem is. Sőt, nekem kellett volna pusholni. Jól elcsesztem :S

Szerintetek 3 nap alatt -180 dollár az még belefér a downswing kategóriába? :D Igaázból én úgy érzem hogy semmit nem rontottam el, csupa cooler és bad beat volt... that's poker.
  • Airbus A380
    Megvagyok az első versennyel. 45 percig húztam ki kb és jó 150-200 an estek ki előttem.
  • Airbus A380
    Egész jó, bár a freeroll versenyeket képtelen vagyok megtalálni, de egy everestes hátha segít. A szoftver jó. De engem idegesít hogy nem lehet full képre tenni az asztalt. Plusz a pnztár felület internet explorert nyitogat. A hibája ennyi, ezek miatt a full tiltlt számomra szimpatikusabb. Ott nem iet nyitogat és az asztalt is betehetem úgy hogy kitöltse teljesen a monitorom. Nekem mint telesen kezdőnek nagyon tetszett hogy megadja mi a legjoobb lapkombinációd,ez nekem sokat segített. a support másfél napja nem reagál. összességében serintem jó próbáld ki.
  • Airbus A380
    már írtam alapos ember vagyok, mindennek 10 szer utánna járok így ennek is hogy ez hogy megy mielőtt egyáltalán elkezdem.
  • Airbus A380
    Az lehet ,
  • technext
    ez nagyon jó :D tetszik
  • zeli
    The Micros

Előbb találtam High Stakes DB-n. Jó kis videó. :D

(épp Titanon fejeztem be egy headsupot, mikor elindult a videó, és azt hittem még játszom. :) )
  • Police88
    thx
  • technext
    Nem szándékozom támogatni az ilyeneket, mert ezekért vagyunk letiltva a legtöbb bónuszról, de...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legegyszerűbb módja annak hogy rögtön ki tudd venni a kezdőtőkét ha átjátszod másik számlára. simán, feltűnés nélkül megtehető HU cg-n, vagy még simábban HU sng-n (beülsz 4 db 10+1es hu sng-re a haverral, és véletlenül ő nyeri meg :D)

#21403 - (3 hónapos tapasztalat még 2010ből) Az everesten nagyon szimpatikus az hogy a sit outosokat kiszórják X idő után a sunyiba ::).
    A support korrekt, magyarul is tudnak.
    Játéklehetőség is van (nem kell perceket keresgélni hogy találj egy jó asztalt).
    A játékosállomány szerintem összeszedettebb alacsony limiten mint FTP-n vagy PS-en.
    A programmal nincs baj, egyszer se fagyott ki nálam és azzal a szánalmas dologgal se találkoztam amit haveromnál láttam a PartyPokeren.
    Nyomtunk egy 1 órás CG session-t...és 2x volt olyan hogy az öt közös lapból 1 nem látszott...egyszer a flop utolsó lapja, majd pedig a turn kártya. Minden ment fainul, csak az a lap nem látszott. (eléggé idegesítő volt)
    A bónuszokról sajnos nem tudok nyilatkozni.

összességében 10/8 pontot kap tőlem a terem
  • Police88
    thx. Everest pókerről mi a véleményetek? (Akkor fulltilt meg pokerstars kilőve :S)
  • Police88
    Láttam egy kommentett itt nemrég amiben említették, hogy meg lehet kerülni a hűségpontok gyűjtögetését, hogy szinte azonnal hozzáférhetővé váljon az összeg. Elmagyarázná ennek menetét valaki nekem privátban pls?
  • technext
    ne legyél regisztrálva
  • Police88
    az ingyen 50$ egyik kritériuma, hogy ne is legyek regisztrálva azon a helyen vagy elég ha csak még nem fizettem be rajta?
  • technext
    te mit akarsz kivenni amikor nincs is bent pénzed? :D
  • technext
    sztem easy call
  • fook
    de lehet hogy attól még beutalt pénzt :) Csak azt egyből ki is szedte :)
  • TaRka0107
    Én se...
  • Airbus A380
    Róluk nem sok jót hallottam.
  • Csacsi
    River Push. Besült flusdraw szerintem. Ha meg két párja lett....akkor nh..felírni....és majd legközelebb.
  • TaRka0107
    Party Pokernél vagyok! Muszáj voltam oda kérni megint mert YPC-n nem utalnak Cake meg Titan Pokerre ha HUN vagy:D:D
  • Airbus A380
    Ezért furi amit a fulltiltnél olvastam mint yrtam tök sok fórumon olvastam hogy 1 fitying ráfordítás nélkül termeltek nyereséget. Na mindegy .

Ha igaz amit Csacsi írt ahogy értelmezem be kell tenni pénzt hogy lássák én vagyok majd ugyanazt kivehetem a nyereménnyel együt végülis ha ezt télleg lehet akkor ez is ráfordítás nélkül van.

Melyik teremnél játszol? fulltiltnél meg a pokerstarsnál írják is ezt a másfél hónapot. (de hogy mire már nem emlékszem)
  • TaRka0107
    Én nem fizettem be és úgy kértem ki pénzt. Küldtek egy csekket. Először azt hittem hogy kifizetik kp-val, (ezt mondták az ERSTE bankba hogy menjek az MKB-ba és ott kifizetik). MKB-ba bementem és mondták hogy csak bankszámlára kérhetem ki, menjek ahhoz a bankhoz ahol van bankszámlám. Legelőször jártam az ERSTE-be azt mondták hogy 1.5 hónap lenne mire kiutalják bankszámlára. EZ IGAZ??? Szóval tesóm holnap elintézi ha minden igaz, de olyan nehéz felfogni hogy a 21. században ennyi időbe telik egy pénzátutalás. Igaz hogy Londonból, de akkor is érdekes ez nekem. Magyar Nemzeti Bankba kellene még bemenni, hátha ott kifizetik, de azt mondták az MKB-ba hogy van két függőleges vonal és az azt jelenti hogy csak bankszámlára lehet! Bocs hogy ennyit írtam, ha tud valaki valami okosat mondani erre, szívesen várom!:D
  • Airbus A380
    Nem még nem játszottam. Mint írtam mindennek utánna járok egytől 1ig előtte. :) mivel még ismeretlen és óvatos vagyok. Tehát amit beteszek azt azzal a lendülettel kivehetem? Reggel akartam az első freerol-omat de most ettől kicsit megkavarodtam hog egyáltalán érdemes e ilyen feltételekkel is.

ui. freroll- pokerstars, everest vagy fultilt. meik éri meg?

ha indulok versenyen igérem beírom mit produkáltam.
  • Csacsi
    Igen....sok helyen így van...be kell fizetni egy jelképes összeget, és utána kivenni a jelképes összeggel együtt. Így téged is védenek..és nem az van, hogy valaki belépett a számládra...és próbál kiutalni. Ezzel bizonyítod be, hogy tényleg Te férhetsz hozzá ahhoz, ahová a pénzt kéred.

De amúgy mennyi pénzt akarsz kiutalni? Ennyire bejött a freeroll?
  • Airbus A380
    a jó nénikéjüket a fulltilteseknek.

"Biztonsági okokból nem hajtható végre pénzfelvétel egy újonnan regisztrált pénzügyi rendszeren keresztül, amíg onnan nem végeztek el befizetést."

ez mindenhol így van? mert én eskü. hogy egy csomó helyen olvastam hogy emberek úgy játszanak és nyernek pénzt hogy befelé 1 fityinget se fizetnek be. (és ki is veszik)