Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lemaradtam az addonról. :/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Épp tanulom hogy kell bubi párral játszani 😊
(volt már itt a topikban ha jól emlékszem de újra megtaláltam 😊 Mennyivel viccesebb amikor nem épp velünk történik 😄
F
Hogy lehet valaki ekkora robot? Ehhez azért tökéletes játéktudás kell, a srác sztem semmit nem gondolkodik, mint ha be lenne scriptzve.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
F
----
S még szép,h összeesküvés elméletre gyanakodok 😊
Azért nem mindenki mondhatja el magáról hogy TÍZ AA-ból 9-et elvesztett,s ez nem a szar játékról szól,hisz flop elõtti instant all in volt ebbõl 9 .
S KK-nál 6ból 5t vesztettem el,itt is egy olyan volt,ami elõtt nem allineztem egybõl.
Szóval tök mindegy,mit csinálok. De ma már legalább nem idegesített.
---
S most is 5 perc alatt,szóval bár csak tilten lettem volna,de még arra se tudom fogni<#vigyor5>#vigyor5>
Glory, Glory Man. United!
Ja pár érdekeség. 72-tõl fizetett a torna. 73-an voltunk 1010-et kaptam 35000 zsetonra. Mindenki dob marad a kis és a nagyvak. Mind a kettõnek 10 000 zsetonja van. Na mondom nincs nagy kockázat ólin. Nagyvak megad K10-re. Nóóóóórmális? Mondjuk nyert egy szaros K-al. De vajon mire gondolt amikor megadta?<#fejvakaras>#fejvakaras>Jaj de jó kiesek eggyel a fizetõs hely elõtt!<#falbav>#falbav>
ARSENAL&POKER
KK all in, AJ adja,flop AJ7
AA all in,fogadja 44,flopba ott a 4.
FullTilt,én így szeretlek 😄
Glory, Glory Man. United!
és a turn egy 2-es...
Tehát ez lenne az!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Annyira kíváncsi voltam, mit mutat a srác
F
Sztenderd vaklopás 😊 amúgy tényleg jobbak az ilyen kis lapok ilyen helyzetben mert egy k6 vagy egy q3 túl gyakran lesz dominálva és a mákolás esélye a nulla lesz.
legnagyobb lelki nyugalommal toltam rá bár a floppot már nem nagyon mertem nézni 😊 én még maradok kicsit ezekszerint.
F