30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
technext #21667 Először is ez nagyon kevés hand, 10k leosztás után lehet normálisan véleményezni.
Ha az adataidból szeretnél tanulni, akkor ruházz be egy PokerTracker 3ra, vagy amit én is használok az a HoldemManager.
Amit ebből 100%osan kilátok, hogy túl sok kézzel nézel flopot, be kéne feszesedned. (flops seen: 36% + Win % of flops seen: 28")
Utóbbi arra is enged következtetni, hogy nem vagy elég agresszív.
Ha flopon találsz valamit, akkor azzal nagy többségében végigviszed a dolgot.
Showdowns won: 5% ... sajnos úgy tűnik, hogy ezzel a tulajdonságoddal inkább te fizeted ki a többieket, mint ők téged.
röviden: játssz meg kicsit kevesebb kezet és azokat sokkal agresszívabban. -
#21666 de gondolom ezeket ti is tudnátok sorolni, ez van :) -
#21665 rossz nézni mikor nem szállok be mondjuk egy K5-tel, és lejön flopra egy K5 aztán turnre még egy K :) -
#21664 Mit lehet ebből kiolvasni?
Table: Ring games
Game: Hold'em
Hands played: 751
Your actions:
Fold: 41%
Call: 20%
Check: 24%
Bet: 6%
Raise: 6%
Re-raise: 0%
Where you fold:
Pre-Flop: 60%
Flop: 13%
Turn: 4%
River: 3%
No-Fold: 18%
Hands won: 13%
Showdowns won: 5%
Flops seen: 36%
Win % of Flops Seen: 28%
-
#21663 Titan pokeren ugyanannál az asztalnál volt most zsinórban két pókerem. :D -
ntex #21662 én most fix limiten gondolkozom hogy kipróbáljam, ott nem bukhatok sokat egyszerre :P most nézem strategyn a hozzá kapcsolódó anyagokat -
technext #21661 a nagyokosok szerint minimum 1000 :) -
#21660 Lehet hülye kérdés, de kb hány SNG utána lehet megállapítani, hogy valaki körülbelül milyen játékos? 300-400 már elég ? :) -
technext #21659 nah srácok arról a bizonyos 3,26$-ról sikerült feltornászni a BR-t 20,12$-ra :)
havernak egyébként jelenleg 46,45$ van :) nincs ez még lefutva
(elindultam egy 2$-os 666 indulós 1k garantálton, ahol nagyon jól álltam (4. legtöbb chip és már csak 30an voltunk), de hibáztam. A zsetonjaim 75%át elbuktam, utána pedig belefutottam a JJ-mal egy AA-ba és 27.ként zártam (5,86$-t nyertem)
Így lett 7.12$. Felrúgva a BRM-et beregisztráltam egy 6$os DON-ra amit sikerült behúzni, így lett meg 11,12$...és utána jött egy 11$os DON :)...mostmár visszatérhetek a normális játékra :)
ui.: hozzáteszem hogy fortuna nagyon szeretett, a 11$-os DON-ban, volt egy leosztás. 6an voltunk már csak, 4. legtöbb chipem volt. AQ-t kaptam, tolni kellett különben jönnek a vakok és meghalok előbb utóbb (nagyon kevés jó lap jött). tehát all in mentem, a chipleader megadta.
showdown: AQo - ATo
flop: A7T "te jó isten :( nemigaz...elbukom a BR-t"
turn: J "neeee"
river Q "YEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D" -
technext #21658 mentségemre szóljon mtt játékos vagyok :D ott tolni kell az ilyenre
visszakérdezek inkább :D:
K7 (sb) flop hívására mindenki dobott? tehát a button KQ is? és csak kíváncsiságból osztottátok le a turn-rivert? -
ba32107 #21657 Hat azert nemtom, 1000 ft-os stacknel 50 forintos beruhazasnal elgondolkozom azon hogy lecallozom-e az egesz stackemet egy top parra :)
Amugy tudom hogy a gomb=button, miert mondtad? -
technext #21656 jól tetted hogy dobtad :)
azon mosolyogtam egyet hogy a KQ dobta volna ha all in mész :D
ui.: nem belekötés csak gomb = button( = osztó) -
ba32107 #21655 Tegnap játszottunk egy kis CG-t. Volt egy érdekes hand, kíváncsi vagyok ti hogy játszottátok volna.
Vakok 5/10, stackek nagyjából 1000 forint. 4 játékos, én BB T2o-val. Mindenki limpel, csekkelek (pot: 40). Flop: KT2. SB check, én betelek 10-et, UTG call, button emel 50-ig, SB emel 100-ig. Én meg gondolkozok. Ti mit tettetek volna?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Következő volt a gondolatmenetem: rajtam kívül senki sem emelt szinte soha preflop, szóval akármilyen K elképzelhető bárkinél. 10-et nyitottam csak hogy megadja valaki (feszesen játszott mindenki). A SB egy meglehetősen feszes, ABC pókeres játékos volt, és egy nyitás és egy emelés után is check-rasie-elt. Úgy voltam vele, hogy a buttonnál valami jó király lehet, a SB-nál meg KT, esetleg 22......... elég sokáig gondolkoztam. Call kizárva, emelés sem tetszik túlságosan.... all-in vagy fold, ezen gondolkoztam. Végülis dobtam. Aztán már nem emlékszem pontosan, de szerintem flopon dobott a gomb is.... a SB-nál K7 volt (!! hát ilyenek az amatőr játékosok :D), a buttonnál KQ.......... leosztottuk a turn és a rivert, mindkettő Q volt :D Megkérdeztem mi lett volna ha all-in megyek flopon, azt mondták dobtak volna mindketten. De szerintem a helyes döntés flopon a dobás volt.
Szerintetek? -
#21654 Aha, rámküldik a gondolatrendőrséget. :D
Én meg följelentem őket, hogy mákolják a KK-imat. -
ntex #21653 ja és ez Pokerstarson volt -
ntex #21652 jah igen ugyanezért kapott már bátyjám is figyelmeztetést, később meg már valami internet rendőrséggel is fenyegették :D -
#21651 Nem... Ez szokott történni, mikor két magyar összekerül egy asztalnál, amin angolul van megengedve a társalgás... -
ntex #21650 csak nem anyázás volt ? :D -
#21649 Hello Sz4bolcs1985,
We are writing to inform you that we have suspended your chat privilege for 1 week as a result of your chat on 2011/02/05.
OMG 1 hét irkálás nélkül. :S -
#21648 -
#21647 Úgy szeretem azokat, akik turnön próbálják bepótolni a preflop játékukat: D::D:D
-
#21646 Amúgy kijön a hosszútáv.. ....hosszútávon véreznek el a KK-im, QQ-im A2 A5 meg hasonló lapok ellen preflop allinnél. -
#21645 ÁÁÁ, csak a szok(p)ásos QQ :D
-
xxxpaulxxx #21644 Biztos van... de én ezeket ismerem és tudom róluk, hogy híres és bevállt könyvek:) -
technext #21643 ez szebb :) klasszikus poker
@sz4bolcs - :S:S -
#21642 Tegnap kilences,ma tízes :)) :
-
#21641 Köszi szépen. Egyéb érdekes lehet még, vagy nem kell túlzásokba esni?^^ -
ntex #21640 épp ezaz hogy nem call-t nyomok, hanem agresszívan játszom meg az ilyen párokat, de mindegy is, AA-sem garancia a győzelemre ez köztudott.
Befejeztem a crájt :) -
#21639 aha, jó...
-
#21638 -
#21637 :):) -
xxxpaulxxx #21636 -
#21635 Ha te is csak callolsz AA-val, akkor parázhatsz is miatta.. -
ntex #21634 ne érts félre nem azért mondtam hogy nem kell megfogadni :)
én is kezdő vagyok mint mondtam, csak már én is megtapasztaltam párszor azt hogy bárhol bármikor lehet olyan player aki kicsit bátrabban / idiótábban játszik és bemákolja az embert :D
nekem most ez a legfőbb gondom, már parázok lassan ettől hogy mindig lesz olyan aki egyszercsak lehúzza az összes zsetonom -
#21633 Okés....nem kell megfogadni a tanácsokat. Biztos komoly eredményeket tudsz felmutatni igazad bizonyítására :)) -
ntex #21632 ok megint rosszul mondtam... :D a 4. lap után volt all-in -
#21631 találjátok ki, preflop ki volt a shortstack ... :d
-
technext #21630 gratulálok az erre a flopra való all in-edhez :D
@#21627 - Rövidtávon igen, ő vitte MOST a potot, de ha így folytatja el fogja bukni ezeket a helyzeteket.
@Kogyo - szép poker :) -
ntex #21629 És tessék...
Mai nap sem maradtam lemákolatlanul, íme a 10 perce befejezésre került versenyem utolsó képe :
ott van a leosztástörténet de elmondom hogy az első 3 lap vagyis flop után mondtam all in-t
-
#21628 Na ilyenem se mostanában volt: