Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, hogy nem olyan jó lap. De meguntam játszani vele. Akkor szoktam emelni rá ha buborék közelben vagyunk. Egyébként döbbenet, hogy hány ólint megadnak pocket párokra. A 88 szinte AA-val ér fel náluk.
Körkérdés. Szerintetek õ mit gondolt? Egyszerûen nem értem. Megunta volna a játékot? Mert ha blöffnek hiszi (félig az volt. Gondoltam ha checkel nincs semmije) még akkor sincs jó lapja. Sima AX is veri.

sz4bolcs
Naja. De AK-t nem szabad így megjátszani, én is mindig ebbe a hibába esek 'hú AKs kurvajólap', de már egy pár ellen is csak 50%-a van, ezért jobb azzal flopot nézni. Amikor AA-val butálisat emelek, és még bejönnek 3-an 4-en, szoktam kérdezni chatben, hogy 'na, mindenkinek ász-párja van?'
Meg amikor flopra ilyenkor nem jön semmi, de õk csak adogatják az emelésem...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na ez jó volt. Kb. 50 osztás alatt 5db KK-t kaptam. Abból 2 az sng-re ment és semmit nem nyertem velük csak a vakokat.(Aztán AK ólin vs 99 és kiestem). A másik a rebuyos tornára. Ott arattak.<#hehe>

Ez a legrosszabb. Azt szoktam mondani az Asszonynak, hogy már nem bízom a lapjaimban. AK-ra már nem merek emelni hanem ólint mondok mert úgy tisztább.Nincs stressz. Bemondtam lássuk mi lesz. Azt azért nem szokták megadni minden szarra.(10-bõl 2X-er.)De ha emelek 5-6BB-t és bejönnek 6-an... legszívesebben ordítanék, hogy ennyi jó lap nincs is!!<#falbav>

2 rusht nyomok egyszerre. A két torna 366 osztása alatt nem jött AA-KK.<#wow1> 10-es párból már kaptam 6-ot. AK-ból úgy 10-et. Az elõbb kínomban AJ-re mondtam ólint. AQ fogadta. Lejött 25522.<#idiota>

sz4bolcs
Végre nem jött neki a J, de meglesz még ennek a böjtje....

sz4bolcs
Ma el tudom hinni, hogy ha egy ilyen allinre tesz turnön, akkor kijött neki a sora....

sz4bolcs
ja és ma még egyszer sem volt setem, pedig megjátszottam jópár kis párt....

sz4bolcs
ja meg persze nem csak top párra értettem ezt a 10x egymás után dolgot, ebben beene vannak azok az esetek, mikor nekem van top párom, de õ a másod meg harmad-párját jobbnak gondolja, allinre tesz, és jön neki a két pár, meg a drill...

sz4bolcs
És én mit mondjak, amikor 10x egymás után mákolnak le úgy, hogy mindkettõnknek top párja van, nekem pedig sokkal jobb kísérõm, de neki az kurvajó lap, és vagy allinre tesz, vagy megadja az allinem, és jön neki riverre a szarja?

sz4bolcs
Engem az ilyen pofátlanság határát súroló megadások tudnak még nagyon zavarni, de ezek a gyökerek nemhogy megadnak, de még meg is hívják a szar lapjaikat. Néha már nem azt sem tudom, mi lehet az ellenfél kezében, annyi ilyen történt velem mostanában. :/

Rash87
JJ vs 44,allin
Riverre bebassza neki a 4-est.. az milyen már :\

Glory, Glory Man. United!

150 osztás alatt kaptam 2 AK, 2 TT és egy QQ-t. 2000-bõl lett 5000.

sz4bolcs
Nekem ma meg tegnap ugyanígy fullra semmi nem jött be, én is ugyanígy vagyok, kapom a jó lapokat, de hiába, mert lemákolták pár kivételével az összeset.
Tartottam kis szünetet, kiment belõlem a tilt, megint van motivációm, megpróbálom újra...

A mostani sng. 66 osztáson keresztül eldobtam mindent. A legnagyobb lapom AJ volt. Szó szerint rá kényszerít a játék, hogy AK-ra preflop ólint mondjak. 2000-rõl játék nélkül lementem 1400 zsetonra. JJ fogadta is szerencsére nyertem.

Ennek lett is egy olyan eredménye, hogy a tornákon sokkal jobban érzem magam.

Rash87
Úgy is csak freeroll 😊
Én Bwin-en nem vagyok,de Unibeten is megy ilyen freeroll(csak azt nem írtam,mert nem hiszem,h vki játszik ott),s pont KK-t ejtettem épp ki 😄

A legnagyobb bajom mostanság a megnyert handek eloszlásával van. Olyankor nyerek sokat egymás után amikor semmi értelme nincs. És nem arról van szó, hogy hány ólint adnak meg hanem, hogy hányat nyerek meg. Délelõtt beülök egy 10$ rebuyos tornára. Jön az AA-KK minden mennyiségben. 20 perc után 10-ik voltam 900 emberbõl 17 000 zsetonnal. Az éjszakai 3$ rebuyoson ahol 3000-nél kevesebben sosem vagyunk és 8000 rebuy szokott lenni már 3X voltam fizetõs helyen a 6 próbálkozásból. De beülök egy tucat 4$ 135 fõs sng-re és félóránként jön egy monster arra meg körfold vagy kiesés.
Szóval az olyan kisebb sng-ken ahol 3-4 ólin elég a döntõ asztalhoz egyszerûen nem jön a lap vagy ha igen veszítek vele. Ahol meg 2millió zseton kell a döntõ asztalhoz ott simán eljutok 100 000-ig. Ami persze édeskevés. Kezdek elkedvetlenedni.

TaRka0107
Errõl is kiestem. 3. hand: KK pár kézbe, allin mennek elõttem, megadom. AQ-t mutat. Flop semmi, turn: A ... SZEVASZ!XD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Szerintem eddig még nem nyertem így handet, hogy full jött flopra úgy hogy párosodott a board. Ezt is tudtam hogy QQ lesz valakinél.

Tényleg downswingem van, csak azt nem tudom hogy azt a 4.75$-t hogy tornázom fentebb. Na mind1 két napot kihagyok szerintem😄😄

sz4bolcs
AA? Nekem arra adják a 7bb emelést is 72-re, aztán flopolnak két párt...

TaRka0107
Thanks!

60 osztást várok a jó lapra és 2 osztás alatt kiesek KK-QQ-vel. Lassan tényleg oda jutok, hogy AA alatt nincs használható lap.<#falbav>

TaRka0107
Hát ezt nem hiszem el.... lejön a sorom omahában, allinezünk turnön, neki is sora van, de jött egy Q és nuts sora lett... HIHETETLEN

Rash87
Azt hittem,csak nekem számolja rosszul,de akkor valami egyedi számolási rendszert alkalmaznak erre 😊

-------
Ha vki Bwin-en játszik,annak:
250$ Teletipp HU freeroll
10.25. 20:00 jelszó: bpkr1025

TaRka0107
Most én is, majd egy óra múlva megpróbálok egy SnG-t lejátszani... hátha...

sz4bolcs
Most van az, hogy downswingben vagyok, és nem a játékom miatt, de a játékomra is kihat. Múltkor egyszerûen a játékom volt szar, de most...

sz4bolcs
lol

Ja és hozzátenném, hogy az értelmiségi mind a két megadás elõtt kikérte a gondolkodási idejét. Ami azért furcsa mert ha én blöffre teszek valakit akkor nem kell 40mp-et gondolkoznom egy megadás elõtt. Tehát úgy gondolta, hogy van lapom de az övé erõsebb.<#wow1>

sz4bolcs
wahahha most már úgy tudok örülni mindegyik leosztásnak, amikor nem jön nekik...

Na. 2 osztás és le is törtem a billentyûzettartót. Az egyik megadja elsõ osztásban K8-ra az ólint a másik 69-re. A második különösen vicces volt mivel 555-el indult a flop. Még sem volt elég az AK. River 6.
A hülye bunkó emel 30-as vakra 60-at. Mondom megviccelem egy ólinnel AJs.
Erre fel call és mutatja a K8-at. Azonnal tudtam, hogy vesztettem. Az AA is kevés lett volna mert persze 2 párt is kapott.

sz4bolcs
persze mindig sikerül visszahoznom, de ennek úgy kell vége lennie, hogy valamelyik kis buzi lemákol:

sz4bolcs
elegem van, más harmadszor kell szünetet tartanom tilt miatt, mert adja ezeknek a kis pöcsfejeknek.

sz4bolcs
hihetetlen, hogy mindig nekem van jobb kísérõm, és mindig jön nekik a kettes, négyes, meg amire éppen szükségük van.

És hogy nyomatékot adjak a hülye faszfej meghatározásnak.

Egyébként 100X megfogadtam, hogy nem blöffölök mert egyszerûen képtelenség kiemelni õket ha találnak egy párt. Egyébként szívesen melléállnék ilyenkor és megkérdezném, hogy ha az ellenfeled KQ mutatott volna fel mit tennél??

sz4bolcs
hátbazz ma ez szerintem a 4. ilyen szívásom ezen a versenyen...

Hát ezt elbasztam. De, hogy miért adta meg?? Ez a tipikus hülye faszfej aki el nem tudja képzelni, hogy lehet nagyobb lap mint az övé. Tudom mert 100-val húzok le ilyen faszokat akik megadják egy alacsony kickerre.
Egyébként pontosan tudtam, hogy milyen lapja van. Vagy is K10-re tettem.

sz4bolcs
haaa'lp on fláp

Két osztás. Az elsõbe azért mentem bele mert kicsit tilten voltam.20 percet vártam a jó lapra (rushon ez vagy 60 osztás) jött az AA és körfold. Na ezek után jött ez:

Itt meg nem is tudom mit képzelt az ellen. Biztos megunta.

Én egyszer sörözés közben játszottam SNG-t, és mire heads-upra kerültem, már annyira kellett vécére mennem hogy második lettem, félig direkt 😄

sz4bolcs
bazz nekem soha az életben nem szabad kiülnöm.
Az elõbb kiültem, olyan gyönyörû egyszínû AK-t kaptam, már flopon megvolt a flössöm. Másik asztalon KK, ami turnön már drill lett volna egy alacsony szivárvány flop után. Mentségemre legyen, hogy ez elkerülhetetlen egészségügyi kiülés volt.

Fogalmam sincs, én se értem. Talán olyasmi lehet, hogy dupla FT pontot kapsz, de csak szimpla Take2 pontot........... az Iron Man pontoknál is kapok kb 5-6-ot, amíg FTP-bõl 30-at. Nem értem.

Rash87
Egyébként ezt a TAKE 2 pontot hogyan számolja/számolta? Ez nem sima FTP? Mert elsõ Take2nél se jöttem rá,itt is számolt mondjuk 30 full tilt pontot,take2-s táblázatba meg kaptam mondjuk 7-8at.

Full Tilten kb 1500 a legolcsóbb, amit egy hét játékkal összeszedtem (mondjuk take2 volt amikor dupla pontok vannak)

TaRka0107
Értem. Valaki vett már pólót valamelyik poker teremnél? Mennyi pontba kerül egy póló?

sz4bolcs
dejó sunday 1/4 mill. hyperturbo: allin JQo-val, 910s ellen. jön neki a flös...

sz4bolcs
Csak pár órám van fölvéve, nem nagyon járok be, majd csak vizsgázni.

TaRka0107
Délután kezdõdnek az óráid?

sz4bolcs
Egyetemista vagyok vagy mi..

Rash87
Remélem nekem is ott lesz,mire hazaérek 😊)