30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#21787 szopásos:
-
#21786 2400$-os potnál megszakad kapcsolata pénz meg ugrott neki ez se szopás -
#21785 De miért van az egy 25centes versenyen könyörögnöm kel nyerjek valamit ezek a nagy tétesek meg lófasz kártyákra dobálják be a nem kis pénzt....
-
#21784 Szeretném nevezni év legdurvább bad beat versenyre itt a topikban :D -
#21783 -
#21782 Nah menj a k*rva anyádba pokerstars
-
#21781 akkor sanszosan azért. állítsd át a nyelvet angolra.
btw ha be vagy regelve pokerstrategy-re, ott több profi van aki ért HM-hez, írj a fórumba ott (ha a javaslatom nem segítene rajtad), biztosan találnak rá megoldást.
ha véletlenül nem vagy beregelve, ajánlom figyelmedbe az aláírásomban lévő linket -
pLau #21780 nem. pokerheavenen játszok -
#21779 angol nyelvű a pókerkliensed? -
pLau #21778 Feltettem HM-et de sjana enmtudom beállítani, hogy látszódjanak a HUD-ok. Ebbe valaki tudna segíteni? -
#21777 Hát ezt eléggé elrontottad. Turn check/call, ricer check/call/fold...függően a hívásától. -
ba32107 #21776 Na ja...
-
ba32107 #21775 Ehh... nem csoda hogy nem tudok előre lépni, hetek óta ilyenekkel szopok:
Na jó, nem csak ilyenek vannak, de többségében.......... ma is tök jól játszottam, mégis 1 BI mínuszban vagyok... na mindegy. -
technext #21774 "QQ-val nem hívtam volna 9e-ig hanem instant all in"
ezzel azt akartam kifejezni, hogy nem 9ig hívtam volna, hanem minden pénzem feltettem volna :) a call tuti rossz játék -
#21773 Értem, de szerintem a call nem lett volna jó játék! Inkább be kellett volna tolni tényleg:D -
ba32107 #21772 Nem törlöm ezeket még :) -
#21771 nem pókerezek már pénzben -
technext #21770 büszke vagyok rád :) (K)
gondolom te elég gyakran tiltelsz a póker miatt :D -
#21769 -
#21768 STANDARD te láma STANDARD STÍLUSÁT -
technext #21767 o.O bocs ba, majd kitörlöd ezeket a felesleges hülyeségeket ::)
csak carloska nem tud hozzászólást értelmezni :S és megint elővette a fain stílusát -
#21766 nyugodjál már meg ember -
technext #21765 a legelejét neked szántam mr okoska :) a gyönyörűségesen besült 7es settednek. -
#21764 akkor ne az én kommentáromra válaszoljál máskor -
technext #21763 lekakilom hogy végigolvasod e :) akinek írtam az rájön -
#21762 kinek írtad mert én biztos nem olvasom ezt végig -
technext #21761 igen, miért? standard játék...
@tarka - 28BB-vel nem vagyunk elég mélyen komoly postflop játékhoz.
Amikor a 11BB-s megadta a 2BB-s emelést már lehetett tudni hogy ő végigviszi a játékot.
Azért mondtam volna all in-t, mert QQ-vel inkább 1v1be játszok, mint 2 emberrel szemben.
A minraiselő srác pedig egy 7ezres 3betre tolhatott volna egy 4bet all int, ami után el kellett volna gondolkodni. UTG2-ből hívott (még ha minimálisat is), nem egyszer láttam már így megjátszott monstert (főleg feszes asztalnál, de erről ugye nincs információ, sőt semmiről:D)
Ha visszatolta volna, akkor feltudod rakni QQ-ra a versenyt? UTG2 all in, elég erős kezet sejtet, az utánalevő MP1 11BB-s cucclija már nem zavar minket mert ha 3man vagyunk és ő ver is minket, akkor is növeljük a pénzünket.
én személy szerint rátoltam volna az egész stackem 3bet gyanánt, UTG2 csak tényleges monsterekkel fogadta vola (ez pedig a belefutottam kategória szitu) de sanszos hogy nincs nála ergó fold, MP1 pedig call és 2/5 stacket kockáztatok QQ-val. :)
ez az egyik része
a másik ha azt mondja UTG2 hogy call. A potba kerül ~27 ezer, ami azt jelenti hogy flopon tuti bekerül a pénz. (természetesen ez több, mert MP1 all in 11ezer, tehát a pot 33 lesz aminél nekünk 17e zseton marad..ami egy félpotnyi...ergó semmi :)) Ennek tudatában kell reménykedni hogy jó flop jöjjön. -
#21760 pontosan életveszélyes ami starson megy :D -
#21759 jaja ezekkel már csoda ha nyerni tudsz :D -
#21758 Inkább jobb az emelés, mert kiűzöd azokat a 23o-kat! -
#21757 tessék ezt neked ajánlom :D
-
#21756 nembaj az nekem tetszenek hogy nem mákoltak el :D -
technext #21755 ezekkel mi célod Carloska?:) standard játékok, bár QQ-val nem hívtam volna 9e-ig hanem instant all in -
#21754 Veszélyesnek tűnt a board. xD -
#21753 -
#21752 mucsanet -
#21751 -
#21750 Viccelsz, tegnap ugyanez ellenem, csak ott K2vel jött preflop all in... rá is baszott. -
#21749 Ezt nem értem. Miért dobtál el egy AA-t? -