Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
xDDD Egyszer én már jártam úgy, hogy véletlenül calloltam egy allint szar lappal (másik nagyobb stackû meg utánam ment allin), elment fele zsetonom, aztán be kellett dobnom, hogy mentsem, ami menthetõ.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Persze! Add meg.

Pillsbury9 viselkedése az érdekes.

sz4bolcs
Dieselpower csak ne emelgessen vissza KQ-val AQ-ra, mert elrontom a grafikonját xDD

TaRka0107
Az ilyet úgy utálom. Amikor nincs nuts fullom akkor mindig elvernek nagyobb fullal. Idegesítõ már nagyon, alig tudtam magam felhozni, mert nem jöttek a lapok, csoda hogy 2. lettem😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Lehet hogy ez a DieselpwrO linkeli be ezt egy másik fórumra, hogy: ÁÁ már megint a sok makker😄😄

sz4bolcs
szebb befejezést már nem is vártam mára: 😄😄😄:

sz4bolcs
most! indulj! kurvameredeken! föl 1000-ig! 😄:😄😄

sz4bolcs
Nem lehet, hogy nálam valahogy fordítva számítja a valószínûséget a szerver? 😄

sz4bolcs
Azt mondtátok az elõzõkre, hogy durva?????? Akkor még nem láttátok ezt:

sz4bolcs
igeeen döntõ asztal elõtt nagyon stílusos volt...

sz4bolcs
csak két vicceset

sz4bolcs
Végre én is mákoltam. "muszáj volt" kategória. De ezek már preflop tudják, hogy semmi esélyem AQs-sel KQo ellen................

sz4bolcs
jézusom. 😄😄:😄 Olyan bugyuta bad beateket kapok, hogy már linkelni sem merem 😄😄😄😄 Ezután inkább csak magamban szórakozok rajtuk.

sz4bolcs
Az érdekelt amúgy amikor calloltam, hogy egyáltalán a sora jött ki, vagy pedig szokás szerint 10%-os outtal vert el. 😄

sz4bolcs
Tudtam ám, hogy mi van nála, csak be akartam linkelni, hogy nézzétek meg...

TaRka0107
<#rinya> Sok a fish itt partypokeren is. Olyanokra mondanak allin-t hogy még mindig csodálkozok rajta. De persze amikor lejön a csávónak turnre a két pár, riverre a full akkor meg lecheckeli mind a két utcát.

sz4bolcs
Az a vicc, hogy arról már álmodni sem merek, hogy esetleg 50%-os szituációt nyerek, de még a 80%-osokat is rendre elbukom. 😄

Szerintem az utolsó linkelt replay-ben is azért adogatták annyira, mert õk is tudják, hogy tökmind1, hogy mi van a kezemben. 😄

Az elõbb is rámnyomták az allint, nálam KQs.. hát mondom megadom, szerintem nála KJ van. Megadom, erre K9-et mutat. Flopra jött a KQ, de kitalálhatod, mi lett a vége....... Nem, nem én vittem a potot..

TaRka0107
De ez mi már?? Nagyon durva. Én nem tudom mit csinálnék... Szerintem pihentesd a pokert!

sz4bolcs
isztenem isztenem, nem jött neki xDDDDDDDDD

sz4bolcs
Teljesen alapszitu, fél kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi 3 napban hányszor történt másként...

sz4bolcs
És úgy gondold el, hogy napok óta folyamatosan ilyeneket kapok megállás nélkül. Minden 2. megjátszott handem ilyen.
Kénytelen voltam beszerezni egy rakás csokit pokerhez, hogy kiegyensúlyozzam azt a szenvedést, amit ezek okoznak.... 😄

MEdievil
Ezek tényleg csúnyák :/
Nekem mára egy AA vs 33 jutott de nem tudom mire fel adta meg a flopon a betet... oké setet vadászik és megadja a preflop emelést de még utána is jön a Q T 6 floppon?!

F

sz4bolcs
najó, lenyomom még ezt a 6 versenyt és húzok aludni, ez ma se lett jobb...

sz4bolcs
IGEN!!!!!!!!!!

sz4bolcs
Olyan perverz vigyorral vettem volna tudomásul, ha ezt is bemákolják:

sz4bolcs
harmadik:

sz4bolcs
második megjátszott hand:

sz4bolcs
oké, biztosan teljesen rendben lesz ....................<#gun><#gun><#gun>

sz4bolcs
mai elsõ megjátszott handem:

sz4bolcs
próbálok bizakodva hozzáállni a mai játékhoz... :/ Háthhhhaaa

MEdievil
Ha ennyire oda akarja adni a zsetonját.. ám legyen 😄 Azért zseniálisan berakta kemény 0% esélyre 😄D Bárcsak több ilyen lenne nem kell a rivertõl rettegni 😊

F

sz4bolcs
mijaz? xD

sz4bolcs
Pistabácsizni? xD

sz4bolcs
és jön és jön

sz4bolcs
nem jött xDDDD Ne tudjátok meg, hogy csillog a szemem, amikor nem jön lap az ellenfél lyuksorára. 8))))

köszi, már ba32107 is elmagyarázta

How much can you take,before you snap?

KAMIONOS KOGYO
Tessék:

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ha többet nyitsz, lehet nem adja meg, de ha mégis, akkor az ellen nem tudsz mit tenni, ha lejön a húzója. A hosszútáv a lényeg 😊

ok, köszi, akkor jól gondoltam, hogy kevés volt az az emelés 😞

A Forum BB Code (Vbulletin)-t kell bemásolni úgy ahogy van. Amúgy flopon emelhettél volna nagyobbat, turnön pedig sokkal nagyobbat kellett volna nyitni (60-80%-át a potnak). Ezen kívül csak balszerencse volt 😊

Engem tavaly nyáron tanítottak meg Balatonon a barátaim, aztán nyáron néha játszogattunk, aztán augusztus végén regeltem pokerstrategy-re és ez lett belõle 😊 Novemberben már országos hatodik lettem a HUPT-on 😄

Amúgy én szoktam még römizni, meg Pista bácsizni 😄😄 Azt ismeritek? Kurvajó 😄

hopp sikerült elbaszni
hogy kell linkleni normálisan? 😊

errõl a handrõl lenne szó:
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/2581447

én 4 évvel ezelõtt pokereztem utoljára, akkor csak funból
most újrakezdtem és szeretném kicsit komolyabban venni
egyébként rengeteg kártyajátékot ismerek, magyarok közül szinte az összeset. rokonokkal állandóan fájerozunk, haverokkal ulti vagy snapszer
de ezeket minden komolyság nélkül 😊
ultizni nagyon szeretek, élõben a legjobb, de sokszor játszok ultinet.hu-n is

amúgy most volt egy érdekes handem. tudnátok segíteni, hogy mi volt a gond? keveset hívtam? all-in kellet volna?

<object width="400" height="267"><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2581447"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2581447" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" allowFullScreen="true" height="267"></embed></object>

TaRka0107
Szerintem a legtöbben ebben látják a legtöbb pénzt, mivel nem teljesen szerencsejáték. Na meg persze a sok taktikázás. Ez széppé teszi.

sz4bolcs
Ti mit szerettek a pokerben? Mikor játszottatok elõször pokert? Van más kártyajáték is, amit szerettek játszani? 😄

Én elõtte csak hetesezni (zsírozni) tudtam, meg pár olyan játékot játszottam, amit soha nem tudtam megjegyezni. 😄

Elõször olyan 8 éve pokereztem ismerõsökkel, de azt sem értettem, mit kell csinálni, minden körben meg kellett mutatni a lapom a többieknek, hogy ezek a lapok most jók-e vagy rosszak.
Aztán pár évvel késõbb exem bátyja és unokatesója játszottak mindig pokert, de én nem értettem, mit lehet ebben a ratyiban ennyire szeretni.

Aztán megint évekkel késõbb... de már nem is emlékszem hogy kerültem a pokerstarsra. 😄

Mert különben ez történik. A Q nem volt elég a floppon. Csodálkozom, hogy a sor mellé nem kapott flöst is.

Na errõl beszélek. Kerülni kell a mutatást. Meggyõzõdésem, hogy jobb lapja volt. 77-88-ra tippelek.

sz4bolcs
Nabazz, hát senkinek sem volt egy alacsony kézbepárja, vagy két egyszínû lapja, amivel leverhetett volna?????

sz4bolcs
én arra emlékszem, de ott Hansen a végén nevet, hogy "mit hittél? két 4-es? neeem... hahaha" 😄