30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#22107 Mutatok én is ilyet.. csak ez 3 óra játék után döntő asztalon. :D
-
#22106 Két varázsgömbpoweres hand..
-
#22105 -
ntex #22104 Jah és 50.87$-al zártam :) Asszem itt abba is hagyom mára :D 43$-ról felhúztam magam :) Asszem mondhatom hogy GG nekem :D -
#22103 szép :) -
ntex #22102 OIIIII... Eddigi pályafutásom legnagyobb CG potját vittem :D WÁÁÁ de kellett ez már nekem...
-
#22101 megint riveren szopattak meg, drillem volt, neki kézben A2, és riverre leesett neki a 4es ami kellett a köcsög sorához áááááá :) -
xxxpaulxxx #22100 Dejó... megszűntek starson a 20BB-s asztalok-_- -
ntex #22099 sry a dupláért :S -
ntex #22098 Váááá hogy lehet ilyen mocskos mákja valakinek ? És még hívott is flopon mintha tudta volna hogy le fog esni a drill neki...
-
#22097 allin mész is megadja -
#22096 Szerencsém volt hogy elvarázsolta az ász drillje :) -
#22095 szerencsétlen volt másik nagyon ász drillel -
#22094 áá, pokerem volt ásszal, de nem adták meg, miért miért? :D -
ntex #22093 Amúgy ma eddig egész jól állok, 43$-ról visszatornáztam magam 48-ra :) Lehet abba kéne hagynom mára mielőtt még elszállok a lóval és visszabukok mindent :D -
ntex #22092 Már azt hittem nem lesz aki fizessen a sorodért... :D -
#22091 -
#22090 ilyen rakeback oldalon vagytok regisztrálva? ha már van valahol számlám azt is hozzá tudom adni vagy csaak ha ujként regisztrálok? -
#22089 Ez a két parti most nagyon jót tett az idegeimnek, mindkettőt flush-el nyertem egymás után :)
-
#22088 annyira beszoptam :D :D :D
-
ntex #22087 Gyerek hülyének akart nézni...
Végig callol és a végén be akar ilyeszteni egy emeléssel, mondom ha már ennyit beraktam csak megnézem mi van nála.
-
#22086 mikor lesz vége a vesztő szériámnak? direktr kihagytam három három napot.. de ma is olyan partikat bukok hogy nem hiszem el... riveren mindig leesik egy számomra végzetes lap, kb 10% esély van rá, de leesik, ma már hamrmadszorra :D -
#22085 Ez Mörfi volt. :DD
Ma másodszor kapok ki póker ellen. A következő körben AQ-val visszaszedtem tőle. :) -
xxxpaulxxx #22084 Köszi az elemzést és igen... jogos:D
de ez akkor sem volt szép a kacsáktól=(
:D -
#22083 QJ nálam onnan dobás. Ha jön egy Q, vagy egy J floppon, akkor sem vagyok biztonságban.
Szóval szerintem dobni kellett volna preflop, és megúszod, hogy ennyi pénzt veszíts..azaz zsetont. -
#22082 Shorthanded cashgame. -
xxxpaulxxx #22081 És Bwinen mit? Jó terem az? Mert sok helyről hallottam már szídni. -
xxxpaulxxx #22080 Jajj de szeretem az ilyeneket:D
-
#22079 Bwin.
Heads Up-ot, meg most siderollt, PS-en építek....mert ott jobb versenyek vannak. -
xxxpaulxxx #22078 Amúgy hol játszol?:) -
#22077 epic newbie :D
-
#22076 Én tegnap $45 pluszban zártam. :) Ez nagy szó $100 alatti bankrollal.
És végre úgy éreztem, hogy nem vagyok fásult, a játékomon is meglátszott, úgy játszottam, mint régen, amikor 1 hónap alatt $450-ig fölvittem a rollom.
Nálam semmi más nem hiányzik, hogy nyerő játékos legyek, csak a motiváció. :// -
ba32107 #22075 Én úgy tudom hogy bizony kell adózni a pókerből befolyó pénz után. Persze ez senkit nem érdekel, és vannak különböző trükkök erre, de én ezt hallottam. -
technext #22074 nem a pókeres dologról van szó
Van 1 ingatlanunk amit mindig kiadtunk az IBUSZ-on keresztül, és ők elfelejtettek befizetni valami adót amit rajtunk vertek el.
Egyébként egyik ismerősöm az APEH-nál dolgozik elég fain pozícióban (de nem tudott segíteni az előbbi dologban), azt mondta hogy ennyi pókeres bevétel (1xxx $) után nem kell adót fizetnem. -
#22073 Az apehes cucc érdekelne, ha esetleg több infót tudnál mondani. Végülis hogy kell ezután adózni, meg ilyesmi?
Csacsi: te hogy oldod meg? -
technext #22072 fuh rengeteg üzenet :) tetszik hogy pörög a topic
az én részemről 2 hír:
megnyertem a minichallenget :D haversrác nullázott :) fincsi sör, yummy
a fontosabbik:
Beszélgettem egy pókeres ismerősömmel/barátommal rólam. Átnéztük a 2010es évet játék és nyereség tekintetében. Örültem a számoknak amik kijöttek, de mégis csalódott voltam picit. Tudom hogy lehetnék nyereségesebb is.
László uram véleménye szerint ha kellő energiát fektetek a dologba, ~fél év alatt elérhetem azt a profitot amit jelenleg képes vagyok a tornákkal illetve sng-kkel. Tehát lehetséges hogy idővel sokkal nagyobb profitot tudok termelni majd, mint MTT/SNG-n tudok.
Ott van még a másik megoldás, hogy nagyobb nevezésű versenyek következzenek, de ahhoz BR kell ami jelenleg nem sok van (valaki írta hogy más hibája miatt nem szívathat minket az APEH...megtették :) voltunk ügyvédnél is és nem tudtunk mást tenni csak kifizetni a büntetést).
CG-n kisebb a szórás, jobban kijön a tudás így most kényszerből és kíváncsiságból is adódóan: Ring game asztalok vigyázzatok jövök :) -
xxxpaulxxx #22071 :/ Kár érte... szerettem... bár mostanában én is fiftyzek:)
Szegény rs03rs03-t viszont én is sajnálom... szegénnyek milyen élete lesz ezután?:D:D
Csacsi neked meg köszi ezt a sok infót és motiválást!:) -
#22070 Floppon hívtam volna. De a végeredményen nem változtat. Sokszor mögéd fog checkelni flushdrawal, gyenge dámával 54-el, és akkor turnon már bajban lehetsz. Viszont ha hívsz...akkor nem hagysz benne értéket...amit megnyerhetnél. -
#22069 Ma nekem is volt egy cooler:
Mondjuk volt egy bolgár csávó, az kikapott a legerősebb fullal egy 6-os póker ellen. -
#22068 A könyv csak egy útmutató....ami abban van...nah azokat kell megcsinálni...de ha már elkezdted..az már egy jó jel :)