Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öhm nem nagyon neveti ki, legalábbis nem emlékszem.... ott is 5-ös póker nyer full ellen 😄

sz4bolcs
Ez az, amikor Hansen a végén kineveti Negreanut? 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
wooow 😄😄:😄D Nagyon szép

Ez majdnem olyan mint a Daniel Negrenau - Gus Hansen hand 😄 "Both players want the other to have a straight" 😄

Uhh, epic cooler 😄

sz4bolcs
jade, az az AA, de ott ki volt osztva az összes K, ami jöhetett volna boardra... Ha akár egy is marad a pakliba, akkor az A helyére a K jött volna...

TaRka0107
😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Hát, viccnek elég szar lenne. 😄😄😄

sz4bolcs
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ma történt egyszer is másképp allin szituációban....:

TaRka0107
Most ez komoly?

sz4bolcs

Egyébként amikor ilyenem van egyszerûen próbálom kerülni az ólines szituációkat. AA-ra nem mondok ólint csak visszaemelek, AQ-ra nem emelek stb. Néha 1 óra játék után röhögve mondom az Asszonynak, hogy ezen a rushon még csak semmivel nyertem. Lényeg, hogy ne legyen mutatás.

Azért ez durva. 5-ös allin-nél flop után 95%-al állni. Persze a 4db K sokat segített ebben.

sz4bolcs
itm-ben vagyok egy 90-esen ss-ként, mindjárt elbõgöm magam örömömben xDDD

sz4bolcs
Azért elbeszélgetnék egy olyan proval, aki átélt már ilyen 20 000 handes bukó szériát, hogy hogyan úszta meg ép elmével...

sz4bolcs
úgy néz ki ma is kigondolkodhatom az 1 percet, kitalálhatom, mi van a kezében, callolhatok remekül, csinálhatok akármit, mert nem elég...

sz4bolcs
Aha meg a kurva anyád buzi szerver

sz4bolcs
Azért egy rohadt dámája lehetett volna, ha már ennyire emelget...

sz4bolcs
persze a nyerõ széria ettõl még nem múlt el (ez 3 egymást követõ party):

sz4bolcs
na végre valami jó is történt <#puszi>

TaRka0107
Neveztem egy 2$-os turbóra. 2. hand. A7pikk. Emelek, van vagy 3 megadó. Flop Q5x, két pikk. Emel elõttem csávó pot felét. Call. Jön az A turn-re. Emel, megadom. Turn: 5. Mondom Q-t leverem, 5össel meg csak nem adta meg flop elõtt, nagy gondolkodás után megadom. Mutat 10 5😄😄

sz4bolcs
vadász, vadász....

sz4bolcs
mai játék, 2. hand:

MEdievil
Hát gondolta megint berakom vagy allin megyek amire ráemel vagy megad.
Kicsit vicces azt gondolni hogy a neon feliratos csapda be fog jönni 😄

F

http://hu.pokerstrategy.com/u4ST3H
erre regeljetek és zsebeljétek be az 50$ ingyen dollárt 😊
A yourpokercash megbízható, nyugodtan megadhatod az adataidat. Azonban ez az 500 dollár ez az összesített pénz amit megkaphatsz (nem biztos hogy meg is kapod). Egy-egy terembe asszem csak 50-et kapsz. A lényeg, hogy megbízható. A régi személyi is megfelel szerintem, de az útlevél a biztos.

De a helyedben én a PokerStrategy-n keresztül próbálkoznék elõbb, ott kapsz rakebacket is (YPC-en nem vagyok benne biztos, hogy kapsz).

Mighty
Sziasztok!

Mondhatni új vagyok az online póker világában. Egy kérdésem volna is egybõl:

Van ez az ingyen $500 kezdõ tõke promóció (http://pokerbonuszod.info/component/content/article/38-leiras/49-yourpokercash). Van itt valaki, aki ezzel kezdte a pókeres tevékenységét? Mennyire biztonságos megadnom a személyi adataimat? Illetve egy bónusz kérdés: nekem még a hagyományos személyi igazolványom van. Azt is elfogadják?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

valóban pech, de nincs mit tenni, túl kell lépni rajta
ha csak az ezen rágódsz egész nap, akkor negatívan hat ki rád is és ezáltal a játékodra is 😉

How much can you take,before you snap?

Rash87
Ez pech :/

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
"Látható, hogy igazán pontos képet még 160 000 hand után sem kapunk. Gondoljunk csak a 30-40 000 handen át tartó break even sorozatokra, vagy a 15-20 000 handes bukószériákra."

OMG :/

sz4bolcs
"„tíz 80-20ból egyet sem húztam be” igazságtartalmára is következtethetünk.
Ennek közel 1:10 000 000 az esélye"

-Ezek szerint múlt héten lottoznom kellett volna. Mondtam én...

sz4bolcs
ááá szívás. 😊

sz4bolcs
Még el is checkeli istenem <#zavart2><#idiota>

sz4bolcs
"ennyi tilt után naná hogy a következõt is bukni fogod"

-Naná, hogy a következõ 70/30-nál is az ellenfélnek jön le a lap...

Nem pokereztem több napig. Aztán ott folytatódott a bukó, ahol múltkor abbahagytam.

El lehet ezt dobni? Pedig sejtettem hogy mije van...

MEdievil

mit is gondoltam õ már úgy is tudta preflop.. azért kíváncsi lennék a halott kezébõl ki lehetett volna szedni valahogy vagy még úgy sem azt a rohadt suicide connectort.

F

MEdievil
Olvasni való az esélyekrõl (elég hasznos érdemes mindenkinek, még akkor is ha nem mond teljesen új dolgot)

Amúgy miért nem veszel ki egy kis szabadságot és nézel addig videókat ill. olvasgatsz a témában? Igazából már hamarabb kellett volna mert ennyi tilt után naná hogy a következõt is bukni fogod, kizárt hogy ne hasson rád.

Tegnap a sunday 1/4 -en jól álltam, esélyem volt végre valami nagyobb nyereményt behúzni erre kaptam egy AKs vs AQ allin szituációt. Hiába domináltam naná hogy jött az a rohadt Q turnre. Le is iratkoztam mindenrõl kivéve az 1r1a de arra is kár volt elszórni azt a négy dollárt, annyira tudtam hogy ezután akármi is lesz már esélyem nincs jól játszani. Ma meg egy idióta úgy gondolta be kell jönnie harmadiknak az allinbe Kj-vel naná hogy õ nyerte pedig az Ft már csak 6 helyre volt.

F

sz4bolcs
Valaki nyugtasson meg, hogy nincs olyan, hogy végtelen ideig tartó bukó széria!!

sz4bolcs
Mit vétettem, hogy minden egyes alkalommal ez a vége????

sz4bolcs
ki átkozott el???

sz4bolcs
..........................................

TaRka0107
Igaz azt elfelejtettem, meg hogy a rake is nagyobb😄 Nem annyi mint a normál asztalokon. jahh és csak 0.10/0.25$-s vakoktól kezdõdik a jackpot asztal😄

sz4bolcs
flopoltam egy drillt xDDD
slowplay
nem érdekel a flöshúzós board
Zsu üzenete:
xD
Sz4bolcs üzenete:
turn is pikk
hmm, kezd egyre jobban érdekelni
xDDD

sz4bolcs
Hát ha nekem elõzõ héten royalom lett volna, azt tuti leverte volna valami titkos ultimate poker hand...

MEdievil
Igen és az apró betûs részek hol maradnak? Például hogy egyrészt nagyon kevés ilyen jackpot asztal van (és csak azokon érvényes) És azokról az asztalokról sírva menekülsz mert olyanok is 😄

Nekem eddig csak egyetlen pókerem vérzett el egy színsor ellenében és az is csak négyes volt. Ja ez évekkel ezelõtt volt biztos megéri ilyenre vadászni 😄

F

sz4bolcs
bakkerez durva. Elõzõ héten ezek szerint pp-n kellett volna játszanom...

sz4bolcs
Donkbálnafish

köszi szépen, segített megoldani a problémám

How much can you take,before you snap?

TaRka0107
Partypokeren van az hogy jackpot cash game. 8as pokeredet vagy annál nagyobb értékû lapodat elverik akkor megkapod a jackpotot. Az milyen már... 8as pokered van és azért imádkozol hogy valakinek nagyobb pokere legyen vagy színsora😄😄D: Jahh és persze akik annál az asztalnál ülnek, azok is kapnak akárhányezer dollárt😄

MEdievil
Pont az elõzõ oldalon beszélgettünk róla nézd meg a kommentjeimet
A linkelt videóban minden alap dolog benne van ami alapján már el lehet boldogulni ha mégsem szólj bár én sem régóta használom.

F