30077
  • DonnieBrasco
    Nézem, régebben nem ment a pokerstars? Én pár napja regisztráltam, feltöltöttem egy kevés zsetont és megy.
    Egyelőre kicsi tétben, de pozitív mérleggel nyomom (spin&go).

DB
  • Stockbauer33 #30035
  • Stockbauer33 #30034
    http://richlifestyleclub.com/21-year-old-wins-8-5-million-in-poker/
  • vegicsek
    Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy újra szívesen játszanék, de elsősorban mobilon. Létezik most olyan nagyobb terem, aminek az appját nem blokkolja a nav? :D A starsot probáltam eddig.
  • sz4bolcs
    Érdekes, mikor az élet teljesen más területein is visszaköszönnek azok a gondolatok, amik pokerben olyan baromi hasznosak voltak:

"Az életet veszélyeztető tényezők közül kettő lényünkből fakad. Az egyik a vágy a kényelemre, a másik pedig a passzív életszemlélet." -Makrai Tibor, katonai túlélés és bushcraft szakértő.

• Stockbauer33 #30031
  • 12346
    Őő... Tényleg bocs. Komolyan nem értem mit néztem be
  • Zsoxx
    Ne fárassz már, ha beírod, átirányít ide:
    https://hu.pokerstrategy.com/home/
  • 12346
    Bár nincs is ilyen oldal^^
  • 12346
    Oké, akkor lehet az lesz, köszönöm.
  • Zsoxx
    A pokerstrategy.hu fórumán (sokkal) nagyobb esélyed van, hogy választ kapsz.
  • 12346
    Halihó!

Bár ahogy nézem, ez a topik se pörög már úgy, mint régen, de egy kérdést megér :)
    Van valami Everesthez hasonló oldal, ahol indulnak 0 centes sit and go asztalok? Gondoltam x év után beülök néhány Shastára, csak hogy szokjam a légkört kockázatmentesen, erre már nincs itthon Everest.

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Stockbauer33 #30024
    http://www.pokerakademia.com/hirek/nemzetkozi_poker_versenyek/czuczor_marton_2_lett_az_ept_pragan_e630_000_t_nyert/
  • precision
    nem a playes verzió kellett volna, mert azzal nem lehet igazi pénzzel játszani, hanem a weboldalról letölthető apk telepítő, amit itthonról már nem lehetett elérni (az EU -s verziót)
    #30022: ez nekem is bejön, a .net -es verziós klienssel nem tudsz eu -s accal belépni... de amúgy már megoldottam, proxyval felmentem .eu -ra és letöltöttem úgy a telepítőt
  • Zsoxx
    Nekem PC-ről bejön a.net-es cím.
    APK
  • Palinko
    és szerinted aki küld, honnan töltötte? :D vagy ha gondolod szerbiai vagyok, letölthetek egy telepítőt, hátha nekem még engedi ország korlátozás nélkül. bár nem tudom hogy tölthetnék .apk-t a Google Playből.
  • precision
    Valaki meg tudna dobni egy pokerstars eu apk -val androidra? Állam bácsi letiltotta mobil pstars oldalt, egyéb bizonytalan oldalakról meg inkább nem tölteném le a telepítőt... nem akarom kockáztatni hogy oda legyen az accom vagy a pénzem valami vírusos/trójai telepítő miatt. A playen meg csak a lite van ugye, az meg csak play money. Thx előre is!
  • Zsoxx
    Ugyan már... Mese habbal, ezt te is beláthatod ha kicsit belegondolsz.
  • Zsoxx
    Milyen téten és egy időben hány asztalon pókerezel?
  • argo001
    Márpedig ez nálam tendencia, hogy a játék egy idő után olyan lapokkal játszik, amit az istennek sem bírok megverni, a vége pedig mindig ugyanaz.
  • Zsoxx
    Milyen téten játszol?
  • Palinko
    hogy tanultál meg így játszani? :O multitable bányamunka vagy csak óvatosan? mi változott? 3 éve nem játszottam már :(

a kételkedőknek írnám, mi oka lenne hazudni? igazából max epenise nőne de ez nem olyan közösség ahol bármit is számítana az. ha meg hazugságnak is tartod gondolj rá vadász sztoriként, de attól még nem azt jelenti hogy nem lehet megcsinálni és nem azt jelenti, hogy nincs magyar aki meg tudná csinálni ezeket a számokat és akkor már miért ne lehetne ő?

nekem is fura mert pénzben nem jöttem ki pozitívra igaz nem no deposit bonusokkal kellett volna bohóckodni mert mindig szépen indult de játékkényszerben tart általában és akkor elbukod.
  • Csacsi
    Havonta csak a visszatérítésem 1k dollár....tavaly még 1,6K volt, szal nem jött jól a változtatás. :S
  • Master91
    nem szokásunk másnak bizonygatni hogy kék az ég...elhiszed - nem hiszed tök mindegy
  • argo001
    Persze.
  • Master91
    tök jó, olyannal még nem taliztam
  • Zsoxx
    Én meg a maharadzsa vagyok.
  • Csacsi
    Én is onnan szedek ki havi szinten a magyar átlagnál jóval több fizetést.
  • sz4bolcs
    Aha
  • Zsoxx
    Mármint nyereségesen?
  • sz4bolcs
    Az egyetlen site, amin képes vagyok játszani..
  • Zsoxx
    Nemcsak az a gusztustalan amúgy. Épeszű ember nem játszik a Starson semmit.
  • sz4bolcs
    kaszinó része xD
  • Csacsi
    Neked még senki nem mondta, hogy a kaszinónál mindig a ház nyer?
  • argo001
    Befejeztem a Pokerstars-szal. Az a program, legalábbis a kaszinó része, egy gusztustalan mechanizmus alapján működik.
  • D4v3
    Akit esetleg érdekel Bélabácsi staking csoportjába most felvétel van: link
  • argo001
    Köszi (nem tudtam, hogy van az sg-n ilyen fórum, blackjack-eset nem találtam).
  • Zsoxx
    Inkább a szerencsejáték fórumokon kérdezz, jobban jársz. Youtube-on is rengeteg BJ stratégiás videót találsz.
  • argo001
    Van itt olyan, aki blackjackezik? Esetleg tudnátok mondani jobb tétrakási rendszereket? Az alap elméletek nem igazán szoktak beválni. :/
  • Zsoxx
    Trójai a pókerasztalnál.