Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ahogy elnéhez, itt K-magas flös lófaszt sem ér, nem is nézem flop elõtt, hogy ha van Királyom, akkor van-e mellé szín..
-Lol 😄 Nem detto ugyanaz, mint ha flopot néznél? xD
Amúgy láttam ilyen írást, asszem Mike Caro könyvében. Meg is van valahol pdf-ben, ha nem találnád meg torrenten, vagy valahol, akkor föltöltöm.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
F
Azt hittem, tudok omaházni. Nappal. Aztán éjjel már nem volt annyi fish, kivéve engem és még pár arcot... 😄😄😄😄
Az a vicc, hogy amikor elõször láttam a játékot, sokkal jobban éreztem, mi a jó, meg a rossz lap, mikre lehet emelni, és megadni. Ultrafeszesen játszottam, mert tudtam, hogy nem vagyok még omahazseni, és fölmentem vele 100 pluszba, $400-ban zártam. Aztán le 200-ig laza játékkal...
Õ volna az.Azt hiszem kijelenthetõ, hogy tele van pénzzel és egyszer már nyert is. Amúgy olyan 8000$ vesztet el. 5000$ mínuszból felment 4000-re egy tornával és már megint majdnem nullán van. Persze ez csak az MTT. De CG-ben sem tûnt egy nyerõgépnek.
Mikor láttam, hogy kettõt cserél síros hangom azt motyogtam magam elé "könyörgöm!".<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy köszi mindenkinek.
Csak keresel egy ilyen hiperaggresszív faszt, mint amilyet ddt talált, kivárod a kézbesorod/flössöd/fullod, aztán mehet a tüzijáték.
(most irigykedik)
Ha bukod,szereztél volna magadnak v. pár nap mérgelõdést,az tuti.
Glory, Glory Man. United!
How much can you take,before you snap?
Full Tilt Poker Game #25460584417: Table Long River (6 max) - $2/$4 - No Limit 5 Card Draw - 10:24:03 ET - 2010/11/11
Seat 2: Luxitive ($451)
Seat 3: ddt500 ($409)
Seat 4: 23V23 ($283.20)
Seat 5: Sharazard ($400), is sitting out
23V23 posts the small blind of $2
Luxitive posts the big blind of $4
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to ddt500 <9d 6s 7c 8s 5s>9d 6s 7c 8s 5s>
ddt500 raises to $16
23V23 calls $14
Luxitive raises to $68
ddt500 raises to $409, and is all in
23V23 folds
Luxitive calls $341
*** DRAW *** (Pot: $834)
Luxitive discards 2 cards
ddt500 stands pat on <9d 6s 7c 8s 5s>9d 6s 7c 8s 5s>
Luxitive is dealt 2 cards
*** SHOW DOWN ***
ddt500 shows <9d 8s 7c 6s 5s>9d 8s 7c 6s 5s> a straight, Nine high
Luxitive mucks
ddt500 wins the pot ($833) with a straight, Nine high
*** SUMMARY ***
Total pot $834 | Rake $1
Seat 2: Luxitive (big blind) mucked <4c 4h 4d Kd 3d>4c 4h 4d Kd 3d> - three of a kind, Fours
Seat 3: ddt500 (button) showed <9d 8s 7c 6s 5s>9d 8s 7c 6s 5s> and won ($833) with a straight, Nine high
Seat 4: 23V23 (small blind) folded before the Draw
Seat 5: Sharazard is sitting out
Amikor megadta azonnal 150-re ment fel a pulzusom és még most is remeg a kezem. Nem tudom, hogy néztem volna tükörbe ha elbukok mindent.<#falbav>#falbav>
Emberünk 3000$ mínuszban van.
"Szóval ha van esély arra, hogy kinn van egy lap, amitõl félned kell, akkor alapértelmezetten vedd úgy, hogy az ott is van valakinél! Hosszútávon, kis téten ez a hozzáállás garantáltan nagyobb nyereséget hoz, mint a "nehogy má' pont az legyen nála!" elv. Mert igenis az van nála. Pont az. Pont. " 😄😄😄:
'Omahában nem egyszerûen "lehet náluk bármi", hanem ott is van!'
Közben rágugliztam. ezek nem idióták. Inkább debilek.
"gyengeelméjûség - oligofrénia, Veleszületett, vagy az élet korai stádiumában szerzett értelmi fogyatékosság. A gyengeelméjûségben szevedõket 3 fokozatba soroljuk: 1, idióták - beszédhiány, nincs értelmi, vagy érzelmi megnyilvánulás., 2, imbecillisek - bizonyos fogalmak és tapasztalatok elsajátítása, melyek helyes felhasználására, alkalmazására az életben képtelenek., 3, debilisek - magasabb fokú értelmi tevékenységre képesek, de az életvezetés hibás., oligophrenia"
Itt kikértem a gondolkodási idõt de úgy éreztem valami nincs rendben vele. Ettõl függetlenül nyerhetett is volna akár.
Eszembe sem jutott, hogy megadja.
És így kerültem csiplíderként a döntõ asztalra.
attól,hogy valaki így viselkedik még nem biztos,hogy idióta, legalábbis az én álláspontom szerint. de mindegy, igazából csak kíváncsi voltam a véleményedre.
csak arra akartam kilyukadni,hogy az,hogy valaki butaságot csinál, annak rengeteg oka lehet és nem egyenlõ azzal,hogy idióta,szóval van különbség a két dolog között 😄
Az idióta nálam a következõ. Buta mint a segg. Semmilyen logikával nem bír. Az alap életösztönökkel nem rendelkezik. (Úgy szoktam mondani, hogy az õskorban õt kapta volna el elsõnek a kardfogú tigris<#eplus2>#eplus2>).
És a két legfontosabb tulajdonság ami ezek mellé társul. Kibaszottul nagypofájúak. Ordítva tudnak vitatkozni azon, hogy "egy szervofékes autót lehet-e vontatni?" Tehát pitiáner dolgokba is úgy belelovalják magukat mint állat és emellett olyan félelmetes önbizalmuk van amitõl ökölbe szorul az ember keze. Mert tudom, hogy nem tudja mit csinál.
Nagyjából ennyi.
De néha ilyenkor én is azt szoktam mondani, hogy ha nem akar játszani minek ült be? Mert aki 37s-re ólint mond 30BB-re az vagy nem akar játszani vagy egy idióta.
amúgy meg lehet,hogy õ csak funból játszik és épp akkor unta még és úgy gondolta próba szerencse egy allinre 😄
mi alapján határolod be,hogy õ egy idióta?
Na ugyan ezek az emberek ott vannak a póker termekben is. Gomolyog a köd a fejében és teljesen értelmetlen döntéseket hoz. Nagyjából ennyi.<#eplus2>#eplus2>
Nagyon vicces volt a flop.. tényleg.
Azon kívül hogy egyszínû még is mi a magyarázat?!
F