Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Partypokert nem vágom, de általában az a lényeg, hogy x számú hûségpontot (minden oldalon más a neve) kell összegyûjtened, hogy megkapd (mármint ki tudd utalni) az 50 dolcsit.

Sziasztok!
Megoldottam a kvízt a PokerStrategy.com-on és leírta, hogy nemtudom hogy meg kell játszani az 50 dollárt, hogy véglegesen megkapjam... sajnos nem olvastam el figyelmesen és most már nem tudom visszahozni azt a leírást.

Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit kell majd tennem és mennyi ideig fog tartani, amíg véglegesen az enyém lesz az az összeg PartyPokeren?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kraawz
másodjára megyek a -750$-os gyerek ellen all in KKval, AAt mutat 😄ddd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
a gyerek 4000 kéz alatt -753$ban van, de miért ne az én 2 párom verje full house-al 😄

zeli
Az tuti!😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
mondjuk ha az a tízes más színû, lehet most sírva röhögnék 😄

kraawz
Ez volt a 1.5 órás sessionöm utolsó leosztása 😊

kraawz
Hát, ez a PokerTableRatings elég fos. Játszok 2 napja Party Pokeren, kereken 4$-t nyertem vmi 400 kéz alatt, erre PRT -1$-t ír nekem 😄

MEdievil
Ez egy ritka hasznos dolog mert nincs elég idegesítõ faktor amúgy se <#vigyor>

F

MEdievil
Ezt raktam be anno.
Ez alapján teljesen jól be lehet állítani, késõbb meg már egyértelmû lesz a többi.

Érdemes a 60 napos trialt kihasználni, addig legalább látod kell-e neked.
Én már megvettem azóta.

F

Hát ha van egy minimális informatikai készséged akkor nem nehéz. Fel kell rakni egy postreSQL adatbázist hozzá, és be kell állítani, aztán a handhistory-kból megcsinálja neked a saját adatbázisát. A HUD-hoz használd az auto-importot. Ha elakadsz segítek, a PokerStrategy fórumban vannak részletes magyar leírások.

kraawz
mennyire nehéz beüzelemni ? 😊 szerintem kipróbálom a 60 napos ingyen verziót, ha elakadok, majd kérek segítséget.

Ilyet meg még nem láttam sehol.. Megmutatja a le nem osztott lapokat (ha pl ketten vagytok és dob az ellen flopon, láthatod,mi jött volna😄)

Én használom a poker trackert, mire vagy kíváncsi?

kraawz
Srácok, használ itt valaki Hold'em Managert vagy Poker Tracker 3at? Ha jól emlékszem, valaki linkelt 1-2 hónapja egy videot, egy magyar srác mutatta be youtubeon, hogy kell beüzelemni ezeket.

Amúgy a pokerstrategys 50$-t sikerült felvinnem 75$-ra,kivettem, és most elkezdtem a pokersavvyt csinálni belõle 😊

plu604
Ráadásul PLO? Elég táp vagy 😊
Gratula 😊

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Törölt felhasználó
TaRka0107
Azt a 8$-t direkt azért hagytam fent, hogy azzal próbálkozok nagyobb téten is.😄😄

akkor neked sem barátod a bankroll management 😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

TaRka0107
Én meg igen.😄 Igaz hogy csak 70$-t kértem ki. 59.10-et egy Holdem-es versennyel nyertem, a többit meg omahával. Mert 112+-ban voltam. De azt kikértem maradt 8.32, felvittem 42-re, aztán mondom kipróbálom a 11$-os sng-ket, hát el is buktam azt a 42-t😄

Én is omaházok. De nem ebbõl fogok meggazdagodni. Vagy is ebbõl sem.<#falbav>

TaRka0107
Én azóta is omaházok amióta elkezdtem. Már texas-ozni csak ritkán szoktam😄

Én csak akkor ha suited.<#hehe>

Azért vigyázz. Itt már legalább 3 embertõl hallottam ezt. Aztán 2 hét múlva meg: " Bazd meg mér adta meg???" (Az egyik én voltam).<#banplz>

kraawz
Tegnap kezdtem el Omahazni, eléggé megtetszett. Kis téten tolom most csak, gyakorolgatok, az elsõ nagy kassza már meg is van 😊

Általában mindenféle párt megjátszok, és ez így helyes szerintem.

Carloska
Ahogy nekem mondták itt régebben nem kell bemenni 4es párral és nincs ez szó szerint idéztem 😄

Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, szóval igazából én se értem mit jelent, egy fórumon olvastam valami ilyesmit 😄 De most meg nem keresem 😄

sz4bolcs
"kvantum-szinten véletlenszerû" <#idiota><#idiota><#idiota>

Kvantum-szinten mi nem véletlenszerû?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azért nem toltam rá mert reméltem hogy betolja õ a riveren, úgysem dobtam volna akármi jön. Amúgy asszem számít hogy mikor mi történik, ha jól tudom akkor kvantum-szinten véletlenszerû a Full Tiltes RNG 😄

plu604
ez kegyetlen

TaRka0107
Ezen én is gondolkozok mindig hogy a pármásodperc számít-e😄

Rash87
Turnnél rá kellett volna tolni az all in-t. Mondjuk akkor is megadja valószínû.

// bár az mindig elgondolkoztat,ha 1 leosztásban máshogy cselekednénk-e,akkor a gép ugyan azt a lapot dobná be v. sem // 😊

Glory, Glory Man. United!

cenobite
Elsõ kör, kézbe KK jött nekem. Flop-ra semmi nagy, amúgy sem. Volt egy 9-es közte. Végén all in lett egy csókával. 9-9-9 ellen buktam. 😞 Régen játszottam már, bele kell jönni.

gamertag: kenobita

TaRka0107
Most engem egy 4. színnel vertek le ami riveren jött le headsup-ba😄

MEdievil

<#worship><#idiota>

F

kabel15
Sziasztok! Nektek mûködik a BWIN poker? be akartam lépni de nincs itt a játék most felirat. Össze van ugorva a honlap oldala.

BattleTag: kabel15#2672

Me0w
Nem akarok hulyeseget mondani, de az biztos, hogy paypalrol befizetni nem lehet szerencsejatekkal foglalkozo oldalra, mert az a szerzodesi feltetelek megszegese. Ennek fenyeben ugy erzem, hogy checkoutolni sem lehet paypales szamalara, de ennek azert nezz utana.

Together we'll fly someday...

De idegesítõ baszki, reggel az egyik asztalon folyamat nyertem, a másikon folyamat vesztettem 😄 De úgy, hogy az egyiken elõször AK-val feldupláztam magam, aztán floppoltam sort, pókert... 😄 A másik asztalon meg K magas flössel vesztettem, aztán AA-val... 😄 Így végülis 0-ra jöttem ki.

kraawz
most írtak, hogy elvileg még nem teljesítettem a kritériumot ...

1500 WH pont kellett, nekem van 2200 ...

MEdievil
Az szép.. nekem starsról pár óra alatt meg szokott lenni, legalább is MB és netellerre.

F

kraawz
nem igaz, hogy a william hillrõl 3 napja nem tudom kiszedni a pénzem...

zeli
Netelleren egy szenvedés a sok érvényesítés, de legalább biztonságos. (mondjuk nem használom, de van. 😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MEdievil
Mindkettõ van.

MIÉÉÉÉRT úgy kell kiesnem Sunday1/4-rõl, hogy 44-es párral adja meg az allint? <#rinya> naná hogy jött neki floppra a harmadik. Legyen nála AA és akkor azt mondom Cooler ez van de nem a varázsgömb azt mondta hogy mit számít az icm a józan ész ezt meg kell adni hisz itm elõtt érdemes a stack 2/3-át megkockáztatni a biztos pénz helyett.

F

KAMIONOS KOGYO
<#eljen><#wink>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

TaRka0107
Hupsz😄

TaRka0107
Kösz hogy szóltál. Nézem!😄

KAMIONOS KOGYO
Koroknai HU-ban van! (BPO)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

TaRka0107
Értem. Köszi a választ!
Te a netellert használod?