Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldottam a kvízt a PokerStrategy.com-on és leírta, hogy nemtudom hogy meg kell játszani az 50 dollárt, hogy véglegesen megkapjam... sajnos nem olvastam el figyelmesen és most már nem tudom visszahozni azt a leírást.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit kell majd tennem és mennyi ideig fog tartani, amíg véglegesen az enyém lesz az az összeg PartyPokeren?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ez alapján teljesen jól be lehet állítani, késõbb meg már egyértelmû lesz a többi.
Érdemes a 60 napos trialt kihasználni, addig legalább látod kell-e neked.
Én már megvettem azóta.
F
Ilyet meg még nem láttam sehol.. Megmutatja a le nem osztott lapokat (ha pl ketten vagytok és dob az ellen flopon, láthatod,mi jött volna😄)

Amúgy a pokerstrategys 50$-t sikerült felvinnem 75$-ra,kivettem, és most elkezdtem a pokersavvyt csinálni belõle 😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Kvantum-szinten mi nem véletlenszerû?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
// bár az mindig elgondolkoztat,ha 1 leosztásban máshogy cselekednénk-e,akkor a gép ugyan azt a lapot dobná be v. sem // 😊
Glory, Glory Man. United!
gamertag: kenobita
BattleTag: kabel15#2672
Together we'll fly someday...
1500 WH pont kellett, nekem van 2200 ...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MIÉÉÉÉRT úgy kell kiesnem Sunday1/4-rõl, hogy 44-es párral adja meg az allint? <#rinya>#rinya> naná hogy jött neki floppra a harmadik. Legyen nála AA és akkor azt mondom Cooler ez van de nem a varázsgömb azt mondta hogy mit számít az icm a józan ész ezt meg kell adni hisz itm elõtt érdemes a stack 2/3-át megkockáztatni a biztos pénz helyett.
F
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!