Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
NFL közben szakítok rá idõt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

plu604
részemrõl is oldható, bár az 1$ jelenleg a PS-es bankrollom 2/3-a. 😄

Hmm... végülis a szememet szúrta ki😄 Köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Törölt felhasználó
ha vagyunk, én szakítok rá idõt bármikor!

Ha addig nem jönne össze:

Holnap délután 17:00-kor indítok egy $2+$0.20-as Pot Limit Omaha versenyt!!!

Azonosítószám
48118

Meghívókód:
aszparblog

Gyertek jó sokan!

zeli
Kár hogy nem vagyok Starson regelve. Ez a Pokersavvy hogy mûködik, valaki esetleg próbálta már ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
de mondjuk eddig összesen 6an vagyunk a klubban. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Nekem jó, ha össze tudunk hozni még pár embert.. 1 dolláros egy asztalos sng 1500 kezdõ zsetonnal, esetleg rebuy-jal. Nos? 21-22 órai kezdés nekem okés.. Jönne más is?

Galy
ma?
sz4bolcs
Dehogynem. Csak beszéljük meg itt az idõpontot, és akkor csinálom..

KAMIONOS KOGYO
Saját klub,egyenlõre játékpénzzel: 😊

Azonosítószám:
37651

Meghívókód:
55555555

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Törölt felhasználó
Holnap délután 17:00-kor indítok egy $2+$0.20-as Pot Limit Omaha versenyt!!!

Azonosítószám
48118

Meghívókód:
aszparblog

Gyertek jó sokan!
Galy

Galy
Hol lehet jelentkezni? Mert sehol nem találom a pokerstars kliensen belül ilyesmit... lehet vak vagyok😄

#21198: akkor lehet átnyálazom majd, mert most találtam meg a gépemen ebookban...😄

Galy
jó kérdés, ezt kéne kitalálni
Galy
jelentkeztem.

DECA...
Na 1 postban reagálok mindenkinek.
Szabolcs, élõ póker majd egyszer, valamikor, de én is szeretnék 😄

Klubokkal kapcsolatban: eddig láttam hogy egyet csináltatok, plusz Szabolcs is küldött nekem priviben, ezeket majd kirakom bannerbe. Ma nem értem rá, holnap se nagyon fogok, szóval megcsinálom, csak ne felejtsétek el, a klubokba is belépek majd 😊 Talán hétfõn megcsinálom, remélem akkor lesz idõm.

Törölt felhasználó
Nem lesz verseny az SG.hu poker club-ban???
plu604
Én.olvastam,nekem.tetszett.Bocs,nincs.space.billentyûm.Majd.veszek.új.billentyûzetet.Btw.néhányan.azt.mondják,elavult.szerintem.nem,de.még.ha.az.is,sokat.lehet.tanulni.belõle.

Valaki olvasta már a Dan Harrington és Bill Robertie féle Hold'em versenystratégia címû könyveket?
Ha igen mi a véleményetek róla?

zeli

Mikor láttam, hogy két megadó van, oda se néztem, mikor ledobta a flopot. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
huh, ez a negatív élmény annyira motivál, hogy újra a régi formámat hozom mtt-n, egyszerûen a legjobb játékom játszom 5 asztalon egyszerre.

sz4bolcs
egy érdekes szitu:

sz4bolcs
Viszont volt egy jópofa kis allin élõ versenyen:

flop elõtt allin ment a short, kapott egy megadást. Mutatás: JJ JQ

flop xxJ
Turn Q
River... Q 😄😄SAD

<#eljen>

sz4bolcs
pedig képes vagyok neten olyan rafinált dolgokat csinálni...

sz4bolcs
Omg, én többet nem játszom élõ pokert...

Hmmm... hát nem tudom... én ilyet nem nagyon tapasztaltam még😄

sz4bolcs
Ujj bakker, a live pokeremben van mit elemezni.... Illetve nincs, merthogy többasztalos live pokeren 0 vagyok.

Pedig én még ennyi jó lapot életemben nem láttam, amennyit kaptam.
4x kaptam JJ-t, legalább 3x KK-t QQ-t is háromszor, AK-k tömkelege.. de valami nem stimmelt.
Nem tudtam föllazulni a verseny második szakaszára, és mindenki vágta, hogy ha emelek, akkor valami AA-közeli lapom van... végül SS-ként végeztem 9 vakkal, és egy KK-val a kezemben, amit allin legyalázott egy AQs river A-val. ://

Slowplay??? Mint ha kivették volna a repertoáromból, ahogy a visszaemelést is. Józanul végiggondolva az utolsó KK-val is csak callolni kellett volna kisvakból, és turnön nyomni egy allint.... áááá

Mind1, tapasztalatszerzésnek jóvolt..

plu604
kicsit konkrétabban tõle kapod a lapokat. amikor egy full közd egy flössel meg egy sorral meg egy drillel, õt kell szidni, fõleg ha tiéd a drill/sor/flöss. Ha meg tiéd a full, köszönd meg neki egy gumimaci rituális feláldozásával. 😊
Namost JokerStars-on ez van úgy megírva hogy a normálistól kicsit több lapütköztetést csináljon, ezáltal nagyobb rakehez jutattva a kaszinót.
És még két dolog, ha valakit tiltre rakna az RNG:
1, ez egy olyan dolog, amin úgysem tudsz változtatni, ergo tanulj meg vele játszani
2, hosszútávon ugyanannyiszor leszel a f*sz mindkét oldalán.
Én legalábbis így fogom fel 😊

ba32107, megtennéd hogy bannerba kirakod az edigi JokerStars-os Home Games klubjainkat? csak hogy mindenki tudja hova kell csatlakozni. Ha publikus a jelszó mehet az is, ha nem akkor a nevét írd oda annak aki csinálta 😊
Köszi 😊

Értem, köszi😊

Mighty
Random Number Generator

Már én se kisletétezek... mostanában double or nothing sng-zek😊

Amúgy mi az az RNG?<#whatever>

Mighty
Én voltam a béna... ctrl-c ctrl-v használatával a jelszó után betett egy space-t...

Törölt felhasználó
már sikerült 2 embernek, megpróbálnád újra?
fook
full tilt-re kértem , azt szeretem a legjobban. Ott pontosan mik a feltételek / hol lehet utána olvasni ?

plu604
Én pont a pokerstarst nem ajánlom 😄 Azt szidják a legtöbben az RNG-je miatt, és én is úgy veszem észre hogy mintha mocsokabb lenne mint a többi, de te tudod. Apropó, kisletétesre ne nagyon építs, elég nehezen játszható akárhol is. Ja, jan. 17-étõl Fix Limit pókeriskola indul PokerStrategy-n, ha érdekel valakit. Kezõknek ajánlom, szerintem messze könnyebben elsajátítható mint a BSS.

plu604
Ki kell kérned vmelyik terembe, és teljesítened kell a feltételt hogy megtarthasd, nem tudom hogy ez termenként változik-e, PartyPokeren 90 nap alatt 100 PartyPointot kell összeszedni. Vagy ahogy haverommal csináltuk, heads-upban átadod vkinek a pénzt akiben megbízol aztán õ visszaadja, így a visszakapott "mosott" 50 dollárt már nem a feltételes pénzedhez írja hanem a megtarthatóhoz.

BTW elég ha egyvalaki csinál egy klubot - az összes résztvevõ megkapja a belépõt a freerollra. Nekem annyi hozzáfûznivalóm van, hogy összvissz alig több mint $2-om van starson, ergo nálam csak valami nagyon low nevezési díjú SnG játszik. Hál' Istennek pénzes játékból csak kettõt kell lejátszani hogy kapjunk belépõt. Játékpénzesbõl ötöt.

Élõ pókerben benne lennék, de én speciel egri vagyok. Sajnos elég nehéz úgy megszervezni hogy mindenkinek jó legyen, nekem diákként elég húzós felutazni oda, bár szeptembertõl úgyis ott leszek 0-24ig (fõsuli).

Ki kell választanod hol akarsz vele játszani (elõször gyûjts egy kis információt, hogy az általad kedvelt stratégiát hol lehet a legjobban alkalmazni) és akkor bónuszt kell gyûjteni abban a pókerteremben, amit választottál... 3 hónap alatt össze kell gyûjtened az adott bónuszt és akkor véglegesen is tied a pénz.
Nekem 3 hét alatt sikerült😄

Személy szerint a Pokerstarst tudom ajánlani, nagyon szimpatikus egy terem😊

fook
Ha pokerstrategyn megvan az 50 dolcsi , az pontosan hogyan használható fel ?😄

Hmmm... ezután csak annyit írtam a chatbe:
DOUBLEKILL
XD

Mighty
Hozzád nem sikerült jelentkeznem... Rossz a jelszó.

Törölt felhasználó
Vagyunk 4-en nem lesz valami játék? 😊
MEdievil
Naiv dolog de ez bennem is felmerült..
Mi van ha összeállunk 8+ és mindenki csinál saját termet majd mindenki mindenkihez belép, gyorsan lenyomunk 5x8+ freerollt és akkor mindenkinek megvan a jegye?

Eléggé el vagyok havazva 1,5 hónapja mindössze 1x játszottam arról is hamar kiestem mert kapkodtam úgyhogy ha lenne valaki olyan kedves és összeszedné a klubbok nevét majd ahova regisztráljunk ill. hogy mik is a szabályok ilyen téren azt megköszönném.

F

Törölt felhasználó
Ma így zártam:
sz4bolcs
Én pécsi vagyok, Bp.-re élõ játékért nem mennék föl. Ba is pécsi, vele akarok már egyszer egy közös játékot, ha egyszer mindketten ráérünk. 😊

KAMIONOS KOGYO
Hol lenne az élõ játék?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Törölt felhasználó
Mighty
Na, majd ha hazaértem melóból, jelentkezek a klubokba.

Törölt felhasználó
beléptem