Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha addig nem jönne össze:
Holnap délután 17:00-kor indítok egy $2+$0.20-as Pot Limit Omaha versenyt!!!
Azonosítószám
48118
Meghívókód:
aszparblog
Gyertek jó sokan!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azonosítószám:
37651
Meghívókód:
55555555
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Azonosítószám
48118
Meghívókód:
aszparblog
Gyertek jó sokan!
#21198: akkor lehet átnyálazom majd, mert most találtam meg a gépemen ebookban...😄
Szabolcs, élõ póker majd egyszer, valamikor, de én is szeretnék 😄
Klubokkal kapcsolatban: eddig láttam hogy egyet csináltatok, plusz Szabolcs is küldött nekem priviben, ezeket majd kirakom bannerbe. Ma nem értem rá, holnap se nagyon fogok, szóval megcsinálom, csak ne felejtsétek el, a klubokba is belépek majd 😊 Talán hétfõn megcsinálom, remélem akkor lesz idõm.
Ha igen mi a véleményetek róla?
Mikor láttam, hogy két megadó van, oda se néztem, mikor ledobta a flopot. 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
flop elõtt allin ment a short, kapott egy megadást. Mutatás: JJ JQ
flop xxJ
Turn Q
River... Q 😄😄SAD
Pedig én még ennyi jó lapot életemben nem láttam, amennyit kaptam.
4x kaptam JJ-t, legalább 3x KK-t QQ-t is háromszor, AK-k tömkelege.. de valami nem stimmelt.
Nem tudtam föllazulni a verseny második szakaszára, és mindenki vágta, hogy ha emelek, akkor valami AA-közeli lapom van... végül SS-ként végeztem 9 vakkal, és egy KK-val a kezemben, amit allin legyalázott egy AQs river A-val. ://
Slowplay??? Mint ha kivették volna a repertoáromból, ahogy a visszaemelést is. Józanul végiggondolva az utolsó KK-val is csak callolni kellett volna kisvakból, és turnön nyomni egy allint.... áááá
Mind1, tapasztalatszerzésnek jóvolt..
Namost JokerStars-on ez van úgy megírva hogy a normálistól kicsit több lapütköztetést csináljon, ezáltal nagyobb rakehez jutattva a kaszinót.
És még két dolog, ha valakit tiltre rakna az RNG:
1, ez egy olyan dolog, amin úgysem tudsz változtatni, ergo tanulj meg vele játszani
2, hosszútávon ugyanannyiszor leszel a f*sz mindkét oldalán.
Én legalábbis így fogom fel 😊
ba32107, megtennéd hogy bannerba kirakod az edigi JokerStars-os Home Games klubjainkat? csak hogy mindenki tudja hova kell csatlakozni. Ha publikus a jelszó mehet az is, ha nem akkor a nevét írd oda annak aki csinálta 😊
Köszi 😊
Amúgy mi az az RNG?<#whatever>#whatever>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
BTW elég ha egyvalaki csinál egy klubot - az összes résztvevõ megkapja a belépõt a freerollra. Nekem annyi hozzáfûznivalóm van, hogy összvissz alig több mint $2-om van starson, ergo nálam csak valami nagyon low nevezési díjú SnG játszik. Hál' Istennek pénzes játékból csak kettõt kell lejátszani hogy kapjunk belépõt. Játékpénzesbõl ötöt.
Élõ pókerben benne lennék, de én speciel egri vagyok. Sajnos elég nehéz úgy megszervezni hogy mindenkinek jó legyen, nekem diákként elég húzós felutazni oda, bár szeptembertõl úgyis ott leszek 0-24ig (fõsuli).
Nekem 3 hét alatt sikerült😄
Személy szerint a Pokerstarst tudom ajánlani, nagyon szimpatikus egy terem😊
DOUBLEKILL
XD
Mi van ha összeállunk 8+ és mindenki csinál saját termet majd mindenki mindenkihez belép, gyorsan lenyomunk 5x8+ freerollt és akkor mindenkinek megvan a jegye?
Eléggé el vagyok havazva 1,5 hónapja mindössze 1x játszottam arról is hamar kiestem mert kapkodtam úgyhogy ha lenne valaki olyan kedves és összeszedné a klubbok nevét majd ahova regisztráljunk ill. hogy mik is a szabályok ilyen téren azt megköszönném.
F

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!