30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #23549 Nah és ez is:D
Ma valahogy a hold állásának köszönhetően megadják a monster emeléseimet:D
-
xxxpaulxxx #23548 Kb:D:D
De ez kárpótolt:)
-
#23547 Ez Carloska szintű bad-beat volt. :) -
xxxpaulxxx #23546 Engem az ilyenek idegelnek ki:D
-
ntex #23545 Én most ugyanúgy vagyok 60$ fölött mint 50-60$ között voltam. Folyamatosan ingázom, nem tudom elérni a 70$-t de még 65 fölé sem nagyon tudok menni. Kiidegel néha :D -
xxxpaulxxx #23544 Köszi:D
... sajna most 2 hete eléggé mozdulatlan vagyok bankrollilag:/ -
ntex #23543 Grat :) -
xxxpaulxxx #23542 Nos hát igen... neki bizony Q drillje volt
-
Pillecukor #23541 nagy kihívás... remélem egyszer sikerül...és akkor megtanulok KK-val is 46 ellen... -
ntex #23540 BSS-el csak az a bajom hogy elég könnyű bukni 2$-okat ha belemegyek bizonytalan helyzetekbe. Tudom hogy mindig csak a rosszat látom de a póker elvileg arról szól hogy minimalizáljam a veszteségem és maximalizáljam a nyereségem. Ez 0.80$-okkal tuti hogy nem megy, mert ha esetleg felduplázom vagy elérem a 2$-t akkor vagy kiszállok vagy át kell állnom BSS stratégiára, ahol meg könnyen elbukhatom az egészet. A stratégia lényege meg az hogy óvjam a nyert pénzt az elbukás lehetőségétől, ezért ajánlja a cikk is hogy 1$-nál át kell ülni máshová. -
ntex #23539 MSS Strategy :)
Regisztráció nélkül elolvasható a teljes stratégia azt hiszem :) Olvassák el a tapasztalt játékosok, kiváncsi vagyok milyen hibákat vagy negatívumokat látnak benne :) -
#23538 Ahhoz előbb meg kell tanulnod AA-val 49 ellen nyerni. :D -
xxxpaulxxx #23537 Arra születni kell:D -
ba32107 #23536 Én turnön betoltam volna, lehetett flösshúzója, vagy bármilyen pocket párja is, nem feltétlenül ász.
Mondjuk kicsit fals képet kapok erről, mert nekem nagyon fura ez a MSS (azt hiszem ezt írtad, felteszem ez azt jelenti hogy mid stack strategy). Én még sosem hallottam erről :D Szerintem nem sok értelme van ennek. Egy preflop raise és egy flop bet után akkora stacked marad, mint a pot.... nincs lehetőség a játékra. Szerintem mindenképpen próbálj a teljes beülős játékra koncentrálni. Max beülő, auto top-up (ha a full beülő alá mész, automatán feltölti). Ez a nyerő stílus. Tapasztalt regulár játékosok azonnal fishnek könyvelik el, aki nem teljes beülővel van.
Nem azt mondom hogy fish vagy csak próbálok tanácsot adni :) -
Pillecukor #23535 sz4bolcs...taníts meg coinflipet nyerni...
v bárki aki tud.. 8))) -
#23534 nemnem.... kijön a hosszútáv...... valakinek -
ntex #23533 Úgy érzem lassan mész Carloska után :D Ez tényleg maki volt neki -
#23532 oh yeah!
-
#23531 -
ntex #23530 A lapok neveit tudtam csak azt nem hogy hogy írják a kőrt :D
Agresszió tényleg eredményes lehet :D Azt hitte a csóka majd 0.02-es nyitással kiblöffölhet, fordítva sült el a dolog
-
#23529 Najó, de hogyha ezt mind megjegyzed, már túlképzett pokeres leszel... -
#23528 szívecskének szoktam mondani amúgy, mert soha nem jut eszembe, hogy kőr xDD
van a szívecskés lap, meg a kocka, avagy a kockás abrosz avagy párnácska ...a lóhere, meg a szalámi (pikk). -
ntex #23527 Igaz, úgy a legegyszerűbb :D -
#23526 "egyik kör (vagy kőr nem tom hogy írják XD)" -Úgy, hogy heart xD -
ntex #23525 Részvétem :D Am tényleg rengeteg ilyen van :) Mondjuk előbb én is hülyeséget csináltam de jól jöttem ki belőle :D TT-t kaptam, egyik kör (vagy kőr nem tom hogy írják XD), előttem 2x emeltek én meg all-int nyomtam 0.55$-al. egyik megadta, a srác AK-t mutatott. Flopra 3 kör, abból egy A volt :D Turn megint kör, river K :D És vittem flössel :P Legközelebb meggondolom hogy ilyet merjek e csinálni :D -
#23524 Aha. A texasi Diesel-oil Bronson sem csinálta volna jobban. :D -
ntex #23523 Jó fold volt sztetek ? :D
-
#23522 mostmár azért ebből nem kicsit van elegem, hogy minden versenyről így kell kiesnem
-
ntex #23521 Egész jól fizettek érte :D
-
#23520 Szia!
A PokerStars kliensében van ilyen lehetőség, a Home Games menüpont alatt találod. -
#23519 Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan (Texas Holdem) póker programot ajánlani, ahol tudok saját szobát nyitni és azt jelszóval levédeni, hogy csak az léphessen be akit én akarok? -
Ennek a játéknak a neve poker.... igen... Pot limit Omaha xDDD -
ba32107 #23517 :D:D -
ntex #23516 Pocketből sor :)
-
#23515 "Pillecukor - The king of reading" -
Pillecukor #23514 télleg? :o :D:D:D -
#23513 Első szabály: Nem beszélünk a klubbról
Második számú szabály: Senkinek egy kib@szott szót sem a klubbról
Am gyere át, elmagyarázom. Ismerek egy kezet, ami veri a royal flusht. -
Pillecukor #23512 én sem... xD -
#23511 Én még nem hallottam így, akkor nem szóltam =D -
Pillecukor #23510 "icipici royal flush" xD