Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Setvadászatnak hívják. Ezeket a lapokat csak azért játsszuk meg, hogy setet floppoljunk (set = olyan drill, amikor nálad van két ugyanolyan lap). Én a legritkább esetben dobok el kézbepárt 😊

hát akkor ezentúl tedd meg.

ARSENAL&POKER

ilyen low párokkal nem nagyon szoktam mert talán 1x vittem potot vele
2 centet nemadsz meg?😄

ARSENAL&POKER

csak 2 centes emelést kellett volna pre-flop megadnom de pont ezért mert mondom csak drillel lenne esélyem... Na mindegy majd legközelebb 😄
Ne aggódj, ha megadtad volna nem ez a flop jött volna le 😊

Tikal
ÁÁ, ez naponta többször is megesik velem, már megszoktam a bedobott drillek, full house-ok látványát 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Na most buktam fél óra alatt 4$-t FTP-n 😞 Beültem Rush Póker-ezni. Aki esetleg nem ismeri: van egy úgynevezett "Quick Fold" gomb ami arra szolgál hogy ha benyomod rögtön átrak egy új asztalhoz aminél épp új leosztás kezdõdik. Így sosincs üresjárat gyakorlatilag...

Viszont ez azzal jár hogy a vakok random rádkerülhetnek, van hogy többször egymás után is ha pont rád esik mikor átkerülsz.

Hát asszem amíg nem lesz stabilabb tõkém nem ülök be oda többet... 😄
Most megint tornázhatom vissza magam a kezdõtõkém fölé 😄D
Tikal
Kárpótolt most ez:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
lejött flopra egy fasza póker és nem tudtam megjátszani, áá 😊

kraawz
Átalakítás óta nem voltam, szóval jót kérdeztél 😊 Elõtte megyünk fél órával, aztán csak megtaláljuk

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

KAMIONOS KOGYO
Múlthéten beakartam volna nézni,de teljesen át van alakítva,a fórumból mentem volna,ahol van a kaszinó is!
Hol van most a bejárata?

A vasárnap esti versenyre elakarok menni,ha lesz rá pénzem! 😊)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Nekem az volt szerencsére. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azta! Handfosásotok volt? 80 új üzenet tegnap este óta😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kraawz
Vasárnap este Debrecenben a Fórum Pókerben 4000 Ft-os Freezeout. Érdekel valakit ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
ba: most hívott föl egy pokeres haverom, hogy lesz-e ebbõl a live pokerbõl valami.. hümm?

Tikal
Köszi a véleményeket.

A JT egy jó lap, még jobb ha suited, de próbáld pozícióból megjátszani õket. Ez még úgy-ahogy elment, ha nem emelsz, hanem csak limpelsz te is. Ha pozícióban vagy, gombon, akkor az emelés is lehetséges, és a megadás is, mindkettõ jó játék. Viszont ezeket a min. emeléseket felejtsd el, semmire nem mész vele, úgyis mindenki megadja azt a plusz 1 nagyvakot. Erõt nem reprezentálsz vele, a potot csak minimálisan növeli, és a legfontosabb hogy senki nem fogja eldobni.

Preflop emeltél, így ez jó játék volt. Viszont emelhettél volna kicsit többet is. Általános szabály, hogy 3 BB + 1 BB / megadó. Tehát itt volt két megadó, szóval legalább 5 BB-t kellett volna emelned (én mondjuk alapból 4-et szoktam, szóval én legalább 0.12-ig emeltem volna).

Flopon belédnyitottak, ez sok mindent jelenthet. Az egyetlen lap ami jelenleg ver, és reális, az a KQ. Viszont a flösshúzó és a sok játékos miatt flopon is emelni kellett volna. Most szerencsére mindenki eldobta, de hosszútávon az emelés lenne a helyes döntés. Ha a másiknál KQ van, akkor belefutottál... nem nagyon lehet kivédeni. Amúgy ha eleget játszol, akkor ráérzel hogy a másiknál mi van. Ha úgy érzed veszélyben vagy, alacsonyan kell tartani a potot.

Turnön már nyugodtan all-in mehettél volna, kb egy rendes emelés mértéke, és amúgy is kevesebb pénzed volt, mint a pot, és védeni is kell a kezet a flösshúzótól. Szóval ez sima all-in turnön.

Egy tipp: ne ülj bent ilyen kevés pénzzel. Hacsak nem SSS-t játszol, akkor legyen bekapcsolva az auto top-up.

egyetlen egy esetet tudok elképzelni:

Kx-re rakott téged és elakarta kerülni hogy lejöjjön a sorod
4 K-s lapkombináció van amit tuti nem dobsz el AK KK KQ K9 (utóbbi kiesik a preflopraise miatt), de rakjuk hozzá még a 99-et hogy kerek legyen a történet

tehát faszikám bízott benne hogy nem ezek vannak nálad
Mivel CO-ból hívtál bele is férnek a KJ KT lapok, amiket ebben a helyzetben el lehet engedni.

(hozzáteszem hogy még ez a gondolatmenet is baromság😄 az ász bubikájával fülét farkát be kellett volna húznia, legkésõbb turnon pedig bedobni a lapot)

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

sz4bolcs
jó8

Carloska
Nah mentem Szabolcs jó játékot 2 hét múlva jövõk

Carloska

Carloska
azt hogy itt bebohóckodok pár handet fórumba az egy dolog de tüdok én türelmesen is játszani nem mint egy állat gambler 😄

sz4bolcs
"akivel játszottam nincsen most nyerõ szériában azt hiszem "

-Te voltál olyanba? 😄

Carloska
http://www.poker-edge.com/poker-player-stats/dmbstaff/

$-3,891

akivel játszottam nincsen most nyerõ szériában azt hiszem

Carloska
nem habozik babozik szarozik 2 pohár vodka betol aztán lets go <#taps><#taps>

Carloska
Silverstar killer a másik nevem 😄

Carloska
<#eljen>

sz4bolcs
Quad damage 😄

Carloska
azé eldobtam rendesen egybõl utána ki is lépett 😄

sz4bolcs
uhh, te ilyen gazdag, és bátor vagy? Ez teljes 'bankroll'?

Carloska

Tikal
<#nyes>

sz4bolcs
Hát vagy az egyik, vagy a másik. Emlékszem, amikor cashgameltem, én ezekre emeltem, csak nagyobbat.. akkorát, mint AKra, KQ-ra meg az összes többire. 3-4 nagyvakot.

Tikal
Akkor jó, igy utolag már én is erre gondoltam

Tikal
Nem kellett volna emelni, vagy kevés volt? 😊

sz4bolcs
Az ilyen 10J meg hasonló lapokat is érdemes aggresszíven megjátszani pozícióból. Ha már mindenképp játszani akarsz vele...

sz4bolcs
Ez a preflop emelés semmire nem volt jó.

Tikal
ááá mivel nyomott le... de nem baj, pár körrel késõbb visszakapta ugyanazzal 😄

sz4bolcs
ja, meg részegen, és mikor tilten vagyok $0,25/$0,50 Omaha headsup-ot. 😄

sz4bolcs
90 fõs sng-ket. $0,25 és $2,2

Tikal
Mit játszol többnyire?

sz4bolcs
Én nem tudom, hogy hiba-e, nem vagyok cashgame játékos, de végülis nem kell mindig emelgetni.

Tikal
ja, az hiba volt..

sz4bolcs
Valaki mondja meg nekem, hogy mit akart itt velem elhitetni:

sz4bolcs
Mitõl félsz, hogy a rivert elcheckeled?

Tikal
Jól volt ez megjátszva? 😊

sz4bolcs
lol