30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #24109 Bakker mekkora ágyúk vannak már az asztalnál:D
Viszont most majd lehet vehetik le az FT és PS logókat és az fog majd rajtuk virítani, hogy PARTYPOKER, vagy EVEREST
sőőőr... CAKEXDXD -
#24108 Az a kék pulcsis mekkora soutparkos figura már :D:D:D
-
#24107 :D:D -
#24106 "pár napja nekem is "csalt" a full tilt de ma kárpótolt: beültem 80c-el és 6$60c-el távoztam :)
Tud vki magyarázatot adni arra h miért tűnt el a rush póker jelvényem? Anno játszottam és megvolt a 50 pont, de nemrég egyszerűen eltűnt..."
Full tilt ellopta Police kolléga rush poker jelvényét, és az FBI bezárta. :D:D:D -
#24105 igen... kiderült, hogy meg van buherálva az rng, és Carloskáéknak igazuk volt. -
#24104 Jah sry, nem olvastam :D -
xxxpaulxxx #24103 csalás miattXDD -
#24102 Lefoglalta az FBI csalás miatt...
#24081 -
#24101 Full Tilt oldalával WTF? -
xxxpaulxxx #24100 XDD -
#24099 "nincs outod, mennyé haza" xD -
xxxpaulxxx #24098 Alábecsült elég keményen:D
Nem írta utána, hogy PERSZE MEGINT LEMÁKOLTÁLXD -
#24097 beneveztem egy sunday million satra lol :PP -
#24096 xDD
-
xxxpaulxxx #24095 Ilyenkor bánom, hogy nem létezik olyan funkció, hogy "force to auto rebuy to max":D:D
-
#24094 ehh
-
xxxpaulxxx #24093 -
#24092 xDD -
xxxpaulxxx #24091 Az is jó kártyajáték:D:D
-
#24090 Szeretem a színházat, ezért riveren befizettem egy előadásra. :D:D:D -
#24089 L, mint Loletta
-
#24088 hoztam nektek jó képeket/videót, hogy ne mindig csak komolykodjunk :D
all in
-
#24087 baaaaaaang
-
xxxpaulxxx #24086 :DD -
#24085 Megashark és Giant octopus egymást fogják zabálni. :D -
#24084 A prok nem a pénzük miatt paráznak, hanem hogy mi lesz amcsik nélkül játszani. :D -
xxxpaulxxx #24083 Ez keméééény!:O De nem tudod pontosan mi történt azon kívül, hogy vádolják őket? Mert nem jön be nekem most a 2+2
Viszont mázli, hogy visszaraktam a pénzem PPre:D
#24080 :D:D Gödön amúgy:) -
#24082 Ez az álom. Ez az élet. Lehet, hogy most ér véget. :D -
#24081 Akinek van pénze pokerstarson...vagy full tilten az most cashoutoljon, amíg még tud. Mert ki tuja mi lesz ennek a vége. Az amerikaiak már nem tudnak sem cashoutolni, sem leülni játszani.
KATT
-
#24080 Nyomnunk kéne vmi csoportterápiát. :D Merre laksz? -
xxxpaulxxx #24079 Rokonlelkek volnánk:D -
#24078 Én antiszoc vagyok, és mindkét kezemen van egy középső ujjam. :D
A fél szocköröm vagy lelépett külföldre, vagy épp valami elvonón van, a másik felének baszogattam a nőjét és lépnem kellett, a maradékot nem tartom annyira, hogy azokat a kapcsolataimat ápoljam. Szal itt vagyok egyedül, maradtak a magányos tevékenységek, most épp az onlinepoker, de majd lesz más, és innen is eltűnök úgy, hogy kiműveltem magam egy izgalmas témában...
"Mérnök már sohasem leszek, jó nekem a rock&roll" :D -
#24077 De nem értem, miért nem védte flopon a párját hotwils, ha az volt nála. 8000et emelt 19000es potba, és utána turnön ugyanakkorát callolt... ezeknek az emeléseknek/calloknak mi értelmük a kassza növelésén kívül neki? -
xxxpaulxxx #24076 Jáááj de faszkalap kommentelők vannak te jó ég:D -
xxxpaulxxx #24075 Go vissza nl10re és majd később újrapróbálod. Fel a fejjel:) -
ddt500 #24074 Hotwils vagy AJ/KJ vagy bebukott egy blöfföt. Jodid-nál egyértelmű a flöss vagy a full. Vagy akkorát blöffölt mint állat bár azt nem hiszem hiszen hotwils dobása nem volt várható. Nagyon sok zsetont betolt. Lehet ha nem treff jön a végére akkor megadja. -
ntex #24073 Tudomásom szerint nem volt semmi bónuszom :) -
#24072 Nagy tornákon el szokott érkezni az a pont, ahol elveszítem a fonalat, és egyáltalán nem vágom, ki mit, és miért csinál: (valaki magyarázza el, mi lehetett a kezükben)
-
#24071 bonuszpontokkal vagy nélküle? -
#24070 micsoda nicknév: Vodka good:) (Russia)
xDDD