Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Sikerült ma lejátszanom az eddigi legszarabb session-ömet..Komolyan ilyen szar még sosem volt..Elején egész jól ment, +BB pluszban voltam, most 11 BI mínuszban vagyok. Kár, pedig vasárnap nagyon jól ment, kb az összes zsét amit akkor nyertem elbuktam. :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Tikal
Ezt ugy tudod kikerülni, hogy mindig 006 008al mész be egy partiba. és csak ritkán limpelsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
Olvasom ps-en van olyan headsup verseny, hogy "deep, no blind increases" -Ez tök érdekes lehet, kicsit hasonlít a cashgame-re, kár, hogy $11-es a legkisebb, pedig szívesen kipróbálnám. Jó pár órás szórakozás lehet. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Nálam nem standard, hogy ilyen lapokat megjátszom, ezért írtam, hogy büszke vagyok rá. 😊
de valóban, cooler. :/ csak most a fasz jó oldalán álltam.

sz4bolcs
Baze, hogy a faxba adhatsz meg onnan ekkora emelést ilyen lappal??? Engem is baszott volna az ideg tõle. A következõ linkelt játék sem okés. A8 egyszín jó lehet a gombról, de flopon vissza kellett volna emelned.

AAA-ra: A megoldás nem a slowplay (így nem csoda, hogy lealázzák az AA-t), hanem az, ha randomra néha crapet is ugyanolyan aggresszívan megjátszol.

Csacsi
Már bocsánat, de ez teljesen standard mindkét részrõl. Ez egy cooler.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Melyik a jobb? Nyerni 0.04-et, vagy bukni, 0,3-at? 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Ezt nézzétek, erre nagyon büszke vagyok. Az ellenfél egy feszes játékos, nagyon nehezen bírtunk egymással, mire kitaláltam valamit...:

Nem mertem nagyobbakat emelni, mert sztem ha 0.06 vagy 0.08 ra emelek tuti hogy mki dob. Ez már divat sajnos 😄 Így meg cumi volt hát ez van, Turn re-raise nél már dobnom kellett volna.
Csacsi
Iskola példa, hogyan NE játszunk meg AA-t.

Így kell AAA -t bebukni szar lap ellen 😄 Még jó hogy olcsón megúsztam...

Hasonló szitu mint az én K5-öm de most az ellenfélnél volt szemét lap és azt hitte elég lesz neki... 😄

Tudom 😛 Ez is csak egy random megjátszott szemét lap volt. Eltalált a flop, nem sajnáltam azt a pár centet, vagy bejön vagy nem. Ha random szemét lappal találok flopot Q és fölötte azt mindig agresszíven játszom meg.
Na ez is jó kis hand volt 😊

Rash87
Részben jogosan mondta pedig 😊 Bár õ volt a hülye,h all inedet elfogadta.

Glory, Glory Man. United!

Törölt felhasználó
Basszus...
Csacsi
Megszûntek. Már csak ezek a Fifty50-esek vannak.

Tikal
hát mert ehhez azért tényleg kellett pucu hogy ezzel all in menj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Galy
preflop
Galy
inkább az, hogy K5o-val megadtál pozición kívül egy 4vakos emelést szvsz 😊
Ebben a handben az all-int megadó ellenfelemtõl egy "lucky idiot !!!!" beszólást kaptam... Ezen mi volt a luckyság ? 😄 Az hogy nem esett le az Ász-a ?

Törölt felhasználó
Csak én nem látom a dupla vagy semmi sit&go-kat a PokerStars-on?
Csacsi
Jah és Heads Up Cashgamehez nem árt egy 100-szoros NL50-en olyan 5000 dolláros Bankroll. Mert simán benne vannak 25BI-nes swingek is.

Csacsi
A HeadsUp cashgame....teljesen más mint egy HeadsUp SNG. Szóval nem tudok segíteni, mert Cashgamet nem játszottam még HeadsUp-ot.

sz4bolcs
Az egyetlen szar megoldást választottam, komittáltam magam, és calloltam egy allint. ://

sz4bolcs
omg, beülök cashgame headsupolni, és egybõl egy határeset szituációban találom magam. Természetesen nem jól oldom meg... Mi lett volna a helyes játék? flopon reraise allin/fold?

sz4bolcs
csacsi: te headsupozol -

headsup cashgameben milyen lapokkal nem pofátlanság visszaemelést fogadni?

sz4bolcs
juj nem ezt akartam 😞😞😞, hanem:

Flopon akkora allint kellett volna tolnia, hogy beszakadjon az asztal, erre az idióta elcheckeli. $6-os verseny. 😄

És itt a döntõ asztal, elsõ leosztás ..gyorsan le lett rendezve: xDD

sz4bolcs
xDDD check check xDDD

<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Nem nyerem meg mindegyiket. 😞

kraawz
Már csak egy napom maradt, hogy kijáttszam a firt deposit bónuszt (vagyis az 50%-át, de az is 50 euro) SNGra nem volt idõm, így leültem Cash Gamelni. Nem mondom, hogy rosszul ment, egy 4-5 órás sessiont sikerült +40 euroval zárni, ehhez hozzájön a FDP és máris 270 eurom van 😊

60 napja 100al kezdtem.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jó igen, közben én is rájöttem, hogy rosszkor használtam:$

Rash87
Bad beatnek ennek mi köze? 😊

Glory, Glory Man. United!

Nem lájkolom a bad beatet😄

Beszarás... te mindegyiket megnyered?😄😄

Én éjszaka úgy döntötöttem áttérek SHra😊 Sokkal jobban tetszik, sokkal izgalmasabb és több pénzt lehet vele szerezni, mint FR-el😊

Ez pedig beszarás... micsoda Calling stationök vannak már😄

2nd barellbõl egy all int kellett volna😊

sz4bolcs
Van, amikor az ember headsup közben úgy érzi, hogy megtört a ritmus, valami nem stimmel, és akkor MEGVAN!!:

sz4bolcs
omg, $5-ös headsup verseny tényleg nem különbözik semmiben a $2-estõl.
Jó, itt most mákom is volt, de az a river call... ://

sz4bolcs
Nem bírtunk egymással 😄

Csakis a statjai miatt mertem így játszani... de könyörgöm... a végén nem tudom mi értelme volt foldolnia😄😄

Nagyon megy ez neked, grat... Miket nyersz am. ezekkel ? FTP-n is van 1$ beülõs SnG de azzal csak 1.90$-et lehet nyerni asszem. Megéri ? 😄
Nah az ilyenek után szidnak minket, magyarokat😄

sz4bolcs
Gyökéééérkéééém xDDDDDDD

sz4bolcs
hohohooo xDDD

sz4bolcs
Hohhhóóóó, 3 beülõ? 😄 Én meg épp perzsgõztem, és beültem omaha cashgame headsupolni. ... xDD

Most megint nem indulnak el a letöltések Flashgettel:S Mi lehet a gond?

sz4bolcs
Its a kind of magic xD

NAMASTE

Áhh komolyan elegem van mára... 😄 3 teljes beülõt buktam el 20 perc alatt ilyen és ehhez hasonló lemákolásokkal 😄 Megint érdemes megnézni milyen lapokkal emelgetnek - allineznek az emberek 😄

Áhh közben rájöttem, hogy a Flashget simán viszi, csak rég használtam ezt a programot és az elõbb bénáztam😄

Deucescracked videókat nem lehet letölteni semmilyen download managerrel?
Annyi videót letölteni, amennyit ajánl a pokerakadémiás könyv elég körülményes lenne egyesével😄