30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #24189 Azért nem mindig... de ha mondjuk egy 5/5ös (mondjuk 100 hand alapján) emberke 3 vagy 4betel... akkor dobni kell az fix:D -
ntex #24188 Am nem vicc tegnap 1-1,5 óra alatt kb 6x kaptam KK-t és 2x AA-t abból 1 AA val és 1 KK-val buktam amit be is linkeltem, kb 2-ből tudtam pénzt nyerni mert a többinél mindenki dobott -
ntex #24187 Én is így vagyok ezzel, QQ KK -t nem bírtam eldobni egyszerűen. De már tudom hogy a KK-t is dobni kell 4-betre vagy 4-bet all-inre -
xxxpaulxxx #24186 Egyszer eljön annak is az ideje, hogy ne csináljak hülyeségeket:D
Mostanában rájöttem, hogy a legdurvább bukóim abból vannak, ha erős lap van nálam (QQ-KK) és rámemel egy szikla... tudom, érzem, hogy AA van nála... de a kezem mégis külön életet él és az AI-re megy:S -
xxxpaulxxx #24185 Majd szólok, ha ennek a veszélye fenn áll:P:D -
ntex #24184 Már kezdtem irigykedni hogy csak nyersz mindig :D -
xxxpaulxxx #24183 Nah bazdki...
A gyerek 80/50es maniac volt... erre nem számítottam:D
-
xxxpaulxxx #24182 Hát ajánlom is neki:D -
#24181 hú, de megy a szekér :D:D -
xxxpaulxxx #24180 -
xxxpaulxxx #24179 Az első fold után féltem, hogy túllőttem a célon... de szerencsére nemXD
Ezután csak annyi választ kaptam: KURVA
XD
-
xxxpaulxxx #24178 Ennél jobban üvölteni se tudhatta volna, hogy TESSÉK, EMELJ! ALACSONYABB SOROM VAN!!!:D
-
xxxpaulxxx #24177 Ne utáld őket... hosszú távon ők (is) fognak fizetni;) -
xxxpaulxxx #24176 Mindenki így mondja, aztán függő lesz pikk-pakk:D -
ntex #24175 np, már kb az 5. KK-mat kapom a session alatt :D visszajött amit elbuktam ezekkel és mindjárt kész a Take 2 :D -
#24174 hát téged jól megbustak. :D -
ntex #24173 Utálom a calling stationoket... -.- Miért nem bír dobniiiiiiii ? :D
-
ntex #24172 AA busted for meeeeeeeeeeeeeeee... :( :D
-
#24171 :D -
#24170 vagy az FBI :D -
#24169 Áhh, nem fogok rendszeresen játszani, nem annyira az én világom, inkább a sportfogadás. :)
Ezelőtt pl. fullal buktam magasabb full ellen, csakhát az ellenfél nem emelt nagyot, úgyhogy nem is vesztettem sokat. -
#24168 Isten hozott ..downswing meg majd elvisz. -
#24167 Naa elkezdtem én is az online pókert. Nem tudom mire adták meg, bár annyira nem is érdekel. :D
Mondjuk amikor lejött a második 7-es, akkor kicsit megijedtem, de szerencsére nem volt senkinél. -
ddt500 #24166 3 napig toltam rush TH/omahan. A nyereményem 2/3-a teljesen értelmetlen blöffök leleplezéséből adódott. KK-val emelek 85c 2-en megadják, a 3-tól kapok egy 12$ all int. Call, ellenfélnél J6. Nyertem. Na most ő mit akart ezzel? Ezerszám pókereznek emberek akik a százalék szót szitkozódásnak vélik. Nem kell mindenkit Gus Hansennek nézni. -
xxxpaulxxx #24165 -
xxxpaulxxx #24164 Hát de akkor épp ez az, hogy még igazán elveszíthetett volna pár beülőt:D:D -
#24163 *nemtom miért nem jeleníti meg:
kép -
#24162 Asszem ma egy kicsit túlteljesítettem xD
-
#24161 Gondolom tiltre került attól, hogy lemákoltad. :D -
xxxpaulxxx #24160 Sajnos sitoutolt és nem vásárolta be magát újra a zsebembe -
ntex #24159 Ugye ? :D 2 perc volt kb összerakni... :D -
xxxpaulxxx #24158 Komoly!!!:D -
ntex #24157 YaY mostmár nekem is van vmi paint-barkácsolt avatarom XD -
#24156 FBI miatt kénytelen volt betolni csalt pénzét 25tel -
#24155 szaftos note? Egy ilyen eset után én minimum szerelmes kisregényt írok az illetőről/nek. :D:D
Mint a papírzsepi reklám: "Ne menj.." xDD -
xxxpaulxxx #24154 Elég keményen... olyan szaftos noteot készítettem róla... remélem összehoz még vele a sors:D:D -
ntex #24153 Ez is ilyen push volt... :D -
#24152 szerencsétek van hogy nektek mindig ilyen faszokat add be gép -
xxxpaulxxx #24151 :D:D:D
No igen... de szerencsére azt le kell tölteni és telepíteni... ez engem meg is gátol abban, hogy nyomassam:D Fulltilten van Rush póker... amit viszont nem lehet elzárni az embertől, Pokerstarson meg minden finom dolog:D:D
No de jöjjön egy hand!:)
-
#24150 Bazz, ezt nekem is ki kéne próbálnom. :P