Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A flop nem indokolta a további emelését.
turn: ha ásza volt, már rég rossz volt a preflop callom.
Rivren viszont allin kellett volna tennem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nah viszont én sztem most hanyagolom ezt a HU dolgot... nem elég nagy hozzá a bankrollom, hogy nyugodtan elviseljem a downswingeket😄 Egyelõre marad a 6max, aztán majd meglássuk😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Én nem kérdõjelezem meg senkinek a tisztaságát. De azért párszor nekem is megfordult már a fejembe hogy lehet ilyen
Nem kötekedésbõl...csak kérdezem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10-10 kézbe,emeltem 3 vaknyit.
4en megadták. Flop 6-8-10, ebben 2 kör volt. Checkeltem,utánam következõ emelt 4 vakot, egyik dobta, elõttem lévõ megadta,én meg visszaemeltem a pot 1,5*esét.Aki elõttem volt,az megadott,másik dobott.
Itt már arra gondoltam,h színre vár...
Turn kör Q volt,elcheckelte,emeltem a pot felét,s õ visszaemelt,ezt még megadtam.River A, s rám tolta az all int.
Itt mi lett volna a helyes döntés???<#confused>#confused><#confused>#confused>
Glory, Glory Man. United!