Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
a preflop callod lehet hogy rossz volt, ha ásza van, de akkor utána még megsporolhattad volna a másik két hivást, mert ha tényleg ásza van akkor sokba is kerülhetett volna... persze én is megnéztem volna szerintem 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Itt meg egy full house 😊

sz4bolcs
Amúgy meg is tudom racionalizálni, miért calloltam végig.
A flop nem indokolta a további emelését.
turn: ha ásza volt, már rég rossz volt a preflop callom.
Rivren viszont allin kellett volna tennem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Olyan kíváncsi lettem a preflop emelése után, mondom nekem megér két dollárt, hogy lássam, tényleg ott van-e a kezében a két Jolly Joker... xD

Tikal
lol, én is sok ilyet látok, sokan azt hiszik olyan jók mint isildur 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

aztaqrvamindenit😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Néha úgy kiderülnek érdekes dolgok. 😄

Ko'd kár hogy csak 5 centet all-in -ezett 😄D😄

és neki hányszor lesz ilyen legközelebb?😊

Nah viszont én sztem most hanyagolom ezt a HU dolgot... nem elég nagy hozzá a bankrollom, hogy nyugodtan elviseljem a downswingeket😄 Egyelõre marad a 6max, aztán majd meglássuk😊

KAMIONOS KOGYO
sorry, 7. lett,nem 4. a lobby kicsit megzavart 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
guccyka 4.! lett,és kb 85 milliót(Ft) nyert.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nem mondtam hogy hackelt... De oké, 3x bejött. Hányszor lesz ilyen legközelebb ? 😛 De a srácnak 10x két párja lett flopon egymás után, és top pár volt az egyik mindig. Te elhinnéd ?
Nekem tegnap egymás után 3x jött AA ugyanannál az asztalnál... én is hackelek, te hh még nem?

ÉS mellesleg én is gyanúsnak találtam pár szituációt. Nem egyszer volt hogy "ráérzett" az emberem arra hogy le fog jönni neki a lap. Regneteg ilyen van. Mindenkinek ekkora mázilja lenne ? 😄

Én nem kérdõjelezem meg senkinek a tisztaságát. De azért párszor nekem is megfordult már a fejembe hogy lehet ilyen
Nem a terem csal, hanem lehetséges hogy ügyes emberek már csináltak ehhez is hacket. Tegnap bátyjám játszott egy versenyen, és az egyik srácnak kb 10x egymás után két párja lett flopból. Ekkora mázlija lett volna ? És kb 4-5 en mondták az asztalnál hogy hackelt valamit tuti. Odatették az asztalhoz és 20K-ból 300K-ja lett 10 leosztás után.
sz4bolcs
Eddig nekem, most az ellenfélnek. 😄

Csal a terem, kérdés, hogy kinek és minek😄

Rash87
Akkor talán jól döntöttem,hogy dobtam,kösz😊

Glory, Glory Man. United!

Csacsi
HA csal a terem....akkor miért is játszol?

Nem kötekedésbõl...csak kérdezem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tikal
fold

Szerintem fold. Bár én stackektõl meg dinamikától függõen már turnön visszatoltam volna.

Rash87
Ki mit csinált volna a köv. szituációban?Handreplay nincs,de elmagyarázom,mert vhol bosszant is,meg nem is 😊

10-10 kézbe,emeltem 3 vaknyit.
4en megadták. Flop 6-8-10, ebben 2 kör volt. Checkeltem,utánam következõ emelt 4 vakot, egyik dobta, elõttem lévõ megadta,én meg visszaemeltem a pot 1,5*esét.Aki elõttem volt,az megadott,másik dobott.
Itt már arra gondoltam,h színre vár...
Turn kör Q volt,elcheckelte,emeltem a pot felét,s õ visszaemelt,ezt még megadtam.River A, s rám tolta az all int.

Itt mi lett volna a helyes döntés???<#confused><#confused>

Rash87
Az a nem semmi😄

Mighty
FT elõtti utolsó kéz:

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

KAMIONOS KOGYO
már csak 31-en vannak,és van egy magyar is,jelenleg a 27-dik.

Carloska
Ricsi helyezése 7457

fizetõ hely 7450tõl

Carloska
csal a terem ennyi

Ez tényleg hihetetlen mák 😄
Carloska

Carloska

Carloska

Ez mázli volt neki 😊
Carloska
ez valami botrányos megérdemelte volna kiessen!

Carloska

Tóth Ricsi partyja

Carloska
sztem tolok egy Milánóit 5% tejföllel 3 BB szószal<#banplz>

sz4bolcs
ja, flopon 1 lap volt a sorához, másik a kettõ a kezében. 😄😄

sz4bolcs
Régebben volt egy kedvenc replayem, már nem tudom, ki tette be. Egy srác flopon allinelt 5%-os eséllyel, végül turn meg a river kihozta neki a sort. 😄😄😄

Carloska
lesz egy jó verseny 30 perc múlva pokerstarson 50fpp

368733862

2000$ nemrossz

Sztem én durvábbat ettem a #22654 -ben a két AA-val mikor a csávó betolja a 2/3 stackjét a 10-es top párjára és a turn és riveren kiegészül neki flössre a 10-es párja... 😄
Carloska
pokerstarson ez a verseny helyzet <#shakehead>

sz4bolcs
ezt szeretem a tornákban vFDKKTRDÖRTIRÖ%4ö5iüiöüed5ied

Carloska
10 és fél millió dolláros nyereményalap sundayon 😄

Carloska
beakartam nevezni sunyiba 😄

sz4bolcs
Képtelen vagyok versenyt játszani... nem érzem a lapjaim erõsségét több ellenfél ellen. :///

sz4bolcs
lol, te kukkolsz? xD

sz4bolcs
Amúgy tényleg az egyik legnehezebb headsupban: kiszûrni azokat a játékosokat, akik ilyen kattantak, és közük nincs a játékhoz. Csak érzi az ember, hogy valami nem stimmel... túl gyakran emel veszélyes boardon, túl kevés potot nyerek a lapjaim erõsségéhez képest, és akkor rájövök, hogy a semmivel blöffölt ki addig.

Carloska
52ezer induló az szép ennek holnap délután lesz vége 😄

Carloska
nah belenézek kicsit ebbe a sunday million versenybe kíváncsi leszek ki nyeri a lambot majd holnap 😄

Carloska
az ász dámád se volt semmi 76 ellen matej gyereket kivitted rendesen XD

Carloska
beneveztem egy kurva rebuy versenyre véletlenül és hát faszom kivan van 4ezrem elsõnek 28ezre 15 perc alatt