Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tévedtem. Ez sem nyerõ stratégia.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
loool 😄 Tudtommal egyetlen használható taktika létezik roulette-re, de az be van tiltva a kaszinókban amióta kitalálták. Valami olyasmin alapul, hogy fölteszel 1 egységet pirosra, ha bukod, fölteszel két egységet, ha bukod, fölteszel három egységet, és így tovább amég be nem jön. A többi számmisztika... Képzeld, vannak olyan elvakultak, akik lotton is számmisztikáznak. 😄

*nem annyira rég 😄
Ajjaj... Én is így jártam annyira rég amúgy, két hete tán, asszem be is raktam a replayt, igaz én közel sem buktam ennyit :S
plu604
nem kell semmit csinálnod, meg fogod kapni, lehet csúszik csupán.

Aúcs:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ezt a topicot ajánlom... nagyon kemény😄 Olyan elméleteket gyártanak a rulett köré, hogy az már szinte valami vallás😄 A legrosszabb, hogy anno én is elhittem😛

😄D

sz4bolcs
Összefoglalva: aki nyerõ játékos az jó, aki vágja a kifejezéseket az annál is jobb... de kérdezek valamit:

Van köztetek félkarú rabló regular?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...Akkor én gyõztem.

Remélem nem néztek Barátok köztöt!😄

Tigristank
<#szomoru2><#mf2>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Aki meg "vágja a kifejezéseket", az még annál is jobb<#idiota>

wantonly
Megtettem elsõ befizetésem a Full Tilt-en. Kaptam egy e-mailt, amiben írták, hogy jár egy belépõ a "$100,000 First Deposit Freeroll" versenyre. Megnéztem, a legközelebbi június 5-én lesz, viszont belépõm nincs rá! Még csinálni kell valamit hozzá?
Tigristank
A még jobb pedig az, aki nyerni is. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hát igen... a jó játékos az, aki dobni tud😊

Csacsi
10-es...sõ a KJ is.

Én is dobtam volna. Nem verünk semmit...amit elõad.

Gyengébb A-val check/callolna....

10-es meg muszáj hívnia..mert fél a check backtõl...

Sima dobás...lesz jobb spot is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Vagy A5 😊 leesett az 5 a végére azért is donkolhatott 😊
Szerintem itt sikít a 10-es a kezében. Check/call két utcán, majd donkol a riveren... max értéket akart kihúzni.

Én tuti megadtam volna 😊 😄
sz4bolcs
Én be nem dobom az ilyet. Aztán nevezek a következõ sng-re. <#idiota><#idiota>

Ehhez mit szóltok?

Mai mérleg -4 BI... és tele volt coolerekkel és bad beatekkel... pl ilyenek:

sz4bolcs
csak ha jól bírod a hosszú sikerélménytelenségeket. 😄 Én már hozzájukedzõdtem.

Persze... tudom, hogy hosszú távon nyereséges... de én nem erre vagyok beállítva, hogy több órát üljek a seggemen, hogy aztán kifogjak egy kibszott bubble-t😄 Aztán lehet késõbb úgy is b elekóstolok majd ebbe is😊

zeli
😄D jó videó!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

asafderg
Az a HUD szoftver baromira kellene nekem is :X
asafderg
FOR FUCK SAKE😊

amúgy te jól játszottad a tieidet. könnyû döntés volt mind a kettõ.

sz4bolcs
"wrong fuckin' Jack" "ohh, small blind call, ..doesnt matter" 😄😄😄:😄 Klasszikus..

asafderg
Asszem linkeltem már ide, de ez a legjobb pókeres oktatóvideó😊

sz4bolcs
De amúgy ezt miért kérdezted, hogy freeroll, v. sng? Ez a helyes játék minkettõn JJ-vel 6 illetve 16 nagyvakkal.

paulnak meg még lógok egy válasszal: csak 20 dollárt nyertem. Nem régen álltam rá ilyen hosszú mttkre be is jött egy 7/2304 helyezés. Az a baj, hogy ezek a hosszú rebuyos mtt-k durván zabálják a bankrollt, nagy a variancia, de ha az ember döntõ asztalra kerül, akkor akkorát kaszál, mint ha fél évig nyomott volna 90-es sng-ket. Meg aztán annak a dicsõségnek az érzése, ...most nem akarom mihez hasonlítani. 😊

1 hónapig nyomtam naponta 5-8 ilyen mtt-t, de úgy, hogy nem játszottam mellette kisebb varianciájú játékokat, veszélybe került a bankrollom, azóta egyrészt kevesebbet játszom, másrészt újra 90-eseket játszom, és néha-néha mellé benyomok egy regular mtt-t, mert hosszútávon lehetetlen annyit koncentrálni, ahogy én azt elképzeltem. Megy egy hétig, kettõig, talán háromig, de utána a legkisebb érzelmi inger is megtöri az ember legjobb játékát, kimerül...

Hát igen... de várjál... emelem a tétet... akarom mondani rákontrázok😄
Nem fogok zsugázni... még... hétvégén se<#merges2>

sz4bolcs
Ezek a merész kijelentések... <#nevetes1>

én fél hónapja nem... :o :o
és még mindig normális vagyok XDDDDDDDDDDD <#idiota>

sz4bolcs
És nem ment fel a lázad? 😄😄

Sajnálom... már vagy 5 napja nem kártyáztam😄D

sz4bolcs
neeeeeeeeeeeeeeeee 😄😄😄:😄😄😄😄: állat

Hogy tudsz egyszerre 180 emberre figyelni?<#idiota><#idiota><#banplz>

sz4bolcs
45 fõstõl 180 fõs sng-kre vagyok kalibrálva, de nyomok közben ilyen 2000 nevezõs mtt-ket is. Ez most az utóbbi volt.

Hát a Sz4bi az MTT regulár!!! (ezt õ mondta magáról😄)

De persze ez mind helyzetfüggõ... azért a JJ is elég erõs tud lenni a fishekkel szemben, akik nem képesek dobni az alacsony pocketeket😊

#24425 AztaqrvaXD Legalább nyertél valamennyit?😊 Amúgy milyen gyakran nyomsz ilyen hosszú MTT-ket?😄

Ezeket am freerollokon produkálod vagy SnG ? 😊
Ezzel én is így vagyok, de már a QQ-val is sajnos mert szerintem többet veszítek azokkal is mint nyerek. Megy a pre-flop emelgetés és ha nem is AA vagy KK-ba futok akkor AK AQ AJ és mivel peches vagyok nagy %-ban talál be az ellenfélnek a magasabb lapja... Egyszer dobtam be 3 betre QQ-t a csávó be is mutatta hogy KK-ja volt. JJ, TT meg alap hogy csak set mining... Esetleg pre-flop raise és set nélkül húzómentes random boardon contibet, ha call-t vagy raise-t kapok azonnal dobok...

Na jó egyszer nagy mákom volt, 99-el preflop allin mentem AK ellen és kitartott 😊 2.50$-t behúztam vele 😄 Lejtõn voltam akkor is 😊 Am sose csinálnék ilyet, lehetett volna nála overpár is...
sz4bolcs
fél7ig :/ 9kor meg keltem én idióta

Nem tudtam aludni... csak a szokásos😄
De te jó ég!!!! Hány órán át játszottál te droid?? Oo😄 Ezért maradok én CG játékos😄😄

Amúgy jó neked, hogy te csak így nyersz JJ-kel... én már gondolkodtam rajta, hogy max setminingra fogom használni õket<#idiota>

sz4bolcs
v. mégsem?! 😄

sz4bolcs
hát... ez így végzõdött:

sz4bolcs
Temitcsinálszilyenkésõn? 😄

Szép!<#eljen>