Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van köztetek félkarú rabló regular?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Én is dobtam volna. Nem verünk semmit...amit elõad.
Gyengébb A-val check/callolna....
10-es meg muszáj hívnia..mert fél a check backtõl...
Sima dobás...lesz jobb spot is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
paulnak meg még lógok egy válasszal: csak 20 dollárt nyertem. Nem régen álltam rá ilyen hosszú mttkre be is jött egy 7/2304 helyezés. Az a baj, hogy ezek a hosszú rebuyos mtt-k durván zabálják a bankrollt, nagy a variancia, de ha az ember döntõ asztalra kerül, akkor akkorát kaszál, mint ha fél évig nyomott volna 90-es sng-ket. Meg aztán annak a dicsõségnek az érzése, ...most nem akarom mihez hasonlítani. 😊
1 hónapig nyomtam naponta 5-8 ilyen mtt-t, de úgy, hogy nem játszottam mellette kisebb varianciájú játékokat, veszélybe került a bankrollom, azóta egyrészt kevesebbet játszom, másrészt újra 90-eseket játszom, és néha-néha mellé benyomok egy regular mtt-t, mert hosszútávon lehetetlen annyit koncentrálni, ahogy én azt elképzeltem. Megy egy hétig, kettõig, talán háromig, de utána a legkisebb érzelmi inger is megtöri az ember legjobb játékát, kimerül...
Nem fogok zsugázni... még... hétvégén se<#merges2>#merges2>
és még mindig normális vagyok XDDDDDDDDDDD <#idiota>#idiota>
#24425 AztaqrvaXD Legalább nyertél valamennyit?😊 Amúgy milyen gyakran nyomsz ilyen hosszú MTT-ket?😄
Na jó egyszer nagy mákom volt, 99-el preflop allin mentem AK ellen és kitartott 😊 2.50$-t behúztam vele 😄 Lejtõn voltam akkor is 😊 Am sose csinálnék ilyet, lehetett volna nála overpár is...
De te jó ég!!!! Hány órán át játszottál te droid?? Oo😄 Ezért maradok én CG játékos😄😄
Amúgy jó neked, hogy te csak így nyersz JJ-kel... én már gondolkodtam rajta, hogy max setminingra fogom használni õket<#idiota>#idiota>