Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Neveztem Sunday Bike Ride-ra, 25 partypont, mondom miért ne... Éppen becsúszok a díjazottak közé, push-or-fold-on vagyok, 65o-al mondom lopok vakot. 3 nagyvak éppen kevesebb mint a stackem fele, emelek, eszembe jut hogy akár pusholhattam is volna, SB és BB pushol, hát mondom már mindegy, megadom... Egyiknél KJ, másiknál QTs, riverre lejön a flushöm 😄😄😄😄
Késõbb JTo-al lopok vakot, gyerek mögöttem megad, flop: 6 Q 9, cbetelek (kb. a stackem 4/5-e), pushol, á mondom már úgyis díjazott vagyok, call... Villantja a KK-t, turn: K, mondom jó, kiestem, river: A. 😄😄😄 Ekkor már sírtam a röhögéstõl. 😄
Késõbb megint push-or-fold-ra kerültem, UTG2-bõl ATo-al pusholok (feszes volt az asztal) gyerek mögöttem AJs-al megad, jó mondom most végem, flopra érkezik az ász, riverre a tizes, lefordultam a székrõl a röhögéstõl 😄😄😄
Aztán QQ-val ismét pusholnom kellett, AJs megadta, flopra le is érkezett az ász, így aztán mondhatjuk hogy a karma lecsapott rám 😄
Végülis 56. helyen végeztem a ~2100 indulóból, ahhoz képest hogy mennyire nem tudok MTT-zni, elég szép eredmény 😊 $2,85 lett a jutalmam.
Szerintem szegény édesanyámat sûrûn emlegették. 😄
Nl suli óta😄
http://sz4bolcs.uw.hu/donk.jpg
xDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(afaszt😄)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Azok a "régi szép idõk", amikor még én is így túlértékeltem a JJ-ket😄
Fórumban, ilyesmi....
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
az a baj, hogy így nem lehet felfogni, de látni kellene a gyereket az egész egy lazatróger, õ nem pénzt lát maga elõtt, hanem pontokat és nem fél senkitõl és semmitõl. Bemész hozzá és a földön vannak elnyomva a cigicsikkek, volt megbeszéltük, hogy megyünk fel Pestre élõpókerezni, mindenki kicsípve, megyünk hozzá õ még mindig online-zik , indulnuk kell, õ meg papucsba meg mackóba, õ jön így nem divatbemutatóra megy
pesten vett valami cípõt, aztán hazajött fél milkóval a zsebében
persze promókat is nyomott régebben SnG versenyeket haverjával, elsõ hely 10000 euró (50Eur SnG), behúzva
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
persze AA nem dob preflop, de pl: KK már sima dobó nála. Szinte lap nélkül játszik nem nagyon (fejemet fogtam amikor 25o, meg ilyenekkel 3betelget) érdekli mi van nála, csak az ellenfelekre figyel és textúrára
õ úgy hívja (lehet valahonnan látta), hogy rövid passzos játék, szinte sose kerül all-in, csak oda-vissza 3betelget, flootúl, persze sokszor ezekre a szutykokra jön egy monsterre
+ sokat játszik feltételes esélyekre, pl: van neki 300$ egy másik 300$ ellen szinte bármivel megy, hogyha összejön neki akkor nagy kasszát nyer
amúgy azt nem említettem, hogy 60% rakebackje is van ami azért nagyon-nagy + pénz
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
jó van amikor fél óra alatt bevert 500$ a szemem elõtt:-), de sztem azért ilyen nyerõ mert azt az 500 is 0Ft-ból csinálta így ha veszít a nyereményét bukja csak, ha nyer akkor meg tiszta haszon
csak a full tilten van neki vagy 20 db.
Mert van amikor én is beülök NL100-ra, és elsõ leosztásban összecsukják az AA-mat. Ami hiába jó játék...benne van, hogy nem nyerek vele.
Ilyenkor újra befizet?
olyan jókat szoktam röhögni amikor 3betelnek neki, mindig mondja, hogy "...hiába emelgetsz, ha én eldöntöttem, hogy játszani akarok, akkor játszok.." :-)
volt, hogy szemem elõtt vitte fel a 25 euróját, kb. 800 euróig, mindig lépett asztalokat, amúgy szerencséje van mert elkölti az összes lóvét és így nincs mit visszanyomni, mindig ilyen 50-100 $ rak fel havonta, abból 3-4 nap alatt szokott csinálni 1-2 ezer $ és utalja is le
Észvesztõ amit csinál!
Amúgy játékszenvedélyes és bukik nagyokat is, de valahogy megy neki
abszolute megsért minden alappóker szabályt, pl. van 100$ bankrollja, akkor beül vele 1$ dolláros CG asztalokhoz, felviszi 700$ és kiszáll :-)
volt olyan, hogy reggel 9-kor elkezdett CG és másnap reggel 9-kor hagyta abba, elmebeteg
pl: múltkor néztem MTT-jét 600 kilót húzott be, mondjuk az más mert oda tényleg kell a szerencse, hogy nyerjél,
de ilyen partikat nyomott, A4-el bemegy emelésre flopon lyuksor neki, 236, all-in mennek gyereknél 99, jött a 5
55 nála peflop all-in megy AA ellen, jött az 5
emel 107o-val, gyerek visszabasszta rá, sima call mert idegesítette a gyerek :-) A6o, neki meg flopsor J89-el
emel QJ, vissza all-in sima call, gyereknél 36s, mondta is, hogy jó call mert érezte :-)
bemegy emelésre 88-al, flop Q alacsonyak, all-in mennek mert "...nincs ott a Q...", gyereknél AQ, river 8
ok, õt is mákolták K10 leverte az AK-ját, preflop all-in volt
DE csak lestem néha hogy mit csinál
Nah EZT nem hiszem el!!!!
Vagy pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ebbõl él??
a másik meg kb. 6 éve pókerezik, de 2 hete magyaráztam el neki, mi az a pozíció, mert szte az SB a legjobb, mert elsõnek tud beledonkolni a flopba :-)
Szóval nem értem, hogy megy neki, nekik
Ilyenkor mondja az ember: Csak ne szín jöjjön, csak ne szín jöjjön😄D
Pedig én feltettem punkbustert, cheating-death-et... de semmi 😄
itt az alldate pokerstars sng grafikonom: