30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#26109 Ilyen emberek a mesében nincsenek :D:D:D:D:
-
sandor8206 #26108 ő a pokerstrategy oldalról beszél -
#26107 a póker akadémia? mert én tisztán videót nem látok. -
xxxpaulxxx #26106 Én: Yeah... A3 UTG... very welll played...
Ő: What's UTG
Nincs több kérdésem bíróúr:D -
xxxpaulxxx #26105 Felül a videók fül:) -
#26104 és ezeket a videókat hol találom? -
xxxpaulxxx #26103 Picit takarítottam az adatbázisomban... kitöröltem az összes pókersuli (avagy a TÉNYLEGESEN rendszeres tanulásom) és FR játékom előtti handet... aztán nézelődtem és a hónapos szűrésnél erre lettem figyelmes:
Hát nem tudom mennyire kiabálom el... de ez az ábra nekem tényleg azt mondta, hogy: MEGÉRI! Azt hiszem most látom igazán, hogy tényleg fejlődik az ember játéka, ha sok időt szentel tanulásra és ebből később tényleg sok pénz fog befolyni!:) -
xxxpaulxxx #26102 Nagyon tudom ajánlani! Ha 6maxozol, akkor Axleska videóit!:) -
#26101 azokat a ps es dolgokat átnézem majd, de egyenlőre első leckéket kihagytam helyette megcsináltam a kvízt most várni kell ugye 24 órát -
xxxpaulxxx #26100 Én szoktam követni a PS által tanított "Call 20"-as szabályt... ez az implikált esélyekre épül, annyi a lényege, hogy bármelyik zsebpárral megadhatok preflop betet, ha az ellenfél emelésének még legalább 20xosa van nála... nah ez itt most nem volt meg, viszont a 97es gyerkőc olyan látványosan rosszul játszott, hogy megugrott a feltételes esélyem és ezért megadhattam... ahogy a mellékelt ábra mutatja... ez be is jött szerencsére:))
Az AK pedig bármelyik zsebpár ellen coinflip, ami persze nem AA és KK:D
-
#26099 a 97 es no comment, de az ak nem tuti hogy fish. valahogy ezek az alacsony pocket párok nekem nem szoktak bejönni csak azért írtam, pedig elvileg erősebb a 22 es kezdőd is mint az AK ha jól tudom, ha nem javítsatok ki -
xxxpaulxxx #26098 Úgy, hogy egy iszonyat nagy fish megadja? Hát hogy a viharba ne! -
#26097 hát ez szép, de azért te se vagy semmi 1,30 al 22 re... -
xxxpaulxxx #26096 Azám:D
De már uncsi... most már egy 40 dolcsis potot is szeretnék látni -
#26095 nomnomnompot :D -
xxxpaulxxx #26094 És a mai nyertesünk aaaaa kilenceshetesegyszínűtlen
-
xxxpaulxxx #26093 11 +os session után bejött az első mínuszos=((( Vége az upswingnek :'D -
xxxpaulxxx #26092 Persze... nézz sok videót:D -
#26091 Van valami jó stratégiátok NL4 Holdem, 6 beülősre? -
xxxpaulxxx #26090 Én meg azt hittem én játszok mostanában sokat (barátnőm nyaralni van + szeretnék szeptemberig NL25re lépni:DD
Ez viszont lol:D
Überfish srác beírja: Last 4 $
válasz: We wait your deposit
:DD -
#26089 1 hét alatt 3 royal... lehet, hogy kocka vagyok? :D -
xxxpaulxxx #26088 Hát bazdmegmármagadekomolyan:DDD 50000 leosztás alatt egyet sem láttam='(((((
Gratu!:D -
#26087 -
sandor8206 #26086 itt semmiféle megadás nem játszik, callozgatás
simán repülni kellett volna vissza preflop az all-in, sztem -
#26085 csak azért se dobtam el még ha gondoltam is kiesek
-
ddt500 #26084 Ezt aki 3 megadó után ráemel 1BB-t élőben tuti felrúgnám. Aztán meg tolja be e 2BB-ket a faszf.j. -
#26083 nem isss... már tök régen nem volt -
#26082 nekem még életemben nem volt csak ász pókerem.. látszik nem pokerstarsos vagyok ott naponta 2 kell legyen :D -
#26081 runner-runner royal :D:D:D -
#26080 és egy újabb royal :D
-
xxxpaulxxx #26079 Engem nem zavarnak:DD -
ntex #26078 Az a J3o se kutya bakker :D -
ntex #26077 Az A6o mit erőlködött ott? o_O -
xxxpaulxxx #26076 Így is teljesen helyénvaló:DD -
#26075 -
#26074 jaj, de korán van.. hirtelen így olvastam:
"Nah igen... ez (is) különbözteti meg a regulárt a fishtől... tud szopni:D" -
xxxpaulxxx #26073 Nah igen... ez (is) különbözteti meg a regulárt a fishtől... tud dobni:D Szép! -
xxxpaulxxx #26072 Nagyon kemény mik vannak... néha fel sem fogom... ezek élő emberek vajon?:DD -
#26071 Ezeken fölsírtam.. zseniálisak :D:D:D A6 :D:D KK slowplay QQ boardon adja... OMG Az a bubikettő meg...:D:D:D: Eszméletlen -
#26070 Utóbbi időkben erre a partyra vagyok a legbüszkébb