Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Sokkal inkább saját érdekükben munkálkodókról, mindketten rengeteg szenvedést, nyomorúságot okoztak, az emberek hullottak, mint a legyek. Mindezt azért, mert a másiknak be akarnak bizonyítani valamit.
Sõt, eddig úgy tünik, az emberek, szereplõk csak bábuk a blackgammon táblán.😊
Jacob pedig szerintem azért beszélt így Bennel, mert ez is a terv része volt. Ha jól mértem fel, akkor Jacob ismeri a jövõt (vagy alternatívákat). Lehet, hogy ez nem is a halálát jelenti. Teszem azt elég a kettõs körben lévõ tûzben és por és füstté válik.<#ravasz1>#ravasz1>
Továbbra is minimális információnk van. valamit bizonyítani akarnak, egymások felül kerekedni. Ráadásul kiderült, hogy egyedül talán Ricardus netán Iliana tudhat valamit, de nem lennék meglepve, ha õk is csak kis szeletét ismernék... Bent és Locke-t lépten nyomon áthajintották a palánkon.
Szóval lehet neked -nektek- lesz igazatok. A legzavaróbb, hogy még csak most derül ki majd, hogy.... <#kuss>#kuss>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Na ez a magasról lenézés szerintem sok embernek ismerõs...
Persze én is valószínûbbnek tartom a jacob a jó fiú féle verziót, de mégis elképzelhetõ lenne ez is és lostból kiindulva nem lenne akkora meglepetés ha ez a verzió állná meg a végén a helyét.
az csak felvezetés."---igen,ezt mondta.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jacob-De csak egyszer lesz így. Minden, ami elõtte történik,
az csak felvezetés.
Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy van két ellenfél, mindegyik próbál a másik fölé kerekedni (megölni) az idegenek, pedig Jacob malmára hajtják a vizet, aki ezeket felhasználva egyszer smindenkorra leszámol ellenfelével. Persze majd meglátjuk. Bármi lehet
ez a "ami egy felsõbb célt szolgál" duma mondjuk sztem nem volt benne, az eredeti angol szövegben legalábbis biztosan nem, nemtom milyen felirattal nézted 😊 de a lényegen nem változtat.
bcrics: a purgatórium ötletet, ha jól emlékszem, kifejezetten cáfolták az alkotók. Locke tényleg meghalt, a hulláját hozták a repülõn, aki a szigeten rávette Bent hogy megölje Jacobot nem õ, hanem a fekete ruhás fazon. (esetleg a füst?)
a szobor egy egyiptomi termékenység-istent ábrázol (megint a pozitív-vonal, ugye), a neve nem ugrik be, de a lostpedián megtalálhatod.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
XY-Hogy találták meg a szigetet?
Jacob-Tõlük kell megkérdezned,
ha ideértek.
XY-Nem kell megkérdeznem. Te hoztad ide õket.
XY-Idejönnek, harcolnak,
pusztítanak, züllesztenek.
Nekem ebbõl az derül ki, hogy Jacob érdeke a harc züllesztés pusztulás.
DFTBA ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
^^ <-- ez mit jelent?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De volt két dolog, ami miatt is tettem:
-ki kinek súgott (jelenések, álmok, látomások)?
-megtudható-e az eddigiekbõl ki Jacob, Nemezis, a füst?
Én azt szûrtem le, hogy Jacob fõ képessége a jövõbelátás, hogy látja a lehetõségeket, opciókat, kimeneteleket.
Nemezis pedig felveheti egy halott alakját és kiválóan tud manipulálni, irányítani.
A füstöt pedig Nemezishez kötöm, akár irányítja, akár a füst egyenlõ Nemezissel.
Azzal, hogy ki kinek súg... Nos nem jutottam dûlõre. Valószínûnek tartom, hogy amikor valaki megjelent, az mindig Nemezis/Jacob volt, az álmok (Locke álma a halott Boone-nal, repülõvel, Claire álma a fekete-fehér szemû Locke-al, Charlie látomásai -de esetleg ide lehetne sorolni Hurley-nem megjelenõ pszicho énjét netán MrEko találkozását a jós lányával) valahogy mindig az elkövetkezendõrõl szóltak és ezt ezért Jacobhoz kötném.
(Hurley külvilági beszélgetésein lehet igazán meglõve az ember: halottakkal beszél, de nem a szigeten. Ráadásul talán a készítõk azt nyilatkozták, hogy Jacob nem vette fel halott alakját. Ugyanakkor Nemezist, a füstöt nem láttuk eddig a szigeten kívül.... Szóval mégis marad Jacob....)
Õszintén szólva abszolút nem vagyok biztos a dolgomba.😊 Egyrészt a felesleges agyalás sem visz elõre, másrészt valljuk be: kevés az információnk.😊
Ezt a videót el tudom fogadni mint koncepciót:
Ha valaki jó koncepciókkal bír, az ossza meg velem. =)
Ha meg nem, az sem baj. 156 nap múlva kiderül. vagy nem. <#idiota>#idiota>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Locke - Monster: same sound
Lost spoiler: Who is Jacob's Nemesis?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid6555681001?bctid=30721316001
😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ezen az oldalon abc.go.com/primetime/lost
lehet ujabb videókat találni a dharma initiative-rõl. Valamint interjuk is vannak a szereplõkkel
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
http://www.youtube.com/watch?v=HayJYfKW4FU
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
attól meg nem kell félni, hogy a túl nagy nézettség miatt fogják folytatni ezt a sorozatot
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
Nagyon jól eltaláltak, kidolgozottak, érdekesek a karakterek, jó a szinészi munka, leköt a jellemfejlõdés, de két paraszthajszállal jobban érdekelnek a "titkok".😊
Lehetne több felé csavarni a lostot, de 5c0rp330n hozzászólása kivállóan összefoglalja.=)
jobb lett volna az hogy ezeket valahogy kibontják és utána valahogy visszacsinálják az egészet, de akkor meg azzal lett volna a baj hogy mikor jutnak már haza. Tehát kevés olyan út van hogy töretlen legyen a sorozat a 6 évadon keresztül, ezért mondtam hogy elõbb be kellett volna fejezni 😄
DFTBA ಠ_ಠ