22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gibson9
    úgy látszik neked már a legfrissebb rész is kiesett :DD
  • r4pt0r
    Már rég láttam és nem emlékszem, de Jach tudja hogy van e húga?
  • precision
    a japó mondta Jack -nek hogy ugyanezt történt a húgoddal is
    ő pedig Claire, mint tudjuk
  • MikX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak feltevés, de hogy mutatják az alternatív valóságot az az ötletem támadt, h mivan akkor, ha azért ragaszkodnak mindenkihez, h életben kell maradnia, mert ugyanúgy kell mindennek történnie, mint ahogyan elvileg lett volna, ha a gép nem zuhan le, és ha nem úgy lesz, akkor valami nagy gebasz történik.
    Mindenesetre nem volt ez annyira rossz rész, vagyis számítani lehetett rá, h nem abból fog állni az évad, hogy az elején elmondanak mindent, tisztázódik az egész sztori, és a végén lesznek töltelék részek.
    Bár azért remélem, h nemis lesz olyan, mint a Heroes-ban, hogy volt18 töltelék rész, és a 19.-ben meg kapkodva efejezték az évadot minden csattanó nélkül.
  • LasDen #18354
    azt mikor mondták, hogy Clairet megszállta a gonosz....és a 4. évadban tűnt el nem??? :D hmm...néhány dolog már nagyon kiesett úgy látszik....:D
  • gibson9
    amikor a végén elkezdtek beszélni a gonoszságról ami ellepi Sayidot és ellepte Claire-t is már sejtettem, hogy fel fog tűnni a rész végén.. aztán amikor "valaki" lelőtte a 2 fickót a végén már tudtam, hogy Claire lesz az, de én azt vártam, hogy majd ilyen gonosz és félelmetesen fog nézni, mert ugye megszállta a gonoszság xD erre meg benyomtak egy csövest ilyen bamba ábrázattal, mint aki amnéziás és azt se tudja hol van.. azt hiszem a 3. évadban volt az, amikor Locke bemegy a kunyhóba és bent ül Jack "apja" és Claire aki addigra már eltűnt ugye.. na hát ott tényleg félelmetes volt, ahogy ült a székben a sötétben és csak mosolygott olyan sejtelmesen Locke-ra.. valami ilyesmit vártam volna most is ha már elvileg megszállta a gonosz :D
  • LasDen #18352
    igen :D akkor láthattuk, hogy mért tartóztatták le :D
  • precision
    mármint a mostani résznek az volt a címe hogy "What Kate does" az s02e09 -nek pedig az hogy "What Kate did"
  • precision
    épp csomagoltam kifelé a korábbi részeket, mivel letöltöttem az 1-5 évadot dvdripben
    és a második évad kilencedik részének ugyanez a címe mint a mostani résznek (Mit tett Kate), és ugyanerről szól, persze ott flashback formájában, és másképp alakulnak a dolgok (a gép le ill le nem zuhanásáig kb ugyanaz)

csak érdekességként mondtam :)
  • LasDen #18349
    mikor Karlt szöktették meg a Room 23-ból Kate leütötte...:D
  • precision
    engem is idegesített a feka gyerek és a másik srác kettőse
    amikor már épp kimondott volna vmit a feka srác, a másik mindig elkussoltatta
    gyökér :D
  • Herold
    Én nem emlékszem ilyen jelenetre, de állítólag Kate egy szökési kísérletekor leütötte 3 éve.
  • Sephi
    Kerdesem az lenne, hogy az az Aldo akkor most kicsoda?
  • trident
    Csak sikerült második nekifutásra megnéznem. Megérintett az epizód, de ez maximum most egy hátvakargatás volt, de valahogy az utolsó évadban én herecsavarást meg szöges paskolót várok.

Rendben. Ment előre a történet, de én nagyobb lendületet várok. Úgy néz ki várhatok a jövő hétig.

Azért HD-ben még megnézem egyszer, most csak aviban zavartam le.
  • Herold
    Szegény Kate, két szék közül a pad alá esett...
    Mivel Ethan (gyerekként) kijutott a szigetről a robbanás előtt, lehet, hogy még más Othersek is felbukkannak az alternatív 2004-ben.
    Viszont ez az Aldo vajon hogy került a szigetre?
  • Klemice
    következő rész jobbnak ígérkezik mint a mai, amíg nem tudjuk mit akarnak a flash sideways-el addig nem is nagyon lehet értékelni csak találgatni
  • Sephi
    Magyaran elszamolgattam itt ott, betuket is osszevissza es vegul a 5-os szam maradt meg.

Tovabba ket helyen is kijott a 111 -es szam. Ha 108 jott ki volna, behaltam volna :D

Tudom, hogy ezt nem igy kell nezni, de a www.fice.com -on levo kep se semmi :D
  • Sephi
    Unatkoztam.

626110432547f398491fad32d6add11b

51

36

34

33

29

32

18

17

15

10

10 51 32 33 34 15 36 17 18 29

1 5 3 3 3 1 3 1 1 2

12 15 41 43

2 5 1 3 - ((1 2 3))

5 = www.five.com

((b a a f f d d d

2 11 44 66

123))

• Sephi
    Hat ez megint egy semintmondo resz volt, es engem mar kezd idegesiteni.

Nem igaz mar, hogy meg mindig toltelek reszeket csinalnak, semmi ujjat nem tudtunk meg...

Ahogy a kollega is irta az iment, amikor mar vegre megtudnank valamit akkor semmit nem tudunk meg.

Ebben a reszben szamomra ket jelenet volt izgalmas :

1. Kate ugy nezi Jack-et a Texi-bol mintha ismerne.
    2. Kate meglepodik amikor "KLER" (:D:DDDDD) felkialt, hogy Aaron.

Tiszta szivbol remelem, hogy nem az lessz, hogy meg 10 ilyen resz es az utso haromban ontenek rank mindent... faszkivan.
  • precision
    remélem kamu, és ha megfejtik 2000 év alatt az a szó jön ki hogy "pwned"

:D
  • LasDen #18338
    szerintem inkább mint a fb-k hangja :D
  • sirdond
    http://www.626110432547f398491fad32d6add11b.com/

ezt láttátok már? :D
  • sirdond
    ja, pl dobál egy baseball labdát amin ugye 108 öltés van :)
  • ProGabe #18335
    Russzó terhesen érkezik a szigetre, megszüli a babát, megőrül, csapdákat állít, stb. most egy, az egyben ez történik Klerrel is. még egy nagy talány, omg, ezek sosem fognak elfogyni :S

erre durván rájátszanak a készítők. már majdnem elárul valami választ az egyik szereplő, jön hozzá a zene, fokozódik a hangulat, a néző előredől és... semmi, mond valami totál érdektelen dolgot. FUUUUU
  • passatgt
    mondtam én, hogy elég szar lett:)
  • sirdond
    legközelebb innen szedjétek a feliratot,úgy is ide kerül fel mindig a leggyorsabban:
    http://www.addic7ed.com/

a részről pedig:
    bennem olyan hatást keltett,mintha összecsapták volna. egy kicsi ebből egy kicsi abból és megint alig lettünk okosabbak

de amit múltkor is írtam, hogy aminek meg kell történnie,az amúgy is megtörténik,itt is megvolt (pl ethan vizsgálata,és megint kate beszéli rá clairet a babára)

de,hogy clairet mi lelte jó kérdés és szvsz nincs is értelme foglalkozni vele,hamarosan úgy is megtudjuk.

ja, egyébként az másnak is feltűnt,hogy amikor "ugrálnak" a két valóság között, akkor olyan hangja van, mintha repülőn utaznánk? :D
  • gibson9
    a dupla részes évadnyitó xvid féle feliratával különösebben nem volt semmi gondom a 720p verzióval sem, de ezt a részt már nem tudtam megnézni vele és nincs kedvem mondatonként átidőzíteni.. csak kibírom estig valahogy amíg jön a 720phez is a felirat :)
  • Rohamoszti
    Az Xvid-2HD verzióval, csak 1-2 helyen csúszik el egyébként tökéletes hozzá, szóval valószínűleg a framerate miatt tré.
  • LasDen #18330
    én angollal néztem az xvidest, de ahhoz jó volt a felirat....
  • precision
    vki jobban hozzáértő nekem egyszer azt mondta hogy a framerate miatt van ez... nemtom milyen framerate -re gondolt :)
    én is inkább megnéztem felirat nélkül a 720p -t, mert az xvid -es srt -t tényleg mondatonként kellett kb időzítgetni
  • Marci0115
    nekem semmi baj nincs a felirattal , simán megtudtam nézni, valahol olvastam hogy ez az idözités nemjo a 720phez
  • gibson9
    nem értem én ezt a feliratot.. tudom, hogy ez nem a 720p verzióhoz készült, de sok sorozatnál használom az első feliratot ami kijön és azokat csak 4-5 helyen (a vágásoknál) át kell időzíteni és már nézhetem is széles vigyorral.. de ezt a feliratot kb mondatonként át kéne időzítenem, mert folyamatosan csúszik vágástól függetlenül.. egyszerűen fel nem fogom, hogy egyáltalán, hogy lehet ez jó a xvid verzióhoz is.
  • LasDen #18326
    i dont get it...:D
  • Marci0115
    felirat

itt
  • precision
    gyáháhá :D
  • LasDen #18323
    szerintem itt nem vót :D de nagyon kemény :D
  • Szolnokboy1
    vótmá? :D

• cherubim06
    S06E04 promo
  • LasDen #18320
    a junkien írták és lehet is benne, hogy lehet ugyanaz van Sayiddal mint anno a franciákkal volt...bár az ködös, hogy mi történt velük...meg szerintem oda a füst nem tudta volna őket levinni hisz a templomba nem mehet be...plusz akkor a franciák monták volna, hogy találkoztak valakikkel...vagy akkor még nem voltak ott...:D
  • precision
    elmélet, az új részt látva, tudom már unalmas :D:D:D

Nemezis gyártja magának a kis "spawn" -okat, a fertőzés amiről a japó beszélt, az tényleg "fertőzés" ami átveszi az uralmat a delikvens felett, még ha nem is irányíthatóvá teszi őket Nemezis által, de gonosszá válnak az biztos. Nemezis új jelmondata, hogy "Come to the Dark Side, 'cause we have cookies..." :D:D:D:D

nekem is tetszett a rész, persze nem várhatjuk el ugyanazt a pörgést mint a nyitó epizódtól, de ez nem is baj