22323
-
84569 #18318 Na ezt még gyakorolnom kell...
-
gulyasandras #18317 Pedig annyira reménykedtem, hogy elrontják a hatodik évadot és így azt nem kell megvennem, de jövőre ismét fizethetek 7500 Ft-ot a befejező részekért. :)))))))))))))
Gratula a készítőknek! -
84569 #18316 Lost reklám
-
#18315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Claire megjelenésére a végén számítottam, de így is csak néztem..:D mondjuk azt hittem, hogy Katenél bukkan fel....de úgy tűnik mintha nem igazán emlékezne Jinre....lesz mit mesélnie....:D -
#18314 na jó addig megnézem a House -t... hátha addigra lesz angol felirat a 720phez -
#18313 szerintem meg jó volt....nem tudhatunk meg mindig annyit, mint az első részben :D végre claire is szerepelt...a végére csak egy 'bazd meg a k*rva anyád' jutott :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ethan feltünése érdekes volt :D
Sayid meg úgy tűnik nem Jacob :D sőt talán nem is cerberus....bár ő lehet, mer elég ködösen magyaráztak, mint mindig....szerintem sayid az sayid, csak benne van ez a sötétség, ami kinyírja :D
és nagyon úgy néz ki, hogy egyszer összefog érni a 2 univerzum....vagy legalábbis az újban lévők tudomást fognak szerezni a másikról....
-
#18312 kéne egy angol felirat a 720phez de sehol nem lelek :(
a sima xvides nemjó, percenként kell az mpc -ben subresyncelnem, hogy jó legyen, így abbahagytam -
#18311 hát nem volt valami nagy rész :( -
#18310 jólvanmá tomigír, nyugodjál meg :P -
#18309 mikor lesz már felirat?
úgyhallottam új fordító van vmi LOK -
Lotczi #18308 Sory félrenéztem:D -
#18307 nincs vele semmi :D
holnap mán új rész bázé :D -
Lotczi #18306 Hoho mi van az órával? -
#18305 :D:D mi férfiak:D -
#18304 :D:D:D -
#18303 kurvanagy
felirat mikor lesz hozzá? -
#18302 Bud Light Lost Parody
-
#18301 Meg is van az utolsó füstös(?) festmény is, de most ez van a vágólapon. Ezt viszont nem biztos, hogy megfejtem...:D
-
#18300 ricsárd meg hozzá látogatóba és éppen a füstről rajzolt, dunno -
#18299 Nagyon szépen köszönöm!
-
#18298 Hu nem rémlik már, de hogy a csudába is rajzolt már az 5 éves Locke a füstről? -
#18297 http://lostpedia.wikia.com/wiki/File:LockeDrawingSmokey.jpg -
#18296 sztem ebből is látszik, hogy ki a gonosz
egyértelmű hogy Jákob a jó és Smokey a rossz... az ábrázolás módjából is látszik... Jacob mint istenség nyugodt és "jóságos" míg a Füstnek ördögi pofája van :)
olyasmik ők mint pl Isten vs. Lucifer -
#18295 http://images2.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/f/f9/MonsterImage.jpg -
#18294 Segítenétek? A darkufon keresgéltem, de nem lelem, azt a képet, amikor Ben a templom alatt van, egy fali vésetet néz, amin a füst van (ez után támadja meg Alex).
Illetve örülnék, ha újra megnézhetném a gyermek John rajzát, amit Richard megnéz (szintén füst téma) meg Desmond festményét a hattyú falán (szintén füst).
A lostpedián is keresgéltem.:) -
#18293 szszerint a feliratok nem zargatnak egyáltalán, viszont a képminősége jobb mint azoknak amiket annó vadászgattam össze isohunt még frissében..
egyként érdemes megnézni újra a 2. évad végefelé a részeket.. amikor Mr. Echo-t Yemi (fekete füst) terelgeti -> álmok is sztem a füst műve
valmint ahogy Locke-t terelgeti a végzete felé -
sirdond #18292 ha megnézed csak a második évad különbözik
egyébként valószínűleg jó ahhoz is a felirat, csak minőségbeli különbségek lehetnek -
#18291 én erre gondoltam...
*** BETTER QUALITY THAN HDTV RIPS, NO PAUSES GLITCHES OR LOGOS. ***
Season3 | Ripped by SAiNTS
Season4 | Ripped by REWARD
Season5 | Ripped by TOPAZ
Video / Audio in XVID / MP3 respectively.
Size 350MB / 700MB per episode.
#18290 Engem az érdekel leginkább mi a tököm volt ez a sziget és kik hozták létre mert valaki létrehozta.
Meg ugye most mi az hogy két helyen/talán idősíkban vannak 2 helyen egyszerre. -
#18289 én igazából semmit nem várok ettől az évadtól...:D ha nem magyarázzák meg ezt vagy azt, akkor sem fogok harakirit elkövetni....:D élvezem és kész :D -
#18288 :)
Szerintem annyi kérdés van, hogy még egy évad is kevés lenne mindenre, de egy jó befejezéssel és néhány titokról lerántott lepellel elégedettek lehetünk. Igazából a két nagy kérdés a lostik sorsa (mi lesz velük), és Jacob - Nemezis (kik ők?).:)
-
#18287 Hm milyen naiv voltam hogy azt hittem mivel utolsó évad szépen elmagyarázzák a dolgokat.Erre itt ez első két rész és máris újabb WTF :( -
#18286 ezesetben szavazásra bocsátanám winnie digitális máglyán történő elégetését :D:D
#18284: thx, majd ha oda kerül a sor, megnézem -
#18285 ő szokta írni...:D legalábbis a namenél winnie van :D -
sirdond #18284 hopp,azt nem is figyeltem
de lehet jó hozzá a hdtv sub is, meg kell nézni
vagy,ha nem akkor is csak időzíteni kell a hdtv subokat -
#18283 apró szépséghiba hogy az 5. évad feliratlinkje angol :) -
#18282 big thx!!! -
#18281 winnie ezt te írtad? :D
nahát... :P -
sirdond #18280 ezeket keressétek,vagy kérjétek torrent oldalakon:
Lost.S01.DVDRip.XviD-WAT
Lost.S02.DVDRip.XviD-FoV-TOPAZ
Lost.S03.DVDRip.XviD-SAiNTS
Lost.S04.RETAIL.DVDRip.XviD-REWARD
Lost.S05.DVDRip.XviD-TOPAZ
itt meg a feliratok:
Felirat S01
Felirat S02
Felirat S03
Felirat S04
Felirat S05 -
#18279 sorozatjunkie
ideje lenne csekkolni a lost-premiert. elsőre a 6x00-t még végignéztem,de a 6x01 első 20 perce alatt vagy háromszor bealudtam.istenkáromlás?
OMG :D