Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt, igaz, ez volt az alap cél. Viszont a szigeten mindenki "új életet" talált, kapott, jellemfejlõdés indult. Olyan változások történtek, amivel visszatérve nem tudtak mit kezdeni (egyedül csak Desmond).
Ha befejezõdött volna a hazaérkezéssel, akkor egy rakat kérdés a levegõben lógna és kapnál néhány szereplõt, akik olyan pontra értek, ahonnan ki kell mozdulniuk.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
aki nem tud rendesen szöveget értelmezni: nekem továbbra is ugyanúgy tetszik a sorozat, de tény hogy már vége kellett volna hogy legyen és akkor érthetõbb lett volna.
DFTBA ಠ_ಠ
Ha a nagy kérdésekre választ kapnánk, akkor vége lenne a sorozatnak.
(szerintem ezért nem is lövik még el...mi meg fõhetünk a levünkben😄)
Másrészt több vonulat is volt a sorozaton belül, most ezek szerint az idõugrósnak van vége. Kaptunk egy nyeletet a végsõ konfliktusból...
....
....
Én most az újra az egészet kezdtem szép lassan nézni. Csak úgy tatásan, ha van idõm, kedvem, nem mást csinálok. Szerintem megéri... Hiszen például anno nem sok információ lehetett arról, hogy miért "álmodhatta" meg Locke a kábszercsempész repülõ helyét és Boone halálát... Miért "bénult" le a repülõnél... Netán miért mondta Walt, hogy ne nyissa ki...
Most hogy, tudsz Jacob és ellenségérõl talán máshogy is látod.
Ráadásul el is lehet filózni, hogy figyelmeztetés volt az álma (meg kellett-e halni a Boone-nak?) vagy iránymutatás.
Netán minden elrendeltetett és egy idõsíkban zajlik (Boone halála, Walt figyelmeztetése)?
...
...
Jó volt megnézni a comic com-os "reklámvideókat". Én azért többet várnék a losttól, mintsem még az évad elõtt lelõje a végsõ poént, de el lehet képzelni egy olyan befejezést is mint a Lost Via Domusban. Sõt.😊
Kétségtelen katarktikus lenne, ha:
a; Jacob és Ellensége közösen kicsinálnál egymást, eltünne a sziget, az egész meg sem történt...
b; valaki lehetõséget kapna, hogy újra élje, ez egyrészt sötét befejezés, de benne van a megváltoztathatóság lehetõsége.
c; a gép eljut LA-be. Jack megprüntyögtetné Anna Luciát, Sayid Naida-t, Sawyer a légikisasszonyt, Kate meg megismerné a leszboszi szerelmet a börtönben.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Persze ezt cska úgy egy kis témafeldobásnak írtam ugyanis, megoldják a rendezõk a dolgokat, csa kíváncsi vagyok rá, szerintetek mi lesz!?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy csinos lánynak is jó udvarolni, de hát tudjuk jól mi jobb annál.😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elég rosszul tettem, h kihagytam eddig, ugyanis nagyon tetszett ez az évad, sok kérdés meg lett válaszolva de ezzel együtt jött egy rakat ujabb.
Azt gondoltam, h az idõutazással elmegy a sorozat vmi idiota irányba, de szerencsére tévedtem, akkora csattanót hagytak most a végére ami után keresttem az államat a földön 😄DDD
Ezek után nagyon várom a 6.évadot(ez lesz az utolso?)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én már nem is agyalok vagy lamentálok a sorozaton. Valamikor újra az egészet megnézem és megvárom az utolsó évadot. =)
Már csak 178 nap.^^
ha abba ütköztök, hogy "ez a videó nem nézhetõ az országodból", akkor használjátok mondjuk EZT, vagy EZT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The big news of the panel is that season six seems set to feature an alternate reality, based on three viral commericals.
The first was an ad for Oceanic Air that noted that the company was founded in 1979 (which, based on the '70s timeline from season five, should hit this year).
The next, far more revealing ad, was for "Mr. Cluck's Chicken", owned and operated by Hurley who "dreamed of a recipe for perfect chicken while on a trip to Australia". It would seem that, based on the events of the finale, we're now in an alternate reality.
The last video was a clip from an episode of "America's Most Wanted" focused on Kate Austen who, though she tried to kill her stepfather, killed a plumber named Ryan Milner by mistake.
After the video, Jorge Garcia made a surprise appearance, posing a fan asking a question. He demanded Damon and Lindelof explain what's going on, saying that, if everything is different in season six, does that mean the first five seasons have been a cheat? The pair said, "Jorge, you're just going to have to trust us."
"The last time I trusted you guys," he shot back, "you said that Nikki and Paulo were going to be awesome."
When Garcia tried to ask further questions, he was stopped by another surprise guest, Michael Emerson, who started an argument which, Garcia claimed, he was only doing because Emerson originally wanted the Hurley part. Then they screened a fake video featuring Emerson's original audition for the Hurley part.
Other tidbits included the revelation that both Jeremy Davies and Elizabeth Mitchell will be back for season six. The point was also made that the final season will be its own entity.
"The time travel season is over," said Cuse, "Flashforward season is over. You're going to see something different."
Other surprise guests included Nestor Carbonell and Josh Holloway, the latter of whom burst onto stage to steal the final scene of "Lost," allegedly locked in a box on-stage by Cuse and Lindelof but stole it only to reveal the gag that it was actually the final scene for "Heroes".
The panel ended with Dominic Monaghan taking the stage, but not joining the panel. It looks like Charlie
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még jó, hogy angolul nem lehet :]
elsõ második évad még elment de nagyon eligénytelenedett
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jó a sorozat és ez a lényeg
itt pedig az elõbb említett:

How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
DFTBA ಠ_ಠ
amúgy meg már semmi eredeti nincs hollywoodban....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"