22323
-
#18398 semmi elozmenye nem volt, egyszercsakugy elment? :) mar dereng amugy kicsit, talan azert nem emlekszek tobb reszletre mert nem is nagyon volt.. -
#18397 De el lett temetve, mert asszem Miles fel is fedezte mikor arrafelé mentek. -
#18396 "Flash sideways"
:DDDD -
Blacktom #18395 Cerberus-t nem az írók hívták így? Valami ilyesmi rémlik
Alex nem hiszem hogy el lett volna temetve, elbúcsúzni ment csak oda Ben, nem hiszem, hogy annyi időt eltöltött volna ott, és akkor neme/cerb/füst/egyébszabadonválasztottnév egyébként se vehetné fel az alakját.
Tetszik ez az ötlet, halottak vs élők:) és meg is állja a helyét, na majd meglátjuk.
#18388 Flash sideways
komoly -
technopeter #18394 LOST Untangled -
#18393 Most nem azért,de akkor a fasznak jártok ide?Szerintetek miről megy itt a diskurzus,az időjárásról?????
Egyébként a holtas eltemetős elmélet nekem is tetszik,nem hülyeség,az meg,hogy Ben mit mond már rég nem mérvadó. -
#18392 de lehet hogy nincs is mit elmesélni :D lehet Christiannal ült a tábortűznél és beszélgettek napokon át :D -
#18391 az írók nagyon mondogatták, hogy rámennek erre az újfajta történetmesélésre. nem hiszem, hogy eltérnének tőle. de a fene tudja, majd kiderül. :) -
#18390 háddeés??? :D attól még simán lehetne :D -
#18389 simán lehet majd sztem -
#18388 hát mert már nincsenek flashbackek 3 éve :) a 4. évadtól flashforwardok voltak most meg... mik is? FlashAlterek? :D -
#18387 mért ne lehetne?? -
#18386 az a baj, hogy Claire flashback már biztos nem lesz (olyan, mint anno Michaelnek, hogy mi történt vele az Othereknél) kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. majd Claire elmesél mindent vagy mi? az olyan snassz lenne szvsz. -
#18385 elment boré' -
#18384 Elment a dzsungelbe a gyerekkel, és otthagyta. A gyereket megtalálta valaki, Claire utána már csak a kunyhóban bukkant fel Christiannal. -
#18383 claire hogy a f@szba tunt el, mi tortent vele amikor utoljara lattuk? rohadtul nem emlekszek :) -
#18382 hát most nem tehetek róla hogy F5-özöl itt fél 2-kor feliratlinkre várva, más meg megnézi reggel mert megteheti
általában meg tényleg nem kell addig bemenni sorozatos topicocba amíg nem láttad a részt, magadra vess, amúgy nem érdekelsz -
#18381 nem spoiler csak pl várja 1 hétig a részt és utána berja vki hogy nem volt jó rész, akkor eleve máshogy ül neki a dolognak
de az igaz h addig nem kell belépni a topikba amg nem látta az adott részt én nem is szoktam :) -
#18380 én nemtom abban mi a spoiler ha leírja vki hogy neki nem tetszett az adott rész
na mind1 :) -
#18379 -
#18378 Azt Hugo haluzta (szerintem az egyik legjobb arc volt:D) -
Lotczi #18377 nem erről van szó de használhatna spoilert aztán abba írja le a véleményét -
#18376 ok
én meg azt mondom, hogy a következő epizód sem lesz jobb mint a mostani
már látom ahogy sírva ültök majd le megnézni -
#18375 Ez egy nagyon jó gondolat, ami megágyazna egy emberfeletti sakk (backgammon) partinak.:D
Összességében én még nem tudnám a lost rendszerébe építeni.:)
-
Lotczi #18374 Szerintem meg igaza van... -
ManoNegra #18373 Akkor Hurley bolond barátjának az alakját hogy vette fel a füst? Vagy azt csak behaluzta Hurley? -
#18372 asszem a rejtett térképen volt említve a cerberus rendszer meg az ajtóra volt írva, amin Ben ment előhívni Keamy miatt.... -
#18371 én nem szeretem a tojáslevest.. :DDD
Bucser:
Alex el lett temetve.. mondta is Ben Locke-nak a 4. évadban, amikor megölték Alexet, hogy menjenek előre, mert ő még eltemeti a lányát..
-
#18370 ez a cerberus név mégis honnan jött? -
#18369 Érdekes hogy végre előkerült az "infection" téma is.. Roussoe még az első évadban elnyeffenti Sayid-nak hogy ők hozták a szigetre a betegséget.
fura hogy az eredeti dharmásoknak meg volt gyógyszere, pontosan soha nem derült ki hogy mi ellen is kell az nekik (Desmond)
-
#18368 szerintem a cerberus bárkinek az alakját feltudja venni....legyen élő v halott...és szerintem Alex el lett temetve csak nem mutatták...
-
#18367 Egy kis elméletgyártás.
Szerintem aki meghal a szigeten és nem kerül eltemetésre azt feléleszti a füst, hogy felhasználja saját céljaira, vagy képes felvenni az alakját.
Lsd Eko testvére (nem került eltemetésre soha), Az őrült francia lánya, (ugye Bent az ő alakjában fenyegette meg Nemezis), Locke.
Ráadásul Richard amikor egyezkedik a Dharma-sokkal kiköti, hogy muszáj eltemetni a halottaikat (hisz a Halott otherek mindig eltűnnek a szigetről soha nincs nyomuk) így szólt az egyesség.
Mintha Nemezis és Jacob is embereket gyűjtene egy háborúhoz. Csak Nemezis a halottakat míg Jacob a túlélőket. -
#18366 egyrészt ne gyere be amíg nem láttad a részt, mert spoilerbe futhatsz (nem mindenki használ makrót sajnos)
másrészt ne ő döntse már el helyetted, hogy melyik részt milyennek találsz :) ő azt mondta rossz, huha, vki a neten azt mondta hogy a tojásleves nem jó, úgyhogy mostmár én se szeretem, vagy úgy ülök le tojáslevest enni, hogy ez _KÖZTUDOTT_ hogy szar :)
remélem érzed, hogy hülyeség ilyenen fennakadni -
#18365 ilyeneket se írkálj már be bazdmeg, még idegesítőbb ha leírnád az egész rész tartalmár spoiler nélkül...
neked nem jött be oké, nem kell leírni, hogy más utána úgy üljön le megnézni hogy nem lesz jó -
r4pt0r #18364 Nem nagyon szoktam figyelni hogyan írom az idegen neveket, aki akarja megérti, aki nem akarja az meg ...... nem érdekel. :P -
#18363 Van egy olyan érzésem hogy eléggé dúrva befejezése lesz a szereplőket tekintve.. Kate, SavWyer ugye most Claire-t akarja megmenteni visszavinni, az otherzek szerint meg ő gonosz.. megint össze lesz ugrasztva a banda aminek nem happy end lehet a vége.
másrészről fura hogy az összes látomás, álom mintha a fekete füst műve lett volna.
ideje lenne azt össze írni hogy ki melyik oldalhoz tartozhat..
-
#18362 ebben a topikban tényleg sport a nevek elrontása :D
Jach :D:D jóhogynem már Jacht, onnan már csak egy köpés a Titanic mint oceánjáró :P
amúgy tudja, ja -
#18361 jaaa télleg :D ó bazz...hülye vagyok....:D -
r4pt0r #18360 Hmm lehet még 1x meg kéne néznem az egészet egyben. :D -
#18359 akkor tudta meg, amikor hazajutottak a szigetről.. a 4. évadban