22323
-
#18438 Egy nap és ismét kapunk a pofánknak.
De jó lenne most valami tartalmasat, az utolsó résznél megsértődtem. A Dogenes témázásra gondolok, ott is a méregre. -
Lotczi #18437 Hát én se tudom:S Kéne nyitni egy barom vagyok topikot ott feltalálnák magukat egymás közt -
#18436 "kocsogok"
Ez nem Pákó??? -
sirdond #18435 de ez mit gondolhat ilyenkor? hogy vicces,vagy mi?
én egyszerűen nem tudom elképzelni -
Lotczi #18434 Na még 1 barom... -
#18433 ok, csá. -
Pretorianus #18432 mivan bazze? ti még abc-be jártok?!!!
kocsogok, én máá hypermárkitbaa, vazze!!!!! -
király vagy dzsagi! -
#18430 -
#18429 -
#18428 szopjad a dzsagonomaaaat -
Lotczi #18427 ne legyél már hülye légyszives. Flashforward előre pillantás Flashback meg visszapillantás. Ezért a szigeten lévő szereplők meg se élhették a flassforwardot még amikor ott voltak akkor hogyan beszélnének róla? -
#18426 http://lostpedia.wikia.com/wiki/Flash-sideways_timeline -
#18425 http://lostpedia.wikia.com/wiki/Flashforward -
a "flashbackek a jövőből" szófordulaton felröhögtem, köszi :) -
#18423 a flashback sem úgy néz ki, hogy a szereplő megáll és üres tekintettel bambul maga elé, mert éppen a múltját látja
ezek nekünk szólnak, a szereplők nem látták a jövőt. flashforward-nek hívják őket a készítők
megint olyanon vitatkozunk, amin teljesen felesleges, mert vannak a tények, meg az, amit te írsz -
dzsagon #18422 Maximum a készítők szerkezetileg úgy ábrázolták a történést, hogy flashforwardnak tűnjön. De ha a szigeten lévők tényleg látták a jövőt (flashforward),
akkor miért nem beszéltek erről egymásnak?
pl. Sayid egy reggel oda megy Benhez, akit kurvára utál és közli: Képzeld Ben azt álmodtam, hogy évekig
bérgyilkos csicskád leszek és egy raklapnyi embert ölök meg értelmetlenül. Tudnál segíteni ebben, hogy ez mit jelent?
Vagy Jack egy nap közli a szigetlakókkal: Emberek van egy jó és egy rossz hírem! A jó, hogy ki fogunk jutni a szigetről a rossz, hogy csak hatan leszünk.
Mielőtt ismertetném a listát el kell mondanom Sawyernek, hogy Kate végül az enyém lesz! És ez a végletenségig folytatható lenne.
-
#18421 Mindenesetre mindkettő rövidebb jelenetekből áll, mint a jelen. -
#18420 falshbackek a jövőből...:D azta rohattt :D -
#18419 Minden csak viszonyítás kérdése. Ha annyira akarták volna tudatosítani a készítők, akkor egyértelműbbé tették volna, hogy azok FF vagy FB. -
#18418 azok az idióta készítők voltak^^
3-ik évad végén én is azt hittem, hogy megfordult az egész és az O6-ok ideje lesz a sorozat jelene, de erről szó sem volt -
dzsagon #18417 Azok nem flashforwardok voltak, hanem flashbackek a jövőből. Kurvára nem mindegy ám! Nem tudom melyik idóta kezdte ezt terjeszteni anno. -
#18416 hát ezek k.rvajók! (Y) -
#18415 érdekes mindig van valaki aki linkeli a "nagyon jó lost pólókat", de én még 1 jót nem láttam.. fos az összes -
#18414 honnan tudod, hogy nem ugrált? -
#18413 én azt nem értem, claire nem ugrált az időbe? -
MolniGee #18412 Nagyon jó új pólók vannak a polo16.hu-n!
-
#18411 A negyedik rész promójai voltak linkelve? Ha nem, akkor megtenném. SPOILER.:)
Azért most már villantani kellene valamit...;)
-
#18410 Valentin napi képeslap: lost :D
[URL=http://www.ize.hu/click.php?id=14477&url=http%3A%2F%2Fwww.flickr.com%2Fphotos%2Fhellomightydog%2F]Link.^^[/URL] -
#18409 csak jack -
#18408 De, Jack tudja. -
#18407 de tudják...valamikor valaki megmondta nekik....szóval tudják...:D -
#18406 ja igen.
az a christian pedig feltehetoen nemesis lehetett..
egyebkent jack es claire meg nem tudjak egymasrol h testverek ugye? -
#18405 another one...bo ho ho...:D
/nem próblémázok nyugi :D burkolt figyelemfelkeltés..../ -
karajjj #18404 SPOILERes epizód értékelőm
have fun :D -
#18403 -
Blacktom #18402 na, igen:) -
Blacktom #18401 de az csak Rousseau és a srác volt, nem? hát, nemtom már:D
Claire-nél volt egy jelenet, mikor találkozott az "apjával" (-Dad?) ilyesmi, de semmi több -
#18400 Semmi előzmény nem volt, illetve de ha jól emlékszem.:)
Sawyer Milest vezette vissza, Claire velük volt. Este lepihentek. Claire pedig felriadt, Christiant látja, ahogy Aaront tartja, majd a utána ered:
That night, Sawyer's protectiveness backfired when Claire woke during the night and noticed Aaron's absence. Sitting up in a panic, Claire saw her father holding him fondly and whispered, "Dad?". She followed him into the jungle, according to Miles, who finally decided to "respect" Sawyer's warnings. Sawyer instantly went off to find Claire, but found Aaron abandoned at the base of a tree nearby and shouted for Claire desperately but received no response as she was gone. ("Something Nice Back Home")
Szerettem volna Youtube videót találni a jelenetről, sajnos nincs.
-
#18399 Én sem emlékszem konkrét előzményekre.