Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
egy kis "magyarázat" a látottakhoz

spoilerekkel teli írás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

trident
Az 5. évadban kiderült, Ben végig meg volt vezetve, igazi ismeretei nem voltak, nem fért hozzá az igazi titkokhoz, "csak" Jacob listáinak utasításait követte -ezt el is mondja-. A kabinos részben is láthattad, hogy mennyire meg van lepõdve, hogy Locke kapcsolatba kerül valakivel, hiszen Ben csak azért vitte a kunyhóhoz, mert csak villantani akart John-nak, úgy, hogy õ sem tudja, kié a kunyhó.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

passatgt
hát nemtom nekem annyira nemjött be😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes hogy Richard egybõl tudta kirõl van szó amikor Nemesis elárulta magát Ben viszont csak annyit tudott mondani hogy te vagy a szörny... ezek szerint Ben lehet nem tud annyi mindent...valamint Nemesis mondta hogy nagyot csalódtam mindeõtökbe ezt vajon mire érthette?😊
precision
true 😊

Bazinga!

LasDen
nem tudnak mit kezdeni a ténnyel....még feldolgozzák 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azért feltételeztem hogy nem csak én láttam, de senki sem írta. 😛

LasDen
szerintem nehezen lehet nem észrevenni, hogy a sziget biza a vízalatt vót...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sajtburger
s06e02- magyar feliratot valaki tud hozzá?

Klemice
ez most komoly? <#csodalk>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szerintem azokra gondolt akik hozták a koporsót.

Más:

Nem tudom valaki figyelte e, de az elején a víz alatt van a sziget, lehet ez már régebben is volt, de nem tûnt fel.

És vajon mi lesz Richardal, mire kell neki? Remélem nem hal meg, mert õ nagy arc. 😄

balee4
Vagyis évadkezdés. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
"I want to go home." Beszarás de jó évkezdés volt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

precision
nem biztos hogy hülyeség 😊

Bazinga!

Lehet, hogy ez a nemezis, maga Lucifer és hazajutás alatt a mennyországra gondolt. A sziget pedig a börtöne úgy mond 😄 (Na csak viccelek, feldobott ez a rész nagyon)

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.

wesker24
Az csak összefoglaló rész hogy mi történt eddig mi volt az elözö évadokban !
passatgt
ezt a final chaptert is meg kell nézni vagy az nem érdekel senkit?

Az nem derült ki, hogy kire célzott Jacob a 5. évad végén. "They are coming..." Füstös csak egy maga van, gondolom nem rá.

errõl nekem csak az jut eszembe,hogy aminek meg kell történnie az meg is fog
mielõtt charlie is meghalt a szigeten elõtte desmond megpróbálta megmenteni párszor,de nem volt értelme

How much can you take,before you snap?

Grove4
Na jó,ezt a részt még át kell gondolnom párszor.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
köv. rész promo:

bejelentették, hogy az évadzáró május 23-án lesz, tehát vasárnap 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
sok helyen megy a vita, hogy az alternatív idõsík/dimenzió mire utal, összeérnek-e a szálak valahogy, stb. most ezen agyalnak a legtöbbet az emberek

na ez az, amin aztán tényleg felesleges gondolkodni, egyelõre szerintem egyszerûen csak élvezni kell a szitut: hihetetlenül jó párhuzamokat állítanak a két idõvonallal. a legszembetûnõbb talán az, hogy a LA-ben lévõknek mennyire emberi gondokkal kell megküzdeniük, szemben a szigeten lévõkkel

erre ugyebár a vágás segít rá a legjobban: Jack éppen megtudja, hogy elveszették a holttestet, 1 másodperccel késõbb meg azt látjuk, ahogy éppen egy haldokló embert visznek egy bizonyos templomba, hogy valami voodoo-val meggyógyítsák 😄

ja és a zene: fuckin' hilarious! óriási pluszt ad a frusztrált, "azt sem tudom a mi a f*sz van" hangulathoz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

buldozer99
hát ez nagyon burtál volt, legyen már jövõ hét szerda!!!😄

Forca Barca

gibson9
érdekes volt az is, hogy Boone a repülõn mondja Locke-nak, hogy "ugye nem csapná le a lábam?".. Locke meg visszakérdez, hogy "Miért csapnám le?" 😄D és ugye tudjuk, hogy halt meg az elsõ évadban.. A másik meg, hogy Charlie majdnem megfullad a lenyelt herointól és a harmadik évad végén megfullad ugye.. biztos nem véletlenek ezek a szálak

az,hogy füsti haza akar jutni nem feltétlenül jelenti azt,hogy el is akarja hagyni a szigetet
lehet,hogy a templomba akar bejutni valamiért

Ha valkinek még nincs meg, akkor az oldalamról le lehet tölteni az összefoglaló rész meg az elsõ két epizódot is megyar feliratokkal együtt. Ez csak hobbi oldal túl sok tartalomra ne számítsatok, csak idõtöltés. http://premierfilmek.com

Klemice
És mi van akkor, ha a füstnek sikerül kijutnia a szigetrõl és a flash sideways éppen azt mutatja be, amikor LOK najó Locke alakjában a füst kijut a szigetrõl de mindenkit bumm elvarázsolt és resetelte az idõt 😛 természetesen megalapozatlan gondolatok, de valahogy össze lesz fûzve ez a két alternatív világ

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

buldozer99
thx!

Forca Barca

LasDen
a bombát ugye 77-ben robbantották fel....amivel az egyik vonal visszarakta õket az eredeti idõbe...azaz 2007-be....
az új univerzum viszont még 2004-ben van....

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

persze,igen, te is érted hogy gondoltam a locke megöli dolgot 😊

picit pontosítok azon amit elõbb írtam. szóval szerintem az alternatív valóság csak onnantól különbözik a másiktól,mikor felrobbant a bomba.(ergo elõtte jacob találkozhatott akárkivel)
egyébként ez pontosan melyik év is volt?

LasDen
nem locke ölte meg, hanem a nemezise....csak locke alakjában van....pillanatnyilag az igazi locke a parton sütteti hasát....😄
jacob az új univerzumban szerintem él....nemezissel együtt...hogy a többi szigeten élõvel mi lett azt nemtudjuk....de szerintem (mennyiszer írtam már le 😄) az eredeti vonalon jacob halott, minthogy hurleynek mondta is...

most így hirtelen ez elég sok kérdés,de az biztos,hogy jacob él és meglátogatta locke-ot, mivel õ is él 😊
az a furcsa,hogy ugye jacob ismeri a jövõt (szerintem ez nem kérdés), akkor mégis miért élesztette fel locke-ot,ha tudta,hogy a szigetre jön és megöli, szóval ebbõl tuti lesz még valami

LasDen
néhány kérdés junkieról 😄

Widmore, a gyerekek, Miles, Charlotte, Ben? feltehetoleg el, Ellie, Daniel, Richard, stb. nem. Jacob es Nemezis vajon kibirja az atombombat es a sziget elsullyedeset? Locke-ot es Jack-et vajon meglatogatta Jacob? Sawyer-t talan, Kate-t, aki 1977-ben szuletett lehet, hogy nem. Es Ilana-t? Desmond volt-e hajoversenyen? Talalkozott-e Jackel a stadionban?
Akiknek a repulon kellett volna lenniuk, de nem lattuk oket, Walt es Michael, Libby, Ana-Lucia, Eko, stb. csak azert nem voltak, mert a szinesz nem vallalta, vagy torteneti oka is lesz? Varja-e orokbe fogado par Claire-t?

kurva sok dolgot felvetett az új univerzum....szerintem desmond nem volt a gépen....ugye jacknek derengett valami....elméletileg nem jöhetne rá, hogy van a sziget meg mittom én, és hogy ismer mindenkit, mert az nem is történt meg vele 😄 de ha meg rájön mégis akkor azt nemtom 😄

LasDen
beúsztak a szigetre és közben a Venom nyomta a zenét alá....😄

Lehet hogy õk nem a black rockkal hanem a black metal-lal érkeztek a szigetre<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Nem ám komolyan venni
LasDen
szerintem nem....😄 a többség már régóta ott van szerintem....vagy Jacob vagy a japán samurai néhány ember úgy döntött hogy elhoz....és a samurai is szerintem a black rockkal érkezett ide...
és azt honnan tudjuk, hogy J nemezise a rossz fiú??? 😄 lehet hogy õ a megmentõ...😄

precision
hm, érdekes felvetés... mármint a templomos
nagyon elképzelhetõnek tartom azt, hogy a templom "személyzete" mindig az aktuális szigetre került emberekbõl kerül ki... azok, akiket Jacob kiválasztott... és mindig így kapnak utánpótlást, hogy Jacob odaküldi õket. Így került oda pl a stewardess is
Richardnak is õ adott ilyen hosszú életet (mármint Jacob)... egy Istennek ez semmiség 😊
én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a folyamat, hogy embereket hoz Jacob a szigetre, és figyelik õket Nemezissel ismétlõdik bizonyos idõközönként... eddig mindig ugyanaz volt a vége, csak most a gonosz Istenség talált egy "loophole -t", egy kiskaput, amivel megváltoztathatja a történéseket

Bazinga!

WuFraZselic
ez kecinagy volt 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Haladok vele nyugi 😊 Egyébként szerintem ha csak arra kíváncsi hugod hogy mirõl is szól a sorozat, akkor nem biztos hogy jól teszi ha egybõl megnézi az összefoglaló részt, mert rengeteg dolgot lelõ a sztoriból és ha késõbb meg akarja nézni a szériát az elejétõl, akkor nem lesz neki izgalmas 😄
persze,nem az elsõ részekben akarok mindenre választ kapni, csak egy-két régi dologra.
pl mi a fasz is van most a black rockkal,richarddal kapcsolatban valami, jacob milyen lény,a suttogások,és még pár ilyen
erre megtudtuk,hogy a füstszörny kicsoda,ami tk egy nyílt titok volt
egyszerûen nem gyõzöm kivárni az 1 heteket és félek,hogy nem sikerül mindent megválaszolni ebben az évadban és majd a spinoffra hagyják 😞

Hosszupuskán csak a fõoldalon az újdonságokat néztem át, ott meg nem volt,tehát nem is kerestem. Ezer kösz <#worship>

LasDen
szerintem a sztyúúúárdesz csaj azt hogy az elsõ gépen voltak, azt szerintem úgy értette, hogy ami korábban zuhant le a szigetre...mert ugye nem oly rég az ajira gépe is landolt a szigeten....

#18037 - ne az elsõ 2 részben várd a válaszokat 😄

Charlie feltünése után vártam Claire megjelenését, de nem gondoltam, hogy csak 1 mondat lesz belõle 😞

tényleg jó rész volt, de alig kaptunk pár választ arra a rengeteg kérdésre,ami eddig is volt

egyébként persze, hogy mûködött, az alternatív valóságban sikerült nekik

engem most az érdekel hogy kik vannak a templomban? mindig akik a listán vannak mint most is?

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gibson9
hosszupuskasub-on van ez:
Lost s06e01-02 (hdtv-2hd, proper 720p-2hd)

Ha valaki tud angol feliratot hdtv xvid 2hd verzióhoz, ne tartsa magában 😊

Lacee
a duplarész magyar felirata kábé mikorra várható, holnap? Én asszem megnézem amint lemászik, de a szüleimnek kéne azért a felirat is...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Köszi szépen,megpróbálom,oda is feltettem a kérdést,csak nem annyira vágom ezt az egész netes-sávszélességes-utorrentes dolgot.De megpróbálom amit te mondassz.

precision
ja meg van torrent topik is itt az sg -n, ott próbálkozz

Bazinga!