22323
-
#18918 jah... -
#18917 semmi sem utalt rá hogy az altból való lenne, persze arra sem utalt semmi hogy a "normál" idősíkból való lenne
mindenesetre remélem lesz róla alt -os szál, hogy hogyan befolyásolta Widmore életét az, hogy nem zuhant le a gép... javítsatok ki ha tévedek, de őt már azelőtt bannolták (:D) a szigetről, mielőtt a gép lezuhant
szal szerintem a két widmore között árnyalatnyi különbségek lehetnek csak -
#18916 ahha...:D
mondjuk azt nem értem, hogy miért lenne olyan nagy különbség a captain widmore és a mr. widmore?? -
sirdond #18915 én voltam :D
mármint a jack-sawyer kapcsolat
amúgy ez így délután jutott eszembe, de mi van,ha widmore, aki jön, a másik timelineból való, ezzel is elkezdve két szál kapcsolódását
(persze,ha a végén mondjuk capt widmore-t mond a csávó, mr widmore helyett,akkor biztos lennék benne,de még így is elképzelhető) -
#18914 Mindenkinek +1.
Az epizód 4,5*.
Michael Emerson 5*.
Az alt a szigettel párhuzamosan 5* (végre!).
De újra kell néznem.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kissé nyálas képsorok a végén nekem kissé szokatlan volt. Pont a világítótorony után gondolkodtam, hogy az eddig ismertek közül Widmore a logikus választás. Richardon meg majd lehet kattogni.:)
Külön 5* aki mondta, hogy Jack - Sawyer lehet az új "jacob - Nemezis"
Korrekt rész volt, ez az ütem az elvárható, még akkor is, ha mindig többet is várunk. -
#18913 csak egy kifejezés, vagy hívhatjuk netes szlengnek is, annyit jelent, hogy egyetértek -
#18912 még sokan a blaisect-féle magyar feliratra várnak, gondolom. -
#18911 érdekes....úgy néz ki - legalábbis a topik aktivitásából - hogy annyira azért nem mozgatta meg az embereket ez a rész :D -
#18910 +1 = egyetértek (a.k.a. plusz egy szavazat erre, ugyanezt gondolom én is) -
#18909 ezt a féle feliratot kerestem, de nem találtam.. köszönöm! -
#18908 "Lost felirat a szokásos 20-21 óra körül várható." blaisect
amúgy meg van már doreus féle felirat -
#18907 Hol van már a felirat? :( -
Ragnar360 #18906 a +1-et mire érted ?:) - amugy elég semmilyen ez a promó, nemilyen szokott lenni :D majd jön még szerintem -
#18905 geci nagy rész volt....szerencsére az alter vonalat most nem erőltették annyira.....több nem is volt benne....a nikki és paolos utalás...háh :D -
#18904 +1
köv rész promo
-
Lotczi #18903 Te mit nézel? Richard kurvára nem jacobékkal jött a szigetre hogyha a hajóval érkezett. -
#18902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem azért érdekelne, hogy a csajszi mit véd a candidates-eken, mert ugye nemhinném, h nemezis tőle tart, és azért nem ölte meg őket, hanem mert a kisgyerek mondta neki, hogy őket nem ölheti meg, ezek a szabályok. De akkoris csak van valami oka, hogy ottvan... majd kiderül mit tud... :D
Az legalább bebizonyosodott, hogy Ricsárd jákobékkal jött, és ott voltak a láncai is ablekkrokkon. A legnagyobb talány akkoris az, hogy kik ők, és miért jöttek a szigetre, dehát ez még nem most fog kiderülni.
Összességében nagyonjó rész volt, remélem leszmég vagy 10 ilyen :D -
Ragnar360 #18901 na erről van szó kéremszépen
ismét egy kurvajórész volt ez - örültem, hogy igy alakulnak a dolgot, nagyon jó volt nézni !!!! csakugymint a múlthetit (de az azelötti meg kicsit xar volt ugyebár)
ez igazi LOST feelinges rész volt, meg minden :) - kurvajó!!! -
cherubim06 #18900 Köszönöm, azt hittem már semmit örömet nem fogok találni ebben tökélesen elbénázott befejező 3 évadban. -
sirdond #18899 egyetértek
lehetett látni,hogy mennyire más is dr linus,így,hogy nem vitték be a templebe. meg az a rengeteg jelképes dolog,főleg ahogy ben letette a puskát,hogy neki elege van a harcokból,vagy ben és locke a tanáriban,egyszerűen kiváló volt
bár a rész közepén mikor richard csak annyit mondott,hogy "a gift", azt hittem ennyivel lezavarják,na akkor kicsit ideges lettem,aztán persze meghúzták a frankót :D -
#18898 egyszerűen kiváló rész, most lehet jönni azzal, hogy haldoklik a sorozat, de még van 11 részük befejezni -
Blacktom #18897 Alapnak ezt gondoltam, lehet összevágni mindennel, templommal, világítótoronnyal, füsttel, vagy fekete-fehér kövekkel két oldalra
Ha valakinek van ötlete szóljon. Ma már nem tudtam, holnap talán sikerül rászánni fél órát, az alap Lostos órán felül:D -
#18896 EZ KESZ! :D -
#18895 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem gyenge :) ennyi pihent agyú embert aki ilyeneket csinál :) -
#18894 bazmeg....azta hűha :D -
#18893 :D -
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
-
Lotczi #18891 na ne:D:D -
#18890 A Lostnak van zenéje? Eddig nekem fel se tűnt. -
#18889 ijjj -
#18888 Zeneszerző (többek között a Losté is) -
#18887 aha és az ki? :D -
#18886 Michael Giacchino kapott egy Oscart! -
#18885 Tudom, hogy spoiler, tudom lecsesztek érte, de egy új kép a 7. részből:
Jacob kézen fogja Richardot, bevezeti a titkokba, megmutatja neki a Dharma furgont, amiben sör van. -
#18884 nyomass valami jófélét
a számláló az maradjon -
#18883 hát, mutasd meg mit hoztál össze, aztán a többség dönt, de a számláló marad (helye lehet tetszőleges)!
már gondoltam arra, hogy a finálé után kell kicserélni, hisz' nem lesz mire visszaszámolni, de van egy olyan érzésem, hogy az utolsó részig felesleges azon agyalni, mi kerüljön rá -
Blacktom #18882 a bannert nem kellene már lecserélni?:D
holnap összedobjak valamit? vagy vannak erre illetékesek? -
#18881 nyáháá -
#18880 megkapná tőlem is -
#18879 A videó mindig jobb mint a kép..