Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért feltételeztem hogy nem csak én láttam, de senki sem írta. 😛
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szerintem azokra gondolt akik hozták a koporsót.
Más:
Nem tudom valaki figyelte e, de az elején a víz alatt van a sziget, lehet ez már régebben is volt, de nem tûnt fel.
És vajon mi lesz Richardal, mire kell neki? Remélem nem hal meg, mert õ nagy arc. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
Az nem derült ki, hogy kire célzott Jacob a 5. évad végén. "They are coming..." Füstös csak egy maga van, gondolom nem rá.
mielõtt charlie is meghalt a szigeten elõtte desmond megpróbálta megmenteni párszor,de nem volt értelme
How much can you take,before you snap?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
bejelentették, hogy az évadzáró május 23-án lesz, tehát vasárnap 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na ez az, amin aztán tényleg felesleges gondolkodni, egyelõre szerintem egyszerûen csak élvezni kell a szitut: hihetetlenül jó párhuzamokat állítanak a két idõvonallal. a legszembetûnõbb talán az, hogy a LA-ben lévõknek mennyire emberi gondokkal kell megküzdeniük, szemben a szigeten lévõkkel
erre ugyebár a vágás segít rá a legjobban: Jack éppen megtudja, hogy elveszették a holttestet, 1 másodperccel késõbb meg azt látjuk, ahogy éppen egy haldokló embert visznek egy bizonyos templomba, hogy valami voodoo-val meggyógyítsák 😄
ja és a zene: fuckin' hilarious! óriási pluszt ad a frusztrált, "azt sem tudom a mi a f*sz van" hangulathoz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehet,hogy a templomba akar bejutni valamiért
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az új univerzum viszont még 2004-ben van....
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
picit pontosítok azon amit elõbb írtam. szóval szerintem az alternatív valóság csak onnantól különbözik a másiktól,mikor felrobbant a bomba.(ergo elõtte jacob találkozhatott akárkivel)
egyébként ez pontosan melyik év is volt?
jacob az új univerzumban szerintem él....nemezissel együtt...hogy a többi szigeten élõvel mi lett azt nemtudjuk....de szerintem (mennyiszer írtam már le 😄) az eredeti vonalon jacob halott, minthogy hurleynek mondta is...
az a furcsa,hogy ugye jacob ismeri a jövõt (szerintem ez nem kérdés), akkor mégis miért élesztette fel locke-ot,ha tudta,hogy a szigetre jön és megöli, szóval ebbõl tuti lesz még valami
Widmore, a gyerekek, Miles, Charlotte, Ben? feltehetoleg el, Ellie, Daniel, Richard, stb. nem. Jacob es Nemezis vajon kibirja az atombombat es a sziget elsullyedeset? Locke-ot es Jack-et vajon meglatogatta Jacob? Sawyer-t talan, Kate-t, aki 1977-ben szuletett lehet, hogy nem. Es Ilana-t? Desmond volt-e hajoversenyen? Talalkozott-e Jackel a stadionban?
Akiknek a repulon kellett volna lenniuk, de nem lattuk oket, Walt es Michael, Libby, Ana-Lucia, Eko, stb. csak azert nem voltak, mert a szinesz nem vallalta, vagy torteneti oka is lesz? Varja-e orokbe fogado par Claire-t?
kurva sok dolgot felvetett az új univerzum....szerintem desmond nem volt a gépen....ugye jacknek derengett valami....elméletileg nem jöhetne rá, hogy van a sziget meg mittom én, és hogy ismer mindenkit, mert az nem is történt meg vele 😄 de ha meg rájön mégis akkor azt nemtom 😄
Nem ám komolyan venni
és azt honnan tudjuk, hogy J nemezise a rossz fiú??? 😄 lehet hogy õ a megmentõ...😄
nagyon elképzelhetõnek tartom azt, hogy a templom "személyzete" mindig az aktuális szigetre került emberekbõl kerül ki... azok, akiket Jacob kiválasztott... és mindig így kapnak utánpótlást, hogy Jacob odaküldi õket. Így került oda pl a stewardess is
Richardnak is õ adott ilyen hosszú életet (mármint Jacob)... egy Istennek ez semmiség 😊
én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a folyamat, hogy embereket hoz Jacob a szigetre, és figyelik õket Nemezissel ismétlõdik bizonyos idõközönként... eddig mindig ugyanaz volt a vége, csak most a gonosz Istenség talált egy "loophole -t", egy kiskaput, amivel megváltoztathatja a történéseket
Bazinga!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pl mi a fasz is van most a black rockkal,richarddal kapcsolatban valami, jacob milyen lény,a suttogások,és még pár ilyen
erre megtudtuk,hogy a füstszörny kicsoda,ami tk egy nyílt titok volt
egyszerûen nem gyõzöm kivárni az 1 heteket és félek,hogy nem sikerül mindent megválaszolni ebben az évadban és majd a spinoffra hagyják 😞
#18037 - ne az elsõ 2 részben várd a válaszokat 😄
Charlie feltünése után vártam Claire megjelenését, de nem gondoltam, hogy csak 1 mondat lesz belõle 😞
egyébként persze, hogy mûködött, az alternatív valóságban sikerült nekik
engem most az érdekel hogy kik vannak a templomban? mindig akik a listán vannak mint most is?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"