Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jack ezért kérdezte töle hogy ismerjük-e egymást, hát már találkoztak, mikor jack futott a stadionba, desmond azért nem emlékezik rá szerintem mert valszeg az nem desmond! 😄
ui: a koporsó meg valszeg azért nincs meg , mert jack apja él, ha az eredeti történéseket vesszük jack a szigeten csak üres koporsót talált..
Hát kivi leszek hogy 1 évad alatt hogy magyarázzák ki az egészet, holott már megint millio egy kérdés merült fel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezért tud megjelenni Jacob Hugonak. Hugo mondja el a templomos többieknek, hogy Jacob meghalt. Amikor berittyentenek a templomosok szórják a hamut és lövik a rakétát (01:10), akkor Richardék azt skubizzák (01:18).
Spanyolviasz: talán egy kérdést ez megválaszolhat:
Jacob vért bugyborékolva a bombás lostikra utalt, amikor azt mondja: jönnek. Igen, igen, ezt sokan sejtették, de ugye akkor nem voltunk benne biztosak, mentek a találgatások.
Hogy tartalma is legyen a hozzászólásnak, Terry O'Quinn ismét kibaszott nagyot alkotott.😄 Monologizálás Locke-ról zseniális volt, aztán amit fejet vágott, amikor a valódi céljáról beszélt...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mivel ekkor halt meg Jacob is. Vagy pedig Jacob képes utazni az idõben és úgy látogatta meg Hurley-t, de ezt nem tartom valószínûnek.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Emlékezzél vissza, mikor Jacob sült hallal kínálta, és erre az azt válaszolta, hogy már evett. Test nélkül aligha evett volna.
Bár az régebben volt, azóta lehet, hogy történt vele valami.
Marad csak a bomba hatása a spécijális erõtérben. Ez lökte kétfelé a történetet.
Na azt persze meg meglátjuk, valóban így van-e, tényleg több koncepció is szóba jön.
Sayid és Jacob.
Van egy spolieres videó, ami ide is be lett szúrva, akkor a japán templomos vezetõ egy nyíllal kínozni akarja Sayidot -ez az ötletem ellen szól.
01:14. Ha itt elmondaná mit érzett Miles, akkor bizton tudnánk. De kibasztak velünk. Bizonyítani nem tudom, személy szerint én nem zárnom ki a lehetõséget.😊
De miért gondolom? Jacob halála miatt a forrás megváltozott. Eddig gyógyított (is), még ha nagyon akarjuk, akkor köze is lehet a régi othersekhez, talán e miatt nem öregednek. De ez most nem ide tartozik.
Szóval a forrás megváltozott. Ezt látta elõre Jacob is, és a templomosok azt hitték meggyógyul, de valójában vízbe fojtották Sayidot.
Talán Miles Sayid lelkét érezte, ha így van, akkor Sayid halott.
Ha "feltámad", akkor az már nem lehet az iraki.
Jacob meghalt, szerintem olyan létállapotba került mint Nemezise.(*)
Eddig persze, hogy nem használta más testét, hiszen volt sajátja. Most ez megszûnt.
(*)Akár tovább is guríthatjuk a gondolatot.
Nemezis nem véletlen veszítette el a testét. Talán el lett pusztítva és a kunyhóba zárták. Lehet ezért lepõdött, rõkönyödött meg Richard és talán ez az az ellenszenv, amit Nemezis táplál iránta!
Fogalmam sincs, hogy jó nyomon járok-e. Ez az inverz szerintem beleilleszthetõ a Lost-ba....😊
Mint ahogy a "LAX síkon", a reptéri váróban lévõ beszélgetés John és Jack közt: az is ellentétes volt mindannak, amit eddig láttunk.😊
Lehet hogy színtiszta és felesleges kattogás. Nem is akarok rápörögni, csupán nekem ez jutott elsõ blikkre az eszembe.
Kéretik így is kezelni. <#wave>#wave>
A tét viszont komoly. Át kell ezt gondolni...<#wink>#wink><#pias>#pias>
Jacob nem veszi át senkinek a testét, mert eddig se tette.
How much can you take,before you snap?
Amit írtál, továbbgondolásra lehet érdemes, de nem akarok kattogni.
Amíg a felét láttam, még azt is el tudtam volna képzelni, hogy vazzeg, ezek csinálnak egy dupla befejezést: alternatív valóság jön létre, az egyik szálon folytatják a kicsinyes életüket és fut a sziget is, ami gyakran inverze az egésznek.
De, valahogy ezek az inverz, ellentétes történések, a kiszólások, Desmond, Jack nyakán a seb... Hm... Most, hogy befejeztem a dupla epizód megnézését... Azt gondolom, hogy a bomba és Jacob halála az idõt megrázta, kipödört belõle egy szálat. Ezt láttuk, mint alternatív valóság, de ez nem választódott el... Szerintem nemsokára újra egy szál lesz. De nem rágódok a témán.
Szeretném, ha simán átgázolna rajtam úgy a sorozat. 😊
Amúgy ki mennyit tesz rá, hogy Sayid testét fogja Jacob használni?
Ha így lesz, akkor lehet ez történt Nemezissel is korábban... És most fordult a kocka...
Összességében nekem nagyon tetszett az évadnyitó. Óhatatlanul sodródik egy végkifejlet felé.
A lánc meg "Locke"-nál lehet az a por vagy hamu(nemtom mi az) amin nem tud áthaladni a füst szörny.. Richardnál pedig lehet, hogy egy rab volt a Black Rock-on és ezért az õ láncai.
Nemsokára úgyis kiderül gondolom 😊
mi lesz velünk jövõre???????? <#rinya>#rinya>
-> lakatos jóska alias fekete füst alias Amistad
😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Meg pár feliratos srác félrefordította..
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Jo teged a lancaid nelkul latni.
Mi ennyire bonyorult, hogy mar egy oraja ez a tema?
Ez tortent 1 :
A robbanas pillanata elott az egesz tarsasag visszakerult 2007-be.
A robbanat azert meg megtortenik es ezert a gep nem zuhan le.
Tehat amit ma lattunk az ket teljesen fuggetlen idoszal. Az egyikben meg mindig fukka van a masikban meg leszalt a gep.
Viszont ez meg mindig nem magyarrazza meg Desmond jelenletet, vagy Jack furcsa emlekeit.
Tovabba ez meg mindig nem magyarazza el megis hol vannak a tobbiek a geprol?
Ez tortent 2 :
Minden ami a repulon van a jovoben lesz es megint forwardokat latunk. Minden ami 2007-ben van a szigeten meg annak az egesznek az elozmenye.
Ennyi.
Miért?
1; Mert ismerte a jövõt.
2; Mert valójában nem is õ az igazi vezetõ, csak annak van beállítva.
2,5: ráadásul most láttuk, hogy vannak olyan személyek, akiket nem is láttunk (lásd most a templomban, azért vs. a csíkszemû kalóz nem Ben után jött😊 )
A stewardess valószínûleg ki lett választva, ezért rabolták el, de már az X.-ik évadban (amikor a ketreceknél a gyerekekkel volt) már volt utalás, hogy beavatták, befogadták.
Szóval: összességében nem meglepõ, hogy Ben valójában nem beavatott. Ez volt a feladata, amit látott elõre Jacob. Sakkfigura.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
It's good to see you
out of those chains.
én aszondom az elsõ....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
srácok most akkor melyik felirat a rossz mert amit DOREUS-é vagy a BLAISECT féle mert az egyiben azt mondja az "ál Locke" Richardnak: JÓ LÁTNI LÁNCOK NÉLKÜL!(doreus)
A másikban pedig: ÖRÜLÖK HOGY VÉGER A LÁNCAIM NÉLKÜL IS TALÁLKOZUNK!(blaisect)
igazság szerint nem ugyan azt jelenti, mert az elsõben azt lehet értelmezni hogy Richard volt láncra verve, és annó a Fekete Sziklán õ volt a rabszolga!
A másodikban pedig azt értelmezem hogy aZ "ál Locke" volt láncra verve.
szóval szerintem nem mindegy a két jelentés közti külömbség!
SPOILER
Eszem ágában nincs fikázni senkit TÉNYLEG!!! csak kicsit félre viheti az embert
felrobbant a bomba,'it worked' -> alternatív valóság, sziget azóta (vagy utána nem sokkal) víz alatt
szerintem ezen nincs mit
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.