22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #18958
    CSÁRLI
  • Herr Lehrer
    DZSEK
  • trident
    BÚÚN
  • ProGabe #18955
    k-k-k-kombóbréker
  • LasDen #18954
    ÁNÁLÚSZIA
  • trident
    RUSSZÓ
  • zaki
    BEN
  • LasDen #18951
    KÍMI
  • trident
    ALEKSZ?
  • LasDen #18949
    VITMÓR
  • Sephi
    KLER
  • Klemice
    LOK
  • tommygear
  • ProGabe #18945
    ez hogy a fenébe szopta be magát ebbe a sorozatba? itt a mellékszereplők is nagyon jól szoktak teljesíteni, ez a csak pedig egy tipikus antiszínész^^
  • 5c0rp330n
    en neztem, de ennek inkabb nem orulok mint orulok.. kicsit tele lett vele a hocipom a prison break alatt is :)
  • Sephi
    Nos en ugy ertettem, hogy az o valasztasuk volt, hogy elmentek a szigetrol, es nem azert mert kotelezoen el lettek kuldve onnan.

Bar lehet rosszul tudom.
  • polluxware
    ujíííííííí:) Greccsen néni:)
  • Herold
    Nini a kis ügynök csaj.
  • tommygear
    aki nézte a szökést örülhet :D
  • gibson9
    vagy cheat-et..
  • Klemice
    küldjek végigjátszást vagy mentés ?
  • passatgt
    bennel kapcsolatban én már a sivatagos résznél elakadtam:D
  • LasDen #18936
    jah...csak eltűnt :D

szerintem olyan magyarázat lesz, ami nem teljesen lehetség a való életben :D lehet olyan szimpla elsüllyedés lesz mint atlantis :D
  • gibson9
    akkor nem is elsüllyedt, hanem csak simán eltűnt, nem? :D csak maradt egy hullám utána :D
  • precision
    és arra nem gondoltatok még, hogy egyszer már láttuk elsüllyedni a szigetet? igen, az ominózus "we have to move the island" -re gondolok, amikor elforgatták a kereket, és hupsz, lement a víz alá :)
    lehet nem jött fel egyszer, és azért láttuk víz alatt :)

• gibson9
    Az már meg lett beszélve, hogy robbanástól nem szoktak elsüllyedni szigetek.. már csak azért sem, mert nem úszó sziget.. :D de ha még így is lenne, akkor meg nem maradnak épek a házak és játszóterek..
  • musza
    A Sziget valószinű a robbanás miatt süllyedt el, vagy a fúrás miatti katasztrófa amikor belefúrtak az elctromágneses mezőbe. vagy ez vagy az...
    Ben és Faterja(Roger) azért jöhettek el mert Dr. Marvin Chang(Miles apja) Evakuáltatta a szigetet
  • sirdond
    nem győzöm mondani, de kate azért van ott,mert mielőtt bementek a templebe locke megígérte clairnek,hogy visszakapja a gyerekét (de ugye nem kapta vissza és tudjuk miért nem)
  • LasDen #18930
    nemtom....nekem nem volt atomdurvaság, hogy létezett a sziget, hisz az első részben láttuk.....dharma házastul mindenestül....:D az a kérdés, hogy mikor süllyedt el....én úgy gondolom, hogy 1970-80 között történt valami....és szerintem Ben a faterjával azé hagyták ott, mert nem azt kapták amit vártak/ígértek...:D
  • ProGabe #18929
    Ilana és szerintem nem kell megküzdeniük, vagy bármit is csinálniuk, mert az egész életük (főleg persze a szigeten töltött része) egy nagy próba. mire sorra kerül a kiválasztás, eldől, ki is pótolhatja Dzsékobot
  • Zomil
    A csajszi aki meg akarta ölni Ben-t(most nem ugrik be a neve) nem vmi olyasmit mondott, h azért ök a kiválasztottak, mert ök vehetik át Jacob helyét? De csak 1 ember lehet Jacob nem? Most akkor majd meg kell küzdeniük v mi? :D
  • wesker24
    Én amikor a hajós részt láttam akkor egyből a Lost Via Domus cimű játék jutott eszembe hiszen ott is voltunk a hajón onnan kellett dinamitot szerezni az egyik elzárt ajtóhoz ! Na meg a végjáték is a hajón történt !
  • Sephi
    Tehat mit lattunk ebben reszben.

Dr Arzt!! O volt az ipse aki felrobbant amikor buzeralta a dinamitokat, amiket a Black Rock-bolt szedtek ki. Milyen erdekes egybeeses, hogy pont most jelent meg? :D

Locke batoritja Ben-t!

A tukor dolog : Jack belenezett a tukorbe LAX-on majd aztan a Lighthousba is, es fura reakcioja volt. Kate belenezett egy tukorbe es visszament segiteni KLER-nek. Locke a budiba, ott a tukor, es felhivja Jack-et. Sayid tukrozodese is ott van Nadia ajtajanal. Ben belenez a Mikro ajtajaba ahol ott a tukorkepe es a kovetkezo jelenetben az paja megemliti a szigetet. Ehh?

Azt tudjuk, hogy Ben apja utalto ot mert ugye az annya akkor halt meg amikor megszulte. Mindig emlekeztette erre es valahol utalta is erte. De most nem ugy nez ki mintha utalna...

Na most van atom durvasag, mert kiderul, hogy a sziget igenis letezett, es ott volt a DHARMA! Valamiert Ben es az apja elhagytak azt... de miert??

Na amikor Alex megjelent az ajtoba aszt hittem dobok egy hatast... itt is gyenged apai erzelmek fuzik hozza Bent.

Amikor ott oktatja a Alex-et, van egy konyv a East Indian Company-rol. Az a hajo nagyon ugy nez ki mint a Black Rock a szigetrol!

Az is furcsa, hogy lenyegebe majdnem mindegyik ember akit latunk ezen a masik vonalon sokkalta boldogabbak!

Az tuti, hogy akit Jacob megerint az nem halhat meg. Emlekezzunk vissza, hogy a repulo roncsnal senkinek sem lett komoly baja... de akkor mindenki kivalasztott??? Marmint akik a gepen voltak?

Ahogy a dinamit nem robbant fel... ehh :) Valami meg mindig vedi oket.
  • Baaaal
    Az eddigi évad, ha nem az egész sorozat legjobb része....Emerson szokás szerint hozza a szintet, zseniálisan játszik, az alt beli szál hihetetlen jó kis párhuzamokat mutat az eredeti szállal, az meg külön plusz pont hogy kaptunk Alexet (Aki megjegyzem iszonyatosan jól nézett ki) :)
  • trident
  • tommygear
    csajotok

• tommygear
    mistert mond
  • tommygear
    király rész volt :D
    és kiderült LOK-ról hogy jedi (vagy sith?)
  • r4pt0r
    Ha bármilyen gyilkolással vagy rosszal fog járni, akkor nem marad ott, szerintem.
  • Lacee
    most néztem meg, nekem az évadból ez tetszett a legjobban, marha jól össze van rakva!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jack elkezdett "hinni", Ben a jó oldalt választotta, Richard is megmaradt... De vajon Widmore hogy jön a képbe? Nagyon feszesnek ígérkezik a hátralevő néhány rész! Egyre inkább olyan érzésem van a sztorit illetően, mintha a Stephen King-féle Végítéletet (The Stand) néznénk; kíváncsi vagyok, mit hoznak ki majd végkifejletnek.

az előző részben nekem az nem volt világos, hogy mi van Kate-tel? Ő nem önként szállt be a feketeruhás ember csapatába, csak ott ácsorgott, vajon ott is fog maradni?