Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltehetõleg nem a bomba miatt, hiszen nagyrészt sértetlen maradt ezután is.
Kérdéses, hogy felrobbant-e a bomba? Ugye a jelenben, Julie kimentésénél a Swanból már csak romok maradtak azután hogy Desmond a levegõbe küldte. Tehát az megépült, ezt el is mondják. Eszerint nem sikerült a robbantás, hanem ugrottak egy utolsót(mitõl?, miért?, ki?, mi?, hogy? Jacob hozta õket "vissza"? (Jönnek!)) az idõben.
Ellenben az alternatív szál mindezt megcáfolja.
Azt nem tudom ennyi õrültséget hogy agyalhattak ki a sorozatírók 😄
A lezárásba meg bele sem merek gondolni, mert szerintem az agyunk orbitális pályára fog állni 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Amúgy jogos: az, hogy víz alatt láttuk, mást is felvet: abban az idõsíkban, elindult egy olyan eseménylánc, amit nem ismerünk még.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De amúgy lehet tényleg fel sem robbant a bomba.. szal tényleg Jacob halála váltotta ki az idõutazást és a sziget víz alá kerülését. Idõvel kiderül, de már nagyon várom a következõ részt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
American Idol (FOX, 20.00) – 24,70M – 13.4/20 (9.0, #1)
NCIS (CBS, 20.00) – 19,23M – 11.5/17 (4.3, #4)
NCIS: Los Angeles (CBS, 21.00) – 16,42M – 10.0/15 (3.6, #8)
The Good Wife (CBS, 22.00) – 12,80M – 8.4/14 (2.6, #9)
Lost (ABC, 21.00) – 12,44M – 6.9/11 (5.7, #2)
Lost (ABC, 22.00) – 11,72M – 6.5/11 (5.4, #3)
Lost (ABC, 20.00) (összefoglaló) – 9,96M – 5.8/9 (4.1, #5)
The Biggest Loser (NBC, 20.00) – 9,48M – 5.8/9 (3.7, #7)
Kitchen Nightmares (FOX, 21.00) – 8,99M – 5.2/8 (3.8, #6)
The Biggest Loser (NBC, 20.00) (ism.) – 4,73M – 3.0/5 (1.5, #10)
90210 (CW, 20.00) (ism.) – 814e – 0.6/1 (0.3, #11) (18-34: 0.4/1, W18-34: 0.5/1)
Melrose Place (CW, 21.00) (ism.) – 607e – 0.4/1 (0.2, #12) (18-34: 0.2/1, W18-34: 0.3/1)
elsõre nem rossz....fõleg NCIS és Idol mellett....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem minden jel arra utal, hogy bar latszolag megleheteson ellentmond egymasnak a ket parhuzamos tortenes, megis mindketto megtortenik valamilyen modon. tehat nincsenek itt igazabol tovabbra sem alternativ vilagok amik kozul valamelyik kesobb olyan lesz mintha soha meg se tortent volna, hanem ha vannak is alternativ valosagok (ami a gep nem lezuhanasa nelkul most mindenkeppen igy tunik), azok kozott szoros kapcsolat van.
talan valami olyasmi lehet mint a regi desmondos reszeknel: meg lehet valtoztatni kisebb dolgokat a jovobol, alapvetoen viszont nem, es a "sors" viszonylag agressziv modon "kijavitja" ha valami mashogy akar tortenni vagyis eljuttatja oket igyis-ugyis a szigetre, csak par nappal kesobb vagy ilyesmi. de ez persze jo esellyel nem igy lesz, marcsak azert sem mert a tenger feneken van az egesz sziget 😊
es meg nehany aprosag: desmond - nem ertem mi keresnivaloja lenne azon a gepen.
a masik: jack apja eltunese. regebben ugye mentek a talalgatasok es elegge ugy tunt hogy locke testet azert kellett anno visszahozni a szigetre, mert nemesis csak igy tudta felvenni az alakjat. illetve minden bizonnyal jack apja megjelenesei a szigeten is mind nemesis volt. igy feltetelezhetoen az a test eljutott a szigetre, csak nemesis gyorsan ellopta, persze mas kerdes hogyha a sziget viz alatt van es le sem zuhantak, mindez megis hogy tortent.
mindenesetre ez is, a stewardess csaj is, es juliet amit utoljara mondani akart, az is ezt a fura kapcsolatot erositi a ket tortenes kozott, ettol persze sokkal okosabbak nem vagyunk.
most Bucser írásában láttam, hogy egyszer Widmore aztán meg Whitmore....korábban is sokszor láttam ilyesféle módon írva mint a második, pedig ugye az elsõ a helyes...de akkor meg mér??? 😄
szóval akkor te is azt mondtad, amit én, már rájöttem. 😊 jóvan, nehéz ezt átlátni, meg értelmezni. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A Faraday-es dologhoz annyit, hogy szerintem az nem paradoxon, hogy Faraday megszületik -> visszamegy az idoben -> felrobbantja a bombát -> meghal és nem születik meg újra. Ez nem timeloop mert csak egyszer kellett felrobbantania a bombát, utána megváltoztak a dolgok, olyannyira, hogy meg sem született és sziget sincs már. 😊
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Logik gyermekeim, logika.
Ezért alternatív a zuhanás meg nem történése, mert ez egy idõparadoxon-t hozott volna létre hiszen Farraday meghalt és a Faraday-el terhes szõke csaj is a bomba miatt. Ergo Faraday soha nem találhatta volna ki hogy felrobbantja a bombát és kezdõdik az egész elõlrõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az osszefoglaloban egy tonna dolgot nem emlitettek meg amik meg mindig rejtelyek es felek, hogy nem is akarjak megmagyarazni nagyon.
Ezert jo ez a sorozat 😄 Mindig van min agyalni.
ezek olyan hatás fokozó dolgok apróságok😊 Példul ebben az új részben is végre elértek a templomhoz, és amíg nem utalt Hörley a gitártokra, az addig JÓNAK titulált ottlakók simán lelövették volna õket.... mintha úgyse számítana, persze a Sindy megmondta hogy kik õk (talán nem rossz emberek)
de oda se neki, levesbe velük... nem történt meg hálisten😊 -> hatásfokozó elem
ami számomra furcsább! a fekete füst ott gyilkolászik a szigeten amióta csak megy a story.... és eddig csak két manus van akit nem evett meg elsõre -> Lakatos Józsi, meg Mr. Echo
Echo-val még kéne valminek történni
Nem hinném hogy Jacob belebújt volna Sayid-ba... túl idióta fejet vágott ahhoz a feltámadás után
Fekete füst is tök jól elvan Jóska testében... meg hogy õszinték legyünk így egymás között😊 Locke tökéletesen bevállt a gonosz szerepére!
amint újra elkezdtem nézni az elejétõl a sorozatot az 5. évadzárója után, egy csomó kis apró részletre lettem figyelmes Locke-al kapcsolatban. Sokszor viselkedik úgy mintha csak figyelné hogy a többiek hogy cselekednek reagálnak..
egy biztos😊 rettentõen nem sztné hogy véget érjen... brilliáns egy sorozat, nagyon nagyon jó színészi alakításokkal
ja mégvalmi! Widmoore és Ben párharcával mi lesz?
Mi az oka hogy Sun nincs a többiekkel??
DRFlame:
Mondta is Desmond Jacknek a stadionban, hogy "See you in a next life, brádá." 😊 Az alter valóság értelmezhetõ egy következõ életként.
Nekem azért az fura, hogy amikor megtalálták azt a bunkert amiben desmond volt akkor megismerte, a repülõn meg csak "nem ismerjük egymást?".
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
faszák voltak a cameok. Artzt doki, a pilóta az elsõ részbõl (csak a hangja) és még Joghurt is ott volt. 😄
SPOILER: a köv részben megkínozzák Sayid-ot valószínûleg azért, mert tudják nem Jacob élesztette fel 😊
desmond pedig azért van a repülõn,mert a sziget víz alatt van és soha nem is találta meg, és máshogy alakult az élete
How much can you take,before you snap?
Kik jonnek...?
Mivel port szortak, nyilvan Nemesis ellen vedekeznek, tehat akik jonnek azok ellen nem kell?
Baah..
szerintem ez az egész tudnak a másik oldalról dolog baromság 😄 legalábbis a samurai csávó nem tud róla...😄
Na mind1 nem elmélkedem tovább mer lehet hogy hülyeség az egész 😄
Bazinga!
SPOILERVESZÉLY!
Szerintem a halál az "átjáró" a két párhuzamos (?) dimenzió között. A halál közeli élmény pedig már láthatóvá teszi a "valóságot" vagyis a másik dimenziót. Hogy miért mondom mindezt? Szigetes világban Juliet haldoklása közben látja, hogy a másik dimenzióban "minden rendben", ezért mondja, hogy mûködött. A "nem zuhant le a repülõ" dimenzióban Charlie haldoklik, és látja, hogy a másik valóságban meghalt. Ezért orrol Jack -re, hogy miért mentette meg, és azért mondja hogy "Halottnak kéne lennem". Aztán ott van Sayid, haldoklik, majd meghal. Miles ugye tud beszélni a halottakkal, így Sayid biztos elmondta neki, hogy van egy másik világ, és ott mindez nem történt meg. Ezért vág olyan fejet Miles 😊 A víz amibe pedig belerakták Sayidot vmiféle átjáró lehet a két világ közt. Nagyon nem lennék meglepve, ha Sayidba most a "másik énje" került volna bele, a másik világból a vízen keresztül (és ezáltal a "normál" világban meghalt).
De az is lehet, hogy hülyeség amit mondok 😊 Akkor lenne teljesen tuti a dolog Sayiddal kapcsolatban, ha nem azt mondta volna hogy "What happened?" hanem azt hogy "Who are you people? Where am I?". Na már csak pár nap és jön a köv. rész, csak kibírjuk addig 😄
Bazinga!
Bazinga!
Repulon 2004 September van mig a szigeten 2007.
Nem tudom miert vitte el Locke Richardot... De nem hinnem, hogy Sayid testeben lene Nemesis. Inkabb Jacob akkor mar, nem hiaba akarta feleleszteni.
Viszont azt mondja mar el nekem valaki, a kurva eletbe, hogy ha Sayid-ot elviszik feltamasztani, Sawyer mi a faszert nem visszi oda Juliet-et is?
Megint kerdeses, hogy Juliet miert mondja azt Miles-nak, hogy "Mukodott!"....? Ugyertem nyilvan sikeres volt "valami" de most azt mire erti....