Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na srácok, úgy látom már van felirat a 00-hoz, valaki láthatóan elõbb befejezte mint én, index lost fórumában be van linkelve, szedjétek le, és ha szar a minõsége/van rá igény akkor befejezem én is az enyémet.
Precision, amúgy nem Juliette, hanem Juliet 😄
ami az érdekes hogy Walt ott volt a szigeten mikor Lockeot Ben lelõtte és belekerült a Dharmás tömegsírba. Ez azért érdekes mert úgy tûnt hogy nemesis eddig csak halottak alakját vette fel és nem kizárt hogy akkor õ volt Walt😄
Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

polluxware
látom nem csak a sziget süllyed<#wow3>

Bucser
Widmore-az Charles ha már mindenkit keresztnevén szólítunk. Hiszen Penny is Widmore akkor.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szolnokboy1
a withmore elírás a lófaszjóska humánnak köszönhetõ a junkie-ról. az nem volt képes felfogni, hogy hogy kell leírni helyesen.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tommygear
felpofozlak rögvest
Klemice
http://www.youtube.com/watch?v=MVehDbM6NTI&feature=player_embedded

remélem csicskanigger nem éled fel semmilyen dimenzióban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
Nekem inkább KÉT-rõl.. de hát ízlések és pofonok, heterók és buzik..

tommygear
nekem elég egy kép LOK-ról
Klemice
nekem nem kell a harmadik rész, csak a FELIRAT, a mondatokhoz hozzárendelem a megfelelõ szereplõket <#zavart2>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LasDen
akkor ezt meg is beszéltük...na most akkor hol a 3. rész....?? mé nincs még, he??? he...mé....mé....ez így nem fair....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gibson9
én sem értem miért nem lehet rendesen leírni a LOSZT szereplõinek a nevét <#idiota>

tommygear
hát errõl beszélünk 😄
LasDen
amúgy meg nem is olyan nehéz nevek 😄 5 év után meg azé csak lekéne má tudni írni õket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
igen withmore felejthetetlen 😄
LasDen
én vállalom, hogy képes vagyok....tudom, hogy megcsinálom...😄

Klemice
ja, igaz, vithmórt le is hagytam..

precision
Ben, Sayid, Kate, Jack, Sun, Hugo, Desmond, Locke, Charlotte, Sawyer, Juliette, Daniel, Miles ... ha a bannert nézem ezek a nevek, ezek a helyes írásmódok
aztán van még Jacob, Boone, Charlie, Claire, Shannon, Bernard, Rose, Mr. Eko, Penny, Widmore, Richard, Ana Lucia, Libby

így hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van még

vki elkurja a nevet, lehet neki linkelni ezt a hsz -t, nem kell itt szójerezni meg lokkozni... nevetséges 😛

Bazinga!

tommygear
am igen az hogy szinte senki nem képes normálisan leírni a szereplõk neveit
Klemice
ha már elbasszuk a neveket, basszuk el "rendesen"

tommygear
nem tudjátok mi a jó
precision
értem.

Bazinga!

precision
mér miért lenne vicces? 😊 cseppet sem az

Bazinga!

tommygear
mert ez a menõ itt <#alien2>
LasDen
szerintem azé me "vicces".......

precision
áruljátok már miért olyan nagy poén kiejtés szerint leírni a neveket?

Bazinga!

tommygear
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
tommygear
Sayid, Jacob
thx
Klemice
NABAZMEG 😄😄😄😄😄
igen és LOK KLER HÖRLI ANALÚSZIA DZSEK KÉT MISZTEREKÓ CSÁRLI és a többiek

DONGUBA
Said szerintem jakob lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sephi
Nem, amit en keresek az angol. A csavo a sorozat minden percet ellemzi, nagyon jo de mar nem tudom a cimet 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lele
jaja elég látványosan kiemeltek mindent, a speciális kapcsolatokat hogy kate és sawyer bajban találkoznak, locke és jack, még charlie is azt mondja hogy hagynod kellet volna megfulladni, stb...
csak annyira kiemelték azt a vágást a nyakán és nem jutott semmi eszembe

trident
Talán arra, hogy az alternatív valóság nem független, nem tökéletes az "eredeti" száltól. Erre utalhat Desmond megjelenése, Charlie megjegyzése (netán Rose mondatai is).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

LasDen
dunno

lele
megint egy pár újabb kérdés.
nah mind1
Jack nyakán a vágás mire utal?

macselek
<#gonosz1><#nevetes2>

dbz
http://www.sorozatjunkie.hu/tag/lost/

De vigyázz, mert sok spoiler van ott 😄

Sephi
Gyerekek, melyik az az blog oldal, ahol minden lost episodot vegig elemez egy csako?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Azt is el tudom kepzelni, hogy Sayid 2004-es tudata lett elorehozva 2007-be...

Klemice
link
szerintem a két szójer/sawyer találkozni fog és tombolni fognak

gibson9
Elõször én is arra gondoltam, hogy hazudik, de a második újranézésnél már elgondolkodtam, hogy mi van ha mindenki igazat beszél.
Ha feltételezzük, hogy az alternatív 2004ben mindenki igazat mond, akkor Sun nem tud angolul, Locke tényleg elment a vadásztúrára és nem küldték haza az egészségi állapotára hivatkozva, Hugo-t pedig nem üldözi a balszerencse. Charlie-nak pedig van fodrásza <#idiota>

LasDen
szerintem Sun tud ugyanúgy angolul csak nem akart beszélni....

Herold
Amúgy az új 2004-es idõvonal nem csak abban különbözik az eredetitõl, hogy a gép nem zuhan le. Sun pl. nem tud angolul, Hurley-vel nem történnek katasztrófák, mint pl. a meteor-becsapódás az éttermébe (a repülõn mondta, hogy eddig semmi rossz nem történt vele).

Az mindenesetre furcsa számomra, hogy Juliet alig pár méter mélyen volt a Swan romjai alatt, miközben a furat amibe belesett, ennél jóval mélyebb volt.

Ja, mondták is az írók, hogy évadzáró idején elmennek nyaralni valahova, egy jó idõre😄 (Értsd: bujdosás😄) Tuti lesz rá okuk😊

gibson9
lol..<#wow3>

Na ja, nyelvtanilag elsõ valószínûbb, de logikusabb lenne ha Füsti láncairól beszélnénk😄 Pont ez a lényeg a Lostban, fene se tudja mi van😄

Neogan
Ha elcseszik a végét, lincselés lesz 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Herold
Ne károgj már annyit.

gibson9
Szerintem Jacob nem Jack-re és társaira gondolt amikor azt mondta "jönnek".. legalábbis ez így túl egyszerû és "unalmas" lenne, reménykedem, hogy valami sokkal izgalmasabb és gonoszabb dologra gondolt 😄

Egyébként én attól félek, hogy a sorozat végén nem áll az agyam semmilyen pályára, hanem fel kell tennem majd magamnak a kérdést, hogy: "ennyi? és hol vannak a válaszok?"
De ne legyen igazam 😊