22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    Igen, de kerdeses, hogy Whidmore-nak mi a celja akkor most, hogy teljesen megtort a balance.
  • gman906
    Igen, de ne felejtsük el, hogy ő nem Locke, hanem a füstszörny Locke ruhában.
  • Sephi
    Ize, de o meghalt azon az idosavon... de nem lepne meg.

Locke elkezdett beszelni az annyarol nemde? Tudjuk, hogy apuka problemai is voltak. Most vagy Tony-t akarjak Locke ellen hasznalni vagy elhoztak az annyat :D

Viszont azt se felejtsuk el, hogy Whidmore tudtommal Ben es Richard-ot vadassza, es nem tudom ha o akarmit is tud Locke-rol...
  • Sephi
    Ehm, de o meghalt azon az idosavon... de nem lepne meg.

Locke elkezdett beszelni az annyarol nemde? Tudjuk, hogy apuka problemai is voltak. Most vagy Tony-t akarjak Locke ellen hasznalni vagy elhoztak az annyat :D

Viszont azt se felejtsuk el, hogy Whidmore tudtommal Ben es Richard-ot vadassza, es nem tudom ha o akarmit is tud Locke-rol...
  • trident
    Köszönöm. Elsőnek őszintén szólva nem értettem. Aztán arra gondoltam, ez is része lehet annak, hogy fogást találjon rajta, megvezesse a bűntudat vagy szimpátia vagy anyai ösztön révén.

re Sephi: nekem az ugrott be, hogy Antony Cooper van oda bezárva.
  • Sephi
    Ja meg SPILER
  • Sephi
    Na amit megtudtunk.

Sawyer a LeFleur kodnevet hasznalta :DDD (igy hivta magat a szigeten 1977-bem :P)

Miles apaja, Pierre akkor jelenleg egy muzeumban dolgozik Charlottal.

Milen vajon a szigeten szuletett???
    Charlott volt a szigeten? Lehet a beszelegetesben erre utalt. Ha Charlott megjelent akkor Feraday sem lehet messze :)

Tehat Locke apja akkor ebben a szalban is egy kocsog rablo.

MEGINT TUKOR! Sawyer belenezett a tukorbe, betorte, es hirtelen jo fiu lett es elmondta Miles-nak a dolgokat.

KLER az teljesen megorult. Egyszer Kate kezet fogja, aztan meg akarja olni majd ott sir az oleben...

Sawyer meglatogatja a medve ketreceket. Masnak is feltunt, hogy ebben az evadban mar egy csomo helyszint lattunk az elozo evadokbol? Meg azt a rucit is megtalalta a ketrecben, amit Kate Alex-tol kapott :D

Whidmore-ek is olyan vedelmet epitenek ki, amilyen a Dharma falu korul volt...

Mi lehet bezarva a tengeralatjaroba??? Demond? :D

• r4pt0r
    Rossz embernek is lehet jó oldala, és fordítva is igaz.
  • LasDen #19070
    nemtom....én az ilyenekre tökre teszek, hogy most akkor jó lesz vagy nem lesz....:D sawyer terve meg totál visszafele fog elsűlni :D
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    remélem, hogy "csak" manipulatív szónoklat volt Smokey részéről a "crazy motheres" vallomás, és nem kezdik el a készítők az emberi és ezzel együtt a jó oldalát megmutatni... én nem tudnám elfogadni, hogy Smokey jó... ok, nem vagyok naív, tudom hogy itt nem god vs. devil van vagy angyal vs. ördög, nincs tökéletes "ember", de Smokey gonosz és kész :D ne akarjanak már szimpátiát kiváltani az emberekből iránta :D az persze más kérdés, hogy nagy arc, de attól még gonosz :)

Sawyerhez pedig:

eddig sem volt egy nagy taktikus Sawyer, de nemtom ez a húzása hogyan fog bejönni... mármint, hogy egymásnak akarja ugrasztani Smokey -t és Widmore -t... azért Smokey arcán kiült a meglepettség, mikor megtudta, hogy Widmore az :) Pedig Jacob mondta, hogy "Theye're coming" :) Sawyer arca sem volt semmi, mikor mondta Locke, hogy "I am that black smoke thing" :D
  • dzsagon
    faszság az egész, ne agyalj rajta
  • trident
    Jó rész volt, tetszettek a szálak.

Egy dologban szivesen várom a magyarázatot, koncepciót:
    Nemezis - Kate féle beszélgetésnek mi volt az értelme? Mire akart igazából utalni? Kate-t minél jobban Claier-hez kösse érzelmileg, hogy bármit megtegyen érte?
  • Big Bad Ryder
    Jó rész volt, csak
    nagyon keveset haladtunk előre a cselekménnyel, hogy fogják ezt befejezni 8 rész alatt?
  • Klemice
    Ne kiabáljuk el, hogy nem találkoztak jacobbal
  • homeless
    Pont az a lényeg az alter szálba, hogy mindenkinek változott a múltja is(jack gyereket csinált, ben tanár lett, sawyer rendőr, stb...), mert nem találkoztak Jacobbal. Ebből is látszik, hogy Jacob irányította az egész életüket.
  • Micsu
    aki a spoiler taget se képes használni attól mit vársz?
  • Klemice
    Te hülye vagy... Hogy lenne ugyanaz az alterszál múltja? Olyan sorozatot nézel ami meghaladja az értelmi képességeidet...
  • SAFIII
    Az isten úgy verjen meg ahogy bír,de látom már megvert, mert annyi eszed van amennyi látszik!
  • Marci0115
    csak egy sima ember aki választott 2 élet között
  • Csacsi
    Igen választott és rendőr lett. És mi van, ha eredetileg is választott? Jah kifelejtettem Hurleyt (szintén Lottót nyert). Miért ugyanaz az alter szál múltja a gép lezuhanásáig, kivéve Sawyert. Ezt én tényleg nem értem.
  • sirdond
    szerintem add fel
  • LasDen #19057
    de basszus még a részben is elmondta, hogy választott :D amúgy meg illik emlékezni :D
  • Csacsi
    Örülök, hogy neketek ilyen egyértelmű az alter szál. Igaz, hogy eddig minden szereplőnél semmit nem változott a múltja a lezuhanásig, csak ugyebár a jövője (mert nem zuhantak le). Nekem vágnom kellett volna, hogy pont sawyernél változott. Kate (Ugyanazokat csinálta a lezuhanás előtt) Jack (szintén) Sayid (Szintén) Claire (Szintén).Locke (szintén). Ezek szerint ez csak Sawyernél változott. :)

Értelmes nagyon :)
  • Marci0115
  • ProGabe #19054
  • LasDen #19053
    O_o nem....alter vonalon mikor Sawyer választás elé került, hogy rabló vagy rendőr legyen, akkor a rendőrt választotta.....míg a másokan klasszik átbaszó :D
  • Micsu
    istenem
  • Csacsi
    Most csak én vágom rosszul, de akkor ezek szerint Sawyer rendőr volt? És eddog végig hazudott?És ha Miles volt a társa, hogy hogy nem ismertek eddig egymásra?
  • MolniGee
    Szenzációs áron juthatsz LOST és egyéb sorozatos, filmes pólókhoz a http://www.polo16.hu webshopjában!
    Márciusban:
    2DB PÓLÓ VÁSÁRLÁSA ESETÉN 500FT KEDVEZMÉNY
    3DB PÓLÓ VÁSÁRLÁSA ESETÉN 1000FT KEDVEZMÉNY
  • Klemice
    6 percnyi flesbek biztos lesz benne, mármint régi részekről összevágva
  • Ragnar360
    "A jövőheti Richard Alpert-centrikus rész 6 perccel hosszabb lesz a szokásosnál."

yeeaaaa :P
  • buldozer99
    fent van az oldalon a felirat, keressetek rá újból, most néztem meg vele...
  • Marci0115
    semmi baj nemvolt a felirattal ,azzal néztem énis
  • ProGabe #19045
    jó lassú rész volt. az ALT-vonal megint nagyon tetszett benne

a következő epizód meghatározó lehet, nagyon várom!
  • kill3r21
    már leis van tiltva, gondolom webforditós volt :(
  • DONGUBA
    thx
  • kovi04
    magyar felirat
  • LasDen #19041
    jóféle rész volt azér ez is :D
    a következő rész meg huhúúú.... :D remélem minden kiderül Richardról :D
  • Zomil
    gondolom este 8-9, mint eddig mindig :)
  • DONGUBA