Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lost.S01.DVDRip.XviD-WAT
Lost.S02.DVDRip.XviD-FoV-TOPAZ
Lost.S03.DVDRip.XviD-SAiNTS
Lost.S04.RETAIL.DVDRip.XviD-REWARD
Lost.S05.DVDRip.XviD-TOPAZ
itt meg a feliratok:
Felirat S01
Felirat S02
Felirat S03
Felirat S04
Felirat S05
How much can you take,before you snap?
ideje lenne csekkolni a lost-premiert. elsõre a 6x00-t még végignéztem,de a 6x01 elsõ 20 perce alatt vagy háromszor bealudtam.istenkáromlás?
OMG 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem egy olyan pakk kéne amihez vagy könnyen lehet feliratot szerezni vagy már eleve benne van... én is angolul szeretném újranézni, eddig is angolul néztem az 1. évad kivételével, mivel azt még anno a tv -ben néztem
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az ha rákeres tpb-n fent van mind az 5évad gyári DVD-rip formátumban (legjobb minõség vs helyigény), kb. 37gb és jól tölthetõ! seed-el nincs gond
csak tipp...
A 00-ás rész nagyon leegyszerûsítette, érthetõvé tette a dolgokat. Tényleg ennyire kevés lenne az, amit igazán még most sem értünk?
Vicces, hogy egyszerre megy a két alternatív befejezés😄DD
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
2. ez nyilvan egy paradoxon lenne. a valosagban persze maga az idoutazas is paradoxon (legalabbis visszafele utazni az idoben, az mindenkeppen megserti a kauzalitast), de ettol eltekintve a lost-ban eddig direkt minden ugy tortent, hogy az idoutazas tenyetol eltekintve ne legyen paradoxon (sok mas idiota debil sorozattal szemben, mint pl a heroes, ahol huszadjara valtoztatjak meg a jovot (lol? ez alapbol ellentmondas) meg jonnek letre parhuzamos univerzumok, ott kb minden ellentmond mar mindennek, egy ideje nem is nezem).
persze mas kerdes hogy ugy tunik hogy a mostani elso resz utan a lost-ban sem teljesen ugy mukodik a dolog, ahogy eddig lattuk, de itt meg sokfele magyarazat lehet mindenre, szoval meg nem tudok sok okosat mondani erre az alternativ 2004-re..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mert van egy olyan érzésem, hogy a nagy finálé után mindenki azon fogja magát észrevenni, hogy újra kell néznie az egészet 😄
Bazinga!
Szóval lehet, hogy a többiek nem ugráltak sehova, semmikor.
A templomos többiek meg egy kivételével nem találkoztak a bombás lostikkal, a reakcióból az jön le, hogy nem is nagyon érdekli õket a sorsuk.
2: többféle koncepció lehet, eddig paradox nem történt. De ez egy sorozat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nos akkor durva paradoxon lépne fel 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jobb esetben csak a mi galaxisunk<#idiota>#idiota>
1. Ugye amikor Ben elfordította a kereket, akkor a szigeten lévõ Oceanic-esek elkezdtek pattogni az idõben, és csak a "bombarobbanás" után kerültek vissza 2007-be. Ugye ezután kb. 1 órával mentek el a templomba, de a többi Oceanic-es (Stewardes, gyerekek, stb...) nem tûnt olyan meglepettnek, mintha csak 1 órája kerültek volna vissza! Mondjuk az a templom elég régóta ott lehet, szal ha õk is tényleg ugráltak akkor csak annyit vehettek észre, hogy a többi templomos ádersz eltûnik 😊
2. A nagyfater effekt: Ha visszamegyek az idõben és megölöm a nagyfaterom akkor egyik pillanatról a másikra megszûnök? Mert azt tanultam anno a suliban, hogy az anyag nem vész el csak átalakul... Ezért nem létezik szerintem idõutazás!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
dehogy mé pont csak az enyémet látjátok 😄 alattam rosszul írták az nem baj 😄
(de lehet, hogy tévedek és Klemicének van igaza, vagy szimplán csak az történik, hogy eddig Sayid tett ilyet emberekkel s most fordul a kocka (fekete-fehér)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kicsi off:
Én komolyan mondtam. Teljesen. Ha valamit így elkúrok, akkor tényleg szóljatok rám légy szíves, nem fogok besérülni! <#eljen>#eljen>
Ha elrontom az hiba, ha elgépelem az más, de az méshogy nlz ki4😊
On.
Ha nem bánjátok még egy trailert beszúrok, ami lehet spoiler, tessék úgy kezelni.😊
Összerakni nem tudnám a képet, de van egy új helyszín, és van egy rövid rész, amiben visszafelé pörög a felvétel (pl. a repülõ kettészakadása).
És egy szintén érdekes kép:
kép.😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[/b]re LasDen[/b]: hasonló a hatsereghez. (Sajnos tényleg vannak ilyenek, de szerintem te is tudod)
trident szorri
De mi történt Sayiddal?😊
Amit meg én böszméztem el, azt meg kell is. A takony faszkalapok írhatnak meiket, vokot, meg fizzetést, vécséget, mi esetleg elgépelhetjük. 😊
Amúgy valaki nyugodtan bedobhatna egy új, kibeszélni való koncepciót, mert érzem, hogy egyre erõsebben kell offolnom...😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elnézést: hallott.

neki véletlenül nem egyiptomi keresztje volt ami Jacobnak is?
Remélem kiderült, hogy a templomban, Sayid mellett mit halott Miles.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"