22323
-
#19118 CSÁRLI -
#19117 Na, az ovisok kiszabadultak. -
#19116 KÉT
szétbasznám -
#19115 SZÓJÖR -
#19114 LOK -
#19113 lok valaki? -
#19112 Évadnyitó -
#19111 "Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. --> kate nem az apját ölte meg, hanem véletlenül egy alkalmazottját"
Ezt honnan? :D Erröl lemaradtam :D -
#19110 nekem ebből az jön le, hogy meghalt :D amúgy meg ez a mindent kétségbe vonok dolog nem tetszik :D vajon hurley frigójába az alter szálon van tonhalas szendvics??? nincs? akkor ez azt jelenti, hogy le fog fogyni....
-
#19109 hát megnyugtatja... nem halt meg szerintem.. -
#19108 De mi van ha az alternatív szálon KÉTnek három mellbimbója van?.. -
#19107 há de elég egyértelmű volt, hogy meghalt szerintem :D -
#19106 Pontosan a saját anyjáról beszél mivel állítása szerint ő is ember volt egyszer. -
#19105 ugyanúgy együtt vannak.....de akár visszalehet nézni szerintem az első részt hogy van-e rajtuk gyűrű...de szerintem házasok :D -
#19104 Ha te tegyük fel bebaszol és elájulsz, aztán valaki a válladra teszi a kezét, ezért te felébredsz akkor felélesztett?... -
#19103 Érdekes, hogy Jack ugyanúgy orvos, és az apja után ment Sydneybe. (igaz, hogy régen nem volt szó a gyerekről, de attól még lehetett régebben is gyereke, mármint az eredeti szálon). --> gyereke van, más a szál
Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. --> kate nem az apját ölte meg, hanem véletlenül egy alkalmazottját
Hurley ugyanúgy megnyerte a lottót. --> igen, csak nem balszerencsés
Jinék szintén házasok. --> honnan veszed?
-
#19102 Hat igazabol ebben a sorozatban mar semmi se biztos. -
#19101 őőő...nem..:D de szerintem így van :D -
#19100 Varja egy picit. Lehet hulyeseg amit mondok, igy hirtelen nem ugrik be, de lehet azt tudni biztosan, hogy Locke ebben a idosavban is azert benult le, mert kilokte az apja? -
#19099 utálatos szar -
homeless #19098 A faszom kivan már a navikkal! -
#19097 Locke Na'vi!
Hugo Na'vi!
Sayid Na'vi!
-
#19096 Jah, mindenkinek más azélete kisebb-nagyobb mértékban...
Saiid-nál meg nem halt meg Nadia pl.
-
#19095 +Locke-nak van felesége, ami az eredeti vonalon nem volt :) -
#19094 szerintem Nemezis a saját annyáról beszél, nem pedig Lockeról, attól, hogy Locke testében van, ebből arra lehet következtetni, hogy Nemezis is úgy kerülhetett ide a szigetre, ő is "megfertőződött", mint Claire, és úgy lett gonosz. És most ugyanez történhet Aaronnal is, aki Nemezis utóda lehet. Szerintem.
-
#19093 de nem biztos hogy jacob mentes...hisz locke ugye tolószékben van miután fater kilökte az ablakon és eredetileg meghalt, de jacob felélesztette....szal :D -
#19092 A musical look inside of the characters of LOST.
zseniális összeállítás egy kis zenével, egyelőre csak Benrről, 1:42-ben. ezt úgy ahogy van le is vetíthetik majd az Emmy-n, amikor újra megkapja a szerepért a szobrocskát ;)
hint: adblockot és társait nem szereti -
r4pt0r #19091 Nem figyelsz a részletekre itt is megnyerte ugyan Hurley a nyereményt, csakhogy itt szerencsés, és emlékezz régen meg mindig szerencsétlen volt.
Szóval nem ugyanaz. :D -
#19090 Nem tudom. Locke-nak problemai voltak az apajaval, most meg az annyarol beszel. Franc sem erti mit akart ezzel mondani.
Az az erzesem, hogy amikor a bomba felrobbant 1977-ben akkor lett mindenki visszateleportalva az akkori eletehez. Akkor meg gyerekek voltak, es onnantol kezdve lett olyan az eletuk.
Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi idosavban Jacob nem szolt bele az eletukben. Tehat amit most latunk az Jacob mentes eletet jelent nekik.
Csak ez meg mindig nem magyarazza miert van nekik deja-vu... es miert talakozik mindenki mindenkivel valahol vagy valamikor. Az eletuk ossze van kotve, az ok... de akkor is. -
#19089 Azért is tettem a szmájlit, mert vicceltem. De nagy wtf lenne.:D
Engem az zavart meg, hogy:
a; Locke emlékei alapján mondta?, de vonatkozik ez Nemezisre is? (akár átvitt értelemben)
b; ami értelmesebb: ezzel a történettel, monológgal akarja rávenni Kate-t Claire-hez való kötődéshez, bűntudatot ébreszteni, hogy irányíthassa...:) -
#19088 nézd meg az első 2 évadban Sawyer flashbackjét és akkor megérted, hogy Sawyer mért nem rendőr....ezt fogd fel :D
90%-ban ugyanaz minden, de az életük máshogy alakult....Sawyer azért nem ismerte fel Milest mert azon a vonalon egyikük sem lett rendőt, hanem az egyik átbassza az embereket, míg a másik a halottakkal beszélget pénzé.... -
#19087 Akkot azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Locke miért van tolószékben az Alter szálon? Elvégre akkor került tolószékbe, amikor kizuhant az ablakon, és Jacob felélesztette. Érdekes, hogy Claire ugyanúgy örökbe akarja adni a gyereket. Érdekes, hogy Jack ugyanúgy orvos, és az apja után ment Sydneybe. (igaz, hogy régen nem volt szó a gyerekről, de attól még lehetett régebben is gyereke, mármint az eredeti szálon). Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. Hurley ugyanúgy megnyerte a lottót. Jinék szintén házasok. Sayid ugyanúgy vallatótiszt volt. Szóval miért nem élhet az én elméletem. Ezt magyarázza már meg valaki. Nincsen semmi bizonyíték arra, hogy az alter szál múltja más lenne, mint a régi múlt. Vagy ha van, akkor valaki írja le. Ne pedig hülyézzen le össze vissza, mint aki mindenre tudja a választ. -
#19086 dezsa vú -
#19085 :D -
#19084 Ma élő beszélgetésem volt, amiben azt a kérdést szegezték nekem, hogy sawyer meg miles miért nem ismerték fel egymást a szigeten mert a múlt nem változott csak nem zuhant le a repülő... (Y) -
#19083 LOK -
#19082 Nincs ekezet a billentyuzetemen, es sajnos ha lenne is sem tudnam rendesen hasznalni. -
r4pt0r #19081 Nincs kedvem, csak nagyon rossz olvasni amiket írsz. Arra céloztam ha van ékezet a billeden akkor használd is. -
#19080 Ez most hogy jon ide? Ha kotekedni van kedved, akkor javaslok mas topikot, itt LOST sorozatrol van szo.
Koszi. -
r4pt0r #19079 Remélem csak azért nem használsz ékezetet mert angol billed van.