Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én angollal néztem az xvidest, de ahhoz jó volt a felirat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
vki jobban hozzáértõ nekem egyszer azt mondta hogy a framerate miatt van ez... nemtom milyen framerate -re gondolt 😊
én is inkább megnéztem felirat nélkül a 720p -t, mert az xvid -es srt -t tényleg mondatonként kellett kb idõzítgetni

Bazinga!

Marci0115
nekem semmi baj nincs a felirattal , simán megtudtam nézni, valahol olvastam hogy ez az idözités nemjo a 720phez

gibson9
nem értem én ezt a feliratot.. tudom, hogy ez nem a 720p verzióhoz készült, de sok sorozatnál használom az elsõ feliratot ami kijön és azokat csak 4-5 helyen (a vágásoknál) át kell idõzíteni és már nézhetem is széles vigyorral.. de ezt a feliratot kb mondatonként át kéne idõzítenem, mert folyamatosan csúszik vágástól függetlenül.. egyszerûen fel nem fogom, hogy egyáltalán, hogy lehet ez jó a xvid verzióhoz is.

LasDen
i dont get it...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Marci0115
felirat

itt

precision
gyáháhá 😄

Bazinga!

LasDen
szerintem itt nem vót 😄 de nagyon kemény 😄

Szolnokboy1
vótmá? 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LasDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a junkien írták és lehet is benne, hogy lehet ugyanaz van Sayiddal mint anno a franciákkal volt...bár az ködös, hogy mi történt velük...meg szerintem oda a füst nem tudta volna õket levinni hisz a templomba nem mehet be...plusz akkor a franciák monták volna, hogy találkoztak valakikkel...vagy akkor még nem voltak ott...😄

precision
elmélet, az új részt látva, tudom már unalmas 😄😄😄

Nemezis gyártja magának a kis "spawn" -okat, a fertõzés amirõl a japó beszélt, az tényleg "fertõzés" ami átveszi az uralmat a delikvens felett, még ha nem is irányíthatóvá teszi õket Nemezis által, de gonosszá válnak az biztos. Nemezis új jelmondata, hogy "Come to the Dark Side, 'cause we have cookies..." 😄😄😄😄

nekem is tetszett a rész, persze nem várhatjuk el ugyanazt a pörgést mint a nyitó epizódtól, de ez nem is baj

Bazinga!

Na ezt még gyakorolnom kell...
http://www.youtube.com/watch?v=TjPDlAroblI
Pedig annyira reménykedtem, hogy elrontják a hatodik évadot és így azt nem kell megvennem, de jövõre ismét fizethetek 7500 Ft-ot a befejezõ részekért. 😊))))))))))))

Gratula a készítõknek!

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Lost reklám<#taps>
LasDen
Claire megjelenésére a végén számítottam, de így is csak néztem..😄 mondjuk azt hittem, hogy Katenél bukkan fel....de úgy tûnik mintha nem igazán emlékezne Jinre....lesz mit mesélnie....😄

precision
na jó addig megnézem a House -t... hátha addigra lesz angol felirat a 720phez

Bazinga!

LasDen
szerintem meg jó volt....nem tudhatunk meg mindig annyit, mint az elsõ részben 😄 végre claire is szerepelt...a végére csak egy 'bazd meg a k*rva anyád' jutott 😄

Ethan feltünése érdekes volt 😄
Sayid meg úgy tûnik nem Jacob 😄 sõt talán nem is cerberus....bár õ lehet, mer elég ködösen magyaráztak, mint mindig....szerintem sayid az sayid, csak benne van ez a sötétség, ami kinyírja 😄
és nagyon úgy néz ki, hogy egyszer összefog érni a 2 univerzum....vagy legalábbis az újban lévõk tudomást fognak szerezni a másikról....

precision
kéne egy angol felirat a 720phez de sehol nem lelek 😞
a sima xvides nemjó, percenként kell az mpc -ben subresyncelnem, hogy jó legyen, így abbahagytam

Bazinga!

Klemice
hát nem volt valami nagy rész 😞

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
jólvanmá tomigír, nyugodjál meg 😛

Bazinga!

tommygear
mikor lesz már felirat?
úgyhallottam új fordító van vmi LOK
Sory félrenéztem😄
LasDen
nincs vele semmi 😄

holnap mán új rész bázé 😄

Hoho mi van az órával?
Grove4
😄😄 mi férfiak😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

precision
😄😄😄

Bazinga!

Klemice
kurvanagy
felirat mikor lesz hozzá? <#idiota>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nud
trident
Meg is van az utolsó füstös(?) festmény is, de most ez van a vágólapon. Ezt viszont nem biztos, hogy megfejtem...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Klemice
ricsárd meg hozzá látogatóba és éppen a füstrõl rajzolt, dunno

trident
Nagyon szépen köszönöm!<#eljen><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

precision
Hu nem rémlik már, de hogy a csudába is rajzolt már az 5 éves Locke a füstrõl?

Bazinga!

Klemice
http://lostpedia.wikia.com/wiki/File:LockeDrawingSmokey.jpg

precision
sztem ebbõl is látszik, hogy ki a gonosz
egyértelmû hogy Jákob a jó és Smokey a rossz... az ábrázolás módjából is látszik... Jacob mint istenség nyugodt és "jóságos" míg a Füstnek ördögi pofája van 😊

olyasmik õk mint pl Isten vs. Lucifer

Bazinga!

Klemice
http://images2.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/f/f9/MonsterImage.jpg

trident
Segítenétek? A darkufon keresgéltem, de nem lelem, azt a képet, amikor Ben a templom alatt van, egy fali vésetet néz, amin a füst van (ez után támadja meg Alex).
Illetve örülnék, ha újra megnézhetném a gyermek John rajzát, amit Richard megnéz (szintén füst téma) meg Desmond festményét a hattyú falán (szintén füst).
A lostpedián is keresgéltem.😊

polluxware
szszerint a feliratok nem zargatnak egyáltalán, viszont a képminõsége jobb mint azoknak amiket annó vadászgattam össze isohunt még frissében..

egyként érdemes megnézni újra a 2. évad végefelé a részeket.. amikor Mr. Echo-t Yemi (fekete füst) terelgeti -> álmok is sztem a füst mûve

valmint ahogy Locke-t terelgeti a végzete felé

ha megnézed csak a második évad különbözik

egyébként valószínûleg jó ahhoz is a felirat, csak minõségbeli különbségek lehetnek

How much can you take,before you snap?

polluxware
én erre gondoltam...

*** BETTER QUALITY THAN HDTV RIPS, NO PAUSES GLITCHES OR LOGOS. ***

LOST Season 1-5 DVDRIP

Season1 | Ripped by wat
Season2 | Ripped by ung
Season3 | Ripped by SAiNTS
Season4 | Ripped by REWARD
Season5 | Ripped by TOPAZ

Video / Audio in XVID / MP3 respectively.

Size 350MB / 700MB per episode.

I take no credit for ripping these. I downloaded them separately, put them together into a torrent and uploaded it. ... Previous torrents include Lost 1-3 dvdrip and Lost 1-4 dvdrip

mivel gyári lemezek rippjei így a feliratnak passzolni kéne

grebber
Engem az érdekel leginkább mi a tököm volt ez a sziget és kik hozták létre mert valaki létrehozta.
Meg ugye most mi az hogy két helyen/talán idõsíkban vannak 2 helyen egyszerre.

Next PC upgrade: 2022

LasDen
én igazából semmit nem várok ettõl az évadtól...😄 ha nem magyarázzák meg ezt vagy azt, akkor sem fogok harakirit elkövetni....😄 élvezem és kész 😄

trident
😊

Szerintem annyi kérdés van, hogy még egy évad is kevés lenne mindenre, de egy jó befejezéssel és néhány titokról lerántott lepellel elégedettek lehetünk. Igazából a két nagy kérdés a lostik sorsa (mi lesz velük), és Jacob - Nemezis (kik õk?).😊

grebber
Hm milyen naiv voltam hogy azt hittem mivel utolsó évad szépen elmagyarázzák a dolgokat.Erre itt ez elsõ két rész és máris újabb WTF 😞

Next PC upgrade: 2022

precision
ezesetben szavazásra bocsátanám winnie digitális máglyán történõ elégetését 😄😄

#18284: thx, majd ha oda kerül a sor, megnézem

Bazinga!

LasDen
õ szokta írni...😄 legalábbis a namenél winnie van 😄

hopp,azt nem is figyeltem
de lehet jó hozzá a hdtv sub is, meg kell nézni
vagy,ha nem akkor is csak idõzíteni kell a hdtv subokat

How much can you take,before you snap?

precision
apró szépséghiba hogy az 5. évad feliratlinkje angol 😊

Bazinga!

precision
big thx!!!

Bazinga!

precision
winnie ezt te írtad? 😄