Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
én nemtom abban mi a spoiler ha leírja vki hogy neki nem tetszett az adott rész

na mind1 😊

Bazinga!

tommygear
<#eljen>
Bucser
Azt Hugo haluzta (szerintem az egyik legjobb arc volt😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem errõl van szó de használhatna spoilert aztán abba írja le a véleményét
precision
ok
én meg azt mondom, hogy a következõ epizód sem lesz jobb mint a mostani

már látom ahogy sírva ültök majd le megnézni <#idiota>

Bazinga!

trident
Ez egy nagyon jó gondolat, ami megágyazna egy emberfeletti sakk (backgammon) partinak.😄

Összességében én még nem tudnám a lost rendszerébe építeni.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Szerintem meg igaza van...
Akkor Hurley bolond barátjának az alakját hogy vette fel a füst? Vagy azt csak behaluzta Hurley?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

LasDen
asszem a rejtett térképen volt említve a cerberus rendszer meg az ajtóra volt írva, amin Ben ment elõhívni Keamy miatt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gibson9
én nem szeretem a tojáslevest.. 😄DD

Bucser:
Alex el lett temetve.. mondta is Ben Locke-nak a 4. évadban, amikor megölték Alexet, hogy menjenek elõre, mert õ még eltemeti a lányát..

Szolnokboy1
ez a cerberus név mégis honnan jött?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

polluxware
Érdekes hogy végre elõkerült az "infection" téma is.. Roussoe még az elsõ évadban elnyeffenti Sayid-nak hogy õk hozták a szigetre a betegséget.

fura hogy az eredeti dharmásoknak meg volt gyógyszere, pontosan soha nem derült ki hogy mi ellen is kell az nekik (Desmond)

LasDen
szerintem a cerberus bárkinek az alakját feltudja venni....legyen élõ v halott...és szerintem Alex el lett temetve csak nem mutatták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
Egy kis elméletgyártás.

Szerintem aki meghal a szigeten és nem kerül eltemetésre azt feléleszti a füst, hogy felhasználja saját céljaira, vagy képes felvenni az alakját.

Lsd Eko testvére (nem került eltemetésre soha), Az õrült francia lánya, (ugye Bent az õ alakjában fenyegette meg Nemezis), Locke.

Ráadásul Richard amikor egyezkedik a Dharma-sokkal kiköti, hogy muszáj eltemetni a halottaikat (hisz a Halott otherek mindig eltûnnek a szigetrõl soha nincs nyomuk) így szólt az egyesség.

Mintha Nemezis és Jacob is embereket gyûjtene egy háborúhoz. Csak Nemezis a halottakat míg Jacob a túlélõket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

precision
egyrészt ne gyere be amíg nem láttad a részt, mert spoilerbe futhatsz (nem mindenki használ makrót sajnos)
másrészt ne õ döntse már el helyetted, hogy melyik részt milyennek találsz 😊 õ azt mondta rossz, huha, vki a neten azt mondta hogy a tojásleves nem jó, úgyhogy mostmár én se szeretem, vagy úgy ülök le tojáslevest enni, hogy ez _KÖZTUDOTT_ hogy szar 😊

remélem érzed, hogy hülyeség ilyenen fennakadni

Bazinga!

H4V0K
ilyeneket se írkálj már be bazdmeg, még idegesítõbb ha leírnád az egész rész tartalmár spoiler nélkül...
neked nem jött be oké, nem kell leírni, hogy más utána úgy üljön le megnézni hogy nem lesz jó

Nem nagyon szoktam figyelni hogyan írom az idegen neveket, aki akarja megérti, aki nem akarja az meg ...... nem érdekel. 😛

polluxware
Van egy olyan érzésem hogy eléggé dúrva befejezése lesz a szereplõket tekintve.. Kate, SavWyer ugye most Claire-t akarja megmenteni visszavinni, az otherzek szerint meg õ gonosz.. megint össze lesz ugrasztva a banda aminek nem happy end lehet a vége.

másrészrõl fura hogy az összes látomás, álom mintha a fekete füst mûve lett volna.

ideje lenne azt össze írni hogy ki melyik oldalhoz tartozhat..

precision
ebben a topikban tényleg sport a nevek elrontása 😄
Jach 😄😄 jóhogynem már Jacht, onnan már csak egy köpés a Titanic mint oceánjáró 😛

amúgy tudja, ja

Bazinga!

LasDen
jaaa télleg 😄 ó bazz...hülye vagyok....😄

Hmm lehet még 1x meg kéne néznem az egészet egyben. 😄

gibson9
akkor tudta meg, amikor hazajutottak a szigetrõl.. a 4. évadban

gibson9
úgy látszik neked már a legfrissebb rész is kiesett 😄D

Már rég láttam és nem emlékszem, de Jach tudja hogy van e húga?

precision
a japó mondta Jack -nek hogy ugyanezt történt a húgoddal is
õ pedig Claire, mint tudjuk

Bazinga!

MikX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak feltevés, de hogy mutatják az alternatív valóságot az az ötletem támadt, h mivan akkor, ha azért ragaszkodnak mindenkihez, h életben kell maradnia, mert ugyanúgy kell mindennek történnie, mint ahogyan elvileg lett volna, ha a gép nem zuhan le, és ha nem úgy lesz, akkor valami nagy gebasz történik.
Mindenesetre nem volt ez annyira rossz rész, vagyis számítani lehetett rá, h nem abból fog állni az évad, hogy az elején elmondanak mindent, tisztázódik az egész sztori, és a végén lesznek töltelék részek.
Bár azért remélem, h nemis lesz olyan, mint a Heroes-ban, hogy volt18 töltelék rész, és a 19.-ben meg kapkodva efejezték az évadot minden csattanó nélkül.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
azt mikor mondták, hogy Clairet megszállta a gonosz....és a 4. évadban tûnt el nem??? 😄 hmm...néhány dolog már nagyon kiesett úgy látszik....😄

gibson9
amikor a végén elkezdtek beszélni a gonoszságról ami ellepi Sayidot és ellepte Claire-t is már sejtettem, hogy fel fog tûnni a rész végén.. aztán amikor "valaki" lelõtte a 2 fickót a végén már tudtam, hogy Claire lesz az, de én azt vártam, hogy majd ilyen gonosz és félelmetesen fog nézni, mert ugye megszállta a gonoszság xD erre meg benyomtak egy csövest ilyen bamba ábrázattal, mint aki amnéziás és azt se tudja hol van.. azt hiszem a 3. évadban volt az, amikor Locke bemegy a kunyhóba és bent ül Jack "apja" és Claire aki addigra már eltûnt ugye.. na hát ott tényleg félelmetes volt, ahogy ült a székben a sötétben és csak mosolygott olyan sejtelmesen Locke-ra.. valami ilyesmit vártam volna most is ha már elvileg megszállta a gonosz 😄

LasDen
igen 😄 akkor láthattuk, hogy mért tartóztatták le 😄

precision
mármint a mostani résznek az volt a címe hogy "What Kate does" az s02e09 -nek pedig az hogy "What Kate did"

Bazinga!

precision
épp csomagoltam kifelé a korábbi részeket, mivel letöltöttem az 1-5 évadot dvdripben
és a második évad kilencedik részének ugyanez a címe mint a mostani résznek (Mit tett Kate), és ugyanerrõl szól, persze ott flashback formájában, és másképp alakulnak a dolgok (a gép le ill le nem zuhanásáig kb ugyanaz)

csak érdekességként mondtam 😊

Bazinga!

LasDen
mikor Karlt szöktették meg a Room 23-ból Kate leütötte...😄

precision
engem is idegesített a feka gyerek és a másik srác kettõse
amikor már épp kimondott volna vmit a feka srác, a másik mindig elkussoltatta
gyökér 😄

Bazinga!

Herold
Én nem emlékszem ilyen jelenetre, de állítólag Kate egy szökési kísérletekor leütötte 3 éve.

Sephi
Kerdesem az lenne, hogy az az Aldo akkor most kicsoda?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

trident
Csak sikerült második nekifutásra megnéznem. Megérintett az epizód, de ez maximum most egy hátvakargatás volt, de valahogy az utolsó évadban én herecsavarást meg szöges paskolót várok.<#idiota>

Rendben. Ment elõre a történet, de én nagyobb lendületet várok. Úgy néz ki várhatok a jövõ hétig. <#wave>

Azért HD-ben még megnézem egyszer, most csak aviban zavartam le.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Herold
Szegény Kate, két szék közül a pad alá esett...
Mivel Ethan (gyerekként) kijutott a szigetrõl a robbanás elõtt, lehet, hogy még más Othersek is felbukkannak az alternatív 2004-ben.
Viszont ez az Aldo vajon hogy került a szigetre?

Klemice
következõ rész jobbnak ígérkezik mint a mai, amíg nem tudjuk mit akarnak a flash sideways-el addig nem is nagyon lehet értékelni csak találgatni

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sephi
Magyaran elszamolgattam itt ott, betuket is osszevissza es vegul a 5-os szam maradt meg.

Tovabba ket helyen is kijott a 111 -es szam. Ha 108 jott ki volna, behaltam volna 😄

Tudom, hogy ezt nem igy kell nezni, de a www.fice.com -on levo kep se semmi 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Unatkoztam.

626110432547f398491fad32d6add11b

51

36

34

33

29

32

18

17

15

10

10 51 32 33 34 15 36 17 18 29

1 5 3 3 3 1 3 1 1 2

12 15 41 43

2 5 1 3 - ((1 2 3))

5 = www.five.com

((b a a f f d d d

2 11 44 66

123))

Sephi
Hat ez megint egy semintmondo resz volt, es engem mar kezd idegesiteni.

Nem igaz mar, hogy meg mindig toltelek reszeket csinalnak, semmi ujjat nem tudtunk meg...

Ahogy a kollega is irta az iment, amikor mar vegre megtudnank valamit akkor semmit nem tudunk meg.

Ebben a reszben szamomra ket jelenet volt izgalmas :

1. Kate ugy nezi Jack-et a Texi-bol mintha ismerne.
2. Kate meglepodik amikor "KLER" (😄😄DDDD) felkialt, hogy Aaron.

Tiszta szivbol remelem, hogy nem az lessz, hogy meg 10 ilyen resz es az utso haromban ontenek rank mindent... faszkivan.

precision
remélem kamu, és ha megfejtik 2000 év alatt az a szó jön ki hogy "pwned"

😄

Bazinga!

LasDen
szerintem inkább mint a fb-k hangja 😄

http://www.626110432547f398491fad32d6add11b.com/

ezt láttátok már? 😄

How much can you take,before you snap?

ja, pl dobál egy baseball labdát amin ugye 108 öltés van 😊

ProGabe
Russzó terhesen érkezik a szigetre, megszüli a babát, megõrül, csapdákat állít, stb. most egy, az egyben ez történik Klerrel is. még egy nagy talány, omg, ezek sosem fognak elfogyni :S

erre durván rájátszanak a készítõk. már majdnem elárul valami választ az egyik szereplõ, jön hozzá a zene, fokozódik a hangulat, a nézõ elõredõl és... semmi, mond valami totál érdektelen dolgot. FUUUUU

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
mondtam én, hogy elég szar lett😊

legközelebb innen szedjétek a feliratot,úgy is ide kerül fel mindig a leggyorsabban:
http://www.addic7ed.com/

a részrõl pedig:
bennem olyan hatást keltett,mintha összecsapták volna. egy kicsi ebbõl egy kicsi abból és megint alig lettünk okosabbak

de amit múltkor is írtam, hogy aminek meg kell történnie,az amúgy is megtörténik,itt is megvolt (pl ethan vizsgálata,és megint kate beszéli rá clairet a babára)

de,hogy clairet mi lelte jó kérdés és szvsz nincs is értelme foglalkozni vele,hamarosan úgy is megtudjuk.

ja, egyébként az másnak is feltûnt,hogy amikor "ugrálnak" a két valóság között, akkor olyan hangja van, mintha repülõn utaznánk? 😄

gibson9
a dupla részes évadnyitó xvid féle feliratával különösebben nem volt semmi gondom a 720p verzióval sem, de ezt a részt már nem tudtam megnézni vele és nincs kedvem mondatonként átidõzíteni.. csak kibírom estig valahogy amíg jön a 720phez is a felirat 😊

Az Xvid-2HD verzióval, csak 1-2 helyen csúszik el egyébként tökéletes hozzá, szóval valószínûleg a framerate miatt tré.