22323
-
#19202 na az kiváló -
#19201 elméletileg talán a finálé előtt egye-kettővel lesz az -
#19200 de lesz egy nem amikor DZSÉKOB-ról meg róla azaz a füstről fog szólni nem? -
#19199 sajnos nem lesz LOK centrikus -
#19198 én úgy emlékeztem az LOK centrikus lesz -
#19197 dezmond hjúm -
sirdond #19196 ebben a részben ki lesz a főszereplő: 6×11 – Happily Ever After? -
#19195 -
#19194 winnie kösz szépen a takarítást! -
#19193 Szerintem is. Amit most mutatnak mint alternatív történéseket, az finálé utáni "valóság". -
#19192 Kis pihi ráfér a topikra! -
bcrics #19182 Ha végigPörög mind a 6 évad remélem jönnek majd a fasza kis fanmade videok,összefoglalva az egész históriát. -
Ragnar360 #19172 fejezzétek már be, szánalmas :)
inkábba hírekről, beszélgetésekröl szóljon a topik
faccom a szátokba :D
tessék -
Mennyire jó lesz az évad 2. fele ? "" jelbe
DarkUFO forrásai még az évad elején pontozták az epizódokat a 6×09-ig azok alapján, amiket tudtak a részekről. (forgatókönyv vagy látták őket stb..) Most már a 6×16-ig is megvannak az összesített pontok (10-es skálán), úgyhogy ki is írom őket:
6×01/02 – LAX: 9.00
6×03 – What Kate Does: 6.70
6×04 – The Substitute: 9.10
6×05 – Lighthouse: 8.75
6×06 – Sundown: 8.40
6×07 – Dr. Linus: 9.25
6×08 – Recon: 7.10
6×09 – Ab Aeterno: 9.60
6×10 – The Package: 8.70
6×11 – Happily Ever After: 7.20
6×12 – Everybody Loves Hugo: 9.10
6×13 – The Last Recruit: 6.50
6×14 – The Candidate: 9.30
6×15 – Across The Sea: 8.80
6×16 – What They Died For: 7.80
Amint látjátok, a következő rész (6×09 – Ab Aeterno) DarkUFO forrásai szerint az évad legjobbja. (a finálét leszámítva, ami még meg sincs teljesen írva, tehát nem pontozták) Egyébként nehogy ezek alapján azt higgyétek, hogy rossz lesz az évad második fele, mert sokan csupán a forgatókönyv alapján pontoznak, és lássuk be, hogy a színészi alakítás és Michael Giacchino zenéje nagyon sokat hozzáad a részekhez. Na, majd meglátjuk, mi lesz belőle.
forrás: LOSTSPOILERSHUN.WORDPRESS.COM
by me: nah lehet izgulni fiaim :D
-
-
#19162 ab aeterno-t de várom már -
#19144 -
#19142 Megtervezed magadnak és 3 nap múlva küldik profi minőségben. -
#19141 ilyen pólót ki tud magyarországon? -
#19140 gratulálok -
r4pt0r #19139 Szerintem a legvégén lesz összekötve a 2 szál, és akkor majd megvilágosodik mindenki. :D -
katkit #19138 Nekem nem jön be mostanában, hogy váltva követik az eseményeket, így néha tényleg 2 hetet kell várni hogy kiderüljön valami. Nem tudom mit akarnak kihozni ebből az alternatív történetből is. Nem hiszem hogy csak azért csinálják, hogy legyen mivel kitölteni a 40 perc műsoridőt. -
#19137 -
cherubim06 #19136 Hogy lehet már ilyet kérdezni, hogy "mi a hiba" ebben a sorozatban? Mostmér?
Vagy azt kell mondani, hogy minden "hiba" direkt van ott; ez a titok, nesztek baze!
Vagy azt, hogy ez a sori hibák ezreivel van tele és ettől úgy van szétesve a sztori koherenciája, mint DZSÚLIET agya az atomrobbanás után...ja, hogy az nem esett szét? Tesség bazmeg! -
#19135 1. Volt sziget, volt DHARMA is az alternatív valóságban (első epizódban ott vannak a házak, Ben apja említi, hogy eljöttek onnan)
2. 5. évadban, amikor Sawyert el akarják vinni a szigetről mondja Julietnek, hogy megveszik a Microsoftot és gazdagok lesznek. Lehet meghalloták és a DHARMA vette meg az MS-t :D -
#19134 persze mer ez alternaív valóság ott lehet már 2004ben kijött:D Lehet hogy a Dharmát titokban a Microsoft hozta létre?? :O De mivel nem volt sziget így nemvolt dharma se, tehát a Microsoftnak több ideje maradt összedobni az Officet ezért hamarabb elkészült:D Megoldottam a rejtélyt!!! -
#19133 Amerikaban a rendorsegnek masfajta programszolgaltatasa van a Microsofttol. -
#19132 hmm...télleg :D felse tűnt :D -
#19131 ja -
#19130 Office 2007-et használ 2004-ben OMG! -
#19129 mi??? hogy ég a lámpa?? :D -
#19128 office 2007 2004ben? -
mi a hiba? -
#19126 pedig lehet jobban járnánk :D -
#19125 többször is volt már róla szó, csakhogy modi nyitotta a topikot. nincs az az isten (ill. egyszerű fórumozó), akire átruháznák a jogot -
#19124 én most vettem észre, hogy a topiknak nincs házigazdája...lehet hogy kéne egy nem??? :D -
#19123 na ebből most már k*rvára elég lesz -.-
voltam akkora surmó (értsd: értelmes fórumozó), hogy szóltam a moditopikban. szóval kéretik befejezni az óvodát! -
#19122 Istenem,ez is kezd átmenni OFF topicba,azt az embert baszogatjátok,aki kérdezett valami száméra nem egyértelműt,és hülyének nevezitek,ti meg itt jöttök a jobbnál jobb Facepalm képeitekkel meg a kurvavicces KÉTHÖRLILOKKFEREDÉJstb komentjeitekkel,szánalom -
#19121 HÖRLI -
gulyasandras #19120
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\ -
#19119 De attól, hogy ovisok, az nem jelenti azt hogy a szigeten is azok :O vagy de?