Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mind1 😊
Bazinga!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én meg azt mondom, hogy a következõ epizód sem lesz jobb mint a mostani
már látom ahogy sírva ültök majd le megnézni <#idiota>#idiota>
Bazinga!
Összességében én még nem tudnám a lost rendszerébe építeni.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bucser:
Alex el lett temetve.. mondta is Ben Locke-nak a 4. évadban, amikor megölték Alexet, hogy menjenek elõre, mert õ még eltemeti a lányát..
fura hogy az eredeti dharmásoknak meg volt gyógyszere, pontosan soha nem derült ki hogy mi ellen is kell az nekik (Desmond)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem aki meghal a szigeten és nem kerül eltemetésre azt feléleszti a füst, hogy felhasználja saját céljaira, vagy képes felvenni az alakját.
Lsd Eko testvére (nem került eltemetésre soha), Az õrült francia lánya, (ugye Bent az õ alakjában fenyegette meg Nemezis), Locke.
Ráadásul Richard amikor egyezkedik a Dharma-sokkal kiköti, hogy muszáj eltemetni a halottaikat (hisz a Halott otherek mindig eltûnnek a szigetrõl soha nincs nyomuk) így szólt az egyesség.
Mintha Nemezis és Jacob is embereket gyûjtene egy háborúhoz. Csak Nemezis a halottakat míg Jacob a túlélõket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
másrészt ne õ döntse már el helyetted, hogy melyik részt milyennek találsz 😊 õ azt mondta rossz, huha, vki a neten azt mondta hogy a tojásleves nem jó, úgyhogy mostmár én se szeretem, vagy úgy ülök le tojáslevest enni, hogy ez _KÖZTUDOTT_ hogy szar 😊
remélem érzed, hogy hülyeség ilyenen fennakadni
Bazinga!
neked nem jött be oké, nem kell leírni, hogy más utána úgy üljön le megnézni hogy nem lesz jó
másrészrõl fura hogy az összes látomás, álom mintha a fekete füst mûve lett volna.
ideje lenne azt össze írni hogy ki melyik oldalhoz tartozhat..
Jach 😄😄 jóhogynem már Jacht, onnan már csak egy köpés a Titanic mint oceánjáró 😛
amúgy tudja, ja
Bazinga!
õ pedig Claire, mint tudjuk
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre nem volt ez annyira rossz rész, vagyis számítani lehetett rá, h nem abból fog állni az évad, hogy az elején elmondanak mindent, tisztázódik az egész sztori, és a végén lesznek töltelék részek.
Bár azért remélem, h nemis lesz olyan, mint a Heroes-ban, hogy volt18 töltelék rész, és a 19.-ben meg kapkodva efejezték az évadot minden csattanó nélkül.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bazinga!
és a második évad kilencedik részének ugyanez a címe mint a mostani résznek (Mit tett Kate), és ugyanerrõl szól, persze ott flashback formájában, és másképp alakulnak a dolgok (a gép le ill le nem zuhanásáig kb ugyanaz)
csak érdekességként mondtam 😊
Bazinga!
amikor már épp kimondott volna vmit a feka srác, a másik mindig elkussoltatta
gyökér 😄
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rendben. Ment elõre a történet, de én nagyobb lendületet várok. Úgy néz ki várhatok a jövõ hétig. <#wave>#wave>
Azért HD-ben még megnézem egyszer, most csak aviban zavartam le.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mivel Ethan (gyerekként) kijutott a szigetrõl a robbanás elõtt, lehet, hogy még más Othersek is felbukkannak az alternatív 2004-ben.
Viszont ez az Aldo vajon hogy került a szigetre?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tovabba ket helyen is kijott a 111 -es szam. Ha 108 jott ki volna, behaltam volna 😄
Tudom, hogy ezt nem igy kell nezni, de a www.fice.com -on levo kep se semmi 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
626110432547f398491fad32d6add11b
51
36
34
33
29
32
18
17
15
10
10 51 32 33 34 15 36 17 18 29
1 5 3 3 3 1 3 1 1 2
12 15 41 43
2 5 1 3 - ((1 2 3))
5 = www.five.com
((b a a f f d d d
2 11 44 66
123))
Nem igaz mar, hogy meg mindig toltelek reszeket csinalnak, semmi ujjat nem tudtunk meg...
Ahogy a kollega is irta az iment, amikor mar vegre megtudnank valamit akkor semmit nem tudunk meg.
Ebben a reszben szamomra ket jelenet volt izgalmas :
1. Kate ugy nezi Jack-et a Texi-bol mintha ismerne.
2. Kate meglepodik amikor "KLER" (😄😄DDDD) felkialt, hogy Aaron.
Tiszta szivbol remelem, hogy nem az lessz, hogy meg 10 ilyen resz es az utso haromban ontenek rank mindent... faszkivan.
ezt láttátok már? 😄
How much can you take,before you snap?
erre durván rájátszanak a készítõk. már majdnem elárul valami választ az egyik szereplõ, jön hozzá a zene, fokozódik a hangulat, a nézõ elõredõl és... semmi, mond valami totál érdektelen dolgot. FUUUUU
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.addic7ed.com/
a részrõl pedig:
de amit múltkor is írtam, hogy aminek meg kell történnie,az amúgy is megtörténik,itt is megvolt (pl ethan vizsgálata,és megint kate beszéli rá clairet a babára)
de,hogy clairet mi lelte jó kérdés és szvsz nincs is értelme foglalkozni vele,hamarosan úgy is megtudjuk.
ja, egyébként az másnak is feltûnt,hogy amikor "ugrálnak" a két valóság között, akkor olyan hangja van, mintha repülõn utaznánk? 😄