22323
-
#22082 Na igen ez a sziget akarta teszi nekem elvonttá az egészet. Valahogy nehezen tudom elfogadni, lehet szimplán csak nem tetszik, hogy nem egy húsvér személyről van szó.
Én nem látok ebben akkora zsenialitást, szimplán csak megkavarták a jeleneteket, így van fenntartva a folyamatos érdeklődés. Mondjuk ettől még volt pár eset amikor sikerült meglepniük szóval azért nem rossz.
Sawyer-t én annyira nem sajnáltam, Ben-t viszont eléggé. Majdnem olyan szerencsétlen élete volt mint John-nak.
Ez az időutazás dolog is érdekes volt, most akkor csak sikerült megváltoztatni vagy nem vagy wtf? Remélem hamar kiderül. -
#22081 Hazudtak, hogy megvédjék, akik ottmaradtak :) Meg ki hitt volna nekik? Aki meg hitt volna, az eltette volna őket láb alól (Widmore) :) Visszamentek, mert a sziget ezt akarta. WE HAVE TO GO BACK, KATE! :D
Épp ez a zseniális a történetvezetésben, hogy nem lineáris :D És hogy így adagolódnak a wtf-ok :D
Jack csak jellemfejlődött :) Sawyert viszont kurvára sajnáltam, egy pöpec életet összehozott maguknak Dharmaville-ben, aztán jönnek Jackék, és mindent szétcsesznek :D -
#22080 Na ez a 6. évad jól indul, belecsapnak a lecsóba. -
#22079 Én ott a fejemet fogtam amikor visszamentek a szigetre ÖNKÉNT. WTF? Noooormááális? Még talán Sun-nak volt a legjobb indoka, többieknél abszolút nem értettem, de már a hazudozást se értettem. Én bizony kitálaltam volna és elmondtam volna, hogy Ben Linus és Charles Widmore miatt haltak meg emberek. Olyan nagy dobra vertem volna mint a huzat.
De amúgy jó sori csak nagyon visszaélnek a készítők a fordítva meséléssel, szóval, hogy semmi sem halad lineárisan, ide-oda ugrálunk és szinte mindig wtf pillanatoknál meg azért rendesen visszatartják az infókat is néha úgy érzem.
Kicsit elvontnak érzem ezt a sorozatot, de érdekes és azért jó és izgalmas is, jó volt látni a Dharmás arcokat, ez a Dr. Cheng jó lett volna ha ilyen rejtélyes karakter marad nem egy szimpla mellékszereplő és akkor többet foglalkoztak volna vele. Talán a dharmás videók miatt vártam többet a karakterétől de aztán elég gyorsan kiderült, hogy ő nem alfa hím csak a főtudós. Jack karakterét erőltetettnek éreztem. Szóval ő lett az új Lock aki hisz a végzetben, valahogy nekem nem jött át. Inkább csak egy elveszett embernek tűnt aki nem találta a helyét a világban azok után amit a szigeten látott. Sawyer-nél sokkal jobban elhittem, hogy végre békés, jó életet talált a múltban amihez nagyon ragaszkodott. -
#22078 Thx de megnéztem felirat nélkül, nem volt vészes szerencsére, értettem mindent. :D -
#22077 ezt a legutóbbi újranézéskor csináltam csajomnak, nem az igazi, mert a második rész még így is csúszkál ide oda, volt egy másik verzió, amit sajnos töröltem, az korrekt volt, de vlcvel lehet ezt is koordinálni.
http://data.hu/get/6059179/Lost.S05E16-17_HUN.720p.BluRay.x264.Hun.Eng-kakaoscsiga.zip -
#22076 Valamelyik verziónál ketté van véve a 16-17, valahol egyben van, és van, ahol a 17-esben néhány jelenet meg van cserélve. (Amikor újradaráltam pár hónapja, én se találtam ahhoz, ami nekem volt) Próbálgasd végig a feliratok.info-n lévő s5 pakkokat, hátha valamelyik jó lesz. De szerintem ezt az egy részt hallás után sem gond megérteni :)
Amúgy milyen volt az időutazós évad? :) Szerintem a második után ez a legjobb évad, és a legzseniálisabb időutazás ábrázolást láthatjuk :) -
#22075 s05e17-hez nem találok magyar feliratot -
#22074 donkey wheel --> *blub* -
#22073 jaja, meghótt szegény Jin :( -
#22072 Ütött a 4. évad vége. -
#22071 Nem de nagyon hasonlított a fickó. Nem tudtam nem erre gondolni. -
#22070 nem és nem. kinézel ekkora blődlit ebből a sorozatból? -
#22069 Újrahasználtak mellékszereplőket? Mert sztem Jin épp az apjától vesz egy plüss pandát egy játékboltban. :D De a régész csaj is ismerős, nem Sawyer csaja akit átvert? -
#22068 Jó a többi is, az S3 vége jó volt, de Charlie kinyírása lehangolt, meg Desmond amúgy is elspoilerezte. :D Az előreugrásos jelenetek, Kate-tel találka persze jó nagy WTF volt. -
#22067 az első igazi agyfasz epizód, előre vetíti, mi jön az 5. évadban. -
#22066 Mert a többi nem jó? :D Nehogy már :D s3 végén nem kerested az álladat? -
#22065 "The Constant" az egesz sorozatban az egyik legjobb resz tobb felmeres szerint :) -
#22064 S04E05 na ez egy jó rész volt. Desmond amúgy is a kedvencem, vele tudok azonosulni a legkönnyebben. -
#22063 az oroszok szívósak, ennyi. -
IXEMGabeo #22062 +1
mondjuk tényleg röhej h Mikhail nyilat kap a szívébe és felkel:D -
#22061 A csőposta nem a semmibe fut. Nyugi, a legtöbb ilyen dologra választ fogsz kapni. Viszont egészen más kérdéseid lesznek a végén... :) -
#22060 Ez van :) de kapott egy elképesztően szép búcsúepizódot (Greatest Hits), újranézve szem nem maradt szárazon, tudva, mi lesz a sorsa. És persze Not Penny's Boat :) Na és "we have to go back"? :) A sorozattörténelem legütősebb cliffhangere. -
#22059 Na neeeeeeeeeeeeeeee.... Charlie-t nem ölhetik meg... ez egy faszság így. Meg mi az, hogy azt a félszemű buzit nem lehet megölni... ez a jelenetrész buziság volt. Nem tetszett! -
#22058 Kéne az a rejtélyes zene az elejéről loop-ban, arra szeretnék elaludni. -
#22057 Epic shit is EPIC!
-
IXEMGabeo #22056 volt már a "We have to go back Kate" monológ?:D -
#22055 szerintem a 2. évad volt a "legrosszabb", az elején érződött az időhúzás, amikor három szemszögből is látjuk a bunkeres történéseket és a közepén is elég sok a gyengébb epizód (szórakozás a fegyverekkel, Charlie újra herkázik, stb). persze még így is ütötte az évad más sorozatok 80%-át minőségben.
"de még úgy érzem rengeteg itt a rejtély"
a kérdések 70%-át még fel sem tették. :) -
#22054 Szerintem az első évad cliffhangerének és a második évad kezdő pár percének az összekapcsolása mesteri szinten zseniális. Gondolnánk elsőre, hogy valami flashbacket látunk, aztán bumm, a tükrökön pedig látjuk, ahogy Jackék néznek le! OMFG!
Aztán maga a bunker. A farokrész. Michael. Az évadon végig húzódó man of science man of faith vonal is remek, Locke megrögzötten nyomogatni akarja a gombot, aztán amikor látja, hogy semmi értelme, Ecko viszont pont az ellenkezőjeként értelmezi. Aztán bezárkóznak ugye Dessel, az évadzáró duplarész is valami elképesztő, ahogy kiderül, hogy Desmond miatt zuhant le a gép. (aláírásom is innen van :D pont az elmúlt hónapokban néztem újra a sorozatot)
A Lostban vannak a legjobban kidolgozott karakterek egyébként. Meg a legjobb sorozatzene is a Losté, egyszerűen gyönyörűen megkomponált az egész. -
#22053 Szerintem nem volt rossz, de egyelőre csak az elsőhöz tudom hasonlítani. Itt valami bazi nagy összeesküvésnek kell lennie mert ennyi véletlen nincs. :D A karakterek érdekesek, összetettek, de még úgy érzem rengeteg itt a rejtély. Ezt a gombnyomogatást jó nagy ratyiságnak tartom. Nyilván azért nem volt automatikus mert megfigyelték a gombnyomogatókat de aztán az évad végén kiderült, hogy mégsem volt az teljesen hiába de akkor meg miért bíztak rájuk ilyen fontos feladatot? Meg az a semmibe futó csőposta vagy mi is érdekes... Szóval úgy érzem, hogy még rengeteg dolgot kell megmagyarázni, elméletem az van, gondolom valami kutatás volt itt valamikor csak a kutatók már nincsenek ezeken az állomásokon vagy franc tudja.
Sayid-ék meg ott hagyják a terhes koreai csajjal a hajót, na ott a fejemet fogtam. :D -
#22052 LOL :D Jól megpörgetted :D Második évadról vélemény? :) Szerintem a legjobb évad. -
#22051 Mostantól hívjatok Desmond-nak brotha-ák! :)
S03E08-nál tartok. -
SAFIII #22050 Két évad simán belefért volna -
#22049 nem nyúlnak ehhez már....de majd 30-40 év múlva csinálnak egy remaket :D -
Quantumleap #22048 Ilyen nálam is volt, megesett, hogy munkahelyről késtem miatta a délutános műszakban. Amúgy én áldom magamat, hogy csak tavaly daráltam le a sorozatot, jóval a vége után. Amilyen lassan folytak benne a dolgok, engem az ideg szétcseszett volna, ha hetente kell követnem. Erre jó példa az az epizód, amelynek végén, kiderül, hogy Locke apja ott van a szigeten. Csak 3 vagy 4 epizóddal később tudtuk meg a jelenet folytatását. Talán cancelt is adok a sorozatnak, ha mindig várnom kellett volna egy hetet, az évadközbeni szünetekről nem is beszélve, különösen a 3.évad cliffhangere után. -
Quantumleap #22047 Ami azt illeti, én például kíváncsi lennék, hogy Kate és Sawyer együtt voltak-e a sziget után. (Bár ha igen, nem feltétlenül voltak boldogok, tekintve, hogy a purgatóriumban Kate nem Sawyerrel volt.) Claire is érdekelne, meg Desmond is.
Mondjuk lehetne egy sorozat, ami azonos univerzumban játszódik, és eg-egy epizód erejéig belecrossovereznék őket.
De ugyanakkor belegondolok, nem lenne-e jobb, ha az embert meghagynák a kellemes találgatásban, ami a dolgok nyitva hagyásából ered. -
#22046 Bármilyen lostos univerzum jöhetne, természetesen nem kellene nyulni a jelenlegi dolgokhoz, de lehetne még mesélni szerintem...bőségesen -
#22045 ezt nem szabad folytatni. így jó, ahogy van...újra lehet nézni :)
még egy érdekesség a 3éves évfordulóra :D -
#22044 Hiányozhatna nekik annyira hogy folytassák :D -