Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy ja, az a jelenet alatt szól az a zene, de szerintem többször is elhangzik még.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Egyébként ez a zene szerintem akkor megy mikor rájön, h átverte az apja, elhajt és a kocsiban ordítozik meg püföli a kormányt!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A történetvezetés mestermunka, egyszerûen olyan szinten zseniális, ahogy újabb darabkákat tudunk meg a múltból úgy, hogy már láttuk a végeredményt, hogy az ember eldobja az agyát. Persze ezt mondanom sem kell nektek 😄
Az elsõ évad vége cliffhanger összekapcsolása a második évad kezdésével olyan szinten utánozhatatlanul zseniális, hogy azt felfogni nem lehet. Ahogy Jack és Locke lenéz a járatba, mi lehet ott? Aztán a kezdés, ami elõször arra utal, hogy múltat látunk, de aztán bumm, tükrök, és látjuk Jackéket ahogy lenéznek OMFG!!! Fenomenális.
Egyébként minden évad mestermû, de talán a második tetszett a legjobban, a bunker, a farokrész, Michael, kérdõjel, Desmond, System failure stb...
Aztán természetesen a harmadik évad nyitás, Not Penny's Boat, We Have To Go Back, Oceanic 6, Constant, Jeremy Bentham stb...
A zenérõl meg tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a legjobb sorozatzene, ami valaha készült. Folyamatosan az évadok zenéit hallgatom 😄
Ez az egyik legjobb:
Ezt a videót pedig már milliószor megnéztem:
Ugyanez a zene megy, amikor Boone lezuhanása után Locke a hatch ajtón dörömböl, és felgyúl a fény.
A Lost a világ legjobb sorozata volt/az is most is/és lesz is mindörökké 😄
A héten folytatjuk az s5-tel, már várom <#zavart1>#zavart1> Timetravel!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Legutóbb a Sparban Jigsaw Klónját láttam..pont elõttem állt.
Elég félelmetes szitu volt, tekintve hoyg elõtte 1 hónappal pörgettük ki mind a 7 részt.
Már vártam mikor kérdi meg a pénztárostól:
- Van ez a játék.
egész nap csak a kassza elõtt ülsz, bilincsbe zárva.
most lehetõséged adok neked hogy kitörj belõle.
Áhh, de szép is lett volna.
😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.youtube.com/watch?v=IHpmMko0NGA
Az a g*ci nagy füst mi volt ?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Esetleg arról, ahogy a többi szereplõk gyerekei mondjuk rájönnek ezekre, felkeresik egymást és a szigetet, és mondjuk a változatosság kedvéért bõ magyarázatokat is adnak dolgokra.
Vagy valami teljesen új expedíció is jöhet, vicces lenne idõutazgatásokkal elmenni a távoli jövõbe, ahol teljesen máshogy néz ki a sziget.
...de gondolom ugyanolyan úgysem lesz már a Lost, mint volt.
A történet pedig átívelt az ókortól napjainkig. Ezeregy lehetõség lenne felvenni egy új/alternatív/régebbi/érintõleges szálat. De csak akkor legyen, ha hozza a Lost szintet!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Én már 2x végignéztem és másodjára is újra és újra végig tudtam izgulni és kíváncsian vártam, hogy mikor nézhetem meg megint a következõ részt.
Gondolom összetettsége miatt és amiatt, hogy sok türelem kell hozzá, viszont nem lett túl nagy sikere a sorozatnak már a 3-ik évadtól kezdve. A vége miatt pedig a még megmaradt Lost fanatikusok fele felbosszantotta magát, úgy érezték elveszítették az egész sorozatnak az értelmét, elpocsékoltak az életükbõl 6 évadnyi energiát és idõt, valószínû azért mert megoldásokat/válaszokat vártak, reméltek a sorozat végén és nem értették meg igazi mondanivalóját. 😞
Pedig nagyon szép a vége és még könnyeket is csalt sokszor az ember szemére a sorozat, hol szomorú, hol pedig boldog eseményeknél.
Supernatural-ból, de nekem csak az rémlik, h minden rész ugyan arra a sémára épül.
Szal van a két hülyegyerek, olvassák az újságot, találnak valami hírt egy szörnyrõl.
Lemennek, összeismerkednek a helyi ribanccal, egyikük megujjazza, majd kis könyvtáros nyomozás után legyõzik q szörnyet a helyi erdõben.
Ezt is csak ex miatt néztem meg.
Last resort: jó-jó, de ha jól tudom már elkaszálták, ráadásul azért nem eposzi mélységekben turkál a sorozat, de az alapkoncepció zseniális. Le a kalappal elõttük.
A The river jó volt, de gyors, a Dexter szintén zseniálisan hangulatos, de beuntuk, a Walking dead elsõ évada horzsolt, de aztán túl sok volt nekem a családi dráma és belassult.
Vagy én vagyok válogatós vagy túl sok a híg termék. Na.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A Supernatural meg jo kis sorozat volt egesz az 5. evadig ha jol emlekszek,azota nem nezem,de azert a Lost szintjet nalam ez se erte el,bar mas a stilusa is,szoval nem feltetlenul problema a gyenge foszal,mert ez egy lazabb sorozat,ahol nem wtf-ot kapsz,bar van az is neha,hanem 40p kikapcsolodast.Mindenesetre a mai sorozatokat nalam ez is veri,legalabbis az elso par evadja,de a Lost-ot semmi.
We have to go back!!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
De valóban szubjektív a dolog, de az én általam említett sorozatoknál figyelembe vettem a WTF faktort (Wilfred, Fûrész), a helyszínt és közeget (The River), és a rendkívül erõs karakterizációt, drámát és sztorit (Breaking Bad), amelyek mind elsõ számúvá tették a Lostot. SGU-t is ide venném, mert közegben és karakterizációban hasonlóan jó, de azt rajtam kívül senki se szerette <#buck>#buck>
IXEMGabeo: ne viccelj már az Odaáttal, múltkor is írtam 😄 Egy kellemes kis monster of the week sorozat, átgondolatlan fõszállal, a Lostnak a közelében nincs... Misfits meg egy marhulós brit cucc 😄