Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó sorozat ez a Lost, tetszik, de nem merek lejjebb görgetni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Annál a jelenetnél piszkosul megsajnáltam Lockeot, durván a lelkébe lett taposva. Az a rész tetszett utána, amikor ilyen csoportterápián van valami pszichiáternél ha jól emlékszem, van egy nõ, akinek az a lelki sérülése, hogy lehúzták 30 dodóval, Locke meg már nem bírja röhögés nélkül hallgatni 😊
Amúgy ja, az a jelenet alatt szól az a zene, de szerintem többször is elhangzik még.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Még szép, h a világ legjobb sorozata<#taps>
Egyébként ez a zene szerintem akkor megy mikor rájön, h átverte az apja, elhajt és a kocsiban ordítozik meg püföli a kormányt!
kill3r21
Jöhetne valami Spinoff, vagy akármi....lenne benne még ráció 😊
skinnyman
DI ÁJLEND

Regards,

utólag visszanézve az 1. évad nagyon ott volt a szeren, 2. meg gyorsan eltelt azzal, hogy megismertük a gép hátsó részében lévõket plusz a bunkerben történtek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
VÍ HEV TU GÓ BEKK, KÉT!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HETEDIK ÉVAD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
DZSEKK

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
LOK

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

stargatelost
Az elmúlt hónapokban elkezdtem újranézni, részben az újrázási élmény miatt, részben, hogy barátnõmnek megmutassam (mondanom sem kell, teljesen beszippantotta, alig várja, hogy tovább nézhessük 😄). És engem is újfent berántott, sok dologra nem is emlékeztem, nagyon jó újra látni az egészet.

A történetvezetés mestermunka, egyszerûen olyan szinten zseniális, ahogy újabb darabkákat tudunk meg a múltból úgy, hogy már láttuk a végeredményt, hogy az ember eldobja az agyát. Persze ezt mondanom sem kell nektek 😄

Az elsõ évad vége cliffhanger összekapcsolása a második évad kezdésével olyan szinten utánozhatatlanul zseniális, hogy azt felfogni nem lehet. Ahogy Jack és Locke lenéz a járatba, mi lehet ott? Aztán a kezdés, ami elõször arra utal, hogy múltat látunk, de aztán bumm, tükrök, és látjuk Jackéket ahogy lenéznek OMFG!!! Fenomenális.

Egyébként minden évad mestermû, de talán a második tetszett a legjobban, a bunker, a farokrész, Michael, kérdõjel, Desmond, System failure stb...

Aztán természetesen a harmadik évad nyitás, Not Penny's Boat, We Have To Go Back, Oceanic 6, Constant, Jeremy Bentham stb...

A zenérõl meg tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a legjobb sorozatzene, ami valaha készült. Folyamatosan az évadok zenéit hallgatom 😄
Ez az egyik legjobb:

Ezt a videót pedig már milliószor megnéztem:

Ugyanez a zene megy, amikor Boone lezuhanása után Locke a hatch ajtón dörömböl, és felgyúl a fény.

A Lost a világ legjobb sorozata volt/az is most is/és lesz is mindörökké 😄

A héten folytatjuk az s5-tel, már várom <#zavart1> Timetravel!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

azóta már láttam a csávót a Kaliforgiában is😄 Camilla Luddingtont dugogatja

kill3r21
2x18 Dave címû Hugós epizód, egyszerûen zseniális...😄
Ombika
Kiscsaj LOST fuggo.. :-)

kill3r21
Srácok, mindenki nézze meg a 40és annyi cimû vigjátékot, hatalmas Lost-os poénok vannak benne és nem is kevés....szétszakadtok a nevetéstõl....😄
Szolnokboy1
nem tette hozzá, hogy "brada"?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

akyyy
kb, mert elvileg passzív éven volt spanyolba, és majdnem úgy jött be az ajtón, hogy "VISSZAJÖTTEM" :d

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Képet,
Legutóbb a Sparban Jigsaw Klónját láttam..pont elõttem állt.
Elég félelmetes szitu volt, tekintve hoyg elõtte 1 hónappal pörgettük ki mind a 7 részt.

Már vártam mikor kérdi meg a pénztárostól:
- Van ez a játék.
egész nap csak a kassza elõtt ülsz, bilincsbe zárva.
most lehetõséged adok neked hogy kitörj belõle.

Áhh, de szép is lett volna.
😛

és bejött az ajtódon: "We have to go back"😄😄😄

akyyy
kaptam egy uj szobatársat aki ugy néz ki mint desmond <#zavart1><#zavart1><#zavart1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Elvileg errõl szól a LOST, bár szerintem elég kevesen értik, és még kevesebb embernek tetszik 😊
http://www.youtube.com/watch?v=IHpmMko0NGA

LOK

hi, évekkel ezelõtt még néztem a tvben de nem végig, és nincs is kedvem újra nézni/folytatni ahonnan abba hagytam de lenne egy kérdésem:

Az a g*ci nagy füst mi volt ?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
ez a hír kb annyi hogy a LOST farvizén csinálnának egy sinoffot, aminek semmi köze nem lenne kvázi az eredetihez....

Ja, és az extra égõ, hogy anno a készítõk többször is hangoztatták, hogy a Lost hat évados lesz, se több, se kevesebb.
A sorozat vége kereken le lett zárva. De úgy látszik, manapság ebbõl kezd divat lenni, hogy tiporjuk sárba a valaha volt kultuszt és melegítsünk kását (ld. Dallas és újabban a Twin Peaks is felvetõdött). És akkor ezek szerint egyesek nem is várnak évtizedeket. Már várom, mikor jön az, hogy egy sorozat befejezõdik-lezáródik, és rá fél évre jön a hír, hogy mégis folytatják. Szégyen, hova süllyedtünk...
stargatelost
Hát azért ezek elég 'cápaugrás' felvetések. 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ha pár éven belül csinálnának valamit, meg lehetne oldani sok visszatérõ szereplõt, viszont 10 év után már nehezebb lenne. Persze lehet, hogy Hurleyék szempontjából még jó is lenne hogy egy árnyalattal megváltoztak, de én szívesen néznék a kezdetekrõl valamit.
Esetleg arról, ahogy a többi szereplõk gyerekei mondjuk rájönnek ezekre, felkeresik egymást és a szigetet, és mondjuk a változatosság kedvéért bõ magyarázatokat is adnak dolgokra.
Vagy valami teljesen új expedíció is jöhet, vicces lenne idõutazgatásokkal elmenni a távoli jövõbe, ahol teljesen máshogy néz ki a sziget.
...de gondolom ugyanolyan úgysem lesz már a Lost, mint volt.

lele
sõt akár indíthatnának egy spin off-ot ami kifejezetten a mellék szereplõkrõl szól, például a pacákról aki sayiddal mutatkozik irakban, aztán desmond mellé kerül a bunkerbe, mehetne sztori, dharmáról is, vagy a többi furcsa emberkérõl (mint az fura fejû feka aki mindenhol ott volt a háttérben hurley ápolója az idegsebészeten) ilyenekben lenne ráció valameddig

trident
Számomra a Lost lezárult. Sõt, amennyire nekem számítottak a "titkok", az már elhomályosult, mert az számít, amit tettek, hogy karmájuk súlyától megszabadultak-e.

A történet pedig átívelt az ókortól napjainkig. Ezeregy lehetõség lenne felvenni egy új/alternatív/régebbi/érintõleges szálat. De csak akkor legyen, ha hozza a Lost szintet!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hurleybõl lett Jacob, Benbõl pedig Richard. Elvileg halhatatlanok ugyebár velük folytatódhatna a történet miután a többiek elmentek az Ajirával. És emlékeim szerint még Desmond félholt volt, amikor fényhez vitték õ még élt akkor. Jack ugyebár szintén a szigeten maradt és neki vége lett.

lele
már nem emlékszem, õk miért menthetõek?

Hurley, Ben és Desmond elvileg menthetõek lennének, ha velük folytatódni és az újakkal már annak is örülnék<#eljen>

Ha viszontlátunk 3-4 régi embert, már annak is örülni lehet.

setuh
"and with possibly different characters" eh...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

én már 3x is végignéztem.

Szolnokboy1
egyetértek minden szavaddal. nem lesz még egy ennyire összetett és átgondolt sorozat, ahol a legapróbb részletekre is figyeltek a készítõk. én most nézem harmadjára (illetve negyedjére mivel anno minden friss részt 2x néztem meg), és még most is találok benne dolgokat, amiket eddig nem vettem észre. ja és HD-ban plusz élmény. soha nem lesz még egy ilyen sorozat. legalábbis az esélye nagyon-nagyon csekély.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A Lost a legjobb sorozat a világon, szerintem soha - bár soha ne mond, hogy soha - nem lesz olyan sorozat ami megközelíti annak összetettségét, furcsaságát, izgalmát, kaotikusságát, érdekességét és fõként a sorozat legvégén elhangzott mondanivalóját!

Én már 2x végignéztem és másodjára is újra és újra végig tudtam izgulni és kíváncsian vártam, hogy mikor nézhetem meg megint a következõ részt.

Gondolom összetettsége miatt és amiatt, hogy sok türelem kell hozzá, viszont nem lett túl nagy sikere a sorozatnak már a 3-ik évadtól kezdve. A vége miatt pedig a még megmaradt Lost fanatikusok fele felbosszantotta magát, úgy érezték elveszítették az egész sorozatnak az értelmét, elpocsékoltak az életükbõl 6 évadnyi energiát és idõt, valószínû azért mert megoldásokat/válaszokat vártak, reméltek a sorozat végén és nem értették meg igazi mondanivalóját. 😞

Pedig nagyon szép a vége és még könnyeket is csalt sokszor az ember szemére a sorozat, hol szomorú, hol pedig boldog eseményeknél.
Hmm igaz nem láttam csak egy évadot
Supernatural-ból, de nekem csak az rémlik, h minden rész ugyan arra a sémára épül.
Szal van a két hülyegyerek, olvassák az újságot, találnak valami hírt egy szörnyrõl.
Lemennek, összeismerkednek a helyi ribanccal, egyikük megujjazza, majd kis könyvtáros nyomozás után legyõzik q szörnyet a helyi erdõben.
Ezt is csak ex miatt néztem meg.
trident
Szintén zenész.😞

Last resort: jó-jó, de ha jól tudom már elkaszálták, ráadásul azért nem eposzi mélységekben turkál a sorozat, de az alapkoncepció zseniális. Le a kalappal elõttük.
A The river jó volt, de gyors, a Dexter szintén zseniálisan hangulatos, de beuntuk, a Walking dead elsõ évada horzsolt, de aztán túl sok volt nekem a családi dráma és belassult.

Vagy én vagyok válogatós vagy túl sok a híg termék. Na.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

egyszerû olyan alkotásokat kell keresni ahol a JJ Abrams, Damon Lindelof páros közremûködött😊

setuh
Nekem a Lost ota nincs olyan sorozat amit minden heten, ahogy megjelent, megnezzem,midig felgyul par resz.A lostnal meg szamoltam,hogy mennyit kell meg aludni az uj reszig.Pedig ezek is nagy sikeru sorozatok amiket most nezek😄exter,Walking Dead,Breaking Bad(ebbol csak az elso 2 evad aztan meguntam).
A Supernatural meg jo kis sorozat volt egesz az 5. evadig ha jol emlekszek,azota nem nezem,de azert a Lost szintjet nalam ez se erte el,bar mas a stilusa is,szoval nem feltetlenul problema a gyenge foszal,mert ez egy lazabb sorozat,ahol nem wtf-ot kapsz,bar van az is neha,hanem 40p kikapcsolodast.Mindenesetre a mai sorozatokat nalam ez is veri,legalabbis az elso par evadja,de a Lost-ot semmi.

We have to go back!!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

stargatelost
Hát Supnatba azért elég sok mindenbe belekaptak már, és nem valami átgondolt a fõszál (mindig van valami új fõboss), bár ha nem láttad az új évadokat, akkor még meglehet a kellemes emléke a sorozatnak, viszont a legutóbbi három évad miatt sajna nem lehet egyáltalán magasröptûen beszélni a sorozatról.
De valóban szubjektív a dolog, de az én általam említett sorozatoknál figyelembe vettem a WTF faktort (Wilfred, Fûrész), a helyszínt és közeget (The River), és a rendkívül erõs karakterizációt, drámát és sztorit (Breaking Bad), amelyek mind elsõ számúvá tették a Lostot. SGU-t is ide venném, mert közegben és karakterizációban hasonlóan jó, de azt rajtam kívül senki se szerette <#buck>

Odaát 1-5. évada simán hozza a Lostot színvonalban <#eplus2> Tudom a pontozásra nem szabad adni, de a Supernaturalnak elég magas és a Lostnak is tehát akkor most hol van bizonyítva melyik a jobb? Szubjektivitás alapján lehetne maximum ezt állítani

stargatelost
Nem mondtam, hogy nem tetszene neki, hanem egyáltalán nem Lost kaliberû sorozatok. 😊

Skins is tetszene neki az is brit

stargatelost
#21957 -ben és #21963 -ban írtam példákat. The River, Wilfred, Breaking Bad, Fûrész filmek. Ezek Lostos összetettséggel, wtf-okkal és történetvezetéssel bírnak.

IXEMGabeo: ne viccelj már az Odaáttal, múltkor is írtam 😄 Egy kellemes kis monster of the week sorozat, átgondolatlan fõszállal, a Lostnak a közelében nincs... Misfits meg egy marhulós brit cucc 😄

van a Misfits, igaz feleannyira se jó, mint a Lost, de az is elmegy sok poénnal. Ott van még az Odaát, habár még a 6., 7. és 8. évadokat se láttam, de pl az még leköthet, ha addig nem láttad a részeket