Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
via domusban hol volt ilyen?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

na bocs csak közben a játékkal toltam, és így jutott eszembe, szal h a sziget a víz alatt van, a hajó fölötte úszik, aztán a sziget kiemelkedik a vízbõl és így kerül a hajó a szigetre<#wave>
ez érdekes lesz😄

Grove4
Mikor emelkedett ki a víz alól?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

amúgy nem lehet h így került a rabszolgaszállító hajó a szigetre???amikor emelkedett ki a víz alól?
lele
zsíír 😄

Klemice
De életszerûbb 😛

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
np

Bazinga!

Herold
De legalább igaza van.

Lyukasbogrács
+1

tommygear
na ez kiváló <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Klemice
holmáááá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szolnokboy1
ez kábé ugyanolyan szar, ha nem szarabb. 😊 sorry.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
valami olyasmi szöveg kéne rá, hogy:

- Richard, valamit el kell mondjak...
- Mi az, Locke?
- Hát elég fura, de...
- Van egy fórum ahol direkt szarul írják le a nevünket
- Micsoda?
- Én pl LOK vagyok!
- Na ne bassz...
- Te meg RICSÁRD!

Bazinga!

tommygear
szöveg kell más oszt jó
setuh
az arcok jok de a szoveg hueseg...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Klemice
LOK
geciszar

5c0rp330n
ezszar

Szolnokboy1
"Szinte ott az összes szereplõ egy kupacban, akiknek semmi közük nem volt egymáshoz most mindenki összefut mindenkivel."

A sorozat egyik legnagyobb tényezõje a sors kérdése. A szigeten ismerték egymást, így minden más alternatív valóságban is sorsszerûen találkozniuk kell. Ezt mondta Helen is, amikor Locke elmondta neki, hogy találkozott egy gerincsebésszel, hogy biztos a sors akarta így. A deja vu-k is ezért vannak. Lehet, hogy te is amikor azt gondolod, hogy ezt az arcot már láttad valahol, az azért van mert egy párhuzamos valóságban már találkoztál vele. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

polluxware
nemtom.. sztem inkább az lehet ami az elõbbi "angol" okfejtésbõl van. Vagyis a szereplõk-> játékosok, és mindnek van egy próbja amint a szigetre ér, ezáltal dõl el melyik táborba tartozik -> jók vagy elbukottak

Hurley példul nem ugrik le a párkányról = gól
Locke megöleti az apját-> Ben miatt = bukta
Sayid továbbra is kínozgat amit megfogadott hogy nem tesz többé = bukta
Csin-> hát ez egyenlõre pássz = kérdéses
Jack-> ez is homály

tehát vmi ilyesmibõl kiindulva

ahogy a csajszi mondotta megy a "toborzás"

érdekes szál még a black rock, valmint az ott meghalt rabszolgák

komolyan ajánlom végignézni mégegyszer az elejétõl, ugynis csomó utalás van itt-ott (természetesen magyar szinkron felejtõs)

példul S3E8 rész környékén Juliet megöli Danny-t amiért ki akarják végezni -> Ben, Jack miatt meghagyja az életét de megjelölik! valmi tûzes cuccal égetnek a bõrébe vmit.. (Sayid...)
a fura hogy Tom sokkal jobban megrettent a tetkó hallatán mint a kivégzés hírére!

vannak itten még érdekes mámentumok

SzAbbbbI
Valaki küldene linket, ahonnan leszedhetem a 4.részt?

Bucser
Akkor csak CGI hiba volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Locke-ot egyértelmûen azért választotta, mert Jack ellenlábasa volt a vezetésben és mert HITe volt a szigetben. Ergo tûzzel vassal megvédte volna. Ergo tökéletes "candidate" azaz jelölt lett volna ha Jacob meghal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gman906
Azok egyértelmûen DHARMA kunyhók voltak. Ott voltak a hinták is.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Bucser
"Itt az a teoria megy, hogy ha a 815 soha sem zuhant le, akkor a utasok soha nem kerultek Ido LOOP-ban tehat nem robbant a bomba. De Ben csapata mar a szigeten volt tehat akkor mi a faszt keres Ben a tanari irodaban...???? Es nem ugy nez ki, mintha tudna barmirol is."

Soha nem kerültek idõloopba ergo Faraday soha nem tudta hatástalanítani a bombát amit az amcsik ott hagytak a szigeten 54-ben. Lehet, hogy az vált instabillá és szállt el? (és lehet hogy nem is Dharma-s kunyhókat láttuk ott hanem a katonák által otthagyottakat?

Klemice
szerintem yemi, christian és locke miatt a halott emberek jönnek szóba, megkapja az összes emléküket is.. valamint a pókok amik elkapták nikit és paulot az is a füst volt.. hm

polluxware
sztem azt kéne már belátni hogy nem csak találomra bújuk bele a testekbe, hanem azokéba akik "vmilyen" szempontból speciálisak a sakk játszma szempontjából.

polluxware
apeh.. ördög is származik vhonnan😊

Én még mindig nem értem, miért van a füstben egy pénztárgép, ami folyamatosan nyomtat??!!
trident
What are you? Fan made video

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Spoiler - promo

Persze már, vége a kérdéseknek!<#banplz>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

shevy
lehet, hogy élõ emberek testét is át tudja venni, de az is lehet, hogy az Jacob volt, ezt még nem tudhatjuk, de lehet, hogy nem is fogjuk megtudni

Sephi
Jo de ha jol emlekszem Walt sem halt meg, megis megjelent.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Herold
Azt kérdi, hogy Christian ki volt valójában.

shevy
ha azt nézzük, hogy miután Locke koporsóban ment a szigetre, és Nemezis átvette a testét, Christian és koporsóban került a szigetre, szóval Nemesis nyugodtan felvehette az õ testét is

Sephi
Ezt megis honnan szeded?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gibson9
egyik sem..

akkor most Jack faterja Jacob volt, vagy az ÚjLocke?

Herold
Gondolom, mivel arról volt szó, hogy õk Jacob "testõrei", Jacob kioktatta korábban, hogy mit kell tennie.

a kunyhó körül, meg a templom körül szerintem csak szimpla hamu van
Bram vagy ki a szobor alatt is rajzolt maga köré - de hogy vajon õ honnan tudta, hogy ez így mûködik? Itt mindenki tud mindent, csak mi nem

LasDen
például...de lényegében pillanatok alatt eltûnt és a hamun kívül semmi nyoma nem maradt annak, hogy õt valaha galád módon tûzbe lökték....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

trident
Jajaja, tehát pl. csontokra gondolsz?

Tudja a tök, csak én például erre gondoltam, aztán lehet mellélõttem. Ami érdekes abban a tûzben, hogy két kört láthatsz a tûz körül -dualitás?😊

LasDen
igen...de én arra gondoltam elsõ sorban, hogy már az évadnyitóban is csak hamu volt a tûzben...semmi nyoma nem volt ott egy elégett embernek és akkor nem órák óta égett ott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

trident
😊

A harmadik rész kibeszélõjében, a sorozatjunkie, ha jól emlékszem Waldi nagyon jól összeszedte, mikor ki jelent meg feketében, fehérben (fekete=nemezis, fehér javob?)

re LasDen: Ileana egy szütyõbe gyûjtötte a hamut.😊 (bár persze lehet, hogy ez a hamu =/= kunyhós, templomos hamuval)

saját spoileres írásom a részrõl, ha érdekel valakit 😄
LasDen
amúgy érdekes, hogy jacobból nem maradt semmi miután a tûzbe lökte locke alike...

Nem tartom valószínûnek, de azért jól hangzik ez a hamus-füstös dolog😄 Jól nézne ki mikor a fehér hamut beleszórják a forrásba, ettõl feléled a Nagy Fehér Jacob-füst és összeverekedik a feketével😄 Végülis minden fekete, a ruha, a kõ a mérlegen, meg maga a füst - akkor Jacob legyen a fehér verzió😊
Lassan, de biztosan kezd itt valami körvonalazódni😊 Kicsit már másról szólnak ezek az epizódok, mint 3 éve😄

Jó ez a totyik!<#eljen>