22323
-
#19362 Lol... Az ősidőkben is ugyanazok az anyagok voltak a földön mint most... :D
És most azért vigyáznak rá annyira, mert 1.nagyon régiek, ezért felbecsülhetetlenek, 2.az idő az ami sokkal gyengébbé tette őket.
Ezért akkor, mikor ez történt, nem lehetett még túl idős az a szobor... -
-
#19360 nagyon jó fanartok a hivatalos oldalon -
sirdond #19359 nem derült ki, de több mint valószínű,hogy othersék voltak
amúgy az sincs még kizárva,hogy most fog kiderülni
mert ugye hajón mennek át a hidra szigetre harcolni és elvileg sawyer hajóján kívül mindenre lőni fognak,szóval lehet widmore csapata az -
#19358 Gyerekek még mikor a flesselések mennek az ötödik évadban sawyer és a többiek tutajba ülnek, és valaki lő rájuk a flash során, azok kik voltak akik rájuk lőttek a másik hajóból? Valahogy nem emlékszem, hogy kiderült volna -
#19357 Nos az osidokben valami mas anyagbol epitettek a szobrokat. Azert is kurvara vigyaznak a mostani idokben rajuk, mert konnyen szetmorzsolhato.
-
#19356 egy bazi nagy hullám simán bedobhatta a szigeten belseje felé, inkább az a furcsa (ahogy a lostpedián is írják), hogy a parton és a környező erdőben semmilyen pusztítás nem látszik utána, pedig a víz tud rombolni rendesen. -
#19355 Hát ezis egy jó kérdés, de sztem egy másik lehet, azért annyira nemhinném, h feledékenyek lennének az írók, hogy egy ilyen bakit csinálnának...
Bár számomra az is fura, hogy ugye a szobrot a Black Rock döntötte le, mikor a viharban nekicsapódott...
Ez mekkora lol már? Egy hajó ledönti a szobrot? Ripityára kellett volna szakadnia a hajónak egy akkora tömör kőtömbtől, nem ledöntenie...
És a sziget belselyébe sodorta a vihar? Mekkora vihar volt az? És alig lett valami baja... Egy ilyen fahajó millió darabra kéne hogy szakadjon szerintem... Nade mind1, nem fikázok, attól még a legjobb sorozat szerintem... -
#19354 Hat amikor 815-os jott akkor nem volt vihar... ha jol emlekszem.
Meg meg mindig nem 100% hogy az a Black Rock volt amikor Jacob + Nemesis beszelgettek. Vagy lehet az volt de meg messze volt a szigettol...
De keson vettek eszre (a sotet miat?) a szigetet szal... nem tudom. -
SAFIII #19353 Amúgy a viharnak van valami köze ahhoz, h be lehessen jutni idegeneknek is a szigetre?
Többen is akkor jutottak be mikor vihar volt,például Miles-ék.
Meg mások is ha jól emlékszek. -
#19352 Detto. -
#19351 hát remélem igazatok van és nemkövetnek el ien hibát :D -
#19350 1) nem biztos, hogy az a Black Rock, akár másik hajó is lehetett, más időpontban
2) Richardék hajótörése ha jól emlékszem, éjszaka történt, addigra simán rosszra fordulhatott az idő, pláne ha Jacob is úgy akarta (és feltéve persze hogy hatalmában áll manipulálni) -
sirdond #19349 vagy másik idővonal? ;) -
#19348 -
#19347 talán egy másik hajó? :D -
#19346 Feltünt valami furcsa ebben a részben: kb 16 percnél, mikor Ricardus megérkezik a szigetre hatalmas vihar nekicsapopódnak a szobornak stb..
Viszont még az 5.évad 17.részében mikor elösször látjuk Jacobot és Nemezist.. (tudjátok a parton beszélgetnek) és mutatják a Black Rockot amint épp közeledik a sziget felé és hétágra süt a nap. :D
Szerintetek ez baki lehet? -
sirdond #19345 én meg most már egyre inkább azt kezdem gondolni,hogy nem lesz szerepcsere
valószínű,hogy a két idősáv találkozása miatt smokie barátunknak nem sikerül kijutnia a szigetről, és valahogy meghal (jacobbal meg már nem kell foglalkozni,mert ő ugye már halott. azon se lepődnék meg,ha a szigetről való kijutáshoz valami módon szüksége lenne jacobra)
a két idősáv találkozásában pedig desmond-nak lesz nagy szerepe,legalább is ő a leginkább elképzelhető az időutazós és jövőbelátós "képességei" miatt -
#19344 Apró kis utalás, aminek vagy van jelentősége, vagy nincs, de easter eggnek jó: a legutóbbi rész ugye ab aeterno, ami ebben a formában a latin nyelvű Bibliában is szerepel (eddig nem meglepő), mégpedig a Példabeszédek könyve 8,23 alatt. Micsoda számok, nem? :)
" 23. Örök időktől fogva felkenettem, kezdettől, a föld kezdetétől fogva. " -
#19343 ami szerintem kézenfekvő lenne, hogy minden újraindul, csak Jack vs. Sawyer képében, de remélem az alkotók valami nálam kreatívabb befejezést találnak ki.
Eddig ez az évad nagyon durva, jobbnál jobb részek egymás után! -
Blacktom #19342 Na ja.. a világítótornyos dolog után szinte tuti, de eddig is ő volt a főembörke:D Nekem csak az tetszik, ahogy fokozatosan elkezd hinni (apja régi cipője, dinamit) egyébként én is hanyagolom, vannak érdekesebb karakterek:) -
#19341 Hm sajnos szerintem ő lesz
-
Blacktom #19340 Na igen, akkor szerintetek ki lesz Jacob utódja?:) Ha nem jön valami nagy fordulat, és lesz is ilyen. Jack? Hurley vicces lenne, nem lepődnék meg. Sawyer inkább csak a másikat, ha helyettesíteni fogja. Sayid? nem... Koreaiak? Valamelyik.. de nem értem ők hogy jönnek ide, valahogy sose voltak döntő fontosságúak. Kate ugye nem candidate? Nem ugrik be:D -
homeless #19339 Nemezis már korábban is mondta Jacobnak, hogy meg akarja ölni. Hurley meg szerintem Richardot fogja leváltani, nem Jacobot. Már félig-meddig le is váltotta. -
Soundmaker #19338 Szerintem meg Ben most került helyre. Az egész karatere arról szólt, hogy a hatalmát megtarthassa, mondta is ... fél mindentől ami veszélyeztethetné a pozicióját, mert elkötelezte magát a sziget mellett. Mikor elvesztette Alexet, mindenét elvesztette, onnantól már semmiben sem volt biztos és menekült, mert Widmore is rá vadászott, sehova sem mehetett... Amikor Ilana úgymond befogadta őt, akkor végre kapott valamit ami végre megnyugtatta őt... Tartozhatott valahova, és Ben jellemfejlődésében mindig ez volt a kulcsmondat, Dharmás vagy nem? A Többiek közül való vagy nem? erről szólt az egész élete, és egyedüli biztos pont az életeben az volt hogy tartozni akar valahova. A szigethez. De ez rögös út volt... És most hogy befogadták többé nem kell aggódnia semmi miatt. Számomra ezért volt hatalmas pillanat mikor lerakta a fegyvert szép lassan. Abban a pillanatban elkötelezte magát Jacob mellett. Továbbra is szolgálhatja a szigetet, úgy hogy nem kell többé menekülnie!
Teória:
Szerintem, Jacob felvette Isabella alakját és úgy nyugtatta meg Richardot. Emlékezzetek vissza, Hurley-n kívül senki nem látta a halottakat. Két dolog van. Nemezis képes úgy mások alakját felvenni, hogy valóságos legyen, de ehhez az illetőnek halottnak kell lennie (Eko öccse, Jack apja, Alex stb... ) Míg Jacob csak úgy tudja felvenni mások alakját, hogy csak az arra érzékeny emberek képesek látni. Hurley ezért lett szerintem kiválasztott :) Mikor a hajón megjelent Isabella, az füst volt, ezzel tesztelte le mi Richard gyengéje. Jacob egy nemes játékba kezdett azzal, hogy bebizonyítsa az emberek jóságát, csakhogy nemezis ezt az ember anyagot a szabadulásához használja fel. Erre a veszélyes hazárdjátékra akkor döbbent rá mikor Richard majdnem leszúrta.
Huh, kíváncsian fogom várni a végeredményt :) -
r4pt0r #19337 Nekem Sawyer a kedvencem. -
#19336 hát, azért látta már miket művelt a füst, meg úgy egyébként is, láthatja hogy az nem egy emberi cucc, és ilyen gyilkos szándékkal akarja elhagyni a szigetet... egy low iq -jú ember is rájöhetne, hogy ha tud repülni a füst meg ilyen képességei vannak akkor nem kéne neki segítség, hogy elhagyja a szigetet, tehát nem véletlen, hogy nem tud elmenni
azt is gondolhatja, hogy Widmore nem fogja tudni legyőzni... az "ultrahangos" (?) kerítéssel is csak kint tudják tartani
szerintem Sawyer a sorozat gyengepontja, tetteti a kemény legényt, tipikus amerikai "énvagyokakirály" típusú ember, másik pillanatban meg hősszerelmes... túlságosan végletember :) -
#19335 Nézd a sorozatot, és talán kiderül, mi is ezt tesszük. -
#19334 Sry, nemvagyok Vip...
Amúgy az érdekelne, hogy mi smokey terve, hogy akar kijutni a szigetről, mi módon lehetséges, és hogy miért kellenek neki az emberek. -
#19333 Azt azért tegyük hozzá, hogy ő nemhinném, hogy vágja, hogy ki Smokey, ahogy igazándiból mi sem, és valószínű leszarja, csak ki akar menni.
Bár mikor elment a tengeralattjáróra reméltem, hogy átbassza Smokey-t és valahogyan megoldja, hogy Whitmore kinyírja, vagy legalábbis valamit csináljon vele, mert úgygondolom kinyírni nem lehet, mert valaki csak megtette volna már... -
#19332 Hát ami eddig biztos, hogy Sayid az a füst oldalán áll, mint ahogy Claire is
Sawyer ugye csak a saját érdekeit nézi, de ezzel együtt azért Nemezis malmára hajtja a vizet... szvsz a legidiótább karakter az egész sorozatban :) ok, hogy ki akar jutni a szigetről, de ennyire buta nem lehet, hogy mindent leszar és közben az se érdekli, ha Smokey kiszabadul a világra
Ricardo a mostani részben véglegesen elkötelezte magát, de azért jó volt látni, hogy hogyan jutott el idáig, és hogy mi mindenen ment át keresztül ami ennyire megkavarta a gondolatait
Ben érdekes még, ő képes bármikor megkeverni a szart... ok most látszólag elérzékenyült mikor Ilana mondta neki hogy "I'll have you", de Bennek elég egy szép szó Smokey részéről, egy ígéret és szemrebbenés nélkül áttér :) szóval nála nem lehet tudni semmit :)
A többiek szerintem pedig egyértelmű, hogy Jacob oldalán állnak, persze őket is el lehet csábítani (talán a candidate -ek a kivételek, persze Sawyer -t leszámítva) -
Blacktom #19331 Ki hol van jelenleg, kivel beszél, kinek az oldalán áll - nyugodtan lehet belekötni, én se tudtam mindenkit normálisan eldönteni:)
Utolsón ketten helyet cseréltek, azt hagyjuk, de az első kettőn ha Ilanáék átállnának, jól nézne ki:D Persze pont ő nemhiszem hogy fog
Csak mások is mondták nekem, hátha jelent valamit a helyük:) -
#19330 Te vitatkozol rajta egyedül. -
#19329 Jol van. Az meg veletlenul sem lehet, hogy esetleg azon a muholdon olyan bakteriumok voltak, melyek a vizzel valo erintkezes utan elkezdtek atalakulni allat nagy szornyekke. Attol meg, hogy csak ketto?? jott ki, lehet van ott tobb is.
Szerintem ertelmetlen ezen vitatkozni... -
SAFIII #19328 Na persze, és abból lett egy 20 emelet magas szörny?
Meg h került volna egy műholdra?
Sokkal valószínűbb ez, h a műhold lezuhant és felébresztette az alvó zillát... -
SAFIII #19327 Igen, és az ébresztette fel a szörnyet -
#19326 Jaja de az sem 100%.
Ott is beszeltek arrol, hogy a muholdon volt valami baketeria? Kulfoldi forumokon ilyeneket irkaltak.
-
#19325 Egy műhold, ki lett már beszélve a cloverfield topikban -
#19324 Meg kene nezni a filmet ujra fiu. A vegen az utolso jelenetben latszodik valami ahogy belesik a tengerbe. -
#19323 egy hűtőházban talált rá Sayid
az meg, hogy melyik nevet, hova írta lényegtelen, maga a teória a lényeg