Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Azért J. J. Abrams sem ma kezdte. Háta mögött van már egy sikeres 5 évados sorozat (Alias).

LasDen
milyen aggresszív 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
"You're lucky that I have to protect you. Otherwise I'd have cut your head off."

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Szabi84
az utolsó részig semmi sem fog kiderülni és ez így jó szerintem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

buldozer99
gyerekek ez gecidurva volt most szerintem, óriási ez a sorozat, nagyon bejön a 6.évad!😮O

Forca Barca

totál egyetértek
LasDen
nekem az eddigi 5 rész egyike után sem volt hiányérzetem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem, de ez már túlságosan... nagyon húzzák nyamvasszák és ilyenkor felmérgesít, h szinte nemvolt semmi azt várhatok megint 1 hetet a következõ részig

LasDen
42 😄

ProGabe
pf

sokan tényleg azt várják a sorozattól, hogy minden részben mutassanak meg egy új színt, és hogy egy szereplõ számoljon el a végtelenig... kétszer

esetleg a kérdést várják a 42-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát a fasz kivan...ez is jó, de kiemelkedöen egy semmlyien rész :SSS

kezdem azt hinni, h szar a 6. évadok sok idõtartamban ezidáig...

hamar elmegy a rész...néha túlsok a flashforward is, semmi nagy WTF -

olyan túl mézesmázos, faszom lehet várni megint 1-et, de semmivel se haladnak elõre... és még az új kérdések se nagy wtf-kok v nemtom

az abc meg baszhatja a promóját, a nagy ANSWERS-es feliratjaival, mert ugy nyomja, már 2 rész óta, h mindig az adott részbe sok minden meglesz válaszolva áhhh

nah mind1

Marci0115
LasDen
annyit értettem, hogy run, run 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy megnéztem a tükrös tekergetítõs bezgentyûs jelenetet és rajta van Ben neve is 😄

ProGabe
hihetetlen, hogy fel van építve ez a sorozat. mi, nézõk is átmegyünk ugyanazon, amin a szereplõk, már ami a befogadóképességet illeti: ha mindezt pikk-pakk lezavarták volna, és ezek a dolgok az elsõ évadokban történnek meg, értelemszerûen besokalltunk volna (akárcsak a szereplõk). viszont így, hogy szépen, LASSAN fel van építve az egész, így befogadja a gyomrunk

ez kérem szépen sorozatkészítés mesterfokon: hosszú karakterépítés (minél többet tudsz valakirõl, annál többet törõdsz vele, annál jobban érdekel a sorsa) és történetkibontás (pl. utalások tömkelege)! ahogyan pl. a Watchmen (amelybõl bevallottan rengeteget merít ez a sorozat, és azért írom, mert ez a legjobb példa) tökéletesen használja a képregény adta lehetõségeket, úgy ez az alkotás a sorozatokét. na nem mintha ezt el kéne mondani, csak ideje volt leírnom 😊

köv rész promo:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
az igen... kedves kis japó 😄

18612:

"szerencsés vagy hogy védett vagy... máskülönben már levágtam volna a fejed"

Bazinga!

Jaja én is pont ugyanerre gondoltam😄 De akkor ez ezek szerint kiszámítható lenne...
http://www.youtube.com/user/teddyinjapan

How much can you take,before you snap?

Klemice
rég

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
ha nem kellene megvédenem téged, már rág levágtam volna a fejed

precision
bazz, már 3 perce gondolkodom ki az a valkai, mondom dögöljek meg ha tudom... szégyen, biztos vmi közismert valaki én meg nemtom ki az 😊

aztán leesett hogy "valaki" -t akartál írni 😊

Bazinga!

LasDen
amúgy valkai nem tudja mit mondott a szamuráj hurleynek? gondolom elküldte az anyjába...😄

mi van,ha jack tényleg átveszi jacob helyét? az a scene mikor nézi az óceánt totál jacobra hajazott
és sawyer pedig jack nemezise lesz.szerintem simán elképzelhetõ egy ilyen végkifejlet is

macselek
Claire egyszerûen nem emlékszik arra, hogy mi történt aaronnal szerintem. A fertõzöttek meg szerintem a nemezis szövetségesei. Sayid is tuti beáll közéjük majd mikor a templomot ostromolják😄

precision
kezd alakulni a két "hadsereg"
mindkét oldalon van egy-egy kakukktojás 😊 ugye a templomban ott van Sayid akiben növekszik a nemezis féle gonoszság, a gonoszoknál meg ott van Jin
Claire pedig egy gyengeelméjû loser 😊 mindig is ilyen 1.0 -ás hülyep*csa bamba ábrázata volt, Nemezisnek vele volt a legkönnyebb dolga... "gyere velem Claire" ... "Ok" 😊 És utána másokat okol, hogy merre van a gyerek, mikor õ hagyta ott a "rét közepén" 😄
Jack fia engem is meglepett, nem volt róla szó eddig szerintem

Bazinga!

trident
This is my friend tu-tu-túúúúú nyik! Tu -tu-túúúú nyik!<#vigyor1>

Még felirat nélkül, gyenge angollal is jó volt, felirattal újra nézem.<#pias>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

alternatív valóság mond valamit?

szóval szamuráj barátunk nem is szamuráj és nem is a múltból,vagy a black rockról,mivel nem lett volna ott

és ki lehet a 'someone bad'? mert nem feltétlenül jacob nemezise. szerintem claire a legvalószínûbb,de sawyer is lehet akár

de mi van c. shephardal? neki miért tûnt el a teste? mindkét valóságban? ha nem lenne fontos, szvsz nem is mutatták volna
mi van ha nem is halt meg annyira? és majd a másik valóságban is csak üres koporsó lesz,amikor végre visszakapja jack 😊

LasDen
azta kurva 😄
claire nagyon bad-ass 😄
honnan került elõ ez a david gyerek??? nekem nem rémlik, hogy lett volna szó róla 😄 a tükörbe ha jól láttam, akkor volt egy jó régi kínai épület együttes 😄

Marci0115
a vége az nagyon ütött

macselek
Király volt ez a rész is.

Klemice
Na nézzétek a részt mert

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
Nem.. ÁÁÁron JÉKOB apja, akinek LOK a fia é ezért mentette meg amikor az kizuhant az emeletrõl..

Klemice
És a flashback a jövõbõl azt mondta hogy ÁÁÁron Lok apja ugye?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
sajnos csak magyar szinkronnal tudtam megnézni a 6. évadot, mert nem haladnak a felirattal 😞

Klemice
Õszinte részvétem 😞

Áááá, ez zseniális!
gibson9
én már láttam az egész évadot szinkronosan..

tommygear
rosszul idõzítette már megint LOK a feliratot :@@@@@@@@
Herold
<#fejvakaras><#nemtudom>

LasDen
tessék normálisan beszélni...és ne tessen olyanokat flesselni, hogy flessel a múltból a jövõbõl....

precision
én már láttam az új részt, flashforwardom volt

vagy az is lehet hogy most nem is most van hanem már mittudomén jövõhét és ezt csak flashbackelem, és ezért írok úgy a részrõl mintha már láttam volna, mert ténylegesen már láttam

fene tudja.

Bazinga!

Klemice
Új rész még nincs, de felirat már van

LasDen
nem tartom valószínûnek...😄

Herold
Van má új rész?

Klemice
újabb remek alkotás

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Pedig de, mert nem volt víz alatt a sziget. Lehet más 5. évadzárót néztünk; Jacob és Nemesis beszélgetnek a parton, a Black Rock meg feltûnik a sziget mellett. Az, hogy hogyan került a sziget közepére, vszeg a Donkey wheel lesz a megoldás, de akár egy szökõár is képes ilyesmire. Bírom az ALT-al kapcsolatos spekulálásokat is. Az vszeg nem valóság (asszem pont te írtad azokat a párhuzamos univerzumokat), csak egy ilyen mi lett volna, ha nem zuhan le a gép, a sors akkor is összehozza õket kitekintés, amolyan 1. évados feeling. Persze valahogy biztos lesz összefüggés a két szál között.

Nem mellesleg az új Locke mögött a Bkv áll:

http://www.napiszar.com/video/2010/02/22/kornyezetkimelo-bkv/

Csak nézzétek a füstöt<#wow1><#idiota>
Van az a rész, amikor mész a dinamitért, na és ugye amikor odaérsz a hajóhoz akkor a játék kiírja , h "egy hajó a sziget belsejében??"
aztán mikor néztem a sorozatot már akkor is feltûnt, meg most is eszembe jutott h hogy kerülhetett oda, és rögtön az ugrott be h a sziget most a víz alatt van.
Zomil
Vagy egy nagy vihar besodorta 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
Nos ez nem is olyan nagy hulyeseg amit mondasz. Bar en inkabb azt mondom, hogy a sziget a hajo ala jelent meg. Vagy siman behuztak a hajot a szigetre (igen, lehet ilyet csinalni).

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"