22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Herold
    Lassan már csak 2-3 szereplő fogja eljátszani a maradék részeket?
  • gabesylar
    VLC player-rel is működik a felirat.
  • gibson9
    pedig tényleg jó kép (várom a büntipontot)
  • MikX
    BS Player...
  • Herr Lehrer
    mivel játszottad le?
  • MikX
    Nekem ment, bár már nem bírtam kivárni, megnéztem angolul előtte már...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egész tűrhető rész volt, és valahogy sejtettem, h Desmond lesz a "csomag" csak még kérds, h mire is kell pontosan.
  • MikX
    Mondjuk engem leginkább az zavar, h mért nem lehetne azt a hozzászólást törölni? Teljesen szétb*ssza a topicot.
    Inkább azokkal kéne foglalkozni, nem mindenért elakadásjelzőt adni, ez mondjuk igaz...
  • Herr Lehrer
    ez nem működik
  • buldozer99
    felirat
  • Ragnar360
    én ezért kapok 1 bünti pontot ? hát nemárt... most teljesen felháborodtam...

volt egy jó kép amit beszúrtak, nem is az idétlen lokkos meg ilyen témával kapcsolatban, arra beküldtem 2 smilet és 1 büntipont... felháborító, kérvényezem is a visszavonást

Amióta CIFU beírtál nem volt semmi, már majdhogynem beirtam: végre megint királyságos a topik, lehet dumálgatni, erre te meg most megint elbas*od, már ne is haragudj - de a sok izének kéne osztogatni a BÜNTIKET, nem annak aki megse szólalt

szerk.: a "Válasz erre-ékből" visszalehet nézni 2-3 kattintással hogy mire is válaszoltam, ANNAK A KÉPNEK baromira semmi köze az idétlenséghez, erről ennyit... hihetetlen komolyan

Köszi!!!! :@
  • ProGabe #19392
    nem is tudom, mit lehetne írni egy rész megnézése után. egyszerűen eljutott arra a pontra a sorozat, hogy csak nézni kell, és kész. teljesen felesleges agyalni, mert rengeteg dolgot tudunk már, de pont azok hiányoznak, amik miatt tényleg össze tudna állni ez az egész

köv. rész főszereplője megint az lesz, akinek a legjobb részeket köszönhetjük:

• Klemice
    De most akkor dezmond egy kibaszott kriptonit a füst ellen?
  • Klemice
    nó inglis
  • cherubim06
    Újabb, totál értelmetlen rész. Semmi nem derült ki. Még újabb kérdés se. Ennyire nem untam még sorozatot.
  • [NST]Cifu
    Igen, de kértem, hogy a moderációval kapcsolatban a moderátori topicba légyszíves.
  • trident
    Szia Cifu,
    Én ezért kaptam büntetőpontot: #19371?
  • [NST]Cifu
    Igen, teljesen jogos az öt pont, ezt bizony rosszul írtam, tehát a #19304-es hozzászólás átolvasását és értelmezését. :)))
  • Klemice
  • [NST]Cifu
    Bent van a kedvencekben, ha nem is állandóan, de időről időre amúgy is ránézek a topicra, szóval kár abban reménykedni, hogy az ilyesmiket elakadásjelzők nélkül meg lehet úszni, adott esetben visszamenőleg is kiosztom őket.

Javaslom még egyszer a #19383-es hozzászólás átolvasását, értelmezését...
  • Klemice
    csicska, megy egyből előszopni..

holnapi résztől nem várok sokat, remélem kellemeset fogok benne csalódni
    reméljük választ kapunk rá, jin és sun házasok-e az alternatív valóságban
  • gibson9
    a szemét..
  • Klemice
    hozzászólás egy szó
  • lele
    bugos a hozzá szólásod :Ð
  • Klemice
    sztéjtrú máj frend!
    mindjárt beköpnek a döglegyek sajnos :(
  • kovi04
  • totahun
    ,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK,LOK
  • 5c0rp330n
    a cim alapjan elcsodalkoztam, aztan lattam h csak forintban ennyi, igy annyira nem is sok
  • sirdond
    akkor sorry, nem figyeltem
  • Grove4
    Vótmá.
  • sirdond
  • Ragnar360
  • trident
  • Sephi
    Meg hat ugye a sziget nem arrol hires, hogy normalis dolgok tortennek rajta :D
  • ronihun
    Mivel tényleg távol volt a szigettől még + az óceánon pillanatok allat hatalmas vihar kerekedhet.
  • trident
    Huh. Csak találgatok: az el lett mondva, hogy Nemezisnek "el lett véve" a teste. Talán mert megölték, vagy pedig olyat tett, ami miatt ez volt a büntetése. Ha ez utóbbi történt, akkor lehet egy az ő által meggyilkolt fiatal fiu miatt volt, aki megjelent neki.

Ha pedig mondjuk nem angyal vs luciferről van szó és gyerekkorukba kerültek a szigetre, akkor akár lehetett Jacob is...

Az hogy esetleg például Aaron lenne azt azért nem nagyon gondolom, mert ha vége az lesz ami az ALT szál, akkor szépen eltűnik a sziget, Jacob, Nemezis.
  • Micsu
    mégis volt bőven szemforgatás :P
  • Micsu
    havent loose weighten már én is gondolkodom egy ideje, sorozat egyik legnagyobb kérdése, remélem az uccsó részben azért erre is választ kapunk
  • Klemice
    Executive producers Damon Lindelof and Carlton Cuse implied that the ship approaching the Island under bright, sunny skies in "The Incident, Part 1" and the Black Rock's approach to the Island in a violent thunderstorm in this episode are the same ship, and that after Jacob and the Man in Black's conversation, a storm appeared and threw the Black Rock inland. (Official Lost Podcast of March 24, 2010)
  • Neogan
    Van valakinek valami ötlete hogy ki lehetett az a fiatal fiú akit MIB és Sawyer látott az erdőben?

"You know the rules... you can't kill Him."
  • Klemice
    öhh alapból 1800 éves szobor nem idő áh..