Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Forca Barca
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sokan tényleg azt várják a sorozattól, hogy minden részben mutassanak meg egy új színt, és hogy egy szereplõ számoljon el a végtelenig... kétszer
esetleg a kérdést várják a 42-re
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kezdem azt hinni, h szar a 6. évadok sok idõtartamban ezidáig...
hamar elmegy a rész...néha túlsok a flashforward is, semmi nagy WTF -
olyan túl mézesmázos, faszom lehet várni megint 1-et, de semmivel se haladnak elõre... és még az új kérdések se nagy wtf-kok v nemtom
az abc meg baszhatja a promóját, a nagy ANSWERS-es feliratjaival, mert ugy nyomja, már 2 rész óta, h mindig az adott részbe sok minden meglesz válaszolva áhhh
nah mind1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez kérem szépen sorozatkészítés mesterfokon: hosszú karakterépítés (minél többet tudsz valakirõl, annál többet törõdsz vele, annál jobban érdekel a sorsa) és történetkibontás (pl. utalások tömkelege)! ahogyan pl. a Watchmen (amelybõl bevallottan rengeteget merít ez a sorozat, és azért írom, mert ez a legjobb példa) tökéletesen használja a képregény adta lehetõségeket, úgy ez az alkotás a sorozatokét. na nem mintha ezt el kéne mondani, csak ideje volt leírnom 😊
köv rész promo:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
18612:
"szerencsés vagy hogy védett vagy... máskülönben már levágtam volna a fejed"
Bazinga!
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
aztán leesett hogy "valaki" -t akartál írni 😊
Bazinga!
és sawyer pedig jack nemezise lesz.szerintem simán elképzelhetõ egy ilyen végkifejlet is
mindkét oldalon van egy-egy kakukktojás 😊 ugye a templomban ott van Sayid akiben növekszik a nemezis féle gonoszság, a gonoszoknál meg ott van Jin
Claire pedig egy gyengeelméjû loser 😊 mindig is ilyen 1.0 -ás hülyep*csa bamba ábrázata volt, Nemezisnek vele volt a legkönnyebb dolga... "gyere velem Claire" ... "Ok" 😊 És utána másokat okol, hogy merre van a gyerek, mikor õ hagyta ott a "rét közepén" 😄
Jack fia engem is meglepett, nem volt róla szó eddig szerintem
Bazinga!
Még felirat nélkül, gyenge angollal is jó volt, felirattal újra nézem.<#pias>#pias>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szóval szamuráj barátunk nem is szamuráj és nem is a múltból,vagy a black rockról,mivel nem lett volna ott
és ki lehet a 'someone bad'? mert nem feltétlenül jacob nemezise. szerintem claire a legvalószínûbb,de sawyer is lehet akár
de mi van c. shephardal? neki miért tûnt el a teste? mindkét valóságban? ha nem lenne fontos, szvsz nem is mutatták volna
mi van ha nem is halt meg annyira? és majd a másik valóságban is csak üres koporsó lesz,amikor végre visszakapja jack 😊
claire nagyon bad-ass 😄
vagy az is lehet hogy most nem is most van hanem már mittudomén jövõhét és ezt csak flashbackelem, és ezért írok úgy a részrõl mintha már láttam volna, mert ténylegesen már láttam
fene tudja.
Bazinga!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://www.napiszar.com/video/2010/02/22/kornyezetkimelo-bkv/
Csak nézzétek a füstöt<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
aztán mikor néztem a sorozatot már akkor is feltûnt, meg most is eszembe jutott h hogy kerülhetett oda, és rögtön az ugrott be h a sziget most a víz alatt van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"