22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Ragnar360
    fail... hát az övéé volt pont az egyik legszarabb :)) nah meg ég és föld az a élmény/hangulat amit a két hang (magyar, angol) tud nyujtani... Michael Emerson nagy színész, nagyon durván, meg is kapta érte az Emmyt asszem

(már a hangjával is jáccik, színészkedik...micsoda beleélés stb. föleg 1-2 évaddal ezelött vagy jajó az elözőben, az egész karaktert úgy alakítja h vmi hihetetlen és ezt a magyar szinkronja MINIMUM LEFELEZI
  • SAFIII
    Azt a 15 percet én is megnézném
  • Micsu
    pár embernek jól elvolt találva a szinkronja sztem, Ben magyar hangja nekem jobban tetszett mint az origi
  • Klemice
    Az első két évadot még magyarul néztem, az még rendben is volt, de pocsék lett ezek után a minősége a szinkronnak, félrefordítások, nem meggyőző színészi alakítások. Mindez annak is betudható, hogy az angol után rájön az ember mennyire nem hitles az eredeti hanghoz a szinkron.
  • Klemice
    Hát nem tudom erre mit tudtál volna flémelkedni, na de hagyjuk...
  • polluxware
    valami értelme csak lesz..
  • Lotczi
    Pedig valószínűnek látszik
  • Micsu
    zinterneten mindenki nagyokos, ezt tudjuk
  • Herold
    Gondolom nem a kisujjából szopta a negyed órát.
  • MikX
    Tekintve, hogy alapból több párbeszéd van egy részben, mint 15 perc... :D
  • Grove4
    Nekem is szemet szúrt,csak nem akartam flémelkedni:D
  • precision
    ilyen hülyeséget már régen olvastam :)
    még hogy negyed óra alatt :D

én nem védem a magyar szinkront, mert fos, nem oda illő hangok vannak, és félrefordítások...de 100%, hogy többet foglalkoznak vele mint 15 perc
  • Herold
    Az utolsó évadból már 10 rész lement az ABC tv-csatornán az USA-ban.
  • cambiasso83
    Ez tuti?Én nem olvastam ilyet.Nemrég kezdték el az USA-ban is,nem???
  • Klemice
    két hét múlva indul az axn-en az utolsó évad szinkronnal, egy átlag 42 perces részhez negyed óra (gyk: 15 perc) alatt készítik el a szinkront
  • cherubim06
    Hogyan illik a képbe az alternatív szál?
    A válasz: sehogy.
  • cambiasso83
    Sziasztok.Hol láttatok új részeket???Magyaron kb szeptember,nem???Kicsit mindig is bonyolult egy sorozat volt:)De jó...
  • Herold
    Nem baj, megy a pont.
  • Ragnar360
    ez a kép most nagyon üt :DDDDDDDD
    LOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ

muszáj volt rá reagálnom, mivel az elsö értelmesebb poénosabb kép, túlzásba meg nem lesz víve!!!!
  • Grove4
    Ja.
  • 5c0rp330n
    egyebkent az atlottszemu fasz az ugyanaz a felszemu fasz volt aki a 3. evadban kirobbantotta az uveget es megfullasztotta charlie-t ugye?
  • polluxware
    Az hogy a listáról kit miért húznak le (Locke), annak szerintem az az oka hogy elveszti bizonyos szitukban "próbatétel" a lehetőségüket arra nézve hogy kiválasztottak legyenek. Vagyis ha átállnak a rossz oldalra, elhatalmasodik rajtuk a "betegség", vagy csak megérintik Lock-ot..

nemtom figyeltétek e hogy mekkora jelentősége van annak hogy ki az akit Lock és ki az akit Jacob érint meg.

Egyébként Kate szerepe egy csöppet eléggé "csélcsap" ,ide-oda csapódik Sawyer meg Jack között.. az egész sorozat alatt..
  • polluxware
    Lassan kezdhetjük találgatni mi lesz a vége, és hogyan is illik a képbe az alternatív szál..

brilliáns egy sorozat:) mi lesz május után
  • sirdond
    miért lett kihúzva kate a listáról?

ja és megmondtam,hogy locke beígérte claire-nek,vagy nem? :)
  • Sephi
    Vicces fiu vagy.
  • Sephi
    Meg az is lehet, hogy Nemesis csinalta ezt... mert amiutan elajult... nagyon gyanusan semmi sem tortent.
  • Herr Lehrer
  • tommygear
    dögöljön meg a szomszéd tehene is mi? ne vergődj, így jártál
  • Ragnar360
    most nézem...h tommygear aki szintén nagy zenész csak 1 ! pontal rohangál, legalább 4 helyett... közbe én szinte a semmiért (2 smile egy nem lokkos nem offos képre, amit bármikor 1-2 éve vagy 1-2 év mulva is bárki, vármilyen jöttment is akár benyomhatott volna a topikba) ugyanannyit kapok mint ő a több oldalnyi LOKozásért
    hiszen ő volt az egyik majom aki nagyon nyomta...
  • H4V0K
    erre is megadod a bant, de törölni bazmeg nem bírod
  • H4V0K
    nevetséges amit művelsz Cifu, le lehetne állni
  • tommygear
    kellemes rész volt ez is
  • Herold
    Fejére esett egy csőharang.
  • Ragnar360
    milyen baleseted volt Sephi ? :S :O
  • precision
    Sun angol tudásának/nem tudásának (vagyis a titkolásának) mindig is volt jelentősége a kettejük szempontjából (mármint Jin és Sun szempontjából)
  • Klemice
    Mármint az hülyeség, hogy behozták ezt a szálat mivel semmi értelme :\
  • Sephi
    Nem az. Nekem volt ilyen sajnos 2008-ban. Ertettem a magyart de nem tudtam beszelni a baleset utan. Erdekes, hogy angolul es nemetul barmit ki tudtam mondani.

100% igaz.
  • Klemice
    A legnagyobb gyökérség ez a nem tudok angolul beszélni dolog...
  • Sephi
    Hat ez mar megint mi volt... borzalmasan kezd az idegeimre menni. Mi a francnak kell igy huzni?

Na lassuk mit tudunk meg :

Mar megint tukor! Sun belenez... es megint azonnal valami szigethez kapcsolodo dolog tortenik.

Mikhail visszatert. Erdekesen kilottek a szemet :D Szigeten is ugye volt neki eyepatch.

Sun terhes! De kitol? jin ugye eredetileg meddo.... lehet itt termekeny?? Nem tuti, hogy tole van.

Irok meg holnap most mennem kell.
  • MikX
    Várható, hogy megfogyatkoznak, majd...