Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
donkey wheel --> *blub*

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szolnokboy1
jaja, meghótt szegény Jin 😞

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Ütött a 4. évad vége.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nem de nagyon hasonlított a fickó. Nem tudtam nem erre gondolni.

Szolnokboy1
nem és nem. kinézel ekkora blõdlit ebbõl a sorozatból?

Narxis
Újrahasználtak mellékszereplõket? Mert sztem Jin épp az apjától vesz egy plüss pandát egy játékboltban. 😄 De a régész csaj is ismerõs, nem Sawyer csaja akit átvert?

Narxis
Jó a többi is, az S3 vége jó volt, de Charlie kinyírása lehangolt, meg Desmond amúgy is elspoilerezte. 😄 Az elõreugrásos jelenetek, Kate-tel találka persze jó nagy WTF volt.

Szolnokboy1
az elsõ igazi agyfasz epizód, elõre vetíti, mi jön az 5. évadban.

stargatelost
Mert a többi nem jó? 😄 Nehogy már 😄 s3 végén nem kerested az álladat?<#kacsint>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

skinnyman
"The Constant" az egesz sorozatban az egyik legjobb resz tobb felmeres szerint 😊

Regards,

Narxis
S04E05 na ez egy jó rész volt. Desmond amúgy is a kedvencem, vele tudok azonosulni a legkönnyebben.

Szolnokboy1
az oroszok szívósak, ennyi.

+1

mondjuk tényleg röhej h Mikhail nyilat kap a szívébe és felkel😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cylonflatus
A csõposta nem a semmibe fut. Nyugi, a legtöbb ilyen dologra választ fogsz kapni. Viszont egészen más kérdéseid lesznek a végén... 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

stargatelost
Ez van 😊 de kapott egy elképesztõen szép búcsúepizódot (Greatest Hits), újranézve szem nem maradt szárazon, tudva, mi lesz a sorsa. És persze Not Penny's Boat 😊 Na és "we have to go back"? 😊 A sorozattörténelem legütõsebb cliffhangere.

Narxis
Na neeeeeeeeeeeeeeee.... Charlie-t nem ölhetik meg... ez egy faszság így. Meg mi az, hogy azt a félszemû buzit nem lehet megölni... ez a jelenetrész buziság volt. Nem tetszett!

Narxis
Kéne az a rejtélyes zene az elejérõl loop-ban, arra szeretnék elaludni.

ProGabe
Epic shit is EPIC!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

volt már a "We have to go back Kate" monológ?😄<#hehe><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szolnokboy1
szerintem a 2. évad volt a "legrosszabb", az elején érzõdött az idõhúzás, amikor három szemszögbõl is látjuk a bunkeres történéseket és a közepén is elég sok a gyengébb epizód (szórakozás a fegyverekkel, Charlie újra herkázik, stb). persze még így is ütötte az évad más sorozatok 80%-át minõségben.

"de még úgy érzem rengeteg itt a rejtély"

a kérdések 70%-át még fel sem tették. 😊

stargatelost
Szerintem az elsõ évad cliffhangerének és a második évad kezdõ pár percének az összekapcsolása mesteri szinten zseniális. Gondolnánk elsõre, hogy valami flashbacket látunk, aztán bumm, a tükrökön pedig látjuk, ahogy Jackék néznek le! OMFG!
Aztán maga a bunker. A farokrész. Michael. Az évadon végig húzódó man of science man of faith vonal is remek, Locke megrögzötten nyomogatni akarja a gombot, aztán amikor látja, hogy semmi értelme, Ecko viszont pont az ellenkezõjeként értelmezi. Aztán bezárkóznak ugye Dessel, az évadzáró duplarész is valami elképesztõ, ahogy kiderül, hogy Desmond miatt zuhant le a gép. (aláírásom is innen van 😄 pont az elmúlt hónapokban néztem újra a sorozatot)
A Lostban vannak a legjobban kidolgozott karakterek egyébként. Meg a legjobb sorozatzene is a Losté, egyszerûen gyönyörûen megkomponált az egész.

Narxis
Szerintem nem volt rossz, de egyelõre csak az elsõhöz tudom hasonlítani. Itt valami bazi nagy összeesküvésnek kell lennie mert ennyi véletlen nincs. 😄 A karakterek érdekesek, összetettek, de még úgy érzem rengeteg itt a rejtély. Ezt a gombnyomogatást jó nagy ratyiságnak tartom. Nyilván azért nem volt automatikus mert megfigyelték a gombnyomogatókat de aztán az évad végén kiderült, hogy mégsem volt az teljesen hiába de akkor meg miért bíztak rájuk ilyen fontos feladatot? Meg az a semmibe futó csõposta vagy mi is érdekes... Szóval úgy érzem, hogy még rengeteg dolgot kell megmagyarázni, elméletem az van, gondolom valami kutatás volt itt valamikor csak a kutatók már nincsenek ezeken az állomásokon vagy franc tudja.

Sayid-ék meg ott hagyják a terhes koreai csajjal a hajót, na ott a fejemet fogtam. 😄

stargatelost
LOL 😄 Jól megpörgetted 😄 Második évadról vélemény? 😊 Szerintem a legjobb évad.

Narxis
Mostantól hívjatok Desmond-nak brotha-ák! 😊

S03E08-nál tartok.

Két évad simán belefért volna <#kacsint>
LasDen
nem nyúlnak ehhez már....de majd 30-40 év múlva csinálnak egy remaket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ilyen nálam is volt, megesett, hogy munkahelyrõl késtem miatta a délutános mûszakban.<#vigyor0> Amúgy én áldom magamat, hogy csak tavaly daráltam le a sorozatot, jóval a vége után. Amilyen lassan folytak benne a dolgok, engem az ideg szétcseszett volna, ha hetente kell követnem. Erre jó példa az az epizód, amelynek végén, kiderül, hogy Locke apja ott van a szigeten. Csak 3 vagy 4 epizóddal késõbb tudtuk meg a jelenet folytatását. Talán cancelt is adok a sorozatnak, ha mindig várnom kellett volna egy hetet, az évadközbeni szünetekrõl nem is beszélve, különösen a 3.évad cliffhangere után.
Ami azt illeti, én például kíváncsi lennék, hogy Kate és Sawyer együtt voltak-e a sziget után. (Bár ha igen, nem feltétlenül voltak boldogok, tekintve, hogy a purgatóriumban Kate nem Sawyerrel volt.) Claire is érdekelne, meg Desmond is.
Mondjuk lehetne egy sorozat, ami azonos univerzumban játszódik, és eg-egy epizód erejéig belecrossovereznék õket.
De ugyanakkor belegondolok, nem lenne-e jobb, ha az embert meghagynák a kellemes találgatásban, ami a dolgok nyitva hagyásából ered.
kill3r21
Bármilyen lostos univerzum jöhetne, természetesen nem kellene nyulni a jelenlegi dolgokhoz, de lehetne még mesélni szerintem...bõségesen
LasDen
ezt nem szabad folytatni. így jó, ahogy van...újra lehet nézni 😊

még egy érdekesség a 3éves évfordulóra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kill3r21
Hiányozhatna nekik annyira hogy folytassák 😄
LasDen

kill3r21
ÉS tagnap volt 3éve hogx végetért 😞
stargatelost
Pontosan így van, ahogy mondod <#eljen><#eljen><#eljen>

Szolnokboy1
irigyellek. én 4x néztem végig a komplett sorozatot, és csak az elsõ évadot daráltam. biztos jó lehet, hogy nem kell várni a részek közt, de sztem ez mégis az a sorozat, amit jó volt hétrõl hétre követni. mindig ment az agyalás, a teóriák, az elemzések, öröm volt olvasni meg kreálni ezeket. persze egyben fájdalmas is volt két gigacliffhanger közt 1 évet várni (3. évad finálé, hello! legutóbb barátnõmmel néztük végig, direkt figyeltem a reakcióit a 3. évad végén... a sorozattörténelem legnagyobb csavarja, beszarás jó, én úgy éreztem, mintha egy vödör jéggel öntöttek volna le.)
Nem vitás, hogy a világ legjobb sorozata volt és lesz is még egy jó darabig. Az a sorozat, amiben MINDEN a helyén van. A történetvezetés, a színészek, a KARAKTEREK (nem véletlenül nagy betûvel, ilyen mélységû karakterábrázolás és fejlõdés mozgóképen még nem volt soha!), az akciók, a kaland, a misztikum, az érzelem és a csodálatos zene. Mestermû úgy ahogy van, na.

trident
Súlyos hibát vétettél.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nálam a legdurvább szitu asszem egyszerre 2 évadot daráltam le, de lehet hogy hármat.

Narxis
Hát jah, de a 6. érzékem általában detektálja a jó sorozatokat, nem tom ez miért maradt ki. 😄

stargatelost
Na, hát megmondtam, vagy megmondtam, hogy mennyire kibaszott jó a Lost? 😄

1. évad érdekes olyan volt, hogy elsõre a többi évad jobbnak tûnt másodszorra azt mondom, hogy az egyik legjobb, legötletesebb évad lett teli rejtélyekkel akkor még és a régi szereplõkkel ugyebár😊

LasDen
óóó hát akkor még a java hátra van 😄D
én a 2. évadot bírtam a leginkább. sokan szidták, de nekem az jött be a legjobban 😄

Narxis
s01e18 de már le van töltve a 2. évad is 😄

LasDen
nálam is volt ilyen 😄
amúgy hol tartasz?

Narxis
Segítsetek!!!! Nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg a következõ részt, ahogy vége van az egyiknek már indítom a következõt. 😄 Picsába...

LasDen
ha szerepelt volna, akkor itt is meghalt volna...szóval ez még csak nem is spoiler 😄

ProGabe
Ned Stark meghal! Ja várj, ez nem az!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Majd szépen miattam újra spoiler tag-eztek. 😄D

LasDen
esetleg meg keresed a topik azon részét, ahol épp addig az epizódig tárgyalnak, amit láttál és onnan olvasol 😄

LasDen
az utolsó egy néhány oldalon nem igen van érdemi hozzászólás a sorozathoz 😄 de ne is tedd...

stargatelost
Ugye mondtam én 😛 De szerintem ide többet ne nézz be, amíg nem végzel vele 😄 😄