22323
-
#19642 Miből gondolod, hogy azt egy stúdióban, lineárisan veszik fel? -
#19641 ha annyira ráérnék stopperrel mérném, hogy a 4 rész alatt hány percnyi párbeszéd hangzik el
BIZTOS, hogy több mint 1 óra
éppenezért fake és fail és miegymás :) -
#19640 fake-ezd magad -
#19639 ajakfake -
#19638 fekáliafake -
#19637 fitymafake -
#19636 kiheréled azzal a sorozatot. Desmondot szinkronizálni például maga az istenkáromlás. -
#19635 nagy hiba -
#19634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fake -
#19633 Azjó. Mindegy, eddig is szinkronnal néztem, utána is azzal fogom:) -
#19632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!állítólag az első 4 rész szinkronja mindössze 1 órányi munkába telt -
#19631 Na végre!^^ -
#19630 Hétfőn 22:00 kezdéssel az AXN elkezdi adni az utolsó évadot magyar szinkronnal
Gondoltam hátha érdekel valakit -
#19629 á, köszi, érdekesnek hangzik, valszeg elmegyek. de itt lakom közel úgyhogy nem érint az autós meghívás :D -
#19628 itt van infó, egyebet sztem senki sem tud jelenleg... -
#19627 mik lesznek kiállítva? mit takar egy ilyen kiállítás? -
#19626 április 22-én Lost kiállítás lesz pesten. Ha valaki Miskolcról vagy környékéről jönne autóval, az jelezze nekem PM-be. Természetesen benzinpénz kéne, de minnél többen mennénk, annál kevesebb lenne ( 1800 ft/fő) -
SAFIII #19625 "nem tudom, hogy ezt csak én érzem? vagy mindenkihez ugyanúgy szól ez a kis epizód? bennem valami megváltozott az elmúlt két és fél órában."
Szerintem az egész sorozat szól és nem csak hozzád hanem mindenkihez, csak van aki megérti van aki nem.
Részemről ez akkor jött le a legjobban mikor sokan mérgelődtek, h Locke-nak miért vannak a kérdésekre ilyen válaszai h "mert csak" meg "mert tudom" meg stb.
Aki felfogta a sorozatot nem értetlenkedett -
#19624 Volt ilyen film a Spektrumon, kb. 4 éve.
Egyébként meg sok elmélet létezik sokféle témakörben, de közel sem biztos, hogy mindegyiknek van valóságalapja. A párhuzamos univerzumok léte is csak egy elmélet. Nincs bizonyítva. -
#19623 sztem nincs is spektrumom, de onnantol kezdve, hogy ilyen fassagoknak nincs semmifele tudomanyos megalapozottsaga (cafold ha tudod), tenyleg nem ertem hogy hogy jon ez az egesz a lost-hoz. ugy beszelsz, mintha letezne olyan a tudomanyban, hogy "párhuzamos idősíkok elv", es tudomanyosan bizonyitott lenne, hogy "párhuzamos idősíkok száma végtelen". meg hogy "minden ember minden döntésével más és más idősíkot generál". ez szerintem valami felelmetesen nagy baromsag. a valosagban nincs vegtelen idosik, de megcsak 2 sincs, hanem csak 1 kibaszott "idosik" van (a tudomany jelenlegi allasa szerint), vagy nevezd ahogy akarod.
csak olvasd el az eredeti kommentedet: te csinalsz ugy mintha ez a vegtelen-idosik baromsag egy egzakt igazsag lenne es aki abszolut nem erti hogy a lost-ban miert nem ugy mukodik.. ez olyan, mintha egy konyvben azt olvasnad hogy a husveti nyuszi tojja a tojasokat, aztan racsodalkoznal, hogy ez mashol miert nem ugy mukodik.
mind1, tenyleg hagyjuk. -
#19622 jóvan. akkor ajánlom figyelmedbe a Spektrum "Párhuzamos Univerzumok" c. doksiját, okoska. Nézd meg, utána tárgyalunk. Én itt lezártam.
Úgy csinálsz, mintha te írnád a sorozatot és amit te mondasz, azt alapból tényként is kell kezelni. -
#19621 -
#19620 nézed te egyáltalán a sorozatot? -
#19619 mert nem purdel meg -
Kornél67 #19618 Richard Alpert ,hogy-hogy 170 éves ? -
#19617 Én egy szóval nem mondtam, h nincs benne, lehet, h ö áll a történések mögött :D -
#19616 oke. honnan tudod biztosan hogy nincs benne torpapa?
ezekszerint teljesen jogos lenne boncolgatni azt is.. nooormalis? :) -
#19615 most lehetne kötözködni, h ezt honnan tudod olyan biztosan: "jol tudod hogy mi nincs benne: tobb (foleg vegtelen) alternativ valosag, csak 1 van."
de sztem felesleges erröl vitatkozni, majd ki fog derülni(vagy nem :D) -
#19614 jol tudod hogy mi nincs benne: tobb (foleg vegtelen) alternativ valosag, csak 1 van. "parhuzamos idosikok elve" mint tudomanyos elv tudtommal alapbol nem letezik. innentol kezdve nincs mirol beszelni :) -
#19613 mi nincs a sorozatban? párhuzamos valóság? szerintem van. vagy lehet, hogy te másik sorozatot nézel, de a LOST-ban van. egy darab párhuzamos valóságról tudunk a sorozatban eddig, de ez azt feltételezi, hogy a készítők a párhuzamos idősíkok elvét veszik alapul, ami pedig kimondja, hogy a párhuzamos idősíkok száma végtelen.
a valóságban elméleti szinten van ilyen, de mivel a LOST - és most lehet, hogy újat mondok - kitaláció, így teljesen mindegy, hogy mit magyarázunk bele és milyen elméleti síkon felmerülő kérdésekre keressük a választ.
btw hidd el, hogy ha Aprajafalvát megemlítenék a sorozatban, megkérdezném, hogy hol van Törpapa. :) -
#19612 a sorozatban eddig szo sem volt ilyesmirol, a valosagban meg nincs ilyen, innentol kezdve mirol beszelunk? ennyi erovel megkerdezhetned hogy torpapa miert nincs benne mert elmeletben az is letezik :) -
#19611 nyilván csak elméletben létezik, de miután a sorozat gyakorlati szempontból is bemutatja, így jogos a kérdésem. :) -
#19610 alapból én is szeretek minen filmet eredeti nyelven nézni, de a HIMYM-nél nekem legfőképp Marshall hangja nem jön be, a agyar hangját meg bírom nagyon, de amúgy tényleg felesleges vita, kinek mi tetszik -
#19609 ja, ne kezdjük tényleg megint a szinkron vitát :)
mindenki azzal nézi amivel akarja -
cambiasso83 #19608 Hát néztem már filmet így is úgy is.Nem is keveset.De nekem jobban tetszik a Magyar szinkron.Ennyi egyéni vélemény.Magyar vagyok végül is.Blamálni meg nem kell.
"Hitelesség más szempont. -
#19607 az tény, hogy humorosabbak a magyar hangok... mivel röhejesen nem illenek a szereplőkhöz :) -
#19606 off
nekem az Így jártam anyátokkal jobban bejön magyarul (humorosabbnak tartom a magyar hangokat, mint az eredetit, viccesebbek így, sztem) -
#19605 Magyar szinkron jobb?? :D
Ez remélem vicc volt, egy szinkron sztem semmi esetben nem jobb, max ha nem tudsz angolul, kényelmesebb, de semmiképp nem jobb :D -
#19604 "A Magyar szinkron általában úgy is jobb"
aha, hogyne -
cambiasso83 #19603 Ja akkor azért bocs,mert nem nézem sehol még.:)Majd magyarul.A Magyar szinkron általában úgy is jobb...