Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nemtom....nekem nem volt atomdurvaság, hogy létezett a sziget, hisz az elsõ részben láttuk.....dharma házastul mindenestül....😄 az a kérdés, hogy mikor süllyedt el....én úgy gondolom, hogy 1970-80 között történt valami....és szerintem Ben a faterjával azé hagyták ott, mert nem azt kapták amit vártak/ígértek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Ilana és szerintem nem kell megküzdeniük, vagy bármit is csinálniuk, mert az egész életük (fõleg persze a szigeten töltött része) egy nagy próba. mire sorra kerül a kiválasztás, eldõl, ki is pótolhatja Dzsékobot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
A csajszi aki meg akarta ölni Ben-t(most nem ugrik be a neve) nem vmi olyasmit mondott, h azért ök a kiválasztottak, mert ök vehetik át Jacob helyét? De csak 1 ember lehet Jacob nem? Most akkor majd meg kell küzdeniük v mi? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Én amikor a hajós részt láttam akkor egybõl a Lost Via Domus cimû játék jutott eszembe hiszen ott is voltunk a hajón onnan kellett dinamitot szerezni az egyik elzárt ajtóhoz ! Na meg a végjáték is a hajón történt !
Sephi
Tehat mit lattunk ebben reszben.

Dr Arzt!! O volt az ipse aki felrobbant amikor buzeralta a dinamitokat, amiket a Black Rock-bolt szedtek ki. Milyen erdekes egybeeses, hogy pont most jelent meg? 😄

Locke batoritja Ben-t!

A tukor dolog : Jack belenezett a tukorbe LAX-on majd aztan a Lighthousba is, es fura reakcioja volt. Kate belenezett egy tukorbe es visszament segiteni KLER-nek. Locke a budiba, ott a tukor, es felhivja Jack-et. Sayid tukrozodese is ott van Nadia ajtajanal. Ben belenez a Mikro ajtajaba ahol ott a tukorkepe es a kovetkezo jelenetben az paja megemliti a szigetet. Ehh?

Azt tudjuk, hogy Ben apja utalto ot mert ugye az annya akkor halt meg amikor megszulte. Mindig emlekeztette erre es valahol utalta is erte. De most nem ugy nez ki mintha utalna...

Na most van atom durvasag, mert kiderul, hogy a sziget igenis letezett, es ott volt a DHARMA! Valamiert Ben es az apja elhagytak azt... de miert??

Na amikor Alex megjelent az ajtoba aszt hittem dobok egy hatast... itt is gyenged apai erzelmek fuzik hozza Bent.

Amikor ott oktatja a Alex-et, van egy konyv a East Indian Company-rol. Az a hajo nagyon ugy nez ki mint a Black Rock a szigetrol!

Az is furcsa, hogy lenyegebe majdnem mindegyik ember akit latunk ezen a masik vonalon sokkalta boldogabbak!

Az tuti, hogy akit Jacob megerint az nem halhat meg. Emlekezzunk vissza, hogy a repulo roncsnal senkinek sem lett komoly baja... de akkor mindenki kivalasztott??? Marmint akik a gepen voltak?

Ahogy a dinamit nem robbant fel... ehh 😊 Valami meg mindig vedi oket.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az eddigi évad, ha nem az egész sorozat legjobb része....Emerson szokás szerint hozza a szintet, zseniálisan játszik, az alt beli szál hihetetlen jó kis párhuzamokat mutat az eredeti szállal, az meg külön plusz pont hogy kaptunk Alexet (Aki megjegyzem iszonyatosan jól nézett ki) 😊
trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
csajotok

tommygear
mistert mond
tommygear
király rész volt 😄
és kiderült LOK-ról hogy jedi (vagy sith?)
<#nevetes1>
Ha bármilyen gyilkolással vagy rosszal fog járni, akkor nem marad ott, szerintem.

Lacee
most néztem meg, nekem az évadból ez tetszett a legjobban, marha jól össze van rakva!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jack elkezdett "hinni", Ben a jó oldalt választotta, Richard is megmaradt... De vajon Widmore hogy jön a képbe? Nagyon feszesnek ígérkezik a hátralevõ néhány rész! Egyre inkább olyan érzésem van a sztorit illetõen, mintha a Stephen King-féle Végítéletet (The Stand) néznénk; kíváncsi vagyok, mit hoznak ki majd végkifejletnek.

az elõzõ részben nekem az nem volt világos, hogy mi van Kate-tel? Õ nem önként szállt be a feketeruhás ember csapatába, csak ott ácsorgott, vajon ott is fog maradni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LasDen
jah...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
semmi sem utalt rá hogy az altból való lenne, persze arra sem utalt semmi hogy a "normál" idõsíkból való lenne

mindenesetre remélem lesz róla alt -os szál, hogy hogyan befolyásolta Widmore életét az, hogy nem zuhant le a gép... javítsatok ki ha tévedek, de õt már azelõtt bannolták (😄) a szigetrõl, mielõtt a gép lezuhant
szal szerintem a két widmore között árnyalatnyi különbségek lehetnek csak

Bazinga!

LasDen
ahha...😄
mondjuk azt nem értem, hogy miért lenne olyan nagy különbség a captain widmore és a mr. widmore??

én voltam 😄
mármint a jack-sawyer kapcsolat

amúgy ez így délután jutott eszembe, de mi van,ha widmore, aki jön, a másik timelineból való, ezzel is elkezdve két szál kapcsolódását
(persze,ha a végén mondjuk capt widmore-t mond a csávó, mr widmore helyett,akkor biztos lennék benne,de még így is elképzelhetõ)

How much can you take,before you snap?

trident
Mindenkinek +1.<#vigyor2>

Az epizód 4,5*.
Michael Emerson 5*.
Az alt a szigettel párhuzamosan 5* (végre!).
De újra kell néznem.😊

A kissé nyálas képsorok a végén nekem kissé szokatlan volt. Pont a világítótorony után gondolkodtam, hogy az eddig ismertek közül Widmore a logikus választás. Richardon meg majd lehet kattogni.😊
Külön 5* aki mondta, hogy Jack - Sawyer lehet az új "jacob - Nemezis"

Korrekt rész volt, ez az ütem az elvárható, még akkor is, ha mindig többet is várunk.<#gonosz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
csak egy kifejezés, vagy hívhatjuk netes szlengnek is, annyit jelent, hogy egyetértek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Doddy a düdő
még sokan a blaisect-féle magyar feliratra várnak, gondolom.

LasDen
érdekes....úgy néz ki - legalábbis a topik aktivitásából - hogy annyira azért nem mozgatta meg az embereket ez a rész 😄

precision
+1 = egyetértek (a.k.a. plusz egy szavazat erre, ugyanezt gondolom én is)

Bazinga!

gibson9
ezt a féle feliratot kerestem, de nem találtam.. köszönöm!

toysoldier
"Lost felirat a szokásos 20-21 óra körül várható." blaisect

amúgy meg van már doreus féle felirat

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gibson9
Hol van már a felirat? 😞

a +1-et mire érted ?😊 - amugy elég semmilyen ez a promó, nemilyen szokott lenni 😄 majd jön még szerintem

LasDen
geci nagy rész volt....szerencsére az alter vonalat most nem erõltették annyira.....több nem is volt benne....a nikki és paolos utalás...háh 😄

ProGabe
+1

köv rész promo

Te mit nézel? Richard kurvára nem jacobékkal jött a szigetre hogyha a hajóval érkezett.
MikX
Engem azért érdekelne, hogy a csajszi mit véd a candidates-eken, mert ugye nemhinném, h nemezis tõle tart, és azért nem ölte meg õket, hanem mert a kisgyerek mondta neki, hogy õket nem ölheti meg, ezek a szabályok. De akkoris csak van valami oka, hogy ottvan... majd kiderül mit tud... 😄
Az legalább bebizonyosodott, hogy Ricsárd jákobékkal jött, és ott voltak a láncai is ablekkrokkon. A legnagyobb talány akkoris az, hogy kik õk, és miért jöttek a szigetre, dehát ez még nem most fog kiderülni.
Összességében nagyonjó rész volt, remélem leszmég vagy 10 ilyen 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

na errõl van szó kéremszépen

ismét egy kurvajórész volt ez - örültem, hogy igy alakulnak a dolgot, nagyon jó volt nézni !!!! csakugymint a múlthetit (de az azelötti meg kicsit xar volt ugyebár)

ez igazi LOST feelinges rész volt, meg minden 😊 - kurvajó!!!

Köszönöm, azt hittem már semmit örömet nem fogok találni ebben tökélesen elbénázott befejezõ 3 évadban.
egyetértek
lehetett látni,hogy mennyire más is dr linus,így,hogy nem vitték be a templebe. meg az a rengeteg jelképes dolog,fõleg ahogy ben letette a puskát,hogy neki elege van a harcokból,vagy ben és locke a tanáriban,egyszerûen kiváló volt

bár a rész közepén mikor richard csak annyit mondott,hogy "a gift", azt hittem ennyivel lezavarják,na akkor kicsit ideges lettem,aztán persze meghúzták a frankót 😄

How much can you take,before you snap?

Klemice
egyszerûen kiváló rész, most lehet jönni azzal, hogy haldoklik a sorozat, de még van 11 részük befejezni

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Alapnak ezt gondoltam, lehet összevágni mindennel, templommal, világítótoronnyal, füsttel, vagy fekete-fehér kövekkel két oldalra
Ha valakinek van ötlete szóljon. Ma már nem tudtam, holnap talán sikerül rászánni fél órát, az alap Lostos órán felül😄

Sephi
EZ KESZ! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem gyenge 😊 ennyi pihent agyú embert aki ilyeneket csinál 😊

Bazinga!

LasDen
bazmeg....azta hûha 😄

Doddy a düdő
😄

ProGabe

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

na ne😄😄
Herold
A Lostnak van zenéje? Eddig nekem fel se tûnt. <#szomoru1>

tommygear
ijjj <#eljen><#eljen><#eljen>
tommygear
aha és az ki? 😄
ProGabe
Michael Giacchino kapott egy Oscart! <#worship>

trident
Tudom, hogy spoiler, tudom lecsesztek érte, de egy új kép a 7. részbõl:

Jacob kézen fogja Richardot, bevezeti a titkokba, megmutatja neki a Dharma furgont, amiben sör van.

tommygear
nyomass valami jófélét
a számláló az maradjon
ProGabe
hát, mutasd meg mit hoztál össze, aztán a többség dönt, de a számláló marad (helye lehet tetszõleges)!

már gondoltam arra, hogy a finálé után kell kicserélni, hisz' nem lesz mire visszaszámolni, de van egy olyan érzésem, hogy az utolsó részig felesleges azon agyalni, mi kerüljön rá

a bannert nem kellene már lecserélni?😄
holnap összedobjak valamit? vagy vannak erre illetékesek?

Klemice
nyáháá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;