Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Meg kene nezni a filmet ujra fiu. A vegen az utolso jelenetben latszodik valami ahogy belesik a tengerbe.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
egy hûtõházban talált rá Sayid

az meg, hogy melyik nevet, hova írta lényegtelen, maga a teória a lényeg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sawyer senkivel sincs, ezt már õ is mondta 😛

Zomil
Sawyer jelenleg Nemesis-el van és nem ugy tünik, mintha Jacob cspatához akarna menni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
Jin ilyen szerepérõl én nem tudok, és nem is láttam az alternatív 2004-ben.

ProGabe
jó kis teóriát írt le Everice hw-n:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Látszódott hogy a sziget víz alatt van, tehát már célját nem tölti be. Smokey vesztett, megsemmisült, ez abból látszik, hogy a világ állapota nem változott, nem lett rosszabb. Azok a karakterek akik Jacob oldalán álltak, esélyük lett rá, hogy elrontott életüket kijavítsák (Sawyer, Jack, Ben, Hurley), akik nem (Sayid, Jinn, Kate) azok tovább görgetik döntésük következményét."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Egyrészt amit ti Dharma jelnek hívtok, az egy Ji Csing szimbólum, és sok helyen látható, másrészt a Cloverfield szörnye nem az ûrbõl jött, hanem az óceánból mászott ki. Mivel a LOST szigete feltételezhetõen a Csendes-óceánon található, nem valószínû, hogy ha Nemezis kiszabadul, pont New Yorkban bukkanna elõ a vízbõl.

tommygear
<#wow2><#wow2><#wow2>
ajj😄 akkor már inkább a Mikulás teória (Tom, még a második évadból)

egyébként nem csak annyi köze lenne a kettõnek egymáshoz, hogy Abrams itt is, ott is megfordult? Jó sok mindenben van utalás a Lostra; filmek, sorozatok, játékok😊

Grove4
Ez bebaszna keményen,de elképzelhetõ.

LOL

EZ nagyon nagy!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sephi
Hat rohognek nagyot ha ugy lenne vege a LOST-nak, hogy kiszabadul Nemesis, es az utolso jelent az, hogy az oriaskereken videozik a csoka es valami belesik az egbol a tengerbe....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
a dharma jel az elején volt...😄 de ha lenne közük egymáshoz akkor nem kéne valami jele legyen a lostban hogy a szörny new yorkban van, mivel a colverfield vége korántsem azzal ért véget, hogy a szörny meghalt....legalábbis nem tudjuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Errol beszelek amugy :

Cloverfield and Lost

Sephi
Apropo. Ugye par eve volt a Cloverfield. Ott is valami foldonkivuli szorny tamadta meg az emberiseget... tehat lehet annyira messze nem all a ketto egymastol... es ne feledd hogy a Cloverfield vegen a video vagasnal megjelent a Dharma jele. Sokan azt mondjak ez Easter Egg, de en speciel nem lepodnek meg ha valamilyen szinten a kettonek koze lenne egymashoz...

Elore bocsajtom, hogy ezek mind teoriak, szoval ne kezdjen itt engem most valaki anyazni, hogy mekkora fasszagokat irok.

Sephi
Jacob be akarja Nemesis-nek bizonyitani, hogy az emberi faj jo. Ugye ezt mondja is, hoy korrupt az emberi faj es tendenciaja van bunt elkovetni... Tehat Jacob az emberi fajt vedi a gonosztol ami el akarja pusztitani azt...

Es a fust gep hangot add ki... meg "fenykepez" es vannak benne kis "kepernyok"...

Ott az idoutazas... es ugye Ben is valami mechanizmussal mozditotta el a szigetet. Tehat a sziget lehet valami osi ero technologiaja alapjan volt megepitve... ez egy borton.

Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege...

Bucser
Hát rmeélem nem az ezerszer elcsépelt ufójárást hozzák ki belõle...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Ott van az a egyiptomi szobor es az a sok egyiptomi jel. Ha utanaolvassunk akkor sok emlites van arra, hogy akkoriban ufojaras volt. Meg ugye a piramisokat is hogy epitettek.

Lehet a fust egy ufo aki az egyiptomiak idejen jott le es azota tartjak fogva.

Klemice
Purgatórium meg azért nem lehet, mert onnan csak a mennybe vezet az út, szóval ezek az opciók kizárva

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Dynamic
Igazából azért nem ez a pokol, mert Alpert egyfolytában azt hangoztatta, hogy a pokolban vannak😊 Túl snassz lenne, hogy így vezetik rá a nézõt.
Herr Lehrer

Your suffers will be legendary even in hell!

[NST]Cifu
Megkérek mindenkit, hogy a továbbiakban hanyagolja az ostoba, értelmetlen, személyeskedõ és flamekeltésnek tekinthetõ hozzászólásokat. Az ilyeneket büntiponttal jutalmazzuk a jövõben!

Az eféle hozzászólásokra adott reakciókat is kérjük szépen mellõzni, van moderátori topic, ott lehet jelenteni a marhaságokat. Az értelmetlen hozzászólásra való reakció is értelmetlen hozzászólás...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Shaman
a vége az lesz,hogy másnaposan felébred Jack egy kocsmában,s közli a többiekkel,képzeljétek mit álmodtam.... :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Klemice
Mirõl beszélsz?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LasDen
ahogy közeleg a vége kezd kifulladni a topik...gondolom...meg szerintem sokan -favolták...nem feltétlenül a mostani dolgok miatt...de majd az utolsó rész után lesz itt azért forgalom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
Sephi: a készítõk elmondták még egy korábbi évadzaró utáni riportban, hogy szó sincs semmiféle purgatóriumról vagy ilyesmirõl, ami történik az a valóság, és a Földön játszódik

amit mondasz az viszont eléggé elképzelhetõ ok lenne, mármint hogy Smokey egy "alien" aki azért jött, hogy elpusztítsa a Földet... nem tudom, hogy fogadnám ezt, végülis ez sok mindent megmagyarázna 😊 de szerintem nem ez lesz amúgy

remélem nem olyan lesz a legutolsó képkocka-sor amin kitépem a hajam az idegtõl 😊

Bazinga!

precision
az egész topik kezd unalmas lenni amúgy
most is 30 új msg, amibõl 2 azaz KETTÕ hasznos vagy értelmes volt (vagyis nem flame vagy LOK vagy ilyesmi), a többi fos

gratulálok az ovihoz újfent.

Bazinga!

tommygear
tényleg unalmas a gyerek nagyon
Hagyd már abba. Magánlevelezésetek mehet privátba. Esküszöm kettõtök közül az elõtt fogok leborulni, aki nem vág vissza

Jó rész, jó rész, ezt osztom én is😄
Sztem azóta marad Locke, hogy meghalt Jacob. De hogy Ilana honnan tud ilyeneket? És azon kívük, hogy szerepeltetik a színészt, mire jó ez egyáltalán, van valami jelentõsége?
Éééés az, hogy a Black Rock ment neki a szobornak, nekem már jó rég eszembe jutott, le is akartam rajzolni mint fanart😄 Megdöbbentem😄 (utánanézek, hátha lett belõle valami, vagy comment az ötletrõl még régen itt)
És az is jó kérdés, hogy akkor két hajó volt-e. És loophole-os beszélgetésnél még megvolt a szobor! Tehát nem a mostani rész végén említi elõször (vagy legalább: elõbb) Nemezis, hogy meg akarja ölni barátunkat😊

LasDen
nem volt rá utalás, de valószínû, hogy az alexes ben megfenyegetés és jacob halála közti idõben lett rá képtelen....

Neogan
Gyerekek, a legújabb rész fantasztikusan jó lett 😊
Felmerült bennem egy kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt eddig valamilyen utalás arra, hogy Smokey mikor és miért vesztette el a régi testét? Vagy végig megvolt neki, csak késõbb lecserélte Locke-éra? Ugye említették, hogy nem tud többé testet váltani.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Grove4
Heeee?

Te beszélsz hülyeségeket a LOST topicban, nem én.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice
E K O

Sephi
Neharagudj ram, hogy engem ez a dolog erdekel.

(ez kesz)

Herold
Nem tök mindegy, hogy honnan jött? Másik világról vagy a másvilágról?

Sephi
Tehat

Nemesis :

- Halottak kepet fel tudja venni, nyilvan masok emlekeibol emeli ki oket.
- O a fust. Tud gyilkolni es masok elmejet megbolonditani.

Igazabol azert nem ez a pokol, mert ugye mar sokan meghaltak a szigeten. Remelem nem az lesz a vege, hogy Nemesis egy masik vilagrol jott entitas ami el akarta pusztitani a foldet es a rajta levo embereket...

Sephi
Asszem a SUPER video konverter tud ilyet... vagy a Xilisoft-os..

Tudok mondani egy olyan programot amivel a filmbe tudnám rakni a feliratot és nem kellene külön fájlként beolvasni? Xboxon akarom nézni a sorozatot, de nem ismeri fel a feliratot.

jugen
Vicces kezd lenni a sorozat...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Igen valószínû hogy a Vatikán pénzeli. Ha ezt komolyan gondoltad sok eszed van
buldozer99
fejezzétek már be ezt a LOK, Ricsárd stb dumátokat...

Forca Barca

Senkise mondta még... de sztem az is nagyonjó volt, mikor

Richard: i want to live forever
Jacob: i can do (that)

xddd 😄DD

MikX
Jah, meg még az elején is sok oylan volt, hogy az adott illetõ nem is volt a szigeten, de megjelent, egyszerûen csak illúzió, valószínûleg...
És attól még a füst lehet akárhol...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

burki6
Hi all!
Az Isabellás dologra: Szerintem ugyanazt csinált a füst, mint mikor Bennek megjelent Alex a templomban, csak itt nem közvetlenül körülötte "lebegett", hanem a Black Rockon kívül.

Sephi
Amikor Mr. Echo-t skenelte akkor a kamera befordult a fustben es digitalis kapernok voltak benne... ezert gondolta az egesz vilag, hogy a fust bizony egy gepezet. No meg a hangok miatt is amiket kiad.

egy bibliai faszság ez a sorozat. tuti a Vatikán , meg a pápa pénzeli a készítõket. <#conf>
5c0rp330n
"A sziget az a purgatorium lenne? "
nem hat.
"Miert "fenykepzik" a fust? Miert jelentek meg "digitalis" kepernyok benne, es miert kattog mint egy masina meg a 1800-as evekben is. (bar asszem ott kulombozo allat hangokat adott ki...)"
sztem azert fenykepezik, amit mar masok is irtak: bescanneli az emberket, az emlekeit, hogy tudja hogy mikkel lehet iranyitani, miket kell neki igerni, milyen illuziokkal kell kiserteni 😊 hogy milyen digitalis kepernyokrol beszelsz, arrol fogalmam sincs. ez egy kibaszott fust, megis hogy a faszba lenne BENNE digitalis kepernyo? D:
"Mire volt jo az idoutazos tema? Miert van idoutazas a sorozatban ha ez a jo es a rossz harca?"
unatkoztak a keszitok, valahogy fel akartak dobni 😊 egyebkent derulhetnek itt meg ki erdekes osszefuggesek hogy pl amit a jelenben hullakat lattak, azok valojaban ok maguk.
"Nemesis a gonosz? Lehet az emberi gonossag eszenciaja? Lehet, hogy valoban az ordog lenne es a foldon van a bortone, es Jacob egy angyal?"
az elso kerdes regota nem kerdes. a masodik aszerint amit most legutobb jacob mondott: igen. a harmadik nem egyertelmu sztem, nem is olyan lenyeges. lenyeg h valami felsobb hatalombol valok.
utolso 2: egyelore passz.

tommygear
<#smile><#smile><#smile>
LOK<#mf1>
tommygear
<#eljen><#eljen>
Herr Lehrer
dö rivendzs of LOK<#idiota>

Your suffers will be legendary even in hell!