Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az meg, hogy melyik nevet, hova írta lényegtelen, maga a teória a lényeg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyébként nem csak annyi köze lenne a kettõnek egymáshoz, hogy Abrams itt is, ott is megfordult? Jó sok mindenben van utalás a Lostra; filmek, sorozatok, játékok😊
LOL
EZ nagyon nagy!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elore bocsajtom, hogy ezek mind teoriak, szoval ne kezdjen itt engem most valaki anyazni, hogy mekkora fasszagokat irok.
Es a fust gep hangot add ki... meg "fenykepez" es vannak benne kis "kepernyok"...
Ott az idoutazas... es ugye Ben is valami mechanizmussal mozditotta el a szigetet. Tehat a sziget lehet valami osi ero technologiaja alapjan volt megepitve... ez egy borton.
Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet a fust egy ufo aki az egyiptomiak idejen jott le es azota tartjak fogva.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az eféle hozzászólásokra adott reakciókat is kérjük szépen mellõzni, van moderátori topic, ott lehet jelenteni a marhaságokat. Az értelmetlen hozzászólásra való reakció is értelmetlen hozzászólás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amit mondasz az viszont eléggé elképzelhetõ ok lenne, mármint hogy Smokey egy "alien" aki azért jött, hogy elpusztítsa a Földet... nem tudom, hogy fogadnám ezt, végülis ez sok mindent megmagyarázna 😊 de szerintem nem ez lesz amúgy
remélem nem olyan lesz a legutolsó képkocka-sor amin kitépem a hajam az idegtõl 😊
Bazinga!
most is 30 új msg, amibõl 2 azaz KETTÕ hasznos vagy értelmes volt (vagyis nem flame vagy LOK vagy ilyesmi), a többi fos
gratulálok az ovihoz újfent.
Bazinga!
Jó rész, jó rész, ezt osztom én is😄
Sztem azóta marad Locke, hogy meghalt Jacob. De hogy Ilana honnan tud ilyeneket? És azon kívük, hogy szerepeltetik a színészt, mire jó ez egyáltalán, van valami jelentõsége?
Éééés az, hogy a Black Rock ment neki a szobornak, nekem már jó rég eszembe jutott, le is akartam rajzolni mint fanart😄 Megdöbbentem😄 (utánanézek, hátha lett belõle valami, vagy comment az ötletrõl még régen itt)
És az is jó kérdés, hogy akkor két hajó volt-e. És loophole-os beszélgetésnél még megvolt a szobor! Tehát nem a mostani rész végén említi elõször (vagy legalább: elõbb) Nemezis, hogy meg akarja ölni barátunkat😊
Felmerült bennem egy kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Te beszélsz hülyeségeket a LOST topicban, nem én.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(ez kesz)
Nemesis :
- Halottak kepet fel tudja venni, nyilvan masok emlekeibol emeli ki oket.
- O a fust. Tud gyilkolni es masok elmejet megbolonditani.
Igazabol azert nem ez a pokol, mert ugye mar sokan meghaltak a szigeten. Remelem nem az lesz a vege, hogy Nemesis egy masik vilagrol jott entitas ami el akarta pusztitani a foldet es a rajta levo embereket...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Richard: i want to live forever
Jacob: i can do (that)
xddd 😄DD
És attól még a füst lehet akárhol...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az Isabellás dologra: Szerintem ugyanazt csinált a füst, mint mikor Bennek megjelent Alex a templomban, csak itt nem közvetlenül körülötte "lebegett", hanem a Black Rockon kívül.
nem hat.
"Miert "fenykepzik" a fust? Miert jelentek meg "digitalis" kepernyok benne, es miert kattog mint egy masina meg a 1800-as evekben is. (bar asszem ott kulombozo allat hangokat adott ki...)"
sztem azert fenykepezik, amit mar masok is irtak: bescanneli az emberket, az emlekeit, hogy tudja hogy mikkel lehet iranyitani, miket kell neki igerni, milyen illuziokkal kell kiserteni 😊 hogy milyen digitalis kepernyokrol beszelsz, arrol fogalmam sincs. ez egy kibaszott fust, megis hogy a faszba lenne BENNE digitalis kepernyo? D:
"Mire volt jo az idoutazos tema? Miert van idoutazas a sorozatban ha ez a jo es a rossz harca?"
unatkoztak a keszitok, valahogy fel akartak dobni 😊 egyebkent derulhetnek itt meg ki erdekes osszefuggesek hogy pl amit a jelenben hullakat lattak, azok valojaban ok maguk.
"Nemesis a gonosz? Lehet az emberi gonossag eszenciaja? Lehet, hogy valoban az ordog lenne es a foldon van a bortone, es Jacob egy angyal?"
az elso kerdes regota nem kerdes. a masodik aszerint amit most legutobb jacob mondott: igen. a harmadik nem egyertelmu sztem, nem is olyan lenyeges. lenyeg h valami felsobb hatalombol valok.
utolso 2: egyelore passz.