22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Neogan
    Nem lehet hogy Rose és Bernard? Bár, ha ő is időutaztak, akkor elvileg nekik is a jelenben kellene lenniük.
  • tommygear
    azt lenne már jó tudni ki a 2 csontváz a barlangba
  • tommygear
    ANAL
  • Sephi
    Emlekeztess kelek, hogy mire fel hasznalod ezt a felhaborito es alpari hangnemet?

Hihetettlen.
  • Eugénia
    Egyáltalán nem vagyok kíváncsi a maga megjegyzéseire,válaszára.Tartsa meg magának.Kötözködjön mással.
    A véleményem beírom,ha tetszik magának ha nem.Ne olvassa.
    Köszönöm.
  • Eugénia
    1. 45 perc helyett 50,szóval 5 perc reklám.Kibírom.addig ránézek a gyerekre.Bocsánat.

2.Nem lövitek le a poént,mert össze-vissza beszéltek és találgattok.Ha akarom utánanézek egy olyan oldalon amin tudják.

3.Nem gondolod ,hogy kicsit unalmas és szánalmas már állandóan ezt a nyelvtémát felhozni:)Nagyon gáz.Eddig is olvasgattam.Mindig ezzel jöttök.Nem mindegy neked:).az én dolgom.Fogj vissza magadból.

4. Ide is csak addig írtok amíg megy a sorozat,aztán...Na szia.
    Csak belekötsz másba.Aki véleményt ír.Nem voltam kíváncsi a megjegyzésedre.
  • polluxware
    hát ez nagyon szausz parkos comment volt

"és anyukád sem fog tudni megvígasztalni, szétdarabolod ollóval a pizsidet, és kiugrassz a rácsos ablakon"
  • Klemice
    Fú képzeld az ABC-n meg május 23-án van az évadzáró, és mi minőségi eredeti hanggal hamarabb fogjuk megtudni, hogy végződik a sorozat, mint te aki a remek magyar szinkront választottad, főleg, hogy az axn-en nézed ahol 5 percenként reklám van. De nem fogod tudni megállni, el-elolvasgatod majd amiről beszélünk, és ez a tetted lelövi majd számnodra a sorozat befejezésének minden kicsi meglepetését, és úgy fogsz leülni megnézni az axn-en megnézni a sorozatzáró részt, már tudni fogod mi lesz a vége mi fog történni és egy perc örömedet sem leled majd benne.
  • Sephi
    Bocs ha votma.

• Eugénia
    Bár én az AXN-en nézem,de láttam,hogy múltkor beszéltetek arról,hogy ki lehet a kisgyerek amit az ál Locke lát.Szerintem maga az a fekete füst.Valamikor nagyon régről.Mert mondta,hogy ő is ugyanolyan ember volt,mint Sawyer.És,hogy a könyv amit említ "fiatalabb kiadás".Meg hogy nem ölheti meg őket.

Érdekes a barlangban Kate neve vagy Claire nincs fenn.

Az AXN-en se sokkal később lesz vége:)
  • gibson9
    nem tudom miért hittem, hogy volt már egy hét szünet.. O.o akkor ez fail volt részemről.. de jöhetne már a következő rész!!!444négy
  • Lacee
    ez az első kimaradó hét, és innentől már lemegy egyben a maradék:
    05.04.: The Candidate,
    05.11.: Across the Sea,
    05.18.: What They Died For,
    05.23. vasárnap: The End duplarész.
  • tommygear
    1x nem volt még szünet az évad alatt
  • gibson9
    hát de faszom múlt hét előtt is szünet volt.. most már két hetente lesznek részek? -.-
  • Lyukasbogrács
    tavaszi? vagy érettségi? :D vagy eddig is volt minden évadban?
  • Klemice
    mert szünet van
  • Lyukasbogrács
    most miért nem lesz kedden új rész?
  • AntiHero
  • Sephi
    Nekem tetszik!
  • SzAbbbbI
    Már volt szó róla, hogy a fejlécben ezt a képet már lekéne cserélni. Én ezt dobtam össze valameiknap: kép ha nektek bejön szerintem kilehetne rakni.
    Hogy az óra számoljon azt sajna nemtom, hogykell úgyhogy azt valakinek még megkéne csinálni.
  • Orionk
    Húú, ezt tényleg jó, kösz, hogy betetted.

Ha találsz még, akkor ne fogd vissza magad :)
  • gibson9
    durva jó.. ment is ki háttérnek.. köszi
  • precision
  • macselek #19899
    Király kép.
  • Balin
    http://www.sl-lost.com/THE_COMPLETE_LOST.jpg
  • dbz
    Itt vannak az én képeim is :)

LINK
  • Ragnar360
    hát magyarhonba sokminden gagyi... nem lepődök már meg
  • Zomil
    Én is voltam, szerintem is picit kevéske volt, többet vártam.
    Meg a bevételt tuti feldobta volna, ha bár sportszeletet apollos csoki papirban árultak volna :D
    Szvsz jó lett volna, ha lehetett volna aproságokat venni.
  • stargatelost
    köszi a képeket!
    összvissz ennyi a kiállított cucc? hát az nem sok.... bár a pólók meg papucsok jöhetnének :D
  • SAFIII
    Na igen, ez volt a masik ami miatt nem tetszett, h tul steril volt minden..
  • Sleep Walk
    Nincs mit!

Sajna nekem is feltünt, de másnál is úgy éreztem, hogy ez csak valami utánzat...
  • Papirzacsi
    Köszi, így már tudom, hogy nem érdemes elmenni. Csak nekem tűnik úgy, hogy pl. Sawyer szemüvege rohadtul nem az, mint ami a mögötte lévő képen van? De a képregény se pont ugyanolyan. Bár lehet csak rongyorsa lapozták és összeszigszalagozták a gerincét.:-)
  • Sleep Walk
    Üdv Mindenkinek!

Data.hu-ra feltettem a kiállításon készült képeket, ha valaki esetleg nem tud elmenni...
    A képeket nem rendszereztem és nem válogattam, mindenki eldönti melyiket tartja meg.

http://data.hu/get/2470307/01.rar.html
    http://data.hu/get/2470318/02.rar.html
  • ProGabe #19889
    katt
  • SAFIII
    Ezen nincs mit meselni, jo nem volt annyira szar, de most annyi h volt par fenykep, tehat Desmond pennys fenykepe, meg Sayid Nadjas kepe, levelek, tehat Sawyer meg ait Penny irt, akkor ket probababa, amin dharmas egyenruha volt, akkor dharmas kajak,sorosdoboz:D
    Jah meg Maria szobrok ,Ben utlevele,a dharmas csoportkep, sawyer szemuvege...
    Csinaltam mondjuk kepeket, de azt csak hetfon tudom feltolteni, meg csak 3,2es:S
  • Sephi
    Na meselj.
  • SAFIII
    Szerintetek is gagyi a kiallitas??voltam kint, hat nem tudom...aki videkrol ezert feljott tuti anyazni fog
  • Ragnar360
  • tommygear
    "finálé-promo"
    nálam ez az utolsó rész promóját jelentené, de mondjad csak a magadét
    felesleges flémet meg nemkéne szítani személyeskedéssel
  • precision
    persze, bármikor előfordulhat hogy Smokey hazudott :)