22323
-
#19922 Nem lehet hogy Rose és Bernard? Bár, ha ő is időutaztak, akkor elvileg nekik is a jelenben kellene lenniük. -
#19921 azt lenne már jó tudni ki a 2 csontváz a barlangba -
#19920 ANAL -
#19919 Emlekeztess kelek, hogy mire fel hasznalod ezt a felhaborito es alpari hangnemet?
Hihetettlen. -
Eugénia #19918 Egyáltalán nem vagyok kíváncsi a maga megjegyzéseire,válaszára.Tartsa meg magának.Kötözködjön mással.
A véleményem beírom,ha tetszik magának ha nem.Ne olvassa.
Köszönöm. -
Eugénia #19917 1. 45 perc helyett 50,szóval 5 perc reklám.Kibírom.addig ránézek a gyerekre.Bocsánat.
2.Nem lövitek le a poént,mert össze-vissza beszéltek és találgattok.Ha akarom utánanézek egy olyan oldalon amin tudják.
3.Nem gondolod ,hogy kicsit unalmas és szánalmas már állandóan ezt a nyelvtémát felhozni:)Nagyon gáz.Eddig is olvasgattam.Mindig ezzel jöttök.Nem mindegy neked:).az én dolgom.Fogj vissza magadból.
4. Ide is csak addig írtok amíg megy a sorozat,aztán...Na szia.
Csak belekötsz másba.Aki véleményt ír.Nem voltam kíváncsi a megjegyzésedre. -
#19916 hát ez nagyon szausz parkos comment volt
"és anyukád sem fog tudni megvígasztalni, szétdarabolod ollóval a pizsidet, és kiugrassz a rácsos ablakon" -
#19915 Fú képzeld az ABC-n meg május 23-án van az évadzáró, és mi minőségi eredeti hanggal hamarabb fogjuk megtudni, hogy végződik a sorozat, mint te aki a remek magyar szinkront választottad, főleg, hogy az axn-en nézed ahol 5 percenként reklám van. De nem fogod tudni megállni, el-elolvasgatod majd amiről beszélünk, és ez a tetted lelövi majd számnodra a sorozat befejezésének minden kicsi meglepetését, és úgy fogsz leülni megnézni az axn-en megnézni a sorozatzáró részt, már tudni fogod mi lesz a vége mi fog történni és egy perc örömedet sem leled majd benne. -
#19914 Bocs ha votma.
-
Eugénia #19913 Bár én az AXN-en nézem,de láttam,hogy múltkor beszéltetek arról,hogy ki lehet a kisgyerek amit az ál Locke lát.Szerintem maga az a fekete füst.Valamikor nagyon régről.Mert mondta,hogy ő is ugyanolyan ember volt,mint Sawyer.És,hogy a könyv amit említ "fiatalabb kiadás".Meg hogy nem ölheti meg őket.
Érdekes a barlangban Kate neve vagy Claire nincs fenn.
Az AXN-en se sokkal később lesz vége:) -
#19912 nem tudom miért hittem, hogy volt már egy hét szünet.. O.o akkor ez fail volt részemről.. de jöhetne már a következő rész!!!444négy -
#19911 ez az első kimaradó hét, és innentől már lemegy egyben a maradék:
05.04.: The Candidate,
05.11.: Across the Sea,
05.18.: What They Died For,
05.23. vasárnap: The End duplarész. -
#19910 1x nem volt még szünet az évad alatt -
#19909 hát de faszom múlt hét előtt is szünet volt.. most már két hetente lesznek részek? -.- -
#19908 tavaszi? vagy érettségi? :D vagy eddig is volt minden évadban? -
#19907 mert szünet van -
#19906 most miért nem lesz kedden új rész? -
#19905 -
#19904 Nekem tetszik! -
#19903 Már volt szó róla, hogy a fejlécben ezt a képet már lekéne cserélni. Én ezt dobtam össze valameiknap: kép ha nektek bejön szerintem kilehetne rakni.
Hogy az óra számoljon azt sajna nemtom, hogykell úgyhogy azt valakinek még megkéne csinálni. -
Orionk #19902 Húú, ezt tényleg jó, kösz, hogy betetted.
Ha találsz még, akkor ne fogd vissza magad :) -
#19901 durva jó.. ment is ki háttérnek.. köszi -
#19900 -
#19899 Király kép. -
Balin #19898 http://www.sl-lost.com/THE_COMPLETE_LOST.jpg -
#19897 Itt vannak az én képeim is :)
LINK -
Ragnar360 #19896 hát magyarhonba sokminden gagyi... nem lepődök már meg -
#19895 Én is voltam, szerintem is picit kevéske volt, többet vártam.
Meg a bevételt tuti feldobta volna, ha bár sportszeletet apollos csoki papirban árultak volna :D
Szvsz jó lett volna, ha lehetett volna aproságokat venni. -
#19894 köszi a képeket!
összvissz ennyi a kiállított cucc? hát az nem sok.... bár a pólók meg papucsok jöhetnének :D -
SAFIII #19893 Na igen, ez volt a masik ami miatt nem tetszett, h tul steril volt minden.. -
Sleep Walk #19892 Nincs mit!
Sajna nekem is feltünt, de másnál is úgy éreztem, hogy ez csak valami utánzat... -
#19891 Köszi, így már tudom, hogy nem érdemes elmenni. Csak nekem tűnik úgy, hogy pl. Sawyer szemüvege rohadtul nem az, mint ami a mögötte lévő képen van? De a képregény se pont ugyanolyan. Bár lehet csak rongyorsa lapozták és összeszigszalagozták a gerincét.:-) -
Sleep Walk #19890 Üdv Mindenkinek!
Data.hu-ra feltettem a kiállításon készült képeket, ha valaki esetleg nem tud elmenni...
A képeket nem rendszereztem és nem válogattam, mindenki eldönti melyiket tartja meg.
http://data.hu/get/2470307/01.rar.html
http://data.hu/get/2470318/02.rar.html -
#19889 katt -
SAFIII #19888 Ezen nincs mit meselni, jo nem volt annyira szar, de most annyi h volt par fenykep, tehat Desmond pennys fenykepe, meg Sayid Nadjas kepe, levelek, tehat Sawyer meg ait Penny irt, akkor ket probababa, amin dharmas egyenruha volt, akkor dharmas kajak,sorosdoboz:D
Jah meg Maria szobrok ,Ben utlevele,a dharmas csoportkep, sawyer szemuvege...
Csinaltam mondjuk kepeket, de azt csak hetfon tudom feltolteni, meg csak 3,2es:S -
#19887 Na meselj. -
SAFIII #19886 Szerintetek is gagyi a kiallitas??voltam kint, hat nem tudom...aki videkrol ezert feljott tuti anyazni fog -
Ragnar360 #19885 -
#19884 "finálé-promo"
nálam ez az utolsó rész promóját jelentené, de mondjad csak a magadét
felesleges flémet meg nemkéne szítani személyeskedéssel -
#19883 persze, bármikor előfordulhat hogy Smokey hazudott :)