22323
-
bcrics #22162 Leginkább a hozzászólásokat kell olvasni. -
bcrics #22161 Sokaknak még mindig nem egyértelmű mi is történt a 6 évad alatt és ez hová vezetett, mi miért történt, és legfőképp mi lett a vége a Lostnak.
Link -
#22160 -
#22159 -
Borg #22158 Főleg ahhoz képest, hogy sapka szart nem ér a forgatókönyv. -
bcrics #22157 Azért az Alex Cross c. Filmben zseniális a Faszi.
Link
Hozza rendesen az elmebeteg tébolyultat...
-
Demeterf #22156 Sziasztok!
Nagyon imádtam ezt a Sorozatot! Nincs hozzá fogható, Best! A vége sokkolt, ültem a tv előtt egy nagy kérdőjellel, de utána olvasgatva átláttam az egészet. Nem semmi mit alkottak! -
gulyasandras #22155 Lost_Writers_Guide.pdf -
gulyasandras #22154 Rosszul jött volna ki, hogy a feleségéből egy kurva lesz. (Vagy így lett volna jobb? Mert a film: lagymatag.) -
#22153 Viszonylag a film elején, amikor helikopter megy a ki'családért és egy háztetőn van a drót. Megvan? No, a jó öreg Jack a helikopteren a katona, aki fedezi Brad P.-t, és lövöldözi a feléjük rohanó zombikat. Már ott ki lehet szúrni, de akkor még nem tudtam hova tenni, nem mutatják a teljes arcát, ami látszik belőle az is pillanatokra.
A másik jelenet: amikor Brad 3,14tt (ez nagyon fa, bocs) eltűnik, akkor a hajón rögtön megváltozik a ki'család prioritása. Amikor ezt közlik velük, egy katona megy oda Pittnéhez, hogy az enszes Kunta Kinte valamit közölni akar. Na ez a katona Jack, és itt még egy mondata is van! Amúgy ennél a jelenetnél esett le a tantusz. -
IXEMGabeo #22152 csak nem tudom melyik jelenetbe volt...figyeltem, de nem tudtam kisasolni -
#22151 nem volt nagy szerepe, csak mar masodpercre mutattak, nem is voltam benne 100%-ig biztos h o volt amig itt nem olvastam -
IXEMGabeo #22150 én nem vettem észre Jacket sehol se...
pedig tegnap néztem meg a World War Z-t:S -
#22149 vannak, akiknek sikerült tvről a mozira átmenni, de ők a kevesek. a többségnek nem sikerül. van aki másik sorozatot sem tud találni, más meg egyből jól helyezkedik (lásd Michael Emerson) -
#22148 Hat nem tudom sokan vannak azert akik egy ilyen sikeru sorozat utan tudnak mit kezdeni a nepszeruseggel es sikeresek lesznek akar filmekben is,sokaknak ez egy ugrodeszka.
Azert meglepo szamomra,mert szerintem tehetseges szinesz es szivesen latnam ujra filmekben,nagyobb szerepekben... -
#22147 nem valószínű, hogy miatta.
ciki, nem ciki, ő maximum a tv-ben valaki, a nagy vásznon nem.... -
#22146 Hat ez attol meg ciki marad,lehet pont miatta vagtak ki. -
#22145 kivágták a kukába a jeleneteit...ennyi maradt meg a végére...
de eleve nem is egy mozisztár... -
#22144 Eszrevettem es verciki volt,hogy kb. egy fel perces jelenete volt.
Ennyire le van sullyedve az ember vagy mi van vele? -
#22143 "Melyik csaj, melyik doktorral?"
Pitt felesége Jack doktorral = Matthew Fox = Katonaember #33 a filmben.
"Mit, kit támad meg az oroszokkal? "
Amerikát.
Ez volt az eredeti forgatókönyv. Tudom, hogy szar ez is, de ne engem hibáztass. -
#22142 "mikor megtudja, hogy a nő a Jódoktorral van (a csaj a saját testét bocsájtja áruba a kajáért)"
Melyik csaj, melyik doktorral?
"elindul vissza Amerikába és egy partraszállós jelenetben megtámadja oroszokkal "
Mit, kit támad meg az oroszokkal?
Tényleg nem tudom kibogozni ezeket a szálakat :) Azt vágom, hogy a WWZ-ről van szó és nem a Lostról, még mielőtt. -
#22141 lol ezt kár volt kukázni :D -
#22140 én igen. :) aztán utánanéztem, egy komplett történetszálat kukáztak a filmből, eredetileg sokkal nagyobb szerepe lett volna. Később összejön Pitt feleségével, Pitt Jeruzsálem után nem Britanniába megy, hanem Moszkvába (pesti forgatás, szintén kuka), majd mikor megtudja, hogy a nő a Jódoktorral van (a csaj a saját testét bocsájtja áruba a kajáért) elindul vissza Amerikába és egy partraszállós jelenetben megtámadja oroszokkal karöltve. Ez lett volna az eredeti befejezés. -
#22139 Erről jut eszembe, kiszúrta még valaki Jacket a World War Z-ben? Rendesen meglepődtem :) -
#22138 tegnap este néztem meg az M:I3-at, és elfelejtettem ki rendezte, de a végér nagyon gyanussá vált. -
#22137 Tény, hogy nem egy Lost szint, de annyira nem gázos, ebéd mellé, pihenés mellé elmegy :D Nekem a Lost, (most jó pár sorozatot is nézek) messze a legjobb volt toronymagasan, mind szereplők terén, izgalmakban, mindenben. :) Szóval ezt a szintet űberelni képtelenség szerintem. :) -
bcrics #22136 -
#22135 rohadj meg :D -
#22134 :DDD -
#22133 érdekes hír egy lehetséges folytatásról
-
#22132 Mostanaban nezegetem a Once upon a time-t, vannak neha erdekes referenciak, easter eggek a Lost-ra, most pl epp Ajira Airways-el repultek :) -
#22131 Én jobban örülnék egy új sorozatnak, ami ebben az univerzumban játszódik de nem a szigeten. Persze a kötelező kikacsintásokkal, időnként régi szereplő flashekkel, dharmával... -
#22130 Én a Battlestar Galactica utolsó epizódja után éreztem úgy, hogy bárcsak kitörölhetném az emlékét, és úgy "szüzen" újból végignézni de jó lenne. De a Lost is nagyon tetszett, bár be merem vallani, hogy egy időre abbahagytam, mert fölbaszott :) De aztán még jó is volt, amikor pótoltam olyan jól esett egyszerre 3 epizódokat lenyomni :) -
IXEMGabeo #22129 Csak is a Lostos színészekkel, ezzel a rendezői és írói brigáddal tudnám elképzelni 3 órás filmként. -
#22128 Jöhetne mondjuk egy Lost mozifilm, nem? -
#22127 Köszi! Az 5.-et hétfőn már rakom is egy pólóra ;) -
Kesz,kitorlom a memoriam es ujranezem. -
#22125 Jóak! Sőt!:)
-
#22124 Pár fasza kép tumbliról :)
És a nagy igazság... : :)
-