Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Ebben a Desmondos részben megint nem csalódhattunk. És megint várni kell 1 hetet😞

Egyébként az utolsó részben az lesz, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hugo elaludt a büfében és csak álmodta az egészet-.-

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

precision
ja és ugye most már egyértelmûvé vált az a dolog, amirõl itt volt diskurzus korábban
miszerint a múltjuk is más az embereknek, mármint a történések valóban a 70 -es évektõl kezdve alakulnak v. alakultak másképp és nem a repülõ le ill. le nem zuhanása úgymond a vízválasztó

Bazinga!

precision
na ezt még emészteni kell... 😄
számomra viszont tényleg egyértelmûvé vált, hogy a halálnak és a halál közeli élménynek van a legfontosabb szerepe... Charlie is akkor látott át az altból az igazi világba, és most Desmond is... mert igaz, hogy nem haldokolt éppen, de azért ez halál közeli élmény volt
a legnagyobb az volt mikor Charlie felkel a víz alatt vigyorral a pofáján és ráteszi a kezét az üvegre 😄DD
tehát a koncepció adott... Desmond mindegyik oceanicossal meg akarja ismertetni ezt az érzést vagy ahogy Daniel fogalmazott a "másik életet"
kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni az egészbõl 😊

Bazinga!

ProGabe
pont azért, amiért az elõzõ részben nem dobtak gránátot Locke csónakjába, hogy ezzel bezárják egy 5x10 méteres part menti szakaszba a víz és a hangullámos biszem-baszomok közé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amikor Desmond és Charlie mennek a kocsival és Charlie elcsavarja a kormányt, akkor Des miért a gázra lép?XD
Grove4
Jó,a lényeg ugyanaz,arra gondoltam amúgy,de hasonló történt abban a részben is,arra gondolok,hogyha az egyikben van,akkor a másikban elájul.(próbálok spoiler nélkül írni)

Na ezt most jól megaszontam,remélem érted.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bucser
Eloisnak mindig ugyanolyan képessége van mint Desmondnak.

Az eredeti világban látja a jövõt az altban pedig látja a másik világban történteket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
MOst volt idõ megnzni
BAZZZEEGGG tudtam, hogy Desmondból kulcsfigurát csinának és most már ugrál a 2 világ között. Kezd egyre érdekesebb lenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az eszetekbe jutott már, hogy
Eloise néni küldte víz alá a szigetet? 😮 Elvégre honnan tudhatna a másik világról?

ProGabe
a Penny - Desmond duó az írók, költõk által a történelemben valaha megalkotott szerelmespárok legjobbika! 1-2 másodperc, néhány felvillanó kép, pár szó ("I love you Penny", azon az akcentuson!) elég ahhoz, elszoruljon az ember szíve!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Gyerekek ez a felirat kurva szar. Tele van lefordítatlan párbeszédekkel. A "hallott" szót meg legalább 2x "halott"-nak írja.

Grove4
Ugyanez történt Desmonddal
abban a részben,amikor felkereste Danielt és az elméje ugrált az idõben

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MikX
Marha jó rész volt, azthittem bef*sok... 😄
Na ez egy jó kérdés, de valószínûleg valami olyasmi lehet...
Legjobb, hogy Charles és felesége tuti tudják az egészet, ez hogy?
És mi az, hogy még nem áll készen rá?
Elõszö kicsit fura volt, mert mondott charlie a bárban is fár dolgot, ami elég wtf volt, de aztán a kocsi mikor elmerült, akkor nekem egybõl beugrott a kép, még mielõtt ténylegesen beadták volna... 😄
Az alt szál még soha nem kötött le ennyire, soha, de most kifejezetten jó volt, hogy túlnyomórészt azt mutatták.
Az érdekelne még, hogy Desmond épp akkor esett össze, mikor a másik szálban felébredt, és értette mi van, meg hogy mikor elment Said-al, akkor meg egyszercsak visszatért, az vajon véletlen-e, vagy csak így vágták? Mert ha ez így van, akkor lehet az, hogyha Said-al, vagyis Lock-ékkal tart, akkor az alt szál fog megtörténni, és ezért kellenek Lock-nak az emberek, vagy nemtom... de viszont ottmegfennáll, hogy Locknak miért érdeke, hogy kiszabaduljon? Mert az alt szálban látszólag minden happy, Withmore meg azt állítja, ha kijut, akkor vége mindennek...
Nemtom, mindenesetre marha jó rész volt, még pár ilyet!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

de mi lesz a vége?😄,,az alterszálban is összerakják a mozaikot?😊
háá mekkora volt már hoyg des szépen felkeresi majd a többieket😄

Klemice
a lost eddigi legjobb része volt a mai

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

úgy néz ki vannak még akik nem csak azért nézik a lostot,mert akkor hype veszi körül. ez is egy lényege ennek a sorozatnak

(amúgy köszi, tegnap volt 😊 )

How much can you take,before you snap?

Szolnokboy1
😄DDDD

a durva az, hogy én is 1-eskével álmodtam, annyi különbséggel, hogy amikor a szaftos részhez értünk 2-eske is csatlakozott.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Herold
Ki a faszom az az 1-eske? <#fejvakaras><#nemtudom>

Herold
Az jó, hogy ilyen hamar van felirat, de nem ártana még egyszer átnézni publikálás elõtt, mert a múlt hetiben is elég sok hiba volt.

Neogan
Megható sztori, komolyan 😊
Hajrá! <#wink>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

na ezt olvassátok el - nagyon komoly 😄 😉

Írta: Manguszta - Lostspoilers HU

"gyönyörû volt ez a rész. talán kevesebb volt benne a WTF, mint a Constantban, de nem is kellett annyi bele. nem volt az a célja.

elgondolkodtató….. nem az elõbb látottak mondatják velem, de épp a Lost megnézése elõtt, és közvetlenül ébredés elõtt olyannal álmodtam, akibe nagyon sokáig szerelmes voltam (1 évig) -nevezzük 1-eskének. amikor anno 2008 nyarán megláttam, rögtön tudtam, hogy csak õ kell, és senki más. sajnos nem jött össze, plátói maradt a dolog, mert õ valaki mást szeretett. volt 1 kemény évem, mire ki tudtam verni a fejembõl. újra szerelmes lettem valaki másba, annak viszont pár hónap után szomorú vége lett, nem részletezem, nem voltunk egymás végzete. de sajnos mindmáig szeretem. közben 1-eskével mindvégig tartottam a kapcsolatot, sõt, gyakorlatilag az elmúlt pár hónapban vele vigasztalódtam. a sors furcsa fintora, hogy most õ közeledik, de én szeretek mást.

nos, egészen ma reggelig volt bennem egy olyan érzés, hogy ez már nem változhat, talán így maradok örökre… aztán ma reggel berobbant az álmomba 1-eske, megfogta a kezem(!), és közölte, hogy neki “így most jó”. Az volt a fura, olyan érzés volt, mint amikor Juliet az utolsó másodperceiben azzal törõdött, hogy elmondja Sawyernek, hogy “sikerült”/”it worked”. Abban a pillanatban, ahogy éreztem, hogy megfogja a kezem, felébredtem. ülök a géphez, letöltöm a Desmond-részt… nézem… és erre az egész mintha rólam szólna. a legijesztõbb, amikor Des és Penny kezet fognak, erre Des felébred.

nem tudom, hogy ezt csak én érzem? vagy mindenkihez ugyanúgy szól ez a kis epizód? bennem valami megváltozott az elmúlt két és fél órában. és ez nem az elsõ Lost-közeli élményem, azt pedig most pláne nem lehet mondani, hogy fanatikus lennék… fanatikus akkor voltam, amikor ment a második évad elsõ része szinkronosan, és kb. 10-12 résszel elõrébb járt a Lost Amerikában. akkor nem bírtam magammal, egy este és egy éjszaka alatt “felzárkóztam”.

Szóval most nekem élmények sokaságát nyújtotta a Lost, és ez a rész talán az életemre is kihatással lesz. 1-eskével ugyanis szombaton lesz közös programunk, tegnap beszéltük meg…"

Legjobb rész volt szerintem is, a végén nagyon kirázott a hideg 😄😄
Szerintem is jó rész volt!

Sok érdekes és jó dolog volt benne, király volt nézni... de magával a történettel h most mivan azt én nemtudom 😊 a vége is elég faszás volt LOL - lehetséges h most sok mindenre utaltak, majd nemsoká elgondolkodok rajta, addigis meg amugyis most különösen jólesz teóriákat lesegetni/olvasni

happy birthday

buldozer99

Forca Barca

az évad eddigi legjobb része
akárki akármit mond,egyszerûen zseniális

nem gondoltam volna,hogy a szülinapomra ilyen részt kapok 😄

Victor1103
Jó rész volt. Junkie-n ment a fikázás de szerintem akkor is ütött. A Desmondosak mindig olyanok (voltak).

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Geeryy
desmond

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
omg

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sephi
Ki lesz a mai reszben?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bõven maradt még kakaó a sorozatban.

Nem lesz itt gond a hátralevõ részekkel.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Üdv!

Valamit észrevettem (lehet nem újdonság) egy szereplõ leírásban. Hurley és Ben után van egy "/ ..." ami arra utalna, hogy valaki mást is õk alakítanak (majd?) a Lostban? Vagy csak lemaradtam valamirõl?

Naveen Andrews (Sayid Jarrah (114 episodes, 2004-2010))
Matthew Fox (Jack Shephard (114 episodes, 2004-2010))
Jorge Garcia (Hugo 'Hurley' Reyes / ... (114 episodes, 2004-2010))
Josh Holloway (James 'Sawyer' Ford (114 episodes, 2004-2010))
Daniel Dae Kim (Jin Kwon (114 episodes, 2004-2010))
Yunjin Kim (Sun Kwon (114 episodes, 2004-2010))
Evangeline Lilly (Kate Austen (114 episodes, 2004-2010))
Terry O'Quinn (John Locke (114 episodes, 2004-2010))
Emilie de Ravin (Claire Littleton (93 episodes, 2004-2010))
Michael Emerson (Ben Linus / ... (75 episodes, 2006-2010))
cache/imdb/images/0411008_big.jpg
Klemice
Hát szerintem ugyanúgy szidnibõl repült losz ándzseleszbe mint a többiek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kíváncsi leszek a Desmondos részre...valószínûsíthetõ h Eloise Hawkingnek köszönhetõen Charles Widmore az apósa visszahozta õt a Szigetre ki tudja lehet bosszúból😄 mondjuk az most fog kiderülni Desmond mit keresett a gépen az Alternatív szálon...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

üdv nagyon szeretem a sorozatot minden részt láttam eddig egészen az s06e10-ig...örülök, hogy végre láthattuk Richard múltját is sztem a Lost egyik legjobb része volt (s06e09)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na tényleg igaz😊Kösz az infót.Csak én nem vagyok napra kész😊Szóval április 12.-én 22:00 és 23:00(axn).Na kíváncsi leszek a folytatásra😊

precision
jaja, nekem is beugrott a Lindermanes konyhában fõzök jelenet 😊

Bazinga!

gman906
I make good eggs... <#finom>

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Kicsikiraly
az a jelenet amikor keamy-vel találkozott Sayid, szinte egy az egyben a Heroes-os Lindermannal való találkozásnak a másolata volt 😄 Minden nagy gonosz fõemberke szeret fõzni és egy étterem konyhájában találkozni a kisebb emberekkel 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

utóbbi idõben a hotelek/éttermek konyhái nagyon divatos helyszinévé váltak a nem oda illõ dolgok lerendezésének. (lásd pl. még 24)

Kicsikiraly
"Who needs legs to be a motorcycle cop"

A:Sd:ASdaS:daS😄:AsD:asD:aS😄aS:daS:dA:Sd

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
ROFLMAO

ProGabe
ezt már én is leírtam. röviden és tömören: mindig vigyázz, mit kívánsz, legfõképp akkor, ha maga a gonosz a "jótündér"

nekem tetszik,hasonlóra gondoltam én is és az elejét már pedzegettem nem is olyan régen
a kérdésre pedig a válasz: Desmond
õ akarja befejezni a szigettel a kapcsolatát,õ soha nem akart odakerülni és õ fogja azt kívánni,hogy bár ne is létezne

Klemice
ALT az melyik karakter? <#idiota>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
elsõre nem értettem hogy mi ez amit idefirkantottál, aztán értelmezve egy kicsit rájöttem hogy ebben van valami, és tartsuk meg mint ötletet.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
<#fejvakaras><#wilting><#confused>

Az ALT kapcsolódásához:
ahogy a Magic Boxos intelem tartja, vigyázz minden kívánsággal, mert a végén még valóra válik! Azaz Grétsy László legyen a talpán, aki úgy tud kívánni, hogy az ördög ne tudja kiforgatni. (Rutinosabbak tudják, hogy kell: Sajnálom, jótündér, kívánság az kívánság! Térdelj le szépen!)

Vajon ha lehetne, kinek mi lenne a kívánsága egy sátáni “metaforától”, amit ha “kinyit, benne találja”? (Úgy néz ki, elég nagy a doboz, még Ben új tengeralattjárója is belefért...)
És hogy hogyan lesz ebbõl ALT?

Sayid szeretné a kezében tartani a szerelme kezét. Ja, hogy nem csak egy ellopott percre? Szorri haver, akkor miért nem úgy kérted?

Jack végre családot szeretne, és az apjából végleg elege van. Hát legyen, tûnés fater. Ja, ugye, csonka család nem gond, hehe?

Kate mégis inkább Sawyert választaná. Nem bánom, összefuthattok – ha már úgyis szó szerint “futnod” kell. Ha épp õ kap majd el, úgy is megfelel?

Jin szeretné látni a lányát. No problemo, ezt akár most is, tessék itt van, nézegesd. Függetlenséget akarsz Mr. Paiktól? Legyen. Azért a golyóidra vigyázz – van, aki jó tojást tud sütni (belõle).

Sun viszont rossz kislány volt. (Persze, egyedül õ tudta, hogy nincs ingyen ebéd.) Bumm! Nesze, akkor viszont nincs gyerek se!

Szerencsére Jacob jobb fej a MIB-nél, õ trükkök nélkül betartja, amit ígért – Dogennek.

De ez csak egyetlen példa arra, mire is jó ez az ALT...

Már csak az a kérdés, ki volt az a géniusz, aki a MIB-tõl azt kívánta:
- Süllyedj el a rohadt szigeteddel együtt! Sosem akarok ide kerülni!
- Mit zagyválsz, te pondró?!
- Sajnálom, haver, kívánság az kívánság… Vagy inkább letérdelnél???
Klemice
<#alien2>

Grove4
IRÓNIA!!<#vigyor4>