22323
-
#20082 -
#20081 opp, sory. valaki tegye ki aki tudja :D -
#20080 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bnVAnzTHT9g&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bnVAnzTHT9g&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> -
#20079 [URL=Lost - 6.15 - Across The Sea - Official Sneak Peek #1 ]Lost - 6.15 - Across The Sea - Official Sneak Peek #1 [/URL] -
#20078 ezt még asszem az 5. évad előtt...vagy után láttam....de látom kibővítették :D érdekes....:D -
#20077 ezt csak úgy, mer' krvajó
-
#20076 kelvin a dharmanak nyomogatott.....kijárkálás meg csak desmond jövetele után volt...az hogy nem találkozott senkivel nem nagy kunszt....azé elég nagy ez a sziget....és amúgy is...az első évad végéig nem is találkoztak senkivel jackék (jó rousseauval de az más)
valószínű tutták, hogy ott vannak, de ráhagyták hisz kelvin halála után desmond nem sok vizet zavart....nem is ment ki....:D
de szerintem ez tök lényegtelen kérdés...
a kaja honnan jöhetett....??? leszarom :D -
#20075 "mert ugye mindenre lesz válasz!!!"
aki ezt várja, az csalódni fog! -
legjobban #20074 Na, itt a vége felé lehetne egy két régi kérdést elővenni, mert ugye mindenre lesz/van válasz!!!
1. Ha már szóba került nemrég: Kelvin Inman kinek nyomogatott a hecsben
Otherseknek? Miért nem tettek mellé társat?
Vagy régi Dharmás volt és őt nem sikerült megölni/men tudták, hogy ott van? (Bennek tudnia kellett volna!) Amikor kijárkált nem találkozott senkivel wtf?
2. Ehhez kapcsolódik: utánpótlást ki küldte? Emlékeztek még(?): Jackék is találtak egyet ejtőernyővel jött nagyxsomó Dharmás kaja ilyesmi!!!
Segítsetek megfejteni! -
#20073 háát jó 4 részt érettségi miatt ki kellett hagynom, most felgyűlt a cucc és megnézegettem.. még a 14-es rész van hátra.. de az egy biztos, messze ez a legjobb sorozat amit elkezdtem nézni, ha vége lesz nagyon fog hiányozni.. -
gabesz012 #20072 Na ja, meg a készítőket szidni, mert neki ez már túl kesze-kusza. Arról nem ők tehetnek, ha valaki nem tudja összerakni a szálakat. És ez nem is Dallas, nem menet közben találtak ki valami nagy csavart, ami átírta volna a storyt, szépen felépített kerek történet, az elejétől megvolt az irányvonal. Továbbá ez Sci-fi, mystery, aki ezt nem tudja befogadni, ne nézze, de a műfaj már az elejétől adott volt, ha elkezdte, ezzel is tisztában kellett lennie. Stb. -
#20071 ezt éne sem értem.. ha valkinek nem tetszik, miért nézi?
másrészről néha én is beírok a "Anyátok közt" fórumba hogy miért nézik ezt a szánalmas magyar ripacsszappanoperát
DE ezt is csak max 3havonta!! és nem flémelek:) -
gabesz012 #20070 Jó, lehet, h nem történt volna semmi... Locke lehet erre utalt csak, hogy ha robban is a bomba, a candidate-k nem halnak meg. Őket meg majd máshogyan akarja elintézni, csak kérdés hogyan, meg gondolom Widmore-t is ki akarja csinálni, de majd Ben, Richard meg Desmond előkerül és..... :) -
#20069 remélem a talkshow is felkerül majd a netre és készít valaki hozzá feliratot :) nagyon érdekelne majd -
homeless #20068 Te geci hülye vagy. Nem csak azért, mert a saját mentális problémáid miatt nem bírsz felfogni bizonyos részleteket a lostból, és ezt a sorozat hibájának állítod be, hanem azért is mert egy olyan sorozatot nézel, amit utálsz. Gratulálok! -
#20067 ilyen faszsagot csak olyan ertelmi szinttel rendelkezo valaki irhat le, aki olyan sotet, hogy hozza kepest a neger farka neoncso.. -
cherubim06 #20066 -
#20065 jó kis este lesz az évadzáróé -
dzsagon #20064 Igen e,gy ilyen indoklást csak egy féllábú cirkuszi majom találhat ki. -
#20063 :D -
#20062 egyebkent szerintem jack-nek igaza volt, tenyleg nem robbant volna a bomba ha nem nyulnak hozza (vagy ha robbant volna, a candidate-ek tuleltek volna). sawyer-nek meg minden oka megvolt a hitetlenkedesre, jack egyszer mar megmondta neki a frankot, es a vege az lett hogy juliet meghalt. azt persze ok nem tudjak meg, hogy keletkezett egy alternativ vilag, igy hihetik azt, hogy teljes kudarc volt a dolog. -
Micsu #20061 érted még ő jön az ótvar spoiler szövegével mikor még az adott részhez az angol felirat se jelent de ő már spoiler tag nélkül nyomja a fél oldalas monológokat, nagy bajok vannak nálad kammester :D
off vége -
Ragnar360 #20060 lol hüe :D -
#20059 Ignore. -
Micsu #20058 na nehogy már te kezdj a spoiler miatt sírni, pofátlanságnak is van határa -
#20057 Káin és Ábel ver2.0 -
#20056 Koszi a spoilert Frank, epp most nezem. -
Micsu #20055 az mondjuk tény hogy mindenre nem fogunk választ kapni ahogy a bsgben sem -
cherubim06 #20054 dettó! -
#20053 :D:D:D -
Micsu #20052 talán csak azért mert a múlt ismerete is szükséges ahhoz hogy teljesen megértsd a dolgokat -
cherubim06 #20051 "Végre kiderül..."haha
Fő az optimizmus... -
#20050 Hát nem tudom te hogy vagy vele de a finálé után ez a második általam legjobban várt rész az évadból. Végre kiderül hogy kik is ők valójában. -
cherubim06 #20049 Itt a vége és még mindig flashback-ekkel hülyéskednek? Tipikus -
#20048 nagyon ugy néz ki :) -
#20047 Jé csak nem kis Jacob és Füstgyerek? -
#20046 Aztak*rva! -
Ragnar360 #20045 -
#20044 azért hagyta Widmore, hogy bejussanak, mert telepakolta bombával a repülőt. ezt konkrétan így mondta el FLocke is
na most akkor az írók a cirkuszi majmok, vagy pár néző? :\ -
#20043 Igen, de csak akkor ha meg nem találja a szigeten elásott csillagkaput,és ki nem derül hogy Locke csak egy volt a sok goa'uld közül akik most az ő révén elfoglalják az egész földet de csak addig amíg bele nem pottyannak az óceánba a gremlinek és a föld úgy fog kinézni mint egy nagy plüssállat.